Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κισα μου μιλησες με το γιατρο για τις τιμες?ολα οκ?ενεση καθε ποτε κανεις κ σε ποιο σημειο?κ μεχρι ποτε θα κανεις?:roll: εχεις ακομη συσπασεις?

οι συσπασεις ποπη ειναι μεν φυσιολογικες αλλα οι λεγομενες ψευδοσυσπασεις η αλλιως προπαρασκευαστικες συσπασεις οι οποιες γινονται σε ακαθοριστα χρονικα διαστηματα.η κισα ειχε τις κανονικες συσπασεις.οι οποιες ειναι σε τακτικα καθορισμενα χρονικα διαστηματα πχ ακριβως καθε 5 λεπτα η καθε 10 κλπ η ειναι πανω απο 4 φορες σε μια ωρα.

επισης το περπατημα ειναι οτι καλυτερο σε μια εγκυμοσυνη γιατι βοηθαει στο να μη γινεται κατακρατηση υγρων κ ετσι αποφευγονται τα πριξηματα η οι θρομβωσεις ..βοηθαει στη καλη διατηρηση σωματικου βαρους ωστε να μη παρεις αποτομα πολλα κιλα κ στο μαλακωμα του τραχηλου ωστε να γεννησεις ευκολα.περπαταω κ περπατουσα παντα σε εγκυμοσυνες(πρωτη γεννα 2 ωρες 2η γεννα 15 λεπτα τριτη θα δειξει αν προλαβω να παω κ στο νοσοκομειο:rolleyes:)

αυτα απο εμενα!κισακι περιμενουμε νεα κοριτσι!

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να ιακαλα δημηρουλι περιμενεαπο το γτρο ακομ....κιε μεμου αρεσεετο περπατημ...αλλα τωρα...τελος παντν...και δεν τρωω ρε σεις...τι σκατα διαιτα θ ακανω?ουφ!θα σας ενημερωσω αμεσως μολιςμαθω!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

πηρα τωρα παλι στοιατρειο,δενπηγαν ειχαντοκετο....αυριο θ ατα δει!να σιακαλα δημητρουλι!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε? Εχτές το βράδυ με έπιασε ένας πόνος αριστερά στην κοιλιά, για κανά 3λεπτο τα είδα όλα!:shock: Σήμερα θα πάω στην διαβητολόγο με τις καταμμετρήσεις του ζαχάρου που έκανα μια εβδομάδα τώρα και θα δούμε τι θα μου πεί!

MbGIp1.png

καλημερα κοριτσακια μου!!!!!τιμου κανετε????ελενιτσα γιατι ετσι?τιπονος?μηπως κατινευρικο ηταν?δημητρουλι οιτιμες πεφτουν,εμενα ξαναανεβαινουν αν δει ςμετ απο λιγο...σημερ ατοπαογευμα λογικα θαμου πει πως θα προχωρησουμε!τιε ενεσεις κοριτιζνονη ςπουρωτησ εςμουτις κανει η μααια στον πωπουλη,εκανα 2 σε 2 μερες συνεχομενες και θ ακανω κι αλλες τηνεπομενη εβδομαδα....παβτως λεει ειναιπολυμικρη η ποσοτητα για να επηρρεασε την καμπυλη σακχαρου...θα δουμε,για καλομουθα ειναι,θακανω καιδιαιτα κορμαρα θαγινω!χιχιχι!σημερα δουλεια ειμαι,ο συναδελλφος ουτε σκεφτηκε να εμενημερωσει οτι δε θα ερθει στη δουλειακι ετρεχα αρον αρον....μ εποιονβ συνεννοειται δηλαδη?εφαγα μι ασυγχιση αφου οι 2 μας ειμαστε καιμεταξυμας συνεννοουμαστε...αντε γιατι ....τ απηρα αγρια!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας τι κάνετε ???

Εγώ πήγα Jumbo πήρα υλικά για να κάνω βιβλίο ευχών ελπίζω να το πετύχω δεν ξέρω θα δείξει έχω ξανακάνει και στον γιό μου και της βάφτισης ειδικά πέτυχε πάρα πάρα πολύ !!! :wink:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

γεια σας κοριτσια!πηγα γυναικολογο σημερα

η μπεμπα ειναι 1300 κ 39 εκ κ περιμετρος κεφαλιου 29 εκ

καρδιοτοκογραφο μου εκανε λιγο γιατι η μπεμπα δε καθοταν .συνεχεια κουνιοταν κ το μηχανημα τρελαθηκε:shock:αυριο θα παω να ξανακανω.θα κανω κ καμπυλη σακχαρου γιατι δε προλαβα σημερα.του φαινεται υποπτο που διψαω ολη την την ωρα κ ζεσταινομαι παρα πολυ.στα ουρα λεει το βρικε πολυ λιγο ανεβασμενο αλλα ισως φταιει το οτι πηγα φαγωμενη:rolleyes: αυριο θα παω νηστικια κ θα σκυλοπεινασω!:tongue: επισης μου εδωσε μαγνησιο 2 φορες τη μερα γιατι βρηκε μικρες συσπασεις κ θα παιρνω προληπτικα

Holy Diver

Κορίτσια γύρισα και εγώ απο τους γιατρούς! Η διαβητολόγος είδε τα ποσοστά του ζαχάρου που έγρφα μια βδομάδα και μου είπε οτι είμαστε σε καλό δρόμο ;) και πως προς το παρόν δεν χρειάζετε να κάνουμε ινσουλίνες και να συνεχίζω με την διατροφή και την μέτρηση που κάνω στο σπίτι πρωί-μεσημέρι-βράδυ μία ώρα μετά το φαγητό και να ξαναπάω την άλλη Πέμπτη! Μετά πήγα και βρήκα τον γιατρούλη μου και μιλήσαμε λίγο περιληπτικά, γιατί έχουμε ραντεβού την Δευτέρα και μου είπε οτι η κοιλίτσα μεγαλώνει :P και πάμε καλά, θα τα ξαναπούμε την Δευτέρα! kisha κάνε υπομονή στην δουλειά, σε λίγες μέρες θα αράξουμε για τα καλά με την άδεια απο το ΙΚΑ. Κούλα με το καλό να γραφτούν οι καλύτερες ευχές εκεί μέσα για το παιδάκι σου και καλή επιτυχία! Όλα καλά λοιπόν και για σ'ένα Δήμητρα μπράβο! Βασιλική, την πάτησα και εγώ σήμερα με το φαγητό! :? Μόλις γύρισα απο τους γιατρούς έκατσα λίγο στο κρεβάτι να ξεκουραστώ και με πήρε ο ύπνος! Σηκώθηκα στις 2,30 και πήγα άρων-άρων να φτιάξω γεμιστά!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...