Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Blu24 είπε:

Κάτι τέτοια λες και μου έρχεται να ανέβω Θεσσαλονίκη για την επόμενη προσπάθεια 🫣

Κοίτα,εδώ στο φόρουμ έχω διαβάσει τα απίστευτα,μέχρι και ότι ο άντρας μου επρεπε να κάνει βιοψία,εγχείρηση κιρσοκήλης,να πάρει πανάκριβες βιταμίνες και κάποια άλλα που δε θυμάμαι τώρα.Δεν κάναμε τπτ από όλα αυτά,γιατί και η ανδρολογος και ο γιατρός,μας είπαν ότι δεν έχουν νόημα για την περίπτωση του αντρα μου.Πηρε για κάνα δίμηνο τις Wellman,που είναι πολύ φτηνές σε σχέση με αυτές που διάβαζα εδώ μέσα και δεν έπινε αλκοόλ για ενα μήνα.Ειναι και θέμα γιατρού,ο άνθρωπος είναι τρομερός και μας φέρθηκε σαν πραγματικός φίλος.Εμεις κάναμε μικρογονιμοποίηση,λόγω πολύ κακου σπέρματος κ όλα πήγαν καλα.Σε ποια πόλη μένεις εσύ?

πρίν από 15 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μακάρι γτ γενικά οι ελπίδες είναι στα τάρταρα. Αλλά νταξει θέλω να πιστεύω ότι θ πάει καλά πόσο γκαντεμια πια

Λογικό να έχει πέσει η ψυχολογία σου,δεν πέρασες και λίγα.Αλλα είναι αυτό που λες,τώρα μόνο καλά θα συμβούν από δω και πέρα, είμαι σίγουρη😊

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω δυο φορες στο νοσοκομειο που ειμουν και εκανα ουρα δεν βρεθηκαν τπτ φαντασουπηγα στο ικα ειχα εξετασεις ν κανω κ μ βρηκε αφθονοι μικροοργανισμοι ετσι γραφει στο χαρτυ μ . επειδη το εψαξα και επειδη εχω και μια οικογενειακη φιλη νοσοκομα μ ειπε οτι η ουρολοιμοξη οταν εχεις πιεζει το μωρο και αυτο μπορει ν προκαλεσει συσπασεις . εγω ολο ξαπλα ειμαι ποδαρακια πανω δεν κανω τπτ μονο να τρωο . φαντασου .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εμενα!!!στο ικα στη γενικη ουρων 20ιουλιου βρεθηκαν πολλ απυοσφαιρια,-ουρολοιμωξη ειπε ο γιατρο ςκαι ξεκινησ ααμοξιλ 5 μερες,μετα οταν μπηκα δευτερα στο γεννεσιε ςμου εκαναν παλι γενικη ουρων και βρεθηκαν πολλοι μιρκοοργανισμοθι και με σετιοελ ο γοιατρος εξω ια κλλιερηγεις,πηγα στο μικροβιολογικο και μοπυειπε ειναι πολλοι οι μικροοργανισμοι -ετσι εγραφε η γενικη ουρωνμ ακι η καλλιεργεια εδειξε e.coloi,κι αφου δνεπερασε με την αμοξιλ θ ξεκινησα ζιναντολ μη χανουμ,ε χρονο και αν χρειαστει συμφωναμε αντιβιογραμμα θ α αλλαξω μια πουθ ξερουμε ποιο μικροβιο τηνπροκαλεσε να παμε με πιο στοχευμενη θεραπεια...επρεπε απο την αρχη να ειχ ακανει τζαμπα η αμοξιλ....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

παιρνεις γιουτοπαρ και μαγνησιο?εμενα μισο ανα τετραωρο κι εχουν χαλαρωσειπολυ,δηλαδη 3 τημερα παιρνω...και 6 ,αγνησια

9συνεχιζω 2 σιδηρα -αρχισε το μωρο να τραβαει απο τον 6ο μηνα) και την αντιβιωση... αλλα εχω πονακαι και εκανα εμετο και θ αμε ξαναδει η μαια με καρδιοτοκογραφο στις 6,30,και αυριο εχω προγραμματσιμενο ραντεβουμε το γιατρο θ αμου πει φανταζομαι...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αλλα τοσο καιριο δενενιωθ ακατι η ακληθει αειναι οτι την τελευταια εβδομαδα εχω ενοχληση κατω και τσουξιμο μετ απο τα τσισα μου...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

και κατι αλλο που εμαθα κοριτσια ειναι οτι οταν κανουμε μπανιο να εχουμε σκαμπο οπωσδηποτε και να μην καθομαστε στην μπανιερα χωρις σκαμπο και να την γεμηζουμε επειδη και παλι η μητρα ανηγει . απο εδω κ περα με σκαμπο την βγαζω

Διαφημίσεις

εγω μονοντουζ κανω...δηλαδη ορθια παντα κανω μπανιο αυτο εννοω...δε γεμιζω μπανιερα....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

εγω τσουξημο δεν ειχα ουτε εχω . ουρολοιμωξη εχεις αλλα αντε τωρα ν κανεις αγωγη για να δεις αν θα φυγει η οχι αυτο ειναι το ζορι τωρα. εγω αυριο θ παω ν μ πει τι ν κανω

και κατι αλλο που εμαθα κοριτσια ειναι οτι οταν κανουμε μπανιο να εχουμε σκαμπο οπωσδηποτε και να μην καθομαστε στην μπανιερα χωρις σκαμπο και να την γεμηζουμε επειδη και παλι η μητρα ανηγει . απο εδω κ περα με σκαμπο την βαζω

ναι ρε συ πριν δενειχα τσουξιμο τωρα τελευταια ,μαλλον ενταθηκε το προβλημα γι αυτο!μπορει και τ απονακια να ειναια πο αυτο θυμααμαι μια φορ αμικρη 7 ημουν...ειχ απονο και νομιζαν σκωληκοειδιτης ηταν και τελικα ειχ αουρολοιμωξη...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Ερημιά το cafe, λείπετε όλες διακοπές, τι ωραία που τα λέγαμε πριν μερικές μέρες που είμασταν όλες εδώ!:( Δεν πειράζει κοριτσάρες καλά να περνάτε ότι και αν κάνετε, όπου και να είστε! Να ρωτήσω, ποιά κοπέλα ξέρει τι γίνετε με το επίδομα λοχείας και τι χρήματα πέρνουμε περίπου? Απ'ότι μου είπαν και στο ΙΚΑ θέλει 200 ένσημα για τα 2 τελευταία χρόνια και χαρτί απο τον γιατρό για την ΠΗΤ, αν στην γράψει ιδιωτικός γιατρός πας στο ΙΚΑ και στην γράφει ο γιατρός σε χαρτί του ΙΚΑ και μετά πέρνεις χαρτί απο την δουλειά σου οτι σταματάς αυτές τις μέρες.Πας τα χαρτιά στο ΙΚΑ και πληρώνεσαι!

MbGIp1.png

ναι καπωσ ετσι ειναι η κατασταση πρεπει ν εχεις συμπληρωση τα 200 ενσημα και εαν δεν κανω λαθως πρεπει να πας απο τωρα μην τρχεις σαν την τρελη την τελευταια στιγμη και γινει κατι κ δεν τ παρεις . αμα δεν εχεις 200 ενσημα περνεις μονο του τοκετου 1000

βρε κοριτσια ειμαι 26 εβδομαδες και απο οτι ακουω οι οι πιο πολλες σας εχει ειδη πεταχτει και λιγο γαλατακι εμενα γιατι οχι στεναχωριμαι μηπως δεν θα εχω γμτ

Πόπη δοκίμασε να πιέσεις λίγο την θηλή σου, να δεις αν θα βγάλει.

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...