Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια μου γυρισα και εγω χτες βραδυ....μια χαρα ημουν,αλλα χτες μια ωρα στο αυτοκινητο ειχα συσπασειςς...γαμωτο και με ειχαν ξεχασει,αυριοπ αω γιατρο,να δουμε τι θ αδουμε!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα ελενηηηηηηηη!!!πρωινες ολες!καλη δουλιτσα σε οποες πατε,εγω ακομη δενξερω σημερα παωγι ακαλλιεργεια ουρων και μετα κα ν αγραψω φαρμακα,αυριο παω για καμπυλη σακχαρου,μετα ικα να παρω την αδει ακι α5,30 γιατρο...θα δω αν και ποτε θα στριμωξω τη δουλια αυτες τις μερες....καλη εβδομαδα σε ολλλλλλλλλαααααα τ ακοριτσακια!εσιες ειστε καλα?εμενα το μωρο αρχισε να με ποναει με κκαποιες κινησεις...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλημέρα κορίτσια

Ελενίτσα σε ευχαριστώ πολύ υπολογίζω να πάω σύντομα στο Jumbo ίσως και σήμερα θα δώ.

Εγώ σήμερα δεν νιώθω και πολύ καλά μια κομμάρα μια βαριεστημάρα την έχω :confused:

Χθες πήγαμε θάλασσα και ήταν τέλεια ούτε πολύ ζέστη και δεν είχε και πολλή κόσμο μια χαρά ήτανε. Φαντάζομαι από βδομάδας θα έχει ακόμα λιγότερους :wink:

Σήμερα λογαριάζω να πάω να πάρω τις αναλύσεις για ζάχαρο αιμοσφαιρίνη και τοξόπλασμα. Θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα.

Μετά λέω να πάω να αγοράσω κανένα μυθηστόρημα μιας και μου τέλειωσε αυτό που διάβαζα και ίσως ένα γύρω γρήγορο από Jumbo, και φούρνο γιατί δεν έφερα το σάντουιτς μου σήμερα. Ηθελα να πάω να δω και για κάτι γυαλιά ήλιου αλλά δεν ξέρω πόσα θα προλάβω. Επίσης και supermarket αλλά αυτό ίσως όταν πάω σπίτι να πάρω και τον μικρό που θα είναι ησυχία :wink:

Το βράδυ είμαστε καλεσμένοι για φαγητό στον κουνιάδο μου έτσι δεν θα θέλω να μαγειρέψω αλλά πρέπει να κάνω φαγάκια για το μωρό γιατί μου έλειψαν.

Επίσης το καλύτερο το είδατε ??? Μόνο 73 μέρες έχουν μείνει ........ !!!!!

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

το καλυτερο θα ηταν ποτε θα γινει το 73 ...37???αχχχ μαζι ειμαστε!!

Σίγουρα πολύ καλύτερα θα ήταν αλλά πού ήταν το 100 και πέσαμε στα 73 μια χαρά σιγα σιγά οπου και νάσαι θα έρθει και το 37 εκεί πιστεύω θα αγχωθούμε αρκετά :rolleyes:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

καλημερ α και στις υπολοιπες,,,,οι συσπασει ςσυνεχιζονται ξεκινησαν χτε ςβραδυ κι εχω καισημερα....εχω και το μωρο που οσομεγαλωνειοι κινησεις του με πονανε....πολλες φορες,...εσεις τινεα,κουλα εξοδο βλεπω...μι αχαρα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

kisha ξαπλωσε τα ποδια ψηλα βαλε δυο μαξολαρια . και εμενα οσο περναει με ποναει οταν κουνιεται , απαππαα το πιο τρελο εκει π ηρεμο να μ δινει μια κλωτσια και με στελνει στον αγυρηστο αππαπαππα συμετεχει και σε συζητησεις το δικο μ τι να πεις τρελα πραγματα κομμα με τον πατερα του εχει κανει :P:p:p:p:p

Kisha προσεχε κορίτσι μου εύχομαι να περάσουν. Καλύτερα να πας γιατρό

να δούμε τι θα σου πει. Ή πάρε τον ενα τηλέφωνο.

Εγώ μόλις επέστρεψα. Πήρα την ανάλυση διαβήτη βγήκε 116 εσάς πόσο ήταν είναι καλό τόσο που βγήκε? Η νοσοκόμα εκεί μου είπε είναι οκ. Δεν βρήκα γιατρό αλλά θα τα δείξω την Δευτέρα που θα είναι το ραντεβού μου. Και αιμοσφαιρίνη καλή μου είπε. Το τοξόπλασμα δεν βγήκε.:(

Λοιπόν πήγα και βιβλιοπωλείο και πήρα το τελευταίο βιβλίο της Λένας Μαντά και κάτι αυτοκόλλητα με την Tinkerbell που βρήκα και ένα τετράδιο το ίδιο για να το κάνω βιβλίο ευχών στην γέννηση :wink:

Μετά πήγα και Jumbo. Χαμός ήταν. Εκεί πήρα και μπιμπερό νυκ γυάλινα και κρέμες συγκάματος, αφρόλουτρα, γκλιτερ για να διακοσμήσω το βιβλίο ευχών, ποτηράκια νερού για τον γιο μου, 3 στολές χειμωνιάτικες για τον γιο μου και 1 ροζ με λαχανί βελουδέ ολόσωμο για την κορούλα :-D Όντως όπως είπε και η Ελένη έφεραν πολλά χειμωνιάτικα και γουστόζικα ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

και αυτοτο σαβ-κο ημουν ηρμεηδεν κουραστηκα δνεεκανα τιποτα,ημουν πολυ χαλαρη...η ουρολοιμωξη πρπεει ν α υποχωρησ εδεν τσουζω εκανα καλλιεργειακαι θ αξανακανω σε 4 μερες στοικα....τι επαθα παλι....δνε ξερω!θα δειξει,θα μιλησωμε το γιατρο αν ειναιαν απαω σημερα ρ αστον καρδιοτοκογραφο ηααυριο μια και καλη

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

με τοκαλο κουλα!καλοφορετα να σας ειναι και να τα χαρειτε κοριτσι μου!εφεραν ε?θα τα επισκευτω κι εγω...εγω πηρ αγια αρχη της κικο 2 γυαλιν αμεγαλα και 2 μικρα...αλλα ακουσα και της νουκ ειναι πολ αλα,σιλικονη η καουτσουκ θηλες?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

λεει η μαναμου αμαν βρ επαιδιμου πηξαμε στα κιτρινα και τ αασπρα....επειδη δεν ξερουν φυλο και τ απαιρνω ουδετερα...αχαχχα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

λεει η μαναμου αμαν βρ επαιδιμου πηξαμε στα κιτρινα και τ αασπρα....επειδη δεν ξερουν φυλο και τ απαιρνω ουδετερα...αχαχχα!

α ναι ξεχασα οτι δεν το ξέρει κανεις εκτος από σένα. Καλά απορώ πως αντέχεις να μην πάρεις ένα ροζ εγω δεν θα άντεχα πάντως :-D

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Kisha προσεχε κορίτσι μου εύχομαι να περάσουν. Καλύτερα να πας γιατρό

να δούμε τι θα σου πει. Ή πάρε τον ενα τηλέφωνο.

Εγώ μόλις επέστρεψα. Πήρα την ανάλυση διαβήτη βγήκε 116 εσάς πόσο ήταν είναι καλό τόσο που βγήκε? Η νοσοκόμα εκεί μου είπε είναι οκ. Δεν βρήκα γιατρό αλλά θα τα δείξω την Δευτέρα που θα είναι το ραντεβού μου. Και αιμοσφαιρίνη καλή μου είπε. Το τοξόπλασμα δεν βγήκε.:(

Λοιπόν πήγα και βιβλιοπωλείο και πήρα το τελευταίο βιβλίο της Λένας Μαντά και κάτι αυτοκόλλητα με την Tinkerbell που βρήκα και ένα τετράδιο το ίδιο για να το κάνω βιβλίο ευχών στην γέννηση :wink:

Μετά πήγα και Jumbo. Χαμός ήταν. Εκεί πήρα και μπιμπερό νυκ γυάλινα και κρέμες συγκάματος, αφρόλουτρα, γκλιτερ για να διακοσμήσω το βιβλίο ευχών, ποτηράκια νερού για τον γιο μου, 3 στολές χειμωνιάτικες για τον γιο μου και 1 ροζ με λαχανί βελουδέ ολόσωμο για την κορούλα :-D Όντως όπως είπε και η Ελένη έφεραν πολλά χειμωνιάτικα και γουστόζικα ;)

Κούλα να σου πω την αλήθεια, δεν μου είπε κανένας γιατρός πόσο είναι, το μόνο που μου είπαν είναι οτι βγήκε αυξημένο.Και απ'αυτό το χαρτί του ΙΚΑ με τα αποτελέσματα είναι γραμμένα με Αγγλικούς χαρακτήρες και δεν ξέρω ποιό αντιστοιχεί στο αποτέλεσμα της καμπύλης, έχει πολλές αναλύσεις.Αν ξέρεις πως γράφεται πες το μου για να κοιτάξω και να σου πω πόσο μου βγήκε!:? Πάντως, αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να είναι ένα αποτέλεσμα που μου έγραψαν με στυλό και όχι στο κομπιούτερ, μου λέει 1,50. Αν δεν κάνω λάθος, το ξαναλέω!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...