Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Και εμείς με ολιγοασθενοτερατοσπερμια, πολύ κακο σπέρμα δλδ και παρόλα αυτά κάναμε 7αριστες βλαστοκυστες σε δύο ωοληψιες. Στην πρώτη βγάλαμε δέκα ωάρια(7ωριμα-5βλαστοκυστες)και τώρα βγάλαμε 3ωαρια και καναμε δύο.Πιστευω πως θα τα καταφέρετε,είστε σε πολύ καλά χέρια 

Κάτι τέτοια λες και μου έρχεται να ανέβω Θεσσαλονίκη για την επόμενη προσπάθεια 🫣

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

popi μην αγχωνεσαι κι εμενα 27+ ειχ αμια φορα κι απο τοτε τιποτα....!λοιπον πιασαμε μια συσπασουλα παλι...ισως ειναι λογω της ουρολοιμωξης οι συσπασεις,αυξησαμε την ηδη υπαρχουσ ααντιβιωση και τα γθιουτοπαρ 3 χαπια αντιβιωσης τη μερα απο 2 και 4 γιουτοπαρ αντι για 3 -δηλ μισο ανα τριωρο πλεον)|γιατι μι αωρ απριν παρω το επομενο χαπι κανω συσπασεις...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ποπακι μην το δοκιμασει ςσυνεχεια δενμ ειναικαλο να πιεζει ςκαι ν απειραζει ςτιες θηλες σου...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μπα τπτ θα περιμενω την αλλη εβδομαδα θα ξανα δοκιμασω .

μα γιατι ομως εκει που δεν ειχα στηθος τωρα εχω γινει σαν την παμελα ( που λεει ο λογος )

και να μην εχω μα ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ

ειναι νωρις κουκλα μην αγχωνεσαι....ασ επου μπορει να μην το καταλαβες...ειναι διαφανο...και κολλαει,κι εγω το ειδ ατυχαια ημουν γυμνουλι και το ειδα εκεινη την ωρα...απο τοτε τιποτα,μη σε αγχωνει κιαυτο τωρα...χαλαρωσε ναι?εντωμεταξυ η μαια εκανε λογο και για καποιες ενεσεις που κανουν...για τους πνευμονες του μωρου να ωριμασουν για προληπτικους λογους αλλα ο γιατρος ειπε οχι ακομη ,μονο αν χρειαστει αργοτερα...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κοιτα τησ ενεσεισ αν δεν κανω λαθως της κανουν για να ειναι ετοιμο το μωρο εαν ερθει πιο νωρις απο οτι πρεπει . οκ δεν ανχονομαι . οσο για σενα περνεις πολλα χαπια και βιταμηνες προσπαθησε να ρωτησεις και κανεναν αλλον γιατρο . η διαβασε της παρενεργιες που εχει το καθε χαπι εγω αυτο κανω πριν τ παρω . και ξαπλα πολυ ξαπλα εστω ν χτυπαω ξυλο αμα γενησεις προωρα ν να ειναι προς το τελος του εμβδομου μηνα για να εχουν αλαξει οι πνευμονες του μωρου για ν τ παρεις κατευθιαν οποτε ξαπλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα . και θα δεις θα γενησεις στον 9 μηνα

Διαφημίσεις

αχ ρε συ θ αγινει ο κωλοςμου πλακε...δενμπορω ξαπλα,ηδη βγαινω και περπαταω σκαω λεμε πνιγομαι σπιτι....ναι προληπτικα αλλα ο γιατρος ειπε οχι ακομη...ειναιπολλα ρ εσυ αλλα θ αξερει ο γιατροςμου,με διαβεβαιωσε βεβαια οτι δνεεπηρρεαζεται το μωρο,τωρα θαπαω αυριο να το δουμε δτον υπερηχο και υθα τον ρωτησω παλι...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Που είσαι Δημητρουλα;;

Ήρθα από εδώ να σου γράψω γιατί θα μας βάλουν χέρι στο φόρουμ...χεχεχε

Που είχες χαθεί τόσο καιρό βρε;;

Μας τρόμαξες, νόμιζα ότι κάτι έπαθες, άσε που όλος ο κόσμος μου έστελνε πμ και με ρωτούσε μήπως ξέρω που είσαι και αν έχω καμία επαφή μαζί σου.

Τα νέα μου....

περιμένω τον μάγκα Νο 2 να μου κάνει την τιμή να βγει, αλλά δεν θέλει.

Του τα έχω όλα έτοιμα ρούχα, καρότσια, κρεβάτια, ΟΝΟΜΑ... και αυτός εκεί μέσα δεν το κουνάει.

Μέχρι την Παρασκευή αν δεν βγει θα δούμε τι θα μου πούνε να κάνω.

Εσύ τι περιμένεις αυτή την φορά;;

Πολλά φιλιά.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

μπα τπτ θα περιμενω την αλλη εβδομαδα θα ξανα δοκιμασω .

μα γιατι ομως εκει που δεν ειχα στηθος τωρα εχω γινει σαν την παμελα ( που λεει ο λογος )

και να μην εχω μα ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ

Θα κατέβει όταν έρθει η ώρα του.Και εγώ μια φορά το έκανα δοκιμαστηκά δεν το έχω ξανακάνει.Ας το θα έρθει μόνο του.

MbGIp1.png

Που είσαι Δημητρουλα;;

Ήρθα από εδώ να σου γράψω γιατί θα μας βάλουν χέρι στο φόρουμ...χεχεχε

Που είχες χαθεί τόσο καιρό βρε;;

Μας τρόμαξες, νόμιζα ότι κάτι έπαθες, άσε που όλος ο κόσμος μου έστελνε πμ και με ρωτούσε μήπως ξέρω που είσαι και αν έχω καμία επαφή μαζί σου.

Τα νέα μου....

περιμένω τον μάγκα Νο 2 να μου κάνει την τιμή να βγει, αλλά δεν θέλει.

Του τα έχω όλα έτοιμα ρούχα, καρότσια, κρεβάτια, ΟΝΟΜΑ... και αυτός εκεί μέσα δεν το κουνάει.

Μέχρι την Παρασκευή αν δεν βγει θα δούμε τι θα μου πούνε να κάνω.

Εσύ τι περιμένεις αυτή την φορά;;

Πολλά φιλιά.

κουκλαααααα

αντε βρε με το καλο!πως θα το βαλετε?εμεις ακομα δεν εχουμε αποφασισει!:rolleyes: μπεμπα περιμενουμε εμεις.λες να συμπεθεριασουμε?:mrgreen:

αν δε γεννησεις ως την παρασκευη λες να πας για προκληση?

Holy Diver

κουκλαααααα

αντε βρε με το καλο!πως θα το βαλετε?εμεις ακομα δεν εχουμε αποφασισει!:rolleyes: μπεμπα περιμενουμε εμεις.λες να συμπεθεριασουμε?:mrgreen:

αν δε γεννησεις ως την παρασκευη λες να πας για προκληση?

Αλεξανδρο θα τον πουμε.

Κοριτσακι ε;; Αντε τυχερουλα.

Εδω ρε Δημητρα το τραβανε, αν φυσικα ειναι ολα καλα.

Αν δεν υπαρχει προλημα σε αφηνουν αλλη μια εβδομαδα αλλα σε παρακολουθουνε καθε δυο μερες.

Σημερα που πηγα γιατρο στο καρδιοτοκογραφο φανηκαν δυνατες συσπασεις.

Επισης μου ειπε οτι ο τραχηλος εχει ανοιξει,ο μπεμπης κατεβαινει και σημερα το βραδυ η αυριο μπορει να εχουμε γεννητουρια.

Τι να πω δεν ξερω, εγω δεν ποναω ιδιαιτερα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Αλεξανδρο θα τον πουμε.

Κοριτσακι ε;; Αντε τυχερουλα.

Εδω ρε Δημητρα το τραβανε, αν φυσικα ειναι ολα καλα.

Αν δεν υπαρχει προλημα σε αφηνουν αλλη μια εβδομαδα αλλα σε παρακολουθουνε καθε δυο μερες.

Σημερα που πηγα γιατρο στο καρδιοτοκογραφο φανηκαν δυνατες συσπασεις.

Επισης μου ειπε οτι ο τραχηλος εχει ανοιξει,ο μπεμπης κατεβαινει και σημερα το βραδυ η αυριο μπορει να εχουμε γεννητουρια.

Τι να πω δεν ξερω, εγω δεν ποναω ιδιαιτερα.

αχ το αγαπημενο μου ονομα θα εχει!(κουκουβα!:mrgreen:)

καμια φορα τις συσπασεις δε τις καταλαβαινουμε,.εγω τον γιο τον εκανα 22 ιανουαριου στις 7.15 το πρωι.κ 5 ωρες πριν ημουν εξω με τον αντρα μου κ ξεφαντωνα με...πορτοκαλαδες:tongue: να φανταστεις ποσο τυχη ειχα.ειχα

τερμιν να γεννησω 2 φεβρουαριου κ ειχαν ερθει οι γονεις μου 21 ιανουαριου.η μανα μου ελεγε ''βγειτε σημερα εξω θα κατσω εγω με τη μικρη που κοιμαται.μετα θα γεννησεις κ θα κλειστεις μεσα!'' τελικα βγηκαμε κ γυρισαμε 2.30 ξημερωματα!ουτε συσπασεις ενιωσα ουτε τιποτα!μονο στις 7 ακριβως το πρωι εναν εντονο πονο σαν τους τελικους της γεννας!κ 15 λεπτα αργοτερα τον ειχα αγκαλια!:roll:αν οι γονεις μου ερχοταν μια μερα πιο μετα,θα τρεχαμε με τη μικρη παραμασχαλα για γεννητουρια!

Holy Diver

εσυ εζησε ς αυτο που λεν με εναν πονο ε?αχαχα ολυμπια μ ετο καλο κα ιμε εναν πονο κι εσυ!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ναι οντως μονο που δεν ηταν ενας:tongue: ειχα εναν πονο καθε ενα λεπτο αρα ειχα 15 πονους :lol::lol:

ολυμπια ισως αποψε την κανει την εξοδο ο μπομπιρας!προετοιμασου!ευχομαι να γεννησεις γρηγορα κ ευκολα !

Holy Diver

αντε με εναν πονο περιμενουμε με αγωνια μεχρι την παρασκευη . κοριτσια δεν ξερω μου ηρθε θελω ροδια τι κανουμε τωρα :confused::confused::confused:

ροδια?που τα θυμηθικες βρε?:tongue: καλο!

τωρα πολλα θες κ εσυ!βολεψου με κατι αλλο!:lol:

εγω μια φορα ηθελα ραδικια με καλαμποκι:shock:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...