Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπες μέσα με την καρτέλα σου από το τζάνειο κ πες ότι σε έστειλε ο γιατρός σου από την μαιευτική νομίζω είναι στο 2 όροφο οι διαβητολόγοι

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου.Θα πάω το πρωί και θα σου πω τα νέα μου. Εσύ πότε έχεις να κάνεις καμπύλη?

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κισακι πηγες στο γιατρο?Ετσι σου ειπε?για ενεσεις?αχ βρε κισακι μπαινουμε στον 8ο σε λιγες μερες.κανονισε ξαπλα εεεεε

Έχω μπερδευτεί λίγο η μου φαίνετε???? Εγώ ακόμα είμαι 25 εβδομάδων και 4 ημερών βάση του γιατρού, δηλαδή είμαι στον 6ο μήνα! Πως γίνετε αυτό και εσείς μπαίνετε στον 8ο σε λίγες μέρες :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: Και έχω ΠΗΤ 30/11! Που αν το υπολογίσω μου βγαίνει σωστά! :confused:

MbGIp1.png

Δεν την εχω κανει ακόμη όταν γυρίσω αθήνα θα την κάνω γιατί εδώ είναι μπέρδεμα το ικα

Άντε με το καλό! Την διάβασες την απορία μου? χαχαχαχα! Και με σ'ένα έχουμε 2 μέρες διαφορά!

MbGIp1.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Είχε κολλήσει το κινητό και σας διάβασα τώρα λίγο μαζεμένα!

Ολυμπία είχα ακούσει ότι τα αγόρια παίρνουν όλο τον μήνα αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω!Μου φαινεται ότι τελικά ισχύει!Αντε λίγες ώρες μάλλον έμειναν!Με το καλό να το δεχτείς!

Ελενάκι σκέψου ότι τα κορίτσια είναι ένα ολοκληρο μήνα πιο μπροστά απο μας!Και εγώ το σάββατο μπαίνω στον 7ο!

Βασιλική βλέπω ετοιμάζεις απο τώρα καλή προίκα για τη μικρή! ;)

Αύριο πάω να κάνω την καμπύλη και εγώ! Τα αποτελέσματα δεν βγαίνουν αμέσως?

Απο χάπια εδώ και ένα μήνα εκτός απο του θυροειδή δεν παίρνω κανένα! Ο γιατρούλης είπε ότι το μωρό ότι είναι να πάρει το παίρνει και έτσι!

Όσο για τα κιλά πατάω σιγα σιγά στα 10! Και λένε ότι απο δω και πέρα παίρνεις τα πιο πολλά! Βλέπω να με βάζει σε διαιτα!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

καλησπερ ακουκλιτσε ςμου! ελενιτσα μου εισαι 25+4 δηλ οταν πας 26 θα εισαι 26/4=6 μηνων...εγω παω για 29/4=7+ ...νετα το μισο του μηνα αλλαζει ςμηνα.εισαι στον επομενο,....κπαως ετσι πανε...

ειδα ενα καροτσακι kiddo xtes στο bebe home 170 moy to afhne 150 κανει και για νεογεννητα,ειναι πρασινο ,κατεβαινει η κουκλουλα μεχρι κατω,οκ δενκλεινει σαν ομπρελα,με ποδοσακο θηκη απο κατω,ελαφρευ,και ν αβλεπεις το μωρο και να βλεπει τονξοσμο,γυριζει το τιμονο δηλαδη και το ιδιο στηνποδηλατουπολη ειχε 89!ειδα κιενα κρεβατακι αστο μπεμπε χομ, 199 που γινετια και κρεβατακι μεχρι 6 ετων οικονοομικο το βρηκα,συρταριερα αλλαξιερα δ ενομιζω ν απαρω...θ απαω και κουκου-εχει μαδερκερ μεσα να δω και ικεα για κρεβατακι....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ειμαι αυπνη ρ εκοριτσια ν απαει 1 ν απαρω το χαπι,ξυπνητηρι για τις 3 το πρωι ,μεταξανακοιμαμαι 4-4,30 ξανα στις 6 ξυπνητηρι...προπονουμαι απο τωρα...αχαχα παρασκευη τελειωνω θεραπεια και παω γι ακαλλιεργεια ουρων παλι!ανετ να δουμε!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Είχε κολλήσει το κινητό και σας διάβασα τώρα λίγο μαζεμένα!

Ολυμπία είχα ακούσει ότι τα αγόρια παίρνουν όλο τον μήνα αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω!Μου φαινεται ότι τελικά ισχύει!Αντε λίγες ώρες μάλλον έμειναν!Με το καλό να το δεχτείς!

Ελενάκι σκέψου ότι τα κορίτσια είναι ένα ολοκληρο μήνα πιο μπροστά απο μας!Και εγώ το σάββατο μπαίνω στον 7ο!

Βασιλική βλέπω ετοιμάζεις απο τώρα καλή προίκα για τη μικρή! ;)

Αύριο πάω να κάνω την καμπύλη και εγώ! Τα αποτελέσματα δεν βγαίνουν αμέσως?

Απο χάπια εδώ και ένα μήνα εκτός απο του θυροειδή δεν παίρνω κανένα! Ο γιατρούλης είπε ότι το μωρό ότι είναι να πάρει το παίρνει και έτσι!

Όσο για τα κιλά πατάω σιγα σιγά στα 10! Και λένε ότι απο δω και πέρα παίρνεις τα πιο πολλά! Βλέπω να με βάζει σε διαιτα!

Αν εσένα σε βάλει σε δίαιτα, εμένα θα πρέπει να με βάλει σε καλούπι!:roll: Οι απαντήσεις της καμπύλης βγήκαν σε μια εβδομάδα που την έκανα στο ΙΚΑ.Αυτό που σου είπε ο γιατρός οτι το μωρό ότι είναι να παρει το παίρνει ισχύει! Έτσι είναι!

MbGIp1.png

Έχω μπερδευτεί λίγο η μου φαίνετε???? Εγώ ακόμα είμαι 25 εβδομάδων και 4 ημερών βάση του γιατρού, δηλαδή είμαι στον 6ο μήνα! Πως γίνετε αυτό και εσείς μπαίνετε στον 8ο σε λίγες μέρες :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: Και έχω ΠΗΤ 30/11! Που αν το υπολογίσω μου βγαίνει σωστά! :confused:

μπαινουμε στον 8ο δηλαδη κλεινουμε τους 7!ετσι το μετρανε.κ 3 οκτ κλεινουμε τον 8ο δηλαδη μπαινουμε στον 9ο!απο 3 οκτ κ μετα περιμενουμε καθε μερα να γεννησουμε:P:p:p εσυ δεν εισαι στον 6ο.σε μια βδομαδα μπαινεις στον 7ο.δηλαδη κλεινεις τον 6ο!

Holy Diver

μπαινουμε στον 8ο δηλαδη κλεινουμε τους 7!ετσι το μετρανε.κ 3 οκτ κλεινουμε τον 8ο δηλαδη μπαινουμε στον 9ο!απο 3 οκτ κ μετα περιμενουμε καθε μερα να γεννησουμε:P:p:p εσυ δεν εισαι στον 6ο.σε μια βδομαδα μπαινεις στον 7ο.δηλαδη κλεινεις τον 6ο!

Δημητρούλα μου, ΠΟΤΕ δεν τα πήγαινα καλά με τα μαθηματικά!:-D Στο σχολείο περνούσα σε όλα τα μαθήματα και κάθε χρονιά έμενα στα μαθηματικά!!!:D

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

δημητρουλα μη μου το λε ςμε τρομαζεις αυτο πουπεριμενουμ ε αγεννησουμε ωχχχχχχχχχχχχχχχ!χιχιχι!εισαικαλα?εγω εδω κι ενσμηνα δενεβαλα κιλο ακομη...φτου φτου,κι αρχισα παλινα με πειραζει τομεσημεριανο....εβγαλα τα μακαρονιακαι χτες κοντεψα ν αβγαλω το ψαρι...τρωω ελαχιστα και τρωωτο βραδυ μετα....αλαλ εφυγαν οι καουρες..μποριε ν αφταιν τα χαπια,εξαφανιστηκαν ομως απο τοτε με τις συσπασεις...!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Δημητρούλα μου, ΠΟΤΕ δεν τα πήγαινα καλά με τα μαθηματικά!:-D Στο σχολείο περνούσα σε όλα τα μαθήματα και κάθε χρονιά έμενα στα μαθηματικά!!!:D

Και ο γιατρός του ΙΚΑ μου είπε σήμερα οτι αλλάζω μήνα κάθε 30 του μήνα αφού η ΠΗΤ μου είναι 30/11!

MbGIp1.png

η κυηση διαρκει 40 εβδομαδες.....η αν θες 280 μερες,αλλα οι γιατροι πιανουν το μηνα σαν κυκλο δηλ 28 μερες και οχι 30η 31...!αυτο μου ειπε αυτος πουμου εκανε β\ υπερηχο....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

η κυηση διαρκει 40 εβδομαδες.....η αν θες 280 μερες,αλλα οι γιατροι πιανουν το μηνα σαν κυκλο δηλ 28 μερες και οχι 30η 31...!αυτο μου ειπε αυτος πουμου εκανε β\ υπερηχο....

Ναι, το έχω ακούσει και εγώ αυτό!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...