Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

λαχματσούν ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ?

ολυμπια κατσε στο κρεβατι . αυριο βραδυ βραδυ θα κανεις ΣΕΧ για να ανηξει ο τραχηλος . αντε ειπαμε τεταρτη

http://www.google.gr/images?hl=de&q=lahmacun&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=8JxpTIanEM_KOIaa0bgF&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CDEQsAQwAw&biw=1372&bih=813

ayto einaiiiiiiii

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια τί κάνετε ???

Εγώ είμαι καλά σήμερα ήρθα δουλειά :( Μου βαρηφάνηκε πολύ που άφησα τον γιο μου αλλά το καλό είναι με την μαμά μου οπόταν οκ.

30/8 έχω ραντεβού και ελπίζω να κανονίσω να μου βάλει άδεια πάλυ και πιο πολλή αυτή την φορά και αν είναι δυνατό να μην ξανάρθω χεχεχε:-D Ετσι παίρνω κουράγιο και θα αντέξω μέχρι τις 30 ;) 2 βδομάδες δεν είναι πολύ.

Με τις δουλειές που είχα προχώρησα αρκετά ευτυχώς και τώρα μου έμεινε 1. Να μετακομίσω τον γιο μου και το καθυστερώ λιγάκι για να φύγουν οι ζέστες.

2. Να πάω να κλείσω τις καρέκλες και το ανάκλυνδρο

3. Τέλος του μήνα να ξεκινήσω να πλένω και να σιδερώνω ρούχα δικά μου και του μωρού για να ετοιμάσω τις τσάντες. Τουλάχιστον έτσι θα δω και τι άλλο θα μου λείπει για να πάρω

4. Να πάω να κοιτάξω για κούνια ή αν θα βάλω τον μικρό σε μεγάλο κρεβάτι να πάρω κάγκελλα δεν ξέρω ακόμα θα δω

Βασιλική μπράβο σου που ξέρεις και από ραπτική εγώ δεν ξέρω να βγάλω τα μάτια μου από τέτοια θέματα :rolleyes:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

καλημερ ακουκλιτσες...νιωθω κοτοπουλο,μου εκανε τ αγιουτοπα ρ ανα τριωρο και ην αντιβιωση 3 φορες τημερα...και τωρα περιμενω ν απει 12 το βραδυ να παρωγιουτοπαρ,μετα με ξυπνητηρι 3,μετα 6,μετα 9....αχ μανα μου...............!εν τω μεταξυ το παιδακι μου κανεικατιπεριεργε ςκινησεις ωρες ωρες...πως ειναι οταν σε πιανεικοψιμο και χοροπηδαει το εντερο,αυτο το πραγμα κανει χοροπηδαει με πολυ μικρε κινησεις κοντα στοναφαλο...μα τι κανει αυτο το παιδι?ρτησα κι αλλο γιατρο συγγενη γιατιπλεν παιρνω 6 μαγνησια,2 σιδηρα,4 γιουτοπαρ και 3 ζιναντολ και μου ειπε πρεπει να γινει δε βλαπτουν το μωρο,πρεπει να καταπολεμησεις την ουρολοιμωξη κα ιταυτοχρονα να μηδενιστουν οι συσπασεις,,,μετα την ουρολοιμξη μπορει ναμην κανεις καθολου μια κι ευθυνεται γιαυτιο αλλ απρπεει ν ααποφυγουμε προωρο τοκετο...αυτα ρε κουκλες,κουλα βλπεω σε αναβρασμο κι εσυ και το σπιτι...κοριτσια τι κρεβτακι ανα επιλεξω?αν και με παιτρνει να το παρω και γεναρη ε?μεχρι τοτε βολευεται και σε πορτ μπεμπε...απλα να εχω το νου μου...επισης στρωμα?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλημερα φροσω....χτες ηταν λιγο καλυτερα απο προχτες,ειπαν υπομονηκαι σημερα απο αυριο δροσια...αντε να δουμε...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλημέρα κορίτσια. Βρε Κούλα χάθηκες τελείως! Άντε, κάνε λίγο υπομονή ακόμα και εγώ την Δευτέρα ξεκινάω δουλειά και στις 30 έχω και εγώ ραντεβού με τον γιατρό μου και θα του πω να μου γράψει την ΠΗΤ για να ξεκινήσω να πάρω την άδεια του ΙΚΑ ;) ! Σε λιγάκι θα πάω να πάρω την εξέταση απο την καμπύλη! Για να δούμε, τι θα δούμε!

MbGIp1.png

Καλημέρα Φροσσάκι, υπομονή κορίτσια με τη ζέστη kisha εγώ άκουσα οτι από Πέμπτη θα δροσίσει :( ! Κούλα μήπως είναι λίγο νωρίς ακόμα για να πλύνουμε και να σιδερώσουμε τα ρούχα του μωρού? :confused:

MbGIp1.png

αχ εχασα τις μερες ρε ελενη...τεταρτη νομιζα σημερα...αμα δε δουλευεις χανεις την μπαλαααααααααααα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Βρε Κούλα χάθηκες τελείως! Άντε, κάνε λίγο υπομονή ακόμα και εγώ την Δευτέρα ξεκινάω δουλειά και στις 30 έχω και εγώ ραντεβού με τον γιατρό μου και θα του πω να μου γράψει την ΠΗΤ για να ξεκινήσω να πάρω την άδεια του ΙΚΑ ;) ! Σε λιγάκι θα πάω να πάρω την εξέταση απο την καμπύλη! Για να δούμε, τι θα δούμε!

Και εγώ πρέπει στις 30 να του πω να μου γράψει την ΠΗΤ.

Είπα αύριο ή μεθαύριο να πάω να πάρω τα απότελέσματα των αναλύσεων και να τα πάρω να δούμε αν είναι οκ. Βαριέμε με αυτές τις ζέστες και για αυτό αμελώ :rolleyes:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημέρα Φροσσάκι, υπομονή κορίτσια με τη ζέστη kisha εγώ άκουσα οτι από Πέμπτη θα δροσίσει :( ! Κούλα μήπως είναι λίγο νωρίς ακόμα για να πλύνουμε και να σιδερώσουμε τα ρούχα του μωρού? :confused:

Ελενίτσα εγώ 4 Σεπτεμβρίου κλείνω 31 βδομάδες κλείνω τον 7ον βασικά. Για αυτό είπα θα ξεκινήσω αρχές Σεπτεμβρίου και μέχρι να τελειώσω ίσως πάει μέχρι το μέσο του Σεπτέμβρη γιατί σίγουρα κάτι θα χρειαστώ περαιτέρω και θα θέλω να πάω να αγοράσω οπόταν μακάρι να φτάσω και δεν ξέρεις και τι μπορεί να τύχει. Ο γιατρός πάντα λέει 7ον πρέπει να είναι έτοιμη η τσάντα ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

αχαα ποπακι ο καθενας με τονπονμο του!αχαχα παιζονται λεφτα λεμεεεεεεεεεεεε

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...