Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια να σας πω κάτι που έμαθα. Αν σκοπεύετε να πάρετε καλαθούνα, μην πάρετε ψάθινη σε καμία περίπτωση γιατί όπως είπε μια δερματολόγος σε μια φίλη μου, η ψάθινη καλαθούνα γεννάει μαμούνια που τσιμπάνε το μωρό!!!! Συγκεκριμένα μια πελάτισσα της δερματολόγου πήγε με 2 δίδυμα στο ιατρείο της και τα μαμούνια απο την καλαθούνα είχαν καταφάει και τα 2 μωράκια!!!!! Προσοχή λιπόν!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα!μολις γύρισα από τον γιατρό 125 το ζάχαρο,μου είπαν οκ!η αιμοσφαιρίνη και αυτή καλή.μετά πήγα mothercare.εκμετάλλευση!στην αγγλία βρίσκω τα ίδια πράγματα 12 λίρες δηλάδη 14,50 ευρώ(7 ζιπουνάκια)ενώ εδώ τα έχουν 22-24 ευρώ!:evil::evil::evil:γρρρρρ!ααα!και ίσως μου κάνουν και έκπτωση 20%.θα μάθω περισσότερα την άλλη δευτέρα που θα ξαναπάω.

θέλω να ρωτήσω τις παλιές μανούλες.αν τελικά γεννήσω Νοέμβρη πρέπει να πάρω μακρυμάνικα ζιπουνάκια?ή και με τα κοντομάνικα θα είναι οκ,αφού από πάνω θα φοράει μακρυμάνικο φορμάκι και θα έχει και την κουβέρτα της.υπάρχει περίπτωση να κρυώνει???ουφ!αγχώθηκα!

ta zipoynakia ειναι αμανικα η κονμτομανικα-τα εσψρουχα δενειναι?γιανα μπορει ν αμπαινει απο πανω το μακρυμανικο φορμακι,καλυτερα παρτα κοντομανικα....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλησπέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε?

Η καμπύλη και μένα μου βγήκε λίγο οριακά μου είπε η μικροβιολόγος αλλά αύριο πάω γιατρό οπότε θα μου πει ακριβώς τι γίνεται! Όταν του το πρωτοείπα μου είπε να κόψω τα γλυκά και του λέω αφού δεν τρώω τι να κόψω! :)

Τώρα κάνω δουλίτσες στο σπίτι και σκέφτομαι να κολλήσω και τα αυτοκόλλητα στους τοίχους! Βλέπω όλες έχετε κάνει τα ψώνια σας. Εμένα όλοι γύρω μου μου λένε να ψωνίσω αργότερα και με έχουν ζαλίσει! Πρέπει να κάνω την επαναστασή μου! :wink:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Καλησπέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε?

Η καμπύλη και μένα μου βγήκε λίγο οριακά μου είπε η μικροβιολόγος αλλά αύριο πάω γιατρό οπότε θα μου πει ακριβώς τι γίνεται! Όταν του το πρωτοείπα μου είπε να κόψω τα γλυκά και του λέω αφού δεν τρώω τι να κόψω! :)

Τώρα κάνω δουλίτσες στο σπίτι και σκέφτομαι να κολλήσω και τα αυτοκόλλητα στους τοίχους! Βλέπω όλες έχετε κάνει τα ψώνια σας. Εμένα όλοι γύρω μου μου λένε να ψωνίσω αργότερα και με έχουν ζαλίσει! Πρέπει να κάνω την επαναστασή μου! :wink:

Καλή μου ακούγετε η καμπύλη σου μιας και ο γιατρός σου είπε μόνο για τα γλυκά...μιαμ μιαμ! (να είχα κανένα προφιτερόλ τώρα, θα το τσάκιζα!):P βέβαια ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα να σου πει. Και εμένα με έχουν ζαλίσει σχετικά με τα του μωρού και μου λένε οτι είναι γρουσουζιά και τέτοια, βέβαια ο άντρας μου, η μάνα μου δεν έχει τέτοια κολλήματα! Αφού όσα έχω ψωνήσει για την μπέμπα τα έχω κρύψει μέσα στην ντουλάπα του δωματίου της μάνας μου για να μην τα δεί! Όσο για τα αυτοκόλλητα εγώ θα τα βάλω αργότερα κατά τις αρχές Οκτώμβρη για να είναι πιο καινούρια και για να μην τα βαρεθώ εύκολα!:? Αν τα καταφέρω βέβαια και δεν έχω την γκρίνια του συζύγου!:rolleyes:

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μου πάλι σύσπασεις ήταν. Αύξησα τα γιούτόπάρ από 4 σε 6 1κάθε 4ώρες μέχρι να βγει η καλλιέργεια. Από τη μια λέω να είνα από την ουρολοιμωξη από την άλλη δε θέλω πάλι αντιβίωση. Έκανα κι ένεση κορτιζόνης για τους πνεύμονες του μωρου κι αύριο παω αγ για τι δεύτερη δόση..σε 2 μισή ώρες παω για καμπύλη σακχάρου.καλημέρα σας

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κούλα να σου πω την αλήθεια, δεν μου είπε κανένας γιατρός πόσο είναι, το μόνο που μου είπαν είναι οτι βγήκε αυξημένο.Και απ'αυτό το χαρτί του ΙΚΑ με τα αποτελέσματα είναι γραμμένα με Αγγλικούς χαρακτήρες και δεν ξέρω ποιό αντιστοιχεί στο αποτέλεσμα της καμπύλης, έχει πολλές αναλύσεις.Αν ξέρεις πως γράφεται πες το μου για να κοιτάξω και να σου πω πόσο μου βγήκε!:? Πάντως, αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να είναι ένα αποτέλεσμα που μου έγραψαν με στυλό και όχι στο κομπιούτερ, μου λέει 1,50. Αν δεν κάνω λάθος, το ξαναλέω!

Δυστυχώς δεν το έχω μαζί μου για να σου πω εμένα μου το έδωσαν ξεχωριστά και η τιμή ήταν 116 άρα δεν είναι το ίδιο δεν ξέρω :?

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

καλησπέρα!μολις γύρισα από τον γιατρό 125 το ζάχαρο,μου είπαν οκ!η αιμοσφαιρίνη και αυτή καλή.μετά πήγα mothercare.εκμετάλλευση!στην αγγλία βρίσκω τα ίδια πράγματα 12 λίρες δηλάδη 14,50 ευρώ(7 ζιπουνάκια)ενώ εδώ τα έχουν 22-24 ευρώ!:evil::evil::evil:γρρρρρ!ααα!και ίσως μου κάνουν και έκπτωση 20%.θα μάθω περισσότερα την άλλη δευτέρα που θα ξαναπάω.

θέλω να ρωτήσω τις παλιές μανούλες.αν τελικά γεννήσω Νοέμβρη πρέπει να πάρω μακρυμάνικα ζιπουνάκια?ή και με τα κοντομάνικα θα είναι οκ,αφού από πάνω θα φοράει μακρυμάνικο φορμάκι και θα έχει και την κουβέρτα της.υπάρχει περίπτωση να κρυώνει???ουφ!αγχώθηκα!

Βασιλική μια χαρά η καμπύλη ζαχάρου και εμένα 116 ήταν μου είπε ειναι πολύ καλή. Ανησυχούν αν είναι πάνω από 130 !!!!

Ζιπουνάκια σε συμβουλεύω να πάρεις μακρυμάνικα και να φοράς και το φορμάκι το μακρυμάνικο και μην χρησιμοποιείς κουβέρτα γιατί έρχεται χειμώνας όπόταν θα φορεθούν για 3 μήνες τα 0-3 ενώ αν πάρεις κοντομάνικά θα τα φορέσετε μόνο για 1 μήνα και μετά θα θες μακρυμάνικα γιατί θα είναι κρύο. ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

κορίτσια μου πάλι σύσπασεις ήταν. Αύξησα τα γιούτόπάρ από 4 σε 6 1κάθε 4ώρες μέχρι να βγει η καλλιέργεια. Από τη μια λέω να είνα από την ουρολοιμωξη από την άλλη δε θέλω πάλι αντιβίωση. Έκανα κι ένεση κορτιζόνης για τους πνεύμονες του μωρου κι αύριο παω αγ για τι δεύτερη δόση..σε 2 μισή ώρες παω για καμπύλη σακχάρου.καλημέρα σας

κισα αμάν βρε κορίτσι μου με αυτές τις συσπάσεις πολύ σε ταλαιπωρούνε και από την άλλη είναι και η ουρολοίμωξη :? Πάντως έχε έτοιμες τις τσάντες γιατί σε βλέπω να γεννάς πιο γρήγορα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Και ξεκούραση μην το ξεχνάς !!

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. amela αγοράκι ΠΗΤ: 2/11/2010

3. kisha κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

4. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

5. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

6. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

7. Katerina11 κοριτσάκι ΠΗΤ: 11/11/2010

8. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

9. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

10. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

11. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

12. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

13. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα . ξαπλα χρειαζεται για τις συσπασεις κοριτσιοα πολυ ξαπλα και ν μην κανεις τπτ .

εχω μια απορια . σημερα καθως πηγαινα στο γιατρο , απο κατω ενιωσα μουδιασμα . τ εχει νιωσει καμια αυτο τις εχει τυχη

καλημερα . ξαπλα χρειαζεται για τις συσπασεις κοριτσιοα πολυ ξαπλα και ν μην κανεις τπτ .

εχω μια απορια . σημερα καθως πηγαινα στο γιατρο , απο κατω ενιωσα μουδιασμα . τ εχει νιωσει καμια αυτο τις εχει τυχη

εγώ όχι με πιανουν κράμπες όμως στα πόδια κάτω

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

καλημέρα γκαστρούλες!

είστε όλες καλά?

kisha μου κουράγιο.χθές που πήγα στον γιατρό για να δει την καμπύλη μου και τον ρώτησα για τις συσπάσεις που είχα και εγώ με ρώτησε 2 πράγματα.αν κάτι με στεναχωρεί και αν κάνω δουλειές.στην δική μου περίπτωση μάλλον είναι οι δουλειές που μου τις προκαλούν.πάντως μου είπε να ξαπλώνω οποτε με πιάνουν και μόνο αν είναι κάθε 10λεπτο να πάω από εκεί.άρα το συμπέρασμα είναι ΧΑΛΑΡΑ και χωρίς άγχος και ότι είναι να γίνει θα γίνει.πάντως εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. amela αγοράκι ΠΗΤ: 2/11/2010

3. kisha κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

4. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

5. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

6. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

7. Katerina11 κοριτσάκι ΠΗΤ: 11/11/2010

8. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

9. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

10. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

11. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

12. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

13. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

εεεε που ειμαι εγω καλεεε

ΠΗΤ 3.11 κοριτσακι !διαμαρτυρομαιιιιιι:tongue::tongue::tongue:

τι νεα κοριτσια?εγω εχω πεμπτη ραντεβου για υπερηχο τοκογραφο κ θα κανουμε κ ντιβιντι τρισδιαστατο!αχ ωραια:tongue::tongue:

ελπιζω να μου εχει ανεβει καπως ο σιδηρος γιατι με τα 2 χαπια την ημερα παω τουαλετα μια φορα τη βδομαδα κ τετοιο ζορι ουτε στις γεννες!!!:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...