Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

nikx δεν μπορώ να πω, είναι καλή η διατροφή που μου έδωσαν.Σκέψου οτι κάθε φορά που μετράω το ζάχαρο θα πρέπει να είναι 1,30-1,35 το πολύ! Έχει για πρωινό ένα ποτήρι γάλα πράσινο με δημητριακά ή ένα γιαούρτι 1,5% λιπαρά.Δεκατιανό ένα τόστ με γαλοπούλα-τυρί-μαύρο ψωμί.Μεσημεριανό το φαί σου ότι έχεις φτιάξει σε κανονική μερίδα με ένα κομματάκι φέτα και 2 φέτες μαύρο ψωμί και μια σαλάτα μεγαλούτσικη, μια μερίδα φρούτο, το οποίο στην μερίδα είναι αρκετά λίγο μπορώ να πω, δηλαδή φαντάσου αν θες να φας σταφύλι θα μετρήσεις 15 ρόγες να φας!!:roll: Απογευματινό πάλι μια μερίδα φρούτο και βραδυνό είναι το ίδιο με το μεσημεριανό αλλά με μία φέτα μαύρο ψωμί. Πρίν τον ύπνο 1 ποτήρι γάλα! Και αν λατρεύεις το σουβλάκι να σου πω οτι σου επιτρέπει 2 φορές την εβδομάδα να αντικαταστήσεις το μεσημεριανό η το βραδυνό με 2 ΣΟΥΒΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μιαμ μιαμ!Όμως θα τα πάρεις με κοτόπουλο και αλάδωτη πίτα και χωρίς σος! Θα μου πεις τώρα, ωραίο σουβλάκι θα είναι αυτό, όμως τι να κάνουμε τώρα...παρηγοριά στον άρρωστο!Κάτι είναι και αυτό!Για γλυκάκι δυστηχώς δεν μου είπε τίποτα!:( Και μετράω το ζάχαρο 1 ώρα μετά το πρωινό, μια ώρα μετά το μεσημεριανό και μια ώρα μετά το βραδυνό! Βασιλική μου απ'το στόμα σου και στου Θεού το αυτί να γίνω κορμάρα γιατί δεν πάω καλά!:? Τα γεμιστά τέλεια ήταν, τα ευχαριστηθήκαμε! Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα κοριτσάρες τι κάνετε σήμερα ???

Μπήκα και είδα πόσα γράψατε δεν προλάβαινα να διαβάζω !!!

Βασιλική βασικά θα κάνω 2 βιβλία ευχών 1 για την γέννα και 1 για την βάφτιση. :D;) Το ίδιο έκανα και στον γιο μου και όντως ο κόσμος έγραφε και τα έχω ενθύμια !!!

Βασικά το θέμα που θα τα κάνω είναι με νεράιδες σκέφτομαι το ένα με την νεράιδα του Disney Tinkerbell και το άλλο γενικά νεράιδες :wink:

Αύριο θα πάμε εκδρομή σε βουνά με συγγενείς και θα πρέπει να κανονίσω τι θα φέρει ο καθένα να τους πάρω όλους τηλέφωνο να το οργανώσω. Ελπίζω μην ξεχάσω τίποτα :|

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!:D

καλή επιτυχία με την καμπύλη Δημητρούλα!

μια χαρά την κόβώ την δίαιτα ελένη.μην σου πω ότι για συμπαράσταση θα την αρχίσω και εγώ.κάτι παρόμοιο έτρωγα τον 4ο+5ο μήνα και μια χαρά ήταν.τώρα τρώω λιγότερο γιατί με το μωρό να πιέζει το στομάχι και τις καούρες δεν έχω και πολλά περιθώρια με το φαγητό.άσε που αν πιώ 1 ποτήρι γάλα μονορούφι το μετανοιώνω μετά,γιατί έχω τάση για εμετό...όπως και να έχει 2 μήνες μείνανε...υπομονή!δευτέρα έχω και εγω ραντεβού για να δούμε!

κίσα τι νέα από τον διαβητολόγο?

καλημέρα πόπη!

και εμεις το ιδιο μεγαλωνουμε τι να κανουμε . πλεον ακομα και τα πιατα να πληνω κουραζομαι σαν λαχανιασμενη ειμαι μετα λες και ετρεχα ασε

και οσο βαραινουμε τοσο πιο δυσκολα κινουμαστε

Διαφημίσεις

Και εμένα Δευτέρα είναι το ραντεβού μου ;)

Κορίτσια κουράγιο με την κούραση σκεφτείτε εμας που έχουμε και ένα παιδάκι ακόμα και το τρέχουμε ξωπίσω τι κούραση περνάμε !!!

Ο τελευταίος μήνας ειδικά θα είναι πολύ δυσκολος ειδικά για μας που έχουμε παιδάκια. Το ευχάριστο είναι ότι το πρωί θα τον παίρνω σχολείο οπόταν θα μπορώ να κάνω καμιά δουλεια μαγείρεμα και λίγη ξεκούραση το πρωί για να αφιερώνω το απόγευμα μου σε αυτό ;)

Εγώ θα ζητήσω άδεια από τον γιατρό πάλυ και αν καταφέρω μετά θα την ανανεώνω μέχρι το τέλος :) Ελπίζω να δεχθούν και να τα καταφέρω θα σας ενημερώσω. Εχω μια γνωστή μου εκεί και θα της μιλήσω μπας και την ακούσουνε αυτή ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημέρα συνεγκυούλες μου! Μου λείψατε βρε. 12 σελίδες διάβασα και τώρα τα ξέχασα κιόλας! Kishaki τι τραβάς βρε κοπέλα μου με τις συσπάσεις... Μια φίλη μου γέννησε την προηγούμενη βδομάδα στην 34η λόγω συσπάσεων στο Γένεσις. Ευτυχώς ο μπεμπούλης της ήταν ήδη 2,5 κιλάκια και μπήκε θερμοκοιτίδα μόνο προληπτικά.

Χριστινάκι αδερφή-ψυχή μου, μη μου στεναχωριέσαι καθόλου για το βάρος του μπέμπη σου. Εμένα στην 28η ακριβώς ήταν 1413!!! Τώρα λέω θα πλησιάζει τα 2!!! Τέρας θα μου βγει. Φιλάκια στα υπόλοιπα κορίτσια. Κούλα, Πόπη, Φρόσω, Βασιλική, Ελένη, Δήμητρα, Νεκταρία (που είσαι βρε σουρτούκω)? Ελπίζω να μην ξέχασα κάποια.

Χριστινάκι αδερφή-ψυχή μου, μη μου στεναχωριέσαι καθόλου για το βάρος του μπέμπη σου. Εμένα στην 28η ακριβώς ήταν 1413!!! Τώρα λέω θα πλησιάζει τα 2!!! Τέρας θα μου βγει.

Τελικά φουσκώνουμε εμείς πολύ και φουσκώνουν και αυτά! Χιχι!Ένας φίλος έκανε πλάκα.Λέει τι έμαθα είδατε τον μπέμπη στον υπέρηχο να κρατάει ένα πιτόγυρο! :tongue:

Απλά μου είπε το ντοκτόρι ότι μπορεί να φταίει το σάκχαρο! Δυο μέρες τώρα που το μετράω είναι μια χαρά και τρωώ όλα τα αρνητικά! Τι να πω πια!

Ξεκινήσατε το σπίτι?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Τελικά φουσκώνουμε εμείς πολύ και φουσκώνουν και αυτά! Χιχι!Ένας φίλος έκανε πλάκα.Λέει τι έμαθα είδατε τον μπέμπη στον υπέρηχο να κρατάει ένα πιτόγυρο! :tongue:

Απλά μου είπε το ντοκτόρι ότι μπορεί να φταίει το σάκχαρο! Δυο μέρες τώρα που το μετράω είναι μια χαρά και τρωώ όλα τα αρνητικά! Τι να πω πια!

Ξεκινήσατε το σπίτι?

Άσ' τον να λέει μωρέ. Μια χαρά είστε κι εσύ και ο μπέμπης σου. Ναι, το ξεκινήσαμε επιτέλους. Ελπίζω μέχρι τον Δεκέμβρη να έχει τελειώσει. Τώρα, πως θα μετακομίσω με νεογέννητο... Λες αν βγει μεγάλος να βοηθήσει κιόλας? αχαχαχαχαχα Μάνα, που να την βάλω την κούνια μου? αχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...