Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η εγκυμοσυνη εχει 3 τριμηνα.οι εβδομαδες ειναι 40.αρα 40 δια 3 = 13.33333

αρα καθε 13 εβδ αλλαζεις τριμηνο! 13 εβδ εισαι 3 μηνων η αλλιως...εκλεισες τον 3ο μηνα κ διανυεις τον 4ο

26 εβδ εισαι 6 μηνων η αλλιως εκλεισες τον 6ο κ διανυεις τον 7ο

36 εβδ εισαι 8 μηνων η αλλιως εκλεισες τον 8ο κ διανυεις τον 9ο οπου περιμενεις να γεννησεις!

Holy Diver

η εγκυμοσυνη εχει 3 τριμηνα.οι εβδομαδες ειναι 40.αρα 40 δια 3 = 13.33333

αρα καθε 13 εβδ αλλαζεις τριμηνο! 13 εβδ εισαι 3 μηνων η αλλιως...εκλεισες τον 3ο μηνα κ διανυεις τον 4ο

26 εβδ εισαι 6 μηνων η αλλιως εκλεισες τον 6ο κ διανυεις τον 7ο

36 εβδ εισαι 8 μηνων η αλλιως εκλεισες τον 8ο κ διανυεις τον 9ο οπου περιμενεις να γεννησεις!

Κατατοπιστηκότατη η Δημητρούλα!;)

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Kalimera koritsakia! Pou eisaste oles; Perimena na eixate ksekinisei to grapsimo!egw perimenw

to triwro tis kampulis! Eimai kai aupni kai twra niwthw trela eksantlimeni! Den pinotan kai auto to pragma

prwi prwi!

mhλες τετοια κ θα μου ερθει τωρα το εγκεφσλικο τι πινουμε στην καμπυλη??:confused::confused::confused:

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Καλή σας μέρα

Είμαι στεναχορημένη σήμερα έμαθα δυσάρεστα νέα με το που κάθισα στην καρέκλα του γραφείου :(:cry: Πέθανε ο πρώτος ξάδερφος της μητέρας μου σήμερα τα ξημερώματα :cry: Συνέχεια τον σκέφτομαι και δεν ειμαι στα πολύ καλά μου. Η κηδεία θα είναι αύριο θέλω πολύ να πάω αλλή η μητέρα μου δεν με αφήνει λόγω της κατάστασης μου :? Εγώ πάλυ θέλω πάρα πολύ να πάω δεν νιώθω καλά να μην πάω :| Δεν ξέρω τελικά τι θα κάνω θα δουμε μέχρι αύριο.

Εντομεταξύ η μπέμπα με έχει κατατρελλάνει σήμερα στις κλωτσιές δεν ξέρω αν παίζει ρόλο επειδή είμαι ανήσυχη. Και έχω μια νύστα γιατί μεσάνυχτα κοιμήθηκα και ξύπνησα από τις 6 για να έρθω δουλειά :?

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

koylam καλυτερα μη πας κοπελα μου.συλληπυτηρια κ απο μενα.αλλα αν ειναι να σφιχτει η ψυχη σου αστο κοριτσακι μου

κοριτσια μαθαμε κανενα νεο απο την ολυμπια???

ολυμπιααααααααα?γεννησε????

Holy Diver

καλησπερ ακουκλες πηγα λιγο στο γραφειο και δνεπρολαβα πολλ αισως ξαναπαω αυριο,νιωθω πολυ καλυτερα δεν τσουζει και οι συσπασει ςσχεδον ανυπαρκτες...ελπιζω να εφυγε το μικροβιο,δευτερα ξανακανω καλλιεργεια,....κουλα συλλυπητηρια λυπαμαι πολυ!νμα εισαι γερη να τον θυμασαι!11εγω μεσα στην εβδομαδα θ ακλεισω για την καμπυλη!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κοριτσια μαθαμε κανενα νεο απο την ολυμπια???

ολυμπιααααααααα?γεννησε????

Τσα!!!!

Καλησπέρα, με ψάχνατε;;;

Εδώ είμαι ακόμα....

Πήγα στην γιατρό ΜΟΥ, σήμερα (γύρισε μια μέρα νωρίτερα από διακοπές)

ο μπέμπης μια χαρά

ο πλακούντας και το υγρό επίσης μια χαρά

αλλά είναι ακόμα λίγο ψηλά

πρέπει να περιμένουμε κι άλλο...άλλη μια εβδομάδα και παρακολούθηση κάθε δυο μέρες.

Αν δεν μέχρι τότε, θα κάνουμε πρόκληση.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

καλως τη...δ εθελει να βγει ε?εμεναμου μετρησε τον τραχηλο λεει 3,2 εκ μια χαρα ειναι,δενκαταλαβα αλλα αφου λεει καλα,καλα θ αειναι

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κούλα τα συληπητήριά μου.:( Καλύτερα να μην πας στην κηδεία.Προσευχή σου να είναι αναπαυμένη η ψυχή του σε μια εκκλησία και άναψε ένα κεράκι. Φρόσσω γλυκόζη θα πάρεις να πείς σε σκόνη, την οποία θα αρραιώσεις σε ένα ποτήρι νερό. Η αλήθεια είναι οτι δεν πίνετε και ιδιαίτερα ευχάριστα!:?Δήμητρα οπότε θα το χάναμε το στοίχημα με την Πόπη για την Ολυμπία! Καλά που δεν μέτρησε το στοίχημα! Λοιπόν κορίτσια, εγω το πρωί έτρεχα να βρω διαβητολόγο.Φρόσσω, πήγα στο Τζάνειο όμως τα διαβητολογικά ιατρεία εκεί έχουν σταματήσει να λειτουργούν και με στείλανε να βρω παθολόγο απέναντι στην κλινική. Πήγα στην παθολογική κλινική και βρήκα μια γιατρό η οποία με σύστησε στην διευθύντρια της παθολογικής κλινικής η οποία είναι και διαβητολόγος. Ήταν μια πολύ καλή γυναίκα η οποία είδε την εξέταση της καμπύλης και μου είπε οτι δεν είναι για να μου δίνει ινσουλήνες, αλλά να κάνω μια δίαιτα για εγκύους που μου έδωσαν και ένα μηχάνημα για να μετράω το ζάχαρο, μια ώρα μετά το πρωινό, μια ώρα μετά το μεσημεριανό και μια ώρα μετά το βραδυνό.Να σημειώνω το ζάχαρο και να ξαναπάω την άλλη Πέμπτη να δούμε πως πάει.

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...