Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα...

ακόμα εδώ δεν γέννησα.

Που είσαι Δημητρουλα;

Από χθες έχω κάτι βλέννες τεράστιες και πτυκτές, χρώματος άσπρο προς το απαλό κίτρινο, είναι καλό η κακό;;;;

Καλέεεεεε........ τώρα είδα το τικεράκι σου εσύ γεννάααααααςςςςςς..........

οπου και νάσαι. Αχ τι ωραία !!!! Σου εύχομαι με ένα πόνο. Εγώ τον γιο μου τον γέννησα 40 +4 οπόταν μην αγχώνεσε χαλαρά και ίσως πάρει ακόμα 2-3 μερούλες ! Αλλά κάνε κουράγιο μην πας για πρόκληση πριν τις 40 +5.

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλέεεεεε........ τώρα είδα το τικεράκι σου εσύ γεννάααααααςςςςςς..........

οπου και νάσαι. Αχ τι ωραία !!!! Σου εύχομαι με ένα πόνο. Εγώ τον γιο μου τον γέννησα 40 +4 οπόταν μην αγχώνεσε χαλαρά και ίσως πάρει ακόμα 2-3 μερούλες ! Αλλά κάνε κουράγιο μην πας για πρόκληση πριν τις 40 +5.

Α, πολυ ωραια... οκ τι να κανω θα περιμενω λιγο ακομα.

Ευχαριστω.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

καλημέρα κοριτσάρες εμείς ετοιμάζουμε βαλίτσες για το αεροδρόμιο...κλαψ πάλι μόνη μου θα μείνω.ευτυχώς που έχω και σας και μου δίνετε δύναμη!

Ολυμπία κουράγιο κούκλα μου έφαγες τον γαίδαρο και σου έμεινε η ουρά!ποιά ουρά δηλαδή η φουντίτσα στο τέλος σου έμεινε!!!!χα χα! με έναν πόνο σου εύχομαι.

κούλα μου όπως τα υπολογίζω θα γεννήσω και μετά θα έρθει και ο μπαμπάς μας.πέφτουν λιγάκι μακριά τα γιάννενα και δεν νομίζω να μας προλάβει πιο πριν!μετά θα κάτσουμε 9 μέρες εδώ και την δέκατη θα πετάξουμε για θεσσαλονίκη και καπάκι οδικώς μέχρι τα γιάννενα.ελπίζω να πάνε όλα καλά μεχρι τότε και μετά θα δούμε πως θα τα καταφέρουμε!

Διαφημίσεις

Δημητρούλα αγχωσες εμένα τώρα. Μου έμεινε όταν ήμουν 40 βδομάδων που μου είπε ο γιατρος πήγαινε ετοιμασου και ελα να γεννήσουμε και κόπηκαν τα ποδια μου δεν ηθελα αγχωθηκα και τετοια.

Και τώρα όπως το είπες το ίδιο πράγμα ένιωσα :rolleyes:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

καλημέρα κοριτσάρες εμείς ετοιμάζουμε βαλίτσες για το αεροδρόμιο...κλαψ πάλι μόνη μου θα μείνω.ευτυχώς που έχω και σας και μου δίνετε δύναμη!

Ολυμπία κουράγιο κούκλα μου έφαγες τον γαίδαρο και σου έμεινε η ουρά!ποιά ουρά δηλαδή η φουντίτσα στο τέλος σου έμεινε!!!!χα χα! με έναν πόνο σου εύχομαι.

κούλα μου όπως τα υπολογίζω θα γεννήσω και μετά θα έρθει και ο μπαμπάς μας.πέφτουν λιγάκι μακριά τα γιάννενα και δεν νομίζω να μας προλάβει πιο πριν!μετά θα κάτσουμε 9 μέρες εδώ και την δέκατη θα πετάξουμε για θεσσαλονίκη και καπάκι οδικώς μέχρι τα γιάννενα.ελπίζω να πάνε όλα καλά μεχρι τότε και μετά θα δούμε πως θα τα καταφέρουμε!

Ε αμα είναι έτσι τα πράγματα τι να κάνεις. Θαυμάζω το κουράγιο του πάντως πως αντέχει μακριά από σένα και το παιδί :?

Εμένα τώρα τον έπιασε το πατρικό του και μόνη δεν με αφήνει να πάω πουθενά μπας και πάθω κάτι και δεν έχω κάποιον να με βοηθήσει

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

agapew καλημερα εχω την θαλασσα ακριβως κατω απο το σπιτι κ ετσι η πρωινη μου βουυτια γινετε στις 7:30 το πρωι που δεν υπαρχει ψυχη στην παραλια το σαλαμανδρακι μου μολις μ-πω μεσα χαλαρωνει κ δεν κλωτσαει το βραδυ μονο αμα ξεχαστο κ γυρισω μπρουμυτα μου τραβαει κατι γερες

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Κορίτσια καλημέρα. Καλή δύναμη στην ετοιμόγεννη Ολυμπία! Πήρα σήμερα τα αποτελέσματα της καμπύλης και ο γιατρός με παραπέμπτει σε διαβητολόγο γιατι είπε οτι το ζάχαρό μας είναι αυξημένο. Όπως μου είπε δεν είναι και για ινσουλήνες αλλά δεν είναι και φυσιολογικό! :(:(:(:( Έχω σετναχωρεθεί και ανγχωθεί πολύ! Μου είπε επίσης να μην τρώω γλυκά-ζυμαρικά-ψωμί και προσοχή στα φρούτα! Δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει τώρα και δεν μπορώ να βρω διαβητολόγο, παλέυω απο το πρωί, όλοι λείπουν σε άδεια και όσους βρήκα τα ραντεβού πάνε για Σεπτέμβρη, ακόμα και για 4 Οκτώμβρη!!!!! :(

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα. Καλή δύναμη στην ετοιμόγεννη Ολυμπία! Πήρα σήμερα τα αποτελέσματα της καμπύλης και ο γιατρός με παραπέμπτει σε διαβητολόγο γιατι είπε οτι το ζάχαρό μας είναι αυξημένο. Όπως μου είπε δεν είναι και για ινσουλήνες αλλά δεν είναι και φυσιολογικό! :(:(:(:( Έχω σετναχωρεθεί και ανγχωθεί πολύ! Μου είπε επίσης να μην τρώω γλυκά-ζυμαρικά-ψωμί και προσοχή στα φρούτα! Δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει τώρα και δεν μπορώ να βρω διαβητολόγο, παλέυω απο το πρωί, όλοι λείπουν σε άδεια και όσους βρήκα τα ραντεβού πάνε για Σεπτέμβρη, ακόμα και για 4 Οκτώμβρη!!!!! :(

:( Ελενη πολύ λυπάμαι με τα νέα σου πόσο βγήκε δηλαδή το ζάχαρο σου ??? Εγώ δεν πήγα να πάρω τα αποτελέσματα να δούμε φωνές που θα φάω γιατί πρώτον αργησα να πάω να τα πάρω και ελπίζω να είναι οκ τουλάχιστον και να μην έχουν πρόβλημα

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

:( Ελενη πολύ λυπάμαι με τα νέα σου πόσο βγήκε δηλαδή το ζάχαρο σου ??? Εγώ δεν πήγα να πάρω τα αποτελέσματα να δούμε φωνές που θα φάω γιατί πρώτον αργησα να πάω να τα πάρω και ελπίζω να είναι οκ τουλάχιστον και να μην έχουν πρόβλημα

Κούλα για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να το δω καλά γιατί είναι λίγο μπερδεμένα γραμμένα, είναι και στα Αγγλικά και τίποτα δεν φαίνετε για να μπορείς να το δείς, αν δεν κάνω λάθος όμως, νομίζω οτι είναι αυτό που βλέπω γραμμένο 1,55.

MbGIp1.png

στα εξωτερικα ιατρεια του τζανειου απεναντι στην αφεντουλη εχει διαβητολογους να πας πρωι πρωι χωρις ραντεβου

Ααααααααα πολύ ωραιά αν είναι έτσι Φροσσάκι μου σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου να είσαι καλά. Και πάνω που ψαχνώμουνα για να πάω αύριο στην Πλ. Θεάτρου στην Ομόνοια με αυτή την ζέστη! Με έσωσες! Θα παώ εκεί αύριο, όμως σίγουρα θα με δεχτούν χωρίς ραντεβού?

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...