Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να σαι ακαλα ρε βασιλικη...αλαλα ο συναδελφος του γκαβ...σε να μην παει στη δουλεια πεμπτηκαι παρασκευη αντε μηνακουσει καμι ακουβεντα και σε μενα δεν ειπε τιποτα!!!που μονο εγω τον αντικαθιστω!και δευτερα πηγα καταλαθος στη δουλεια να τελειωσω μια εκκρεμοτητα και δε θεωρησε απαραιτητο ναμην ενημερωσει,εχε χαρη που νμπεμπτη η παρασκευη πρεπει να παω για να τελειωσω μι αφολρολογικη μαλακια....ναι μι αησυχι ατην ενιωσα με την καθαρη καλλιεργεια,τωρα θα παω δευτερα στο γιατρο να δουμε πως παω,εκτος απροοπτου,με βλεπει τωρα καθε εβδομαδα και τον τραχηλο,ενεσει ςθ αξανακανω την αλλη εβδομαδα....τα χαπια με εχουν σκισει,αυτη η ταχυκαρδιακα ιτο τρεμουλο....με ρημαζουν,μονο αν καθομαι τεντα απολυτως νιωθω καλα...και σημερα λεωνα κανω αυτο!αντε σαβ-κο ερχεται!φροσακι ελα σε περιμενουν οι γατεςςςςςςςςςςςςς κι εμεις!ελενημηνναησυχεις ειναι ησυχο εμβρυακι,κιεμενα ρε κοριτσια ατιθασο μωρο ,ολοιμο υλεν οτι θ αειναι ηρεμομετα αλλα δεν το πιστευω!η πλακα ειναι μ ετονμπαμπα της,ερχεται σπιτι και με το που αρχιζει ναμιλαει σχετικα κονταμου αυτο αρχιζει τακλωτσιδιακ αιααναστατωνεται το τρελοπουτανακι,βαζει το χερι του στην κοιλια και παει εκει και κωλοτριβεται,το παει αλλου το χερι σε αλλο σημειο,παλι παει εκει και τον βρισκει ειναι δυνατον?αχχχχχχχχχχχχχχχχχναι οι ζυγοι ειναι πολυ ναρκισσοι,10/10 εχει γενεθλια μια πρωνη κολλητημου...εγω νομιζω οτι το μωρο μου η θ αβγει πρωωρο, η θα αν οχι θ απερασει τις 40 εβδομαδες,παντως στηνωρ ατου δ εθαειναι!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ολυμπι ανα σου ζησειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!καλήμερα σε ολες κοριτσια μου!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλημέρα κοριτσάρες

Ολυμπία να σου ζήσει !!!!

Κισα άντεξε ακόμα ένα μήνα ξεκουράσου τώρα που μπορείς. Και εγώ στον γιο μου που είχα πρόωρες συσπάσεις με τάρασσαν τα χαπια στις ταχυκαρδίες τελικά ο γιος μου αντί πρόωρος βγήκε μετά τις 40 μέρες!! :roll: Αλλά εσύ ετοίμασε τις τσάντες καλού κακού δεν ξέρεις καμιά φορά. Κισα τα μωράκια έτσι κάνουν νιώθουν τον μπαμπά και εμένα και τώρα και στον γιο μου όπου έβαζε το χερι του ο άντρας μου εκεί πήγαινε !!! Επίσης από ότι μου έλεγαν και μένα να αποφεύγεις να τρίβεις την κοιλιά γιατί προκαλούνται περισσότερες συσπάσεις ! :?

Σήμερα όλοι μου έλεγαν οτι είναι πολύ χαμηλή η κοιλιά μου για 30 βδομάδων εγκυμοσύνη δεν ξέρω και εσάς έτσι είναι ??? :? Καλά από κλωτσιές και ταρακουνήματα συνέχεια.

Κορίτσια θέλω θέρμο που να κρατά ζεστό το φαγητό για 5 ώρες πού μπορώ να βρώ ??

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

κουλα μην ανησυχεις κ εμενα η ικια μου ειναι πολυ χαμηλα.ξεκιναει 5-6 δαχτυλα κατω απο το στηθος.εκει ηταν οταν μπηκα στον 9ο στον γιο μου να φανταστεις.μηπως περπατας πολυ?

Holy Diver

Διαφημίσεις

κουλαμου εχει ςδικιο το ξερω οτι εχετε δικιο και ταλαιπωρουμαι να ξεκουραζομαι δεναντεχω...αλλα κανω υπομονη γιατι δε θελωνα νοσηλευτω...ειχ αμαθει στο περπατημα και να βγαινωνα παιρνωτον αεραμου αλλα μου κακοφαινεται τι να κανουμε,παντως κι εγω αυτο πιστεω αν δε βγει προωρο θα βγει μετα τις 40 εβδομαδες....δεν τη χαιδευω μου το ειπε και μεαν μια μαια στοην κλινικη...

εμενα δενειναι χαμηλα τελειως,περιπου λιγιο πιο κατω απο το στηθος,μην ακους κανεναν θ απαρει θεση οταν πρεπει ....αν δεν ανησυχει ο γιατρος σου μην ακους χαζομαρες αλλων...

εμενα φαγωθηκαν οτι εχω πολυ μικρη κοιλια,,,,και πως θ αμεγαλωσει ο μωρο..λκαι μαλακιες,μια χαρα ειναι κι οσο πρεπει θ αμεγαλωσει!!!θ απαει η μαμαμουγια την καμπυλη οτναεχω νεα θα σας πω!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κουλα μην ανησυχεις κ εμενα η ικια μου ειναι πολυ χαμηλα.ξεκιναει 5-6 δαχτυλα κατω απο το στηθος.εκει ηταν οταν μπηκα στον 9ο στον γιο μου να φανταστεις.μηπως περπατας πολυ?

Οταν είμαι σπίτι λεπτό δεν κάθομαι :? ασε που τώρα ο γιος μου θέλει και να τον κρατάω πάνω μου

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

καλημέραααααα!!!:)

σήμερα ξύπνησα και νόμιζα οτι ήταν Πέμπτη...γμτ:confused:!δεν πειράζει και η τετάρτη καλή είναι...

είχαμε και γεννητούρια!η κλώσσα έβγαλε 1 κοτοπουλάκι και περιμένουμε και τα υπόλοιπα αυγουλάκια.ήταν τόσο κίτρινο και πουπουλένιο!έχουν πλάκα τα άτιμα!

kisha μου και έγω έχω πολύ μικρή κοιλιά να φανταστείς ακόμα κοιμάμαι μπρούμυτα.η αλήθεια είναι οτι δεν πήρα και πολύ βάρος (6κιλά)οπότε είναι μια χαρά.δεν μπορεί, καποια στιγμή θα μεγαλώσει και η δικιά μας.;)

κι ας μη με γαλωσει βασιλικη ,ας μεγαλωσει μονο το μωρο....κοτοπουλακι ?να σου ζησει?εμεις βγαλαμε 28 κοτοπουλακαι χωριατικα και 10 νανακια και 5 καναρινακιααααααααααααα,μονο η σκυλα δ εμας εκανε τη χαρη ....να σας ζησουν!!!χιχιχ!

καμπυλη σακχαρου : νηστικια σ εχρονο 0 -110

30-141

60-214

90-198

120-213 ξερει καμοαι ατι παιζει?τημαια θ ατην παρω αργοτερα...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

Ολυμπία να σου ζήσει!

Kishaki οι δικες μου είναι οι εξής: (έκανα την τρίωρη)

0- 79

60-172

120-119

180-124

Απο σήμερα μετράω μόνη μου στο σπίτι το σάγχαρο για 10 μέρες και θα δούμε τι θα γίνει! Μου είπε ότι θα ξεκινήσει διατροφή αν είναι πάλι μεγάλες οι τιμές!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

παπακι καλλιεργει α ουρων...σηκωνεσαι ,πλενεσαι καλα,αφηνεις λιγο τσισα ν ατρεξει και το υπολοιπο το μαζευεις σ εουροσυλλλεκτη και το πας στο ικα.αλλα πρεπει ν αεινσια νηστικη και ναειναι τ απρωτα πρωινα ουρα...nikx μου ειναι τσιμπημενες μιλησ αμε τη μαια ,τοπαογευμα θ ατα δει ο γιατρος και θ αμε παρουν τηλεφωνο...να δουμε τι θ ακανουμε

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...