Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω εδω....μολιος εφθγε ο καλοςμου για δουλεια και μπηκα ειμαια κομη με αναρρωτικη....μεχρι τριτη!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

το τσουξιμο σταματησε στα τσισακια και οι συσπασεις σεχεδον ανυπαρκτες!δευτερα παω για καλλιεργειακαι να γραψω φαρμακα στο ικα καιτριτη για καμπυλη σακχαρου και 5,30 εχω γιατρο!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

βασιλικη,εγω απ ο πολυ νωρις κυριως οταν καθομαι το ενιωθα χαμηλα και ναμ εκλωσταει στον κολπο σχεδον....αν ξανανεβει και δενπονας ειναι οκ,κανει βολτες και ξαναγυριζει....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

το τσουξιμο σταματησε στα τσισακια και οι συσπασεις σεχεδον ανυπαρκτες!δευτερα παω για καλλιεργειακαι να γραψω φαρμακα στο ικα καιτριτη για καμπυλη σακχαρου και 5,30 εχω γιατρο!

μπράβο κούκλα τέλεια τα νέα σου.εύχομαι και η καλλιέργεια να βγεί καθαρή!

Διαφημίσεις

κι εγω το ευχομαιγιατιβαρεθηκα!!!!!παιρνω και υποθετα 3 νμερες τωρα στο τελειωμα-σημερα η τελευταια θ αειναι κολπικα προληπτικα για μυκητιαση...αυτο κι αν ειναι πολυ μπλιαξ!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

εχω πονακι α,οχι συπσασει πονακια,ουτε αυτα της ουρολοιμωξης,κατω απο τηνκοιλια...στο ασχετο,και το μωρο οτανκουνιεται καποιες φορες με ποναει,ιδιως οτανπαει πλαγια στηνκοιιλι αμου με ποναει...το εχει παθει καμια σας...?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημέρα κορίτσια!

σήμερα μπήκα στον έβδομο!τι καλά!!!:D

κούλα μου κουράγιο,προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη και προσπάθησε να μην κάθεσαι στον ήλιο .παρε και ένα μπουκαλάκι παγωμένο νερό,ας βρίσκεται...

φροσάκι, σε καταλαβαίνω απόλυτα.κι εγώ μοναχούλα μου είμαι και βαριέμαι.υπομονή, τι άλλο να κάνουμε?πότε με το καλό γυρνάς?τελικά το κολύμπι βόηθησε τις αιμορροίδες?

έχω μια απορία.τις τελευταίες 5-6 μέρες νιώθω το μωρό πολύ χαμηλά.έχω την εντύπωση οτι είναι όρθιο,δηλαδη τα πόδια είναι ακριβώς πάνω στον τράχηλό μου.όταν κλωτσάει είναι ένα μαρτύριο.με πονάει πολύ, τόσο που πετάγομαι πάνω σαν ελατήριο!φοβάμαι μήπως συμβεί τίποτα από τις τόσες κλωτσιές σε εκείνο το σημείο.έχει τύχει σε καμία?δεν μπορώ να βρώ ησυχία πουθενά.μου είχε συμβεί στο παρελθόν αλλά την άλλη μέρα ξαναγύρισε στη σωστή θέση.δεν ξέρω τι να κάνω....:confused:

βασιλικη μου το νινι σου εχει γυρισει με το κεφαλι προς τα κατω.τα ποδια δεν ειναι στον τραχηλο σου!εγω απο τις κλωτσιες παθαινω παραμορφωση στην κοιλια!ολο εξωγκωματα ειναι

εχω πονακι α,οχι συπσασει πονακια,ουτε αυτα της ουρολοιμωξης,κατω απο τηνκοιλια...στο ασχετο,και το μωρο οτανκουνιεται καποιες φορες με ποναει,ιδιως οτανπαει πλαγια στηνκοιιλι αμου με ποναει...το εχει παθει καμια σας...?

ναι κισακι ειναι επειδη σου χτυπαει τα πλευρα!ομοιοπαθουσα:rolleyes:

ειπαμε...αλανιαρες τις εχουμε!προσπαθησε να μη ξαπλωνεις ανασκελα κ οταν ξαπλωνεις στο πλαι να αλαζεις συχνα πλευρα.εγω οταν κοιμαμαι πολλες ωρες απο τη μια πλευρα το πρωι παθαινω κατι σαν τραβηγμα κ δε μπορω να κουνηθω !

Holy Diver

φροσάκι, σε καταλαβαίνω απόλυτα.κι εγώ μοναχούλα μου είμαι και βαριέμαι.υπομονή, τι άλλο να κάνουμε?πότε με το καλό γυρνάς?τελικά το κολύμπι βόηθησε τις αιμορροίδες?

ean k ebalaκ φαρμακο για τις αιμοροιδες βοηθησε κ η θαλασσα μαλλον το αλατι της καυτηριασε μεσα σε 2 μερες ηρεμισα γυρναω την πεμπτη αθηνα κ δεν βλεπω την ωρα να παρω τις γατες μου αγκαλια κ να τις ζουμπηγξωω κ να τις φιλησω μου ελειψαν τα ψιψινια μου

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Κορίτσια καλησπέρα! Βασιλικούλα εγώ απο την αρχή της εγκυμοσύνης το νιώθω κάτω χαμηλά το μωρό! Ακούω συνέχεια απο εσάς που λέτε οτι πάει απο δω και πάει απο κει και ανεβαίνει πάνω και κατεβαίνει κάτω, αλλά εμένα είναι πάντα στάσιμο εκεί χαμηλά, κάτω απο τον αφαλό!:confused::confused::confused:Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό! Κούλα εγώ είχα πάει στο τζάμπο πριν 10 μέρες περίπου και είχαν βάλει χειμωνιάτικα ρούχα bebe και μάλιστα πήρα ένα φανελάκι μακρυμάνικο μωβ με ροζ!Οπότε τώρα πο έχουν περάσει 10 μέρες θα έχει ακόμα περισσότερα!;)

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα! Βασιλικούλα εγώ απο την αρχή της εγκυμοσύνης το νιώθω κάτω χαμηλά το μωρό! Ακούω συνέχεια απο εσάς που λέτε οτι πάει απο δω και πάει απο κει και ανεβαίνει πάνω και κατεβαίνει κάτω, αλλά εμένα είναι πάντα στάσιμο εκεί χαμηλά, κάτω απο τον αφαλό!:confused::confused::confused:Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό! Κούλα εγώ είχα πάει στο τζάμπο πριν 10 μέρες περίπου και είχαν βάλει χειμωνιάτικα ρούχα bebe και μάλιστα πήρα ένα φανελάκι μακρυμάνικο μωβ με ροζ!Οπότε τώρα πο έχουν περάσει 10 μέρες θα έχει ακόμα περισσότερα!;)

μην αγχωνεσαι κ εγω χαμηλα το νιωθω εμεις εχουμε κ ολοκληρο διαμερισμα μην το ξεχνας αφου ο αντρας μου λεει οτι το παιδι μπορει να καλεσει κοσμο στην κοιλια μου να κανει παρτυ

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

μην αγχωνεσαι κ εγω χαμηλα το νιωθω εμεις εχουμε κ ολοκληρο διαμερισμα μην το ξεχνας αφου ο αντρας μου λεει οτι το παιδι μπορει να καλεσει κοσμο στην κοιλια μου να κανει παρτυ

Μόνο εκεί κάτω από τον αφαλό το νιώθεις και εσύ:confused:?????? Και εγώ νόμιζα ότι ήμουν μοναδική και ανησυχούσα και έλεγα τι γίνετε!

MbGIp1.png

θα το νιωσετε κοριτσι ακαι πανω απο τον αφαλο και κατω απο το στηθος και στα πλευρα...θα κανει βολτες!τηνκαλημερα μου σε ολες σας!βλεπω δροσω τα κεφαλι αμεσα σ ελιγο ε?εγω θ απαω χαλκιδικη αλλ αδε θ ακολυμπησω ασε μην εχουμε αλλα τωρα που ηρεμησα,τελειωσ ακαι με την ανιτβιωση και θ αδειξει τη δευτερα η καλλιεργεια τι καναμε....αντε να δουμε!φιλακια πολλα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...