Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κισακι μου τωρα διαβασα τα νεα σου!αμαν ρε κοπελα μου!!!οι συσπασεις ειναι απο την ουρολοιμωξη?καθε ποτε θα κανεις ενεσεις?προσεχε καλο μου ενα μηνα τωρα να εισαι μονο φαι κ ξαπλα.ευκαιρια να παραχαιδευτεις κ λιγο στον συζηγο!:-D

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δημητρουλι εγω δνεπαω συχνα αλλα μετ ασυκα δε ζοριζομαι...κανε αυτο με τα δαμασκηνα κυκλα...!βασιλικη,ποπαλκι,κουλα να στε καλα ευχαριστω με πιανουν πιο εντονα απο πριν....οτναπερπαταω,οταν καθομαι,μονο ξαπλα θελει....σημερ απαω γιατη β'δοση ενεσης κορτιζονης,εκανα καμπυλη σακχαρου κοντεψε να ξερασω,τα παοτελεσματα αυριο!δε θελωβνα νοσηλευτω ρε σεις....αν δεν περασει και με 1 χπαι το 4ωρο δενξερω τι θα γινει!φιλακαι πολλα κουκλιτσες,ειμαι ακαι υαπνη...εχω τρελουλο και ταχυκαρδιες απο τα χαπια και την αυπνια,επεσ αγια υπνο 1 ,περιμενα να παει 2 πηρα το χαπι,μετα ξυπνησα 4,30 και δνεξανακοιμηθηκα ...τωρα δενπρολαβαινω 4 εχω ραντεβου για τηνενεσουλα....και τοπ βραδυ να παω ν απαρω την καλλιεργεια ουρων παλι!εσεις καλα?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ελα δημητρουλι ..ασε ,δενξερω ποσες δοσεοι ςειναι θ αρωτησω σημερα,ρποληπτικα λεει ειναι ας ειμαστε ετοιμοι,....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

τι τραβας ρε κοριτσακι μου!υπομονη γλυκεια μου ενας μηνας ειναι θα περασει!κ αφου κανεις τις ενεσουλες αν τυχει κ γεννησεις προωρα δε κινδυνευει το νινι σου.απλα να περασει ενα μηνας για να προλαβει να παρει κ βαρος μωρε.υπομονη,ενας μηνας ειναι τι στο καλο πια...

Holy Diver

Γεια σας εγκυούλες!

Το πρωί πήγαμε και είδαμε τον μπέμπη μας! Την φατσούλα του δεν μας άφησε να την καλοδούμε γιατί είχε και χεράκια και ποδαράκια μπροστά! :rolleyes:

Μας είπαν ότι είναι λίγο βαρύτερος απο το κανονικό και μου έδωσε ο γιατρός για μια βδομάδα να μετράω το σάκχαρο στο σπίτι. :( Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην χτυπήσει κόκκινο το μηχάνημα!

Kishaki υπομονή και θα περάσουν όλα! Δεν είναι στο χέρι τους! :wink:

Νεκταρία, Μελίνα που έχετε εξαφανιστεί?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. amela αγοράκι ΠΗΤ: 2/11/2010

3. kisha κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

4. Dimitra83 κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

5. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

6. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

7. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

8. Katerina11 κοριτσάκι ΠΗΤ: 11/11/2010

9. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

10. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

11. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

12. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

13. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

14. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Κορίτσια γειά σας. Αχ μωρέ ψυχοπλακώθηκα με αυτά που διάβασα με την Κίσα! :( Ξεκουράσω λίγο βρε κοπέλα! Και κάνε υπομονή και κουράγιο. Έχω μια απορία αν μπορείς να μου απαντήσεις :confused:.Θέλω να σε ρωτήσω γιατί έκανες ένεση κορτιζόνης για τους πνεύμονες του μωρού? Επειρεάζονται απο την ουρολοίμοξη η απο την αντιβίωση?:confused:

MbGIp1.png

nikx τα ίδια και εσύ με μ'ένα! Μόνο που εμένα δεν μου είπαν οτι είναι πιο βαρύς αλλά το μετράω επειδή μου βρήκαν αυξημένο το σάκχαρο! :( Το πρωί μέχρι και στη δουλειά κουβαλάω το μηχάνημα και το μετράω. Ορίστε Δήμητρα η φιλενάδα μας φρόντισε να σε προσθέσει στην λίστα!:P Εγώ κορίτσια το πρωί ήμουν στη δουλειά και καθώς περπατούσα με έπιασε ένας πόνος στον αφαλό :confused: δεν μπορώ να καταλάβω τι ήταν αυτό! Και σε εκείνο το σημείο γύρω-γύρω η κοιλιά μου ήταν σκληρή! :confused: Έχει συμβεί σε καμιά σας???

MbGIp1.png

Κορίτσια γειά σας. Αχ μωρέ ψυχοπλακώθηκα με αυτά που διάβασα με την Κίσα! :( Ξεκουράσω λίγο βρε κοπέλα! Και κάνε υπομονή και κουράγιο. Έχω μια απορία αν μπορείς να μου απαντήσεις :confused:.Θέλω να σε ρωτήσω γιατί έκανες ένεση κορτιζόνης για τους πνεύμονες του μωρού? Επειρεάζονται απο την ουρολοίμοξη η απο την αντιβίωση?:confused:

προφανως ενεσεις εκανε γιατι μπαινει στον 8ο μηνα.στον 8ο μηνα τα πνευμονια του μωρου γεμιζουν νερο το οποιο αποβαλλουν στον 9ο.γιαυτο εκανε τις ενεσεις για να αδειασουν απο τωρα τα πνευμονακια της μπεμπας σε περιπτωση προωρου τοκετου να αποφευχθει η τυχον αναρροφηση.αφου τις κανει τοτε δεν υπαρχει προβλημα για να κινδυνευει το νινι.

Holy Diver

nikx τα ίδια και εσύ με μ'ένα! Μόνο που εμένα δεν μου είπαν οτι είναι πιο βαρύς αλλά το μετράω επειδή μου βρήκαν αυξημένο το σάκχαρο! :( Το πρωί μέχρι και στη δουλειά κουβαλάω το μηχάνημα και το μετράω. Ορίστε Δήμητρα η φιλενάδα μας φρόντισε να σε προσθέσει στην λίστα!:P Εγώ κορίτσια το πρωί ήμουν στη δουλειά και καθώς περπατούσα με έπιασε ένας πόνος στον αφαλό :confused: δεν μπορώ να καταλάβω τι ήταν αυτό! Και σε εκείνο το σημείο γύρω-γύρω η κοιλιά μου ήταν σκληρή! :confused: Έχει συμβεί σε καμιά σας???

ναι μου εχει συμβει κ μαλιστα παρα πολλες φορες κ στα 3 παιδια :mrgreen: ειναι η θεση που εχει παρει το νινι κ σε ενοχλησε σε εκεινο το σημειο.οταν λες ηταν σκληρη η κοιλια τι εννοεις?οτι απλα σε εκεινο το σημειο αν την ακουμπουσες ηταν σκληρη η γενικως ηταν σκληρη?κ ενιωθες κ κατι σαν μουδιασμα στην κοιλια?

Holy Diver

Διαφημίσεις

κοριτσάκι πόνος η μούδιασμα και πετρώμα ένιωσες; ένιωσες το μωρό να κουνιέται και να στο δημιουργεί;αν ναι ήταν το μωρό. Αλλά εμένα πετρώμα γύρω από τον αφαλό ειναι σύσπαση.11 έτσι ξεκίνησα. Αν συμβαίνει πολύ συχνά επικοινώνησε με το γιατρό. Όσο έχουμε σύσπασεις μπορεί να οδηγήσουν σε πρόωρο τοκετό και τα πνευμονία του μωρου ζειν είνα έτοιμα για οξυγόνο ακόμη όπως σου είπε η δήμητρα. Έκανα τη δεύτερη σήμερα. Από βδομάδα και οι υπόλοιπες δόσεις -καλλιέργεια ούρων αρνητική. Άντε nikx μου μπράβο στον μπέμπαρο-δήμητρα ξαπλα πρέπει ακόμη και καθιστη εχω σύσπασεις και όταν περπατάω και όταν κάθομαι. Με ρημαξε στην καμπύλ'θ σακχάρου. Πέτρα ήμουν. Τώρα που δεν ήταν από ουρολοιμωξη από τι ειναι;το πρώτο φεραί στο αμάξι 1.5 ώρα γυρνώντας από χαλκιδική άρα το καθιστη με ενοχλεί. Άδεια πότε παίρνουμε;

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Κορίτσια αυτό ήταν μια ενόχληση-πόνος στο κέντρο της κοιλιάς, γύρω-γύρω από τον αφαλό.Σε εκείνο το σημείο έγινε σκληρή η κοιλιά μου.Δεν ήτν γενικώς σκληρή και δεν ένιωσα μούδιασμα. Δήμητρα ευχαριστώ για την ενημέρωση σχετικά με τις ινσουλίνες για τα πνευμόνια. Kisha Άδεια πέρνουμε στις 56 μέρες πριν την ΠΗΤ ακριβώς!

MbGIp1.png

ινσουλίνη είπα;κορτιζόνη εννοούσα.... Σόρρυ ελένη.... Έχουμε και τα γραφειοκρατικά για τις άδειες τώρα.... Ουφ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...