Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Blu24 είπε:

Όλα καλά θα πάνε αυτήν την φορά εύχομαι καλή και τελειομηνη κύηση!!! 2/7 είναι σούπερ!!! Εμείς έχουμε 4/4 αποτυχία ….

Θυμάμαι που έχεις ταλαιπωρηθεί πααααρα πολύ..και λυπάμαι πραγματικά..αν θυμάμαι καλά είναι και λίγο απρόσωπη η προσέγγιση του γιατρού σου κ αυτό το κάνει πιο δύσκολο η αλήθεια είναι..4/4ειναι σκληρό,αλλα το θετικό είναι πως λόγω ηλικίας,έχεις ποιοτικά ωάρια.Απ όσο έχεις πει,το σπέρμα είναι το θέμα σας.Νομιζω πως στη θέση σου και εγώ θα έψαχνα να πάω κάπου αλλού,είναι λογικές οι σκέψεις σου

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω λεω οτι θα γεννησει αυριο!ποσα πονταρουμε?:tongue:α!αν ειναι μετα τις 12 το βραδυ αποψε...κερδιζω εεεε?ολυμπια σηκω κ κανε καμια βολτα .εδω παιζουμε περιουσιες!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Όλοι με έναν πόνο λένε αλλά ποτέ δεν είναι ένας!:confused: Με το καλό σου εύχομαι Ολυμπία μου να κρατήσεις το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου και να τον καμαρώσεις!:-D

Σε ευχαριστω πολυ και εσυ με το καλο να ερθει η μπεμπα σου...τυχερουλα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

εγω λεω οτι θα γεννησει αυριο!ποσα πονταρουμε?:tongue:α!αν ειναι μετα τις 12 το βραδυ αποψε...κερδιζω εεεε?ολυμπια σηκω κ κανε καμια βολτα .εδω παιζουμε περιουσιες!

χαχαχα πλακα εχετε.

Οσες βολτες και να κανω....αμα δεν θελει...δεν θελει.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Ποπάκι ετοίμαζε το κασέρι :P και μακρυά απο Τούρκια έργα, εκτός από ρόδια μπορεί να δείς και κανένα λαχματσούν εκεί και να μας το ζητάς και τρέχα γύρευε μετά!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...