Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σουρε κουλαμετις δημιουργιεςσου!!!!ευχομαινα πετυχουν!!!μολις γυρισ ααπι τη δουλεια,εχω τρεμουλο σημερα και ταχυκαρδιες μαλλον αποτα γιουτοπαρ!συσαπσεις δημητρουλι?εμενα ηταν 1480 τη δευτερα το παιδακιμου,μια χαρα ειμαστε!!!περιμενω νε α παο τογιατρο θα σα οω,βασιλικη και ελενιτσα μαγειρεψτε να φαμε!!!!πριν αρχισω διαιτα!δημητρουλι νομιζα επαιρνες μαγνησιο,εγω παιρνω 3 φορες τη μερα απο 2 μαγνησια....τι βρεθηκε ανεβασμενο στα ουρα?πυοσφαιρια?και πως βρηκε συσπασεις αφου δε δουλεψε σωστα ο καρδιοτοκογραφος?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχαχαχ να σαι καλά κοριτσάρά, έφτασα.... Μα γιατί δε μου ανοίγεις;πόπη δεν εχω κάνει ενσταση τι έγινε που σε αδίκησαν;

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

γεια σουρε κουλαμετις δημιουργιεςσου!!!!ευχομαινα πετυχουν!!!μολις γυρισ ααπι τη δουλεια,εχω τρεμουλο σημερα και ταχυκαρδιες μαλλον αποτα γιουτοπαρ!συσαπσεις δημητρουλι?εμενα ηταν 1480 τη δευτερα το παιδακιμου,μια χαρα ειμαστε!!!περιμενω νε α παο τογιατρο θα σα οω,βασιλικη και ελενιτσα μαγειρεψτε να φαμε!!!!πριν αρχισω διαιτα!δημητρουλι νομιζα επαιρνες μαγνησιο,εγω παιρνω 3 φορες τη μερα απο 2 μαγνησια....τι βρεθηκε ανεβασμενο στα ουρα?πυοσφαιρια?και πως βρηκε συσπασεις αφου δε δουλεψε σωστα ο καρδιοτοκογραφος?

δουλεψε κισακι στην αρχη το πρωτο τεταρτο δηλαδη.μετα η μπεμπα αρχισε τα χαζα της κ εκανε οτι να ναι.θα ξανακανω τοκογραφο παλι αυριο για να το σιγουρεψουμε...μαγνησιο δεν επαιρνα καλε.επερνα στις αρχες μεχρι 12 εβδ.6 χαπια τη μερα.τωρα παιρνω 2 σιδηρους 1 για θυροειδη 2 βιταμινες κ 6 μαγνησια!σα τη γιαγια μου καταντησα.1 για την πιεση 1 για τη χοληστερινη...χαχαχα

αααα τωρα που ειπα πιεση

καλα η πιεση μου σημερα ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ !!! 12 με 5.5:shock:

μεχρι τωρα παντα ηταν 10 με 6

κισακι δε ξερω τι βρικε ανεβασμενο στα ουρα παντως ειπε οτι ηταν πολυ λιγο κ ισως ειναι επειδη ειχα φαει.αυριο θα σκυλοπεινασω!κ δεν αντεχω με τιποτα να ειμαι νηστικη το πρωι ρε κοριτσια!θα λυσσαξω!

Holy Diver

και ειναι μια αηδία αυτό που πίνουμε.... Εγώ θα παω σε διαβητολογο ειδικό.... Και σε 2 εβδομάδες επανάληψη γαμώ τη γλυκόζη μου μέσα.περιμένω νέα από καρδιοτοκογραφο δημητρούλι αύριο εντάξει;εγώ παίρνω 2 σιδηρά 6 μαγνησια και 6 γιούτόπάρ.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

και ειναι μια αηδία αυτό που πίνουμε.... Εγώ θα παω σε διαβητολογο ειδικό.... Και σε 2 εβδομάδες επανάληψη γαμώ τη γλυκόζη μου μέσα.περιμένω νέα από καρδιοτοκογραφο δημητρούλι αύριο εντάξει;εγώ παίρνω 2 σιδηρά 6 μαγνησια και 6 γιούτόπάρ.

ναι το θυμαμαι οτι ειναι απαισιο.μου ρχεται να ξερασω...τι σκατα βαζουν μεσα?

θα σου πω αυριο νεα κισακι.εσυ χαπακωνεσαι παραπανω απο μενα βλεπω!χαχαα !

πως πας εσυ?ολα οκ?

Holy Diver

σήμερα πηγα δουλειά με κρέμασε ο άλλος εχω πολύ τρεμούλο και ταχυκαρδία και σύσπασεις... Δεν είμαι πολύ καλά. Αλλά αύριο θα είμαι σίγουρα καλύτερα.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Κορίτσια γύρισα και εγώ απο τους γιατρούς! Η διαβητολόγος είδε τα ποσοστά του ζαχάρου που έγρφα μια βδομάδα και μου είπε οτι είμαστε σε καλό δρόμο ;) και πως προς το παρόν δεν χρειάζετε να κάνουμε ινσουλίνες και να συνεχίζω με την διατροφή και την μέτρηση που κάνω στο σπίτι πρωί-μεσημέρι-βράδυ μία ώρα μετά το φαγητό και να ξαναπάω την άλλη Πέμπτη!

Ελένη όταν λες διατροφή τι σε έβαλε να τρως τώρα? Για να ξέρω τι με περιμένει! Εγώ κάνω τις μετρήσεις με ότι έτρωγα πριν και μάλιστα μου είπε να τρωω και κάτι παραπάνω. Έτσι χτυπάω και κανένα γλυκάκι και ας μην το έχω ανάγκη! Για δυο μέρες οι μετρήσεις είναι μια χαρά! Μόνο η ζυγαριά βλέπω να αρχίσει να δείχνει παραπάνω στο τέλος! :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

σήμερα πηγα δουλειά με κρέμασε ο άλλος εχω πολύ τρεμούλο και ταχυκαρδία και σύσπασεις... Δεν είμαι πολύ καλά. Αλλά αύριο θα είμαι σίγουρα καλύτερα.

αντε να τελειωνουμε ρε παιδι μου...70 μερες εμειναν το πολυ...ουφφφφφφ

Holy Diver

περιμενω ν με περασουν απο επιτροπη δεν τελειωσε η διαδικασια ,

καλα βρε κοριτσια ποιες προλαβατε ν κανετε γ επιπεδου . εγω δεν ξερωβ ποοσ ειναι τ μωρακι μ τωρα θα μαθω 30 σεπτεμβριου σην γ επιπεδου

Διαφημίσεις

εγω κοριτσια οταν πηγα ν κανω καμπυλη σακχαρου κ μ πηραν εμενα κ μ δωσανε γλυκοζη . 10 λεπτα αντεξα , μετα τ εβγαλα πριν τ βγαλω πεταγετε μια κ μ λεει μην το βγαλεις . λες και ηταν στο χερι μ ν το κρατησω πηγα τ εβγαλα και ετσι διακοπηκε η εξεταση την αλλη μερα ξανα πηγα ειμουν τυχερη εκανα 2 ενεσεις μονο μια νηστικη κ μετα μ εστηλε για μπουγατσα κ μετα απο 2 ωρες αλλη μια και τελος . παρα 4 φορες ταλαιπωρια

εγω κοριτσια οταν πηγα ν κανω καμπυλη σακχαρου κ μ πηραν εμενα κ μ δωσανε γλυκοζη . 10 λεπτα αντεξα , μετα τ εβγαλα πριν τ βγαλω πεταγετε μια κ μ λεει μην το βγαλεις . λες και ηταν στο χερι μ ν το κρατησω πηγα τ εβγαλα και ετσι διακοπηκε η εξεταση την αλλη μερα ξανα πηγα ειμουν τυχερη εκανα 2 ενεσεις μονο μια νηστικη κ μετα μ εστηλε για μπουγατσα κ μετα απο 2 ωρες αλλη μια και τελος . παρα 4 φορες ταλαιπωρια

Πόπη και με αυτόν τον τρόπο σου είπανε ότι βγαίνει σωστή η καμπύλη? Δεν σου έδωσαν το σιροπάκι να πιεις?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

ποσο εβδ εισαι ποπη?εγω σημερα εκανα καποιες μετρησεις αλλα η γ επιπεδου γινεται στην 34η εβδ στην ελλαδα.εδω αλλιως ειναι το συστημα.καθε φορα τις κανουν τις μετρησεις αυτες

Holy Diver

ποσο εβδ εισαι ποπη?εγω σημερα εκανα καποιες μετρησεις αλλα η γ επιπεδου γινεται στην 34η εβδ στην ελλαδα.εδω αλλιως ειναι το συστημα.καθε φορα τις κανουν τις μετρησεις αυτες

Δημήτρα δηλαδή κάνεις κάθε μήνα μέτρηση με καμπύλη? Μάλλον λάθος το κατάλαβα! :rolleyes:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...