Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ινσουλίνη είπα;κορτιζόνη εννοούσα.... Σόρρυ ελένη.... Έχουμε και τα γραφειοκρατικά για τις άδειες τώρα.... Ουφ

Δεν είναι τίποτα επειδή το έψαξα στο λέω.Πρέπει ο γιατρός σου να σου γράψει την πητ σου και αν δεν είναι γιατρός του ικα, τότε πρέπει να πας στο ικα και να στην γράψουν.Μετά πας στη δουλειά σου με αυτό το χαρτί και σου δίνουν ένα χαρτί και και απο την δουλειά ότι σταματάς λόγω κύησης και τα πας στο ικα για να πληρωθείς!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δήμητρα λες να τη βγάλω στον 8ο ζυγούλι από σκορπιούδακι;

αμα την βγαλεις ζυγο την εβαψες χαχαχαχα αυτο σου λεω μονο!!!!η μεγαλη μου ειναι ζυγος κ μιλαμε για πολυ μεγαλο ψωνιο χαχαχα ολη μερα με εναν καθρευτη κ μια χτενα γυρναει.κ οντως διαβασα παιδικο οροσκοπιο κ τα ζυγακια ειναι ναρκισσοι!τρομερες ψωναρες δηλαδη :tongue::tongue: ολο κοτσιδια θελει κ φορεματα κ να ειναι στην τσιτα.μιλαμε τρομερη κοκεταρια .αφου απο τωρα μας τρωει τα αυτια για το ποτε θα ξυρισει τα ποδια της κ θα βγαλει τα φρυδια της κ ποτε θα βαλει τακουνια:evil: αυτη σε 10 χρονια θα την μαζευουμε απο τα τραπεζια που θα χορευει τσιφτετελια!τα λεω στον αντρα μου κ πιανει την καρδια του!!''θα τον σκισω οποιον π....η την ακουμπησει!''ετσι λεει χαχαχα λες κ θα σε ρωτησει του λεω:tongue: εκει ειναι που χλωμιαζει κ αρχιζει να του κοβεται η ανασα!εχει πολυ πλακα:tongue::tongue:

Holy Diver

κοριτσια η μπεμπα ειναι πολυ ζωηρη ...νομιζω οτι θα μου βγει το στομαχι απο το στομα!η κοιλια μου κανει ολο βουναλακια λες κ θα πεταχτει κανενα αλιεν ξαφνικα απο μεσα...!!χτες βραδυ μιλαμε οτι ειχα εξωγκωματα μεχρι κ στα πλαγια εκει στα πλευρα!:shock::shock:

ωρες ωρες νομιζω οτι θα εκραγω!απαπα το πιο ζωηρο κ απο τα 3 !ελπιζω να μη γινει κ πιο ζωηρη απο τον γιο μου γιατι την κατσαμε τη βαρκα!

Holy Diver

ναι δημητρούλι ξέρω ναρκισσοι μεγάλοι!αχαχαχ ρε τι τραβάν οι πατεράδες. Κι εμένα έτσι ακριβώς τον άβολευτο έχει. Ελένη ευχαριστώ πολύ.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

kisha μια χαρά βγήκε η καλλιέργεια τελικά.τουλάχιστον γλυτώνεις την αντιβίωση!;)άρα το μόνο που μένει είναι η αποοοοόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση.το ξέρω πόσο δύσκολο είναι για μας να μείνουμε σε ένα μέρος αλλά εσύ θα σκέφτεσαι το μπεμπέ και δεν θα το κουνάς ρούπι.πάρε και από το βιντεοκλάμπ της γειτονιάς σου καμιά σειρά και κάνε κανά μαραθώνιο γκρεΐς ανάτομι!!!!:):):)

ελενάκι είχα ακριβώς τον ίδιο πόνο πρίν 2 μέρες στον αφαλό.νόμιζα ότι κάτι με τραβούσε από μέσα!τίποτα δεν είναι τελικά.μάλλον είναι γιατί μεγαλώνει η κοιλιά και απο την πίεση τον σπρώχνει προς τα έξω.

χριστίνα προβλέπω να τα πιάνετε άνετα τα 4 κιλά!!!

τι παίδαρος θα βγεί αυτος!!!!αν είναι και ψηλός ποίος τον πιάνει!!!;)

Δημητρα αλήθεια λές για τους ζυγούς?και εγώ που έλεγα ότι είναι καλύτερα να βγει ζυγός,γιατί οι σκορπιοί ειναί....πάντως όταν γνωρισα έναν ρώσσο γιατρό και του παραπονέθηκα ότι δεν κάθεται σε ησυχία και δεν βολέυομαι πουθενά,με ρώτησε κοριτσάκι είναι?????? για αυτό μου λέει είναι δραστήρια,ενώ τα αγόρια δεν κινούνται τόσο πολύ!:wink:

βασιλικη μου πιστεψε με εχω 2 ζυγους στο σπιτι:twisted: ο αντρας μου 4/10 κ η κορη μου 10/10...κ οι 2 καθρευτη για καθρευτη δεν αφηνουν...αστα σου λεω...ψωναρες τρομερες...!η εμφανιση γιαυτους ειναι το παν!:evil::rolleyes: το θεμα ειναι πως αν γεννησω πριν τις 23 οκτ θα εχω 3 ζυγους μεσα στο σπιτι!!!ΕΛΕΟΣ!!!!

δε ξερω αν τα κοριτσια ειναι πιο δραστηρια παντως εχω να πω οτι η κορη μου ηταν ησυχο εμβρυακι.δεν εκανε τετοιες παλαβωμαρες!ουτε εξωγκωματα!κουνιοταν αλλα φυσιολογικα!ο μικρος κλωτσουσε αλλα οχι οληηη την ωρα οπως η μπεμπα.αλλα οταν κλωτσουσε ....ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δυνατες!πονουσαν!

αυτη εδω η μπεμπα αλλη δουλεια δε κανει!απο το σημειο που αρχιζει η κοιλια..απο πανω δηλαδη μεχρι κατω εκει που αρχιζει το...πιπι μου πεταω παντου εξωγκωματα!κ κυμματισμους κ κλωτσιες.τι πραγμα ειναι αυτο ελπιζω να κουραστει μεχρι να βγει για να κοιμαται συνεχεια μετα...πολλα θελω..:roll::tongue:

Holy Diver

Δημητρα σε φαντάζομαι σε ένα σπίτι γεμάτο καθρέφτες!!!χα!χα!βέβαια αν είναι έτσι τα πράγματα οι 3 στους 5 θα έχουν γενέθλια τον Οκτώβρη!μια χαρά , όλο το μήνα πάρτυ θα κάνετε!!!

και εγώ δεν προλαβαίνω να ξαπλώσω και νομίζω ότι κυοφορώ το μωρό της ρόζμαρι!!!μέχρι να γεννηθεί και να την δώ, νίωθω ότι θα πεταχτεί κανα τέρας από εκεί μέσα!!!

τα κύματα έχουν πλάκα αλλά την πιό πολύ πλάκα την έχουν οι κλώτσιές που τεντώνει το πόδι της και μετά το κρατάει για 5-6 δευτερόλεπτα τεντωμένο!νομίζω οτι μπορώ ακόμα και να το ψηλαφήσω το μικρό πατουσάκι!οι πιο απαίσιες κλωστιές είναι αυτές οι ύπουλες που δεν σε προειδοποιεί το τερατάκι και χτυπάει στα πλευρά ή τον τράχηλο και πετάγομαι σαν ελατήριο!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Βασιλική ναι, έτσι εστάνθηκα και εγω σαν να με τραβάει κάτι απο μέσα!!!!!!!!:confused: Εγώ βρε Βασιλική και Δήμητρα δεν έχω τέτοιες ενοχλήσεις, ούτε εξογκώματα πετάει ούτε κλωτσάει!!!!!:confused::confused::confused: Μες στην απορία είμαι η ρουφιάνα!!!! Εκτός απο το τρέμουλο που το έχω κάθε μέρα, πρωί-βραδυ αυτό το φτερούγισμα που λέμε, δεν έχω κάτι άλλο! Και αυτό το εχω χαμηλά κάτω απο τον αφαλό και πιο χαμηλά ακόμα! Εκτός και αν είμαι τόσο άπειρη πια, που δεν τα καταλαβαίνω, τι να πω????:confused::confused: Μα τόοοοοοοσο πολύ???:confused::confused: Θα καταντήσω και ηλίθια στο τέλος! χαχαχαχαχα!

MbGIp1.png

ελα βρε κοριτσακι μου αφου σου ειπα κ γω στο πρωτο παιδι δε τα ειχα!αναλογα ποσο ατιθασο εμβρυο κυοφορεις:rolleyes: μην ανησυχεις καθολου.ισα ισα που κοιμασαι κ ηρεμα τα βραδυα.για ρωτα κ εμας που τρωμε κατι ξυγιρισμενες στα πλευρα!

Holy Diver

ελα βρε κοριτσακι μου αφου σου ειπα κ γω στο πρωτο παιδι δε τα ειχα!αναλογα ποσο ατιθασο εμβρυο κυοφορεις:rolleyes: μην ανησυχεις καθολου.ισα ισα που κοιμασαι κ ηρεμα τα βραδυα.για ρωτα κ εμας που τρωμε κατι ξυγιρισμενες στα πλευρα!

:P:D:p:D χαχαχαχαχα! Τυχαίνει μάλλον Δήμητρα ανάλογα στο έμβρυο, όπως το λες! Και η φιλενάδα μου, μου είπε οτι στον τελευταίο μήνα άρχισε να τρώει κλωτσίδια!:D Πριν δεν καταλάβαινε τίποτα!

MbGIp1.png

Βασιλική ναι, έτσι εστάνθηκα και εγω σαν να με τραβάει κάτι απο μέσα!!!!!!!!:confused: Εγώ βρε Βασιλική και Δήμητρα δεν έχω τέτοιες ενοχλήσεις, ούτε εξογκώματα πετάει ούτε κλωτσάει!!!!!:confused::confused::confused: Μες στην απορία είμαι η ρουφιάνα!!!! Εκτός απο το τρέμουλο που το έχω κάθε μέρα, πρωί-βραδυ αυτό το φτερούγισμα που λέμε, δεν έχω κάτι άλλο! Και αυτό το εχω χαμηλά κάτω απο τον αφαλό και πιο χαμηλά ακόμα! Εκτός και αν είμαι τόσο άπειρη πια, που δεν τα καταλαβαίνω, τι να πω????:confused::confused: Μα τόοοοοοοσο πολύ???:confused::confused: Θα καταντήσω και ηλίθια στο τέλος! χαχαχαχαχα!

ε και δεν χαίρεσαι που δεν σε ενοχλεί!ούτε ταινία δεν μπορώ να δώ πιά!άσε το βράδυ που ξαπλώνω καμια ώρα νωρίτερα να κάνει τις τσάρκες της και μετά να με αφήσει να κοιμηθώ.μην φανταστείς τρελό ύπνο,μέχρι τις 4-5 που ξαναξυπνάει και φτού κι απ΄την αρχή μέχρι να ξανακοιμηθεί.για αυτό σου λέω κοίτα να χαρείς όσο μπορείς την ησυχία σου γιατί σε λίγο θα το μετανιώσεις που ζήταγες κλωτσιές!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...