Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελενιτσ αμου δενειναι τιπτοα μην αγχωνεσαι!!!θ αστρωσει!μπορει να μην ειναι και κατι....εγω πηρα χτες εδωρουχ αγια το μωρο απο μαδερκερ μι α7αδα 0-3 και μια 7αδα3-6,πηρα για αρχη 2μπιμπερο μεγαλα και 2 μικρα της κικο,με καουτσουκ θηλη, 2 πιπιλε ςγια νεογεννητα κικο,σαλιαρες ασπρες απλες,σκουφακι...αυτα!τα υπολοιπα αργοτερα!σημερ απηρ ακαι καροτσι!της kiddo που σας ειπα...ειχ απαρει και 2 φορμακια...μενει η κουνια,παιδικα αφρολουτρα και σαμπουνα και για το πλυντηριο,2 και σελτεδακαι ακαι πετσετυλε ςκαι υπολοιπες σαλιαρε ςκαι καποια ρουχακια απο τζμαπο μαλλον...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγώ ψώνησα πράγματα για το μωρό kisha :tongue: πήρα ένα μπιμπερό μικρό, σαλιάρες, καλτσάκια, φανελάκι μακρυμάνικο με κούμπωμα απο κάτω γιατί είναι πιο βολικά για την αλλαγή της πάνας και πετσετούλες για το ρέψιμο μπόλικες. Τα είχα ψωνήσει πριν λίγες μέρες! Όλα, όλα θα τα πάρω τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωμβρίου.:P Όχι, δεν ανησυχώ γιατί ξέρω οτι θα κατέβει, είμαι σίγουρη. Θα δούμε και τι θα μου πεί η διαβητολόγος την άλλη Πέμπτη που θα πάω με τις καταμετρήσεις που θα κάνω!

MbGIp1.png

Έλα βρε δεν είναι τίποτα άμα δεν που έδωσε ινσουλίνη όλα μια χαρά λίγο προσοχή στην διατροφή. Κ πρέπει να μειώσουμε κ το τσιγάρακι γιατί βοηθάει στο ζαχαρο κ αυτό

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Έλα βρε δεν είναι τίποτα άμα δεν που έδωσε ινσουλίνη όλα μια χαρά λίγο προσοχή στην διατροφή. Κ πρέπει να μειώσουμε κ το τσιγάρακι γιατί βοηθάει στο ζαχαρο κ αυτό

Απ' ότι κατάλαβα αν το ζάχαρο πέσει με την διατροφή, τότε δεν θα ξεκινήσουμε ινσουλήνες. Αυτό κατάλαβα απο την διαβητολόγο. Το τσιγάρο γνωστό οτι ανεβάζει το ζάχαρο! Το τσιγάρο το έχω μειώσει πολύ απο τον 3ο μήνα! Το φαί δεν έχω ελαττώσει....αλλά τώρα με το ζάχαρο, θέλω δεν θέλω, θα το μειώσω!

MbGIp1.png

καλησπέρα κορίτσια!

Κούλα μου λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου.κανείς δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει αν δεν πας.δυστυχώς αυτές οι στιγμές είναι δύσκολες και η καταστασή μας τις κάνει δυσκολότερες.θα έχεις πολλές ευκαιρίες να τον τιμήσεις μνημόσυνα κλπ.αν είναι να βάλεις σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού σου, τότε η απόφαση δεν είναι δική σου, γιατί πάνω από όλα έχεις να λογοδοτήσεις σε κάποιον άλλο πέρα από τον εαυτό σου.ειδικά στο τρίτο τρίμηνο όπως θα θυμάσαι και από την πρώτη σου εγκυμοσύνη τα συναισθήματα μας γίνονται πιο έντονα και οι στεναχώρια είναι οτι χειρότερο για το μωρό.κανείς δεν θα σε πει αδύναμη αν δεν πας.αν όμως από την άλλη πιστεύεις οτι θα είναι χειρότερα αν δεν πας τότε αλλάζει το θέμα.πάντως η ταπεινή μου γνώμη είναι να βάλεις πάνω από όλους και όλα την κόρη σου,άλλωστε αυτός είναι ο ρόλος σου, να την προστατευεις. της το οφείλεις.

kisha μου μια χαρά είναι το μήκος τραχήλου σου.οτιδήποτε πάνω από 3 είναι οκ.κάτω από 3 συνήθως κάνουν περίδεση.

ελενάκι κουράγιο με το παλιοζάχαρο!εγώ δεν έχω πάει ακόμα να το πάρω και φοβάμαι πολύ...μια γνωστή μου που γεννάει τώρα τον Αύγουστο και είχε σοβαρό πρόβλημα και έκανε και ινσουλίνη,μια χαρά τα κατάφερε με την δίαιτα και να φανταστείς οτι είναι στον έννατο και έχει πάρει μόνο 3 κιλά!η δίαιτα τι λέει είναι πολύ αυστηρή?

ολυμπία κράτα γερά!!!συμπάσχουμε όλες μαζί σου. από στιγμή σε στιγμή θα έχεις στα χέρια το μωράκι σου.αξίζει η αναμονή λοιπόν?

Νεκταρία που βρίσκεσαιιιιιιι??????τί έγινε με τα γενέθλια του γιού?τα χαρήκατε?κάνετε διακοπούλες?αντε βρε καλά να περνάτε!!!

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια!

Κούλα μου λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου.κανείς δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει αν δεν πας.δυστυχώς αυτές οι στιγμές είναι δύσκολες και η καταστασή μας τις κάνει δυσκολότερες.θα έχεις πολλές ευκαιρίες να τον τιμήσεις μνημόσυνα κλπ.αν είναι να βάλεις σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού σου, τότε η απόφαση δεν είναι δική σου, γιατί πάνω από όλα έχεις να λογοδοτήσεις σε κάποιον άλλο πέρα από τον εαυτό σου.ειδικά στο τρίτο τρίμηνο όπως θα θυμάσαι και από την πρώτη σου εγκυμοσύνη τα συναισθήματα μας γίνονται πιο έντονα και οι στεναχώρια είναι οτι χειρότερο για το μωρό.κανείς δεν θα σε πει αδύναμη αν δεν πας.αν όμως από την άλλη πιστεύεις οτι θα είναι χειρότερα αν δεν πας τότε αλλάζει το θέμα.πάντως η ταπεινή μου γνώμη είναι να βάλεις πάνω από όλους και όλα την κόρη σου,άλλωστε αυτός είναι ο ρόλος σου, να την προστατευεις. της το οφείλεις.

kisha μου μια χαρά είναι το μήκος τραχήλου σου.οτιδήποτε πάνω από 3 είναι οκ.κάτω από 3 συνήθως κάνουν περίδεση.

ελενάκι κουράγιο με το παλιοζάχαρο!εγώ δεν έχω πάει ακόμα να το πάρω και φοβάμαι πολύ...μια γνωστή μου που γεννάει τώρα τον Αύγουστο και είχε σοβαρό πρόβλημα και έκανε και ινσουλίνη,μια χαρά τα κατάφερε με την δίαιτα και να φανταστείς οτι είναι στον έννατο και έχει πάρει μόνο 3 κιλά!η δίαιτα τι λέει είναι πολύ αυστηρή?

ολυμπία κράτα γερά!!!συμπάσχουμε όλες μαζί σου. από στιγμή σε στιγμή θα έχεις στα χέρια το μωράκι σου.αξίζει η αναμονή λοιπόν?

Νεκταρία που βρίσκεσαιιιιιιι??????τί έγινε με τα γενέθλια του γιού?τα χαρήκατε?κάνετε διακοπούλες?αντε βρε καλά να περνάτε!!!

Βασιλικούλα μου σε ευχαριστώ πολύ.Καλή είναι η δίαιτα, έχει πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό (ένα φρούτο) και βραδυνό!Σε 2 μέρες θα την έχω συνηθήσει μια χαρά!

MbGIp1.png

Πρώτη απ΄όλες σας τελικά πήρα τα αποτελέσματα της καμπύλης εεεε???? Είχα αγχωθεί και εγώ και είπα να την κάνω άμεσα γιατί αν θα έχω ανεβασμένο ζάχαρο να το παλέψω απο νωρίς! ;)

MbGIp1.png

οκ βασιλικημου εφυγεη απορια....εσυ ολα καλα?φροσω αραζει ςακομη????αυτο ειναι!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Τσα!!!!

Καλησπέρα, με ψάχνατε;;;

Εδώ είμαι ακόμα....

Πήγα στην γιατρό ΜΟΥ, σήμερα (γύρισε μια μέρα νωρίτερα από διακοπές)

ο μπέμπης μια χαρά

ο πλακούντας και το υγρό επίσης μια χαρά

αλλά είναι ακόμα λίγο ψηλά

πρέπει να περιμένουμε κι άλλο...άλλη μια εβδομάδα και παρακολούθηση κάθε δυο μέρες.

Αν δεν μέχρι τότε, θα κάνουμε πρόκληση.

olympia του καλοαρεσε του μικρου εκει μεσα μου φαινεται:tongue:

ε δε νομιζω να περασει αλλη μια εβδομαδα!!!αντε βρε μπομπιρα!βγες!βγες στο φως της δημοσιοτητας:mrgreen:

μια χαρα την βρισκει εκει μεσα!την καλυτερη δουλεια κανει.:rolleyes:

υπομονη ολυμπια μου!αν κ σε βλεπω ψυχραιμη!εγω στη θεση σου θα ειχα φαει τα λυσσακα μου!:rolleyes::P

Holy Diver

Διαφημίσεις

δενπειραζει φροσω....χαλαρωσε οσο μπορεις....και ηρεμησε,μαζεψεδυναμεις γιατι οσο φουσκωνουμε τοσο θα ζοριζουν τα πραγματα,μουατς κοριτσια μουατς!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλημέρα κορίτσια Σας ευχαριστώ όλες!

Τελικα θα πάω στην κηδεία θα είναι και ο άντρας μου μαζί και θα είμαι οκ. Τον γιο μου θα τον προσέχει η μικρή του κουνιάδου μου είναι 17 χρονών μαζί με τον αδερφό της που είναι 18 χρονών. Για ένα 3ωρο βασικά νομίζω θα είναι οκ.

Ελενίτσα αν προσέξεις λίγο την διατροφή σου και πέσει λίγο το ζάχαρο δεν θα χρειαστείς ινσουλίνες. Πρόσεξε λίγο τους υδατάνδρακες. Καλύτερα να τρως ψωμί μαυρο.

Εγώ ακόμα δεν πήγα να πάρω τα αποτελέσματα του ζαχάρου και έχουν βγει εδώ και 2 βδομάδες. Σιγουρα θα πάω την Δευτέρα δεν πάει άλλο να το αναβάλλω.

Ολυμπια κουράγιο και πιστεύω σε 2-3 μέρες θα βγεί που θα πάει :-D;) Εύχομαι όλα να πάνε καλά και με ένα πόνο. Γιατί τράβηξα 12 ώρες πόνου και ξέρω τι σημαίνει.

Κορίτσια έχει πάει κάποια στα Jumbo τελευταία να μας πει αν εχουν βάλει κάνα χειμωνιάτικο ρουχαλάκι ??? Γιατί όταν πήγα ήταν όλα καλοκαιρινά

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

κουλα κ με σενα ειμαστε στην ιδια εβδομαδα ε?πωπω πολλες πεσαμε την ιδια μερα ΠΗΤ!να δουμε ποια θα τελειωνει πρωτη!

αν νομιζεις οτι θα εισαι οκ πηγαινε καλη μου.απλα μη ταραχατεις κ βαλαντωσεις στο κλαμα...δηλαδη προσπαθησε...

θυμαμαι εναν φιλο του αντρα μου που παντρευοταν.η γυναικα του εγκυος σε διδυμα.πηγαμε στο γλεντι του γαμπρου την προηγουμενη νυχτα.εξω στην στην αυλη το κανανε.ολα τελεια χοροι κρασια γελια πολυ κοσμο υπεροχα ηταν.κ εκει πανω στη χαρα πεθανε ο μπαμπας του!σωριαστικε κατω μπροστα μας!:confused:

εμφραγμα!την αλλη μερα αντι για γαμο ειχαν κηδεια:? θυμαμαι που η κοπελα ειχε βαλαντωσει ειχε πριστει στο κλαμα.6 μηνων εγκυος σε διδυμακια ηταν κ να μη ξερουμε πως να την κανουμε καλα...

Holy Diver

κουλα κ με σενα ειμαστε στην ιδια εβδομαδα ε?πωπω πολλες πεσαμε την ιδια μερα ΠΗΤ!να δουμε ποια θα τελειωνει πρωτη!

αν νομιζεις οτι θα εισαι οκ πηγαινε καλη μου.απλα μη ταραχατεις κ βαλαντωσεις στο κλαμα...δηλαδη προσπαθησε...

θυμαμαι εναν φιλο του αντρα μου που παντρευοταν.η γυναικα του εγκυος σε διδυμα.πηγαμε στο γλεντι του γαμπρου την προηγουμενη νυχτα.εξω στην στην αυλη το κανανε.ολα τελεια χοροι κρασια γελια πολυ κοσμο υπεροχα ηταν.κ εκει πανω στη χαρα πεθανε ο μπαμπας του!σωριαστικε κατω μπροστα μας!:confused:

εμφραγμα!την αλλη μερα αντι για γαμο ειχαν κηδεια:? θυμαμαι που η κοπελα ειχε βαλαντωσει ειχε πριστει στο κλαμα.6 μηνων εγκυος σε διδυμακια ηταν κ να μη ξερουμε πως να την κανουμε καλα...

Δημητρα βασικά δεν νομίζω να είναι με πολλή κλάμα η κατάσταση γιατί το περιμέναμε όλοι. Εχει 2 χρονια που βασανίζεται και ειδικά πιο πολύ τον τελευταίο μήνα. Είχαν μείνει τα κόκκαλα του μόνο :confused: Ολοι έλεγαν να πεθάνει να ησυχάσει δεν μπορούσαν να τον βλέπουν να βασανίζεται !!!

Απλά δεν θα πάω από το σπίτι που θα είναι πιο βαριά η ατμόσφαιρά θα πάω εκκλησία και κοιμητήριο μόνο ούτε μετά για καφέ στο σπίτι γιατί πρέπει να πάω πίσω να πάρω τον γιο μου

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

καλημέρα κορίτσια!

σήμερα μπήκα στον έβδομο!τι καλά!!!:D

κούλα μου κουράγιο,προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη και προσπάθησε να μην κάθεσαι στον ήλιο .παρε και ένα μπουκαλάκι παγωμένο νερό,ας βρίσκεται...

φροσάκι, σε καταλαβαίνω απόλυτα.κι εγώ μοναχούλα μου είμαι και βαριέμαι.υπομονή, τι άλλο να κάνουμε?πότε με το καλό γυρνάς?τελικά το κολύμπι βόηθησε τις αιμορροίδες?

έχω μια απορία.τις τελευταίες 5-6 μέρες νιώθω το μωρό πολύ χαμηλά.έχω την εντύπωση οτι είναι όρθιο,δηλαδη τα πόδια είναι ακριβώς πάνω στον τράχηλό μου.όταν κλωτσάει είναι ένα μαρτύριο.με πονάει πολύ, τόσο που πετάγομαι πάνω σαν ελατήριο!φοβάμαι μήπως συμβεί τίποτα από τις τόσες κλωτσιές σε εκείνο το σημείο.έχει τύχει σε καμία?δεν μπορώ να βρώ ησυχία πουθενά.μου είχε συμβεί στο παρελθόν αλλά την άλλη μέρα ξαναγύρισε στη σωστή θέση.δεν ξέρω τι να κάνω....:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...