Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δημήτρα δηλαδή κάνεις κάθε μήνα μέτρηση με καμπύλη? Μάλλον λάθος το κατάλαβα! :rolleyes:

λαθος καταλαβες βρε!οχι καμπυλη!για την β κ γ επιπεδου στον υπερηχο λεω!σιγα μην επινα καθε μηνα αυτη την αηδια!:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λαθος καταλαβες βρε!οχι καμπυλη!για την β κ γ επιπεδου στον υπερηχο λεω!σιγα μην επινα καθε μηνα αυτη την αηδια!:rolleyes:

Χαχα!Λεω και εγώ! τρόμαξα έτσι όπως το διάβασα! Να σε ρωτήσω κάτι λόγω εμπειρίας! ημουν 27+1 μέρα προχθές που πήγαμε και είδαμε τον μπέμπη! Σου φαίνεται το 1041 gr ότι είναι πολύ για την εβδομάδα που είμαι? Με άγχωσαν λίγο!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Χαχα!Λεω και εγώ! τρόμαξα έτσι όπως το διάβασα! Να σε ρωτήσω κάτι λόγω εμπειρίας! ημουν 27+1 μέρα προχθές που πήγαμε και είδαμε τον μπέμπη! Σου φαίνεται το 1041 gr ότι είναι πολύ για την εβδομάδα που είμαι? Με άγχωσαν λίγο!

υψος σου ειπαν?

Holy Diver

Διαφημίσεις

οχι καλε μια χαρα ειναι τρελη εισαι καλε ααααααααααααααααααααααα εγω θα σκασω ποτε θα δω τ βαρος αμαν αρχηζει κ μ αγχωνει

ποπη υπερηχο δε κανεις?κανονικα εκει τα βρισκουν ολα...

Holy Diver

το βαρος του κανονικα επρεπε να ειναι γυρω στα 850 αλλα οκ απλα ειναι 10 μερες πιο μετα σε βαρος.εκτος κ αν ειναι ψηλο το μωρο!για τοση λιγη διαφορα δε παιζει προβλημα.να ηταν ξερω γω μισο κιλο παραπανω η παρακατω οκ αλλα ετσι οχι μη στεναχωριεσαι!απλα θα βγει ...παιδαρος:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

27 εβδ ειναι 850 με 900 γρ κ 36-37 εκατοστα.παιρνει περιπου 250 γρ τη βδομαδα κ 1 εκ .στο περιπου ειναι οι μετρησεις.τωρα αν παρει 240 γρ κ 9 χιλιοστα μη φρικαρετε χαχαχα

Holy Diver

ααααααχχχχχχ!!!!!

πονάει όλο μου το κορμί...μέση,πλάτη,πόδια ,αστράγαλοι,χέρια,σβέρκο και γενικά παντου....

το παράκανα σήμερα.δεν με φτάνει που ήμουν μιάμιση ώρα σουπερμάρκετ για τα ψώνια του 15ημερου,μαγείρεψα και εκεί που είπα τώρα θα ξεκουραστώ,βλέπω τον πατέρα μου να έρχεται με 40 κιλά σταφύλια!μου ήρθε κόλπος!τι να έκανα...τα καθάρισα,τα έπλυνα,τα πάτησα,τα στράγγισα,τα έβρασα,τα ξάφριζα και είναι έτοιμα να γίνουν μουσταλευριά και άλλα κυπριακά εδέσματα.δεν αντέχω άλλο.μεχρι και η κόρη μου διαμαρτήρεται με αυτά που τραβάει ,το δόλιο!:?

τα θέλω και τα παθαίνω...

κούλλα μου πολύ καλή ιδέα για το βιβλίο με τις ευχές!έχεις σκεφτεί κάποιο συγκεκριμένο θέμα?ωραία θα ήταν να κάνω και εγώ αλλά αν τους πώ <<γραψτε κάτι αν θέλετε >>θα με κοιτάνε σαν εξωγήινη!!:roll:

Δήμητρα έτσι ακριβώς μου έκανε και εμένα στην β΄επιπέδου,από την μία πείσμωνε και δεν γύρναγε να δούμε πρόσωπο και απο την άλλη δεν σταματούσε σε 1 σημείο και χτυπούσε παλαμάκια!να δώ τι θα κάνουμε άμα γεννηθούν!

Κίσα μου πρέπει να του βάλεις χέρι του βλάκα,δεν μπορεί να σε κρεμάει έτσι.πες του ότι πρέπει συνέχεια να κάνεις εξετάσεις και πρέπει να σε ενημερώνει για να προγραμματίζεις και έσυ αυτά που πρέπει να κάνεις.μην του αφήσεις πολλά περιθώρια!

χριστινάκι μην αγχώνεσαι καθόλου για το θέμα βάρος.το κάθε μωρό έχει τους δικούς του ρυθμούς,αλλά και δεν είναι μεγάλης ακρίβειας οι μετρήσεις. σκέψου οτι υπολογίζουν το βάρος 1-2 μέρες πριν την γέννα και μπορεί να πέσουν ως και μισό κιλό έξω!οπότε αυτες όλες οι μετρήσεις είναι ενδεικτικές και όχι απόλυτες.

ελένη πέτυχαν τα γεμιστά?αν τελικά μείνεις στην διατροφή τα πράγματα θα είναι μια χαρά,θα κάνεις και κορμάρα!εύχομαι να μην χρειαστείς ινσουλίνη,μόνο και μόνο για την ταλαιπωρία.

αύριο κούκλες έκλεισα 11.30 στη διαβητολογο.... Ελπίζω να τα καταφέρω γιατί με περιμένει ινσουλίνη μετά... Σήμερα γουρουνιασα έφαγα 2 παγωτα μάλλον τα τελευταία μου. Ο γιατρός είπε ότι μπορεί να κι φταίν τα γλύκα αλλά οποιοσδήποτε υδατανθρακαςεγώ για γ επιπέδου δεν ξέρω ακόμη δε μου είπε.κοριτσάρες καληνύχτα αύριο τα νεότερα.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μα σκαω γιατί πότε δεν είχα τίποτα και τώρα με βρήκαν μαζεμενα όλα. Αχ υπομονή τελειώνουμε.11

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...