Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

61 ημουν 52 με την κατακρατηση περιοδουπου δνεηρθ ακαι τοπρησμενο στηθος 53 ξεκινησα εγυκυμοσυνη και τωρα 61

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ετοίμασε καμιά το παιδικό δωμάτιο να μας βάλει καμιά φώτο να δούμε ???

Βασιλική σε ευχαριστούμε για τις φωτο που έβαλες. Πολύ ωραίο το γούστο σου πάντως ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

λες ε?δε θελω να φτασω τα 70,αλλα δεν προσεχω και πολυ,μι αφορα την εβδομαδ αφηνομαι γουρουνιαζω στ αγλυκα αν μου ερθει για παγωτο ,μπορει να φαω απιστευτες ποσοτητες..!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

εγω δ εθ ακανω ακομη παιδικο ,θ αεχω τα βασικα,νοικιαζω και στο δωματιο του μωρου εχω ντουλαπες και το γραφειο μ ετον υπολογιστη,μονο οι τοιχοι ειναι πολυχρωμοι -οπως και ολο το σπιτι,ενας ασπρος ,στον αλλο η ασπρη εντοιχιζομενη ντουλαπα ,ενς ακοκκινος κι ενας κιντρινος με εντονε ςκτιτρινες ριγες....δε χωραμε λεμε!!ποπακι 53 κιλα εγκυος?μπραβο κουκλιτσ αμου!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

εγω δ εθ ακανω ακομη παιδικο ,θ αεχω τα βασικα,νοικιαζω και στο δωματιο του μωρου εχω ντουλαπες και το γραφειο μ ετον υπολογιστη,μονο οι τοιχοι ειναι πολυχρωμοι -οπως και ολο το σπιτι,ενας ασπρος ,στον αλλο η ασπρη εντοιχιζομενη ντουλαπα ,ενς ακοκκινος κι ενας κιντρινος με εντονε ςκτιτρινες ριγες....δε χωραμε λεμε!!ποπακι 53 κιλα εγκυος?μπραβο κουκλιτσ αμου!

ναι θυμάμαι που μας το ξανάπες δεν πειράζει υπομονή θα τα κάνεις όταν πάτε στο δικό σας σπίτι ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

αχ κουλα μου ηρωας εισαι!!!θηλασες παιζει ρολο τελικα?χαλαρωσες η επανηλθε ςμετα?εγω λε ωνααρχισω και γυμναστηριο παλι οταν θ αμπορωβεβαια...μεχρι να επακολουθησει η δευτερη εγκυμοσυυνη ναειμαι οκ!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ναι κουλα μου στο δικομοας σπιτι!δενπειραζει αν εξασφαλιζω μεγαλες επιφανειες θ αβαλω αυτοοκολλητα εκεινα τα συμπαγη ....δενμπορω να εξηγησω...κατι θ ακανω,και το δικο μας ειναι μοκρο,σοφιτα μονο κρεβατι και κομοδινακι...ηθελα να το εχω απο νωρις στο δωματιο με την ενδοεπικοινωνια αλλα φοβαμαι τοπανω κατω της σκαλας τα βραδια,κιαι μαλλον στην αρχη θακοιμομαστε στο σαλονι-οπως και τωρα γιατι η σοφιτα ειναι φουρνος-εχουμε καναπε ππου γινεται μεγαλο κρεβατι....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...