Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ κουλα μου ηρωας εισαι!!!θηλασες παιζει ρολο τελικα?χαλαρωσες η επανηλθε ςμετα?εγω λε ωνααρχισω και γυμναστηριο παλι οταν θ αμπορωβεβαια...μεχρι να επακολουθησει η δευτερη εγκυμοσυυνη ναειμαι οκ!

Με τον θηλασμό χάνεις άστατα δηλαδή ένα διαστημά χάνεισ πολλά και άλλο τίποτα. Είναι μπερδεμένος ο μεταβολισμός. Εγώ θήλαζα 5 μήνες και τα έχασα όλα στους 5 μήνες όταν τέλειωσε όμως ο θηλασμός έχασα και κάποιους πόντους από πλαινά και κοιλιά και επανήρθα όπως ακριβώς ήμουν ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α μια χαρα,οκ θ ατα χασουμε γερο μωρακι και το σωμα θ ατο ξανακανουμε φιδισιο...τρομαρ αμας!αχαχαχα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

εγω παιδια δεν εχω κανει τπτ απο δευτερα ξεκιναμε ανακαινηση στο σπιτι οποτεσεπτεμβρη θα ειναι ετοιμο το παιδικο δωματιο , για αρχη ομως θα τον εχω στο δωματιο μου οποτε εχουμε χρονο για δωματιο

καλα εισια κιεσυ!αγορκαι περιμενεις ?να σε εχουμε στ αυποψιν μας αν και με κορη και γαμπρο σκορπιο δε θ ατο αντεξω νομιζω!αχαχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια ειναι η δευτερη φορα που βλεπω στον υπνο μου οτι γεννησα και εχω τον γιο μου αγκαλια. μια εχθες το βραδυ και μια την παρασκευη που μας περασε . τον εχω ξανα δει τον μικρο μου στις αρχες

αχ κοριτσια ειναι η δευτερη φορα που βλεπω στον υπνο μου οτι γεννησα και εχω τον γιο μου αγκαλια. μια εχθες το βραδυ και μια την παρασκευη που μας περασε . τον εχω ξανα δει τον μικρο μου στις αρχες

Eίναι φυσιολογικό μην ανησυχάς ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

καλημέρα κορίτσια,αν και λίγο καθυστερημένη η καλημέρα...πάλι σήμερα είχα ανακατωσούρα και στο τσακ δενέκανα εμετό.τελικά αποφασίσαμενα μείνω στην Κύπρο για να γεννήσω κοντά στην μαμά μου.κι έτσι ο μπαμπάς μας αύριο επιστρέφει μοναχούλης στα Γιάννενα...πήγαμε μαζί στο ΙΚΕΑ για να του δείξω τι ακριβώς να πάρει από τα Γιάννενα.το δωμάτιο θα το φτιάξει μόνος του τον Νοέμβριο.μάλλον θα μιλάμε μέσω Μsn και θα δίνω οδηγίες!

νομίζω κάποια είχε ρωτήσει για τιμές στο ικεα.έχει 4-5 κούνιες (δεν ξέρω τιμές).αυτή που διάλεξα έχει 129 ευρώ και γίνεται και κρεβατάκι.βρήκα και μία συρταριέρα με 2 συρτάρια 139 που γίνεται αλλαξιέρα με 30 ευρώ επιπλέον και μια ψηλή ραφιέρα με 159.αυτά είναι τα βασικά που θα πάρω.παίζει και κατάλογος στον ιντερνετ και έχει και τις τιμές.γενικά παίρνεις πολλές ιδέες.

αν υπήρχε η οικονομική άνεση θα διάλεγα καλύτερες ποιότητες,αλλά με τα μέσα που έχουμε πρέπει να βρούμε λύσεις.από την άλλη έχω πολύ ελέυθερο χρόνο,υφάσματα,ραπτομηχανές και φαντασία.έτσι περνάει πιο γρήγορα ο καιρός.καμιά μέρα θα σας βάλω φωτογραφία με τα φορεματάκια που έχω ράψει.

περνάει ο καιρός γρήγορα. Το μωρό ειναι 1400γρ κι εγώ καλύτερα πρέπει να καταπολέμησω ουρολοιμωξη αυτη προκαλεί σύσπασεις και ίσως κάνω προληπτικα μετά τη θεραπεία ενέσεις για ανάπτυξη πνευμόνων του μωρου σε περίπτωση πρωορου τοκετού.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ναι δημητρούλι είχα ραντεβού....συνεχίζω μέχρι παρασκευή αντιβίωση μετά πάλι καλλιέργεια.και βλέπουμε....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αχ βρε κοπελα μου μαυτη την ουρολοιμωξη!αντε να δουμε ευχομαι να σου φυγει να μη ταλαιπωρηθεις αλλο!απο 2 μηνων μεχρι να γεννησω τον γιο μου κοπανιομουν με μυκητες κ ουρολοιμωξεις κ ξερω τι σπαστικο ειναι!εγω δεν ειχα συσπασεις ομως.αλλα ειναι ταλαιπωρια!:? ξεκουραση κισακι μου ενα μηνα σχεδον μεχρι να κλεισεις τις 36 εβδ κ μετα παρε τους δρομους αφοβα:P

Holy Diver

Καλημέρα...

ακόμα εδώ δεν γέννησα.

Που είσαι Δημητρουλα;

Από χθες έχω κάτι βλέννες τεράστιες και πτυκτές, χρώματος άσπρο προς το απαλό κίτρινο, είναι καλό η κακό;;;;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλημέρα και από μένα κορίτσια

Όλα καλά οι ζέστες συνεχίζονται άντε να δούμε αν υποχωρίσουν απο αύριο που είπαν :mad:

Βασιλική όταν γεννήσεις φαντάζομαι θα έρθει και ο άντρας σου για καμιά βδομάδα κοντά σου έτσι ?? Δεν πιστεύω να σε αφήσει μόνη τέτοιες στιγμές !!! Αλλο η μαμά και άλλο ο σύζυγος. Και μετά όταν σαραντίσεις λογαριάζεις να πας Γίαννενα ??

Ολυμπία πόσο είσαι τώρα για θύμησε με

Κισα περαστικά σου καλέ ταλαιπωρήσε και εσύ με αυτή την ζέστη

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...