Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια .

τι κανετε ?

εγω την τεταρτη πηγα παλι για νεφρο δεν τον βρηκαμε ειπαμε μετα την γεννα . αλλα μ ειπε οτι ο μπεμπης μου ειναι με το κεφαλι χαμηλα για τα καλα . δεν ειναι καπως νωρις?

αρχησα και αγχωνομαι η ειναι φυσιολογικο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φροσω προσοχη με τις πισινες....εγω δεν τις εχω σε εκτιμηση...τιςφοβαμαι λιγο ιδιως σεπεριοδο εγκυμοσυνης...ποπακι τι να πω....δεν ξερω τι παιζει μετο νεφρο.....καπου θα κρυβεται....οσο για το μωρο ο γιατρος τι σου ειπε?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Δεν θα κάνω μπάνιο βρε στην πισίνα μόνο τγ πόδια μου θα βρεχω κ θα πίνω το κοκτέιλ μου στην ξαπλώστρα κάτω από τις ομπρέλες βρε πόπη μου είσαι σίγουρη ότι το είχες το νεφρό πριν

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Ποπακι, εμενα ψαξανε αν εχω δυο νεφρα, οταν ειδαν οτι εχω μια ωοθηκη..

Συνηθως λενε, οταν λειπει το ενα λειπει και το αλλο.

Δεν ξερω τι μπορει να συμβαινει με εσενα, απλα ευχομαι να κανανε λαθος!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!:D

τελικά χθες το βράδυ κατά τις 4 η μπέμπα ξύπνησε και μάλλον έκανε κωλοτούμπες!πιθανόν να άλλαξε και θέση γιατί όταν κλωτσάει δεν με πονάει πια.για να δούμε...:confused:

φροσάκι εγώ κάθε μέρα μπαίνω για μια ώρα τουλάχιστον στην πισίνα.αν είναι ιδιωτική δεν παίζει πρόβλημα.στις πολύ μεγάλες με τον πολύ κόσμο είναι το ζήτημα.σκέψου στην Αθήνα υπάρχουν πισίνες που κάνουν οι έγκυες γυμναστική.αν όμως δεν την δείς πολύ καθαρή καλύτερα να μην μπείς.φυλαγε τα ρούχα σου να χεις τα μισα!:?

Καλημέρα κοριτσάκια! Επιτέλους φύσηξε! Τι καλά, μαρτυρήσαμε πια με αυτόν τον καύσωνα! nikx περιμένω δεν κάνω και τίποτα άλλο! χαχαχαχαχαχα στο περίμενε είναι αυτή η εγκυμοσύνη πια και μες στο άγχος! Η φιλενάδα μου που γέννησε τον Ιούλιο μου είπε πως μετά τον 8ο άρχισε να νιώθει το μωρό σε όλη την κοιλιά της! Ξέρω οτι κάποια στιγμή θα το ακούσω και πιο ψηλά αργά η γρήγορα! Βασιλικούλα είναι ο ιδιωτικός τους χώρος εκεί μέσα ότι θέλουν κάνουν!:P Θα γυρνάνε και θα ξαναγυρνάνε!

MbGIp1.png

καλημέρα!

Καλημέρα Βασιλική.Μόλις παρατήρησα το τικεράκι σου:confused: και το σύγκρινα με το δικό μου!Κάτι δεν πάει καλά.:confused:Εσύ είσαι σχεδόν 27 εβδομάδων και εγώ 25 και παρ'όλα αυτά λέει οτι έχουμε 2 μέρες διαφορά για να γεννήσουμε και μάλιστα εγώ 2 μέρες πιο μπροστά απο σ'ένα!!!!!Μα τι γίνετε?:confused::confused::confused::confused::confused:

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Βασιλική.Μόλις παρατήρησα το τικεράκι σου:confused: και το σύγκρινα με το δικό μου!Κάτι δεν πάει καλά.:confused:Εσύ είσαι σχεδόν 27 εβδομάδων και εγώ 25 και παρ'όλα αυτά λέει οτι έχουμε 2 μέρες διαφορά για να γεννήσουμε και μάλιστα εγώ 2 μέρες πιο μπροστά απο σ'ένα!!!!!Μα τι γίνετε?:confused::confused::confused::confused::confused:

αν θυμάμαι καλά,εσύ θα γεννούσες κανονικά τέλος του Νοέμβρη αλλά θα γεννήσεις με καισσαρική στις 17/11. οι εβδομάδες σου υπολογίζονται από την τελευταία σου περίοδο.(πχ εμένα ήταν 12/2 για αυτό τώρα είμαι 27+2)ενώ οι μέρες που σου απομένουν υπολογίζονται από την ΠΗΤ που δήλωσες.

κατανοητό?αν όχι, πες μου να στο εξηγήσω ξανά!;)

αν θυμάμαι καλά,εσύ θα γεννούσες κανονικά τέλος του Νοέμβρη αλλά θα γεννήσεις με καισσαρική στις 17/11. οι εβδομάδες σου υπολογίζονται από την τελευταία σου περίοδο.(πχ εμένα ήταν 12/2 για αυτό τώρα είμαι 27+2)ενώ οι μέρες που σου απομένουν υπολογίζονται από την ΠΗΤ που δήλωσες.

κατανοητό?αν όχι, πες μου να στο εξηγήσω ξανά!;)

Ναι, Βασιλική μου το κατάλαβα!χαχαχαχαχαχα ευχαριστώ πολύ!:-D Καλά θυμάσαι, θα γεννούσα 30/11.

MbGIp1.png

καισαρικη θα κανεις κοριτσακι?γιατι?συμβαινει κατι?

Καλησπέρα Δήμητρα, όχι, δεν συμβαίνει κάτι.Το αποφασίσαμε μαζί με τον γιατρό γιατί όταν θα είναι η ΠΗΤ μου εκείνος θα λείπει στο εξωτερικό και εγώ ήθελα ούτος η άλλως να κάνω καισσαρική και έτσι αποφασίσαμε να την κάνουμε 17 Νοέμβρη.

MbGIp1.png

Κορίτσια καλησπέρα! Χαθήκατε όλες αυτό το Σαββατοκύριακο! Σήμερα πέρασαμε μια όμορφη μέρα με τον αντρούλη μου καθώς είχαμε την επέτειό μας και αύριο ξεκινάω δουλεία πάλι! Τέρμα τα ψέματα, τέρμα το καλοκαιρινό διάλειμμα! Μπορούμε να πούμε καλό χειμώνα πλέον! Φιλάκια σε όλες σας!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...