Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Blu24 είπε:

Όλα καλά θα πάνε αυτήν την φορά εύχομαι καλή και τελειομηνη κύηση!!! 2/7 είναι σούπερ!!! Εμείς έχουμε 4/4 αποτυχία ….

Θυμάμαι που έχεις ταλαιπωρηθεί πααααρα πολύ..και λυπάμαι πραγματικά..αν θυμάμαι καλά είναι και λίγο απρόσωπη η προσέγγιση του γιατρού σου κ αυτό το κάνει πιο δύσκολο η αλήθεια είναι..4/4ειναι σκληρό,αλλα το θετικό είναι πως λόγω ηλικίας,έχεις ποιοτικά ωάρια.Απ όσο έχεις πει,το σπέρμα είναι το θέμα σας.Νομιζω πως στη θέση σου και εγώ θα έψαχνα να πάω κάπου αλλού,είναι λογικές οι σκέψεις σου

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν.εμείς έχουμε μαμά και μπαμπά παναγιώτα και παναγιώτης αντίστοιχα!2 σε 1!

για τα φαρμακάκια θα συμφωνήσω με την Δήμητρα.

από οσο ξέρω μόνο ο σίδηρος έχει πρόβλημα απορρόφησης.εγώ το ασβέστιο το παίρνω το μεσημέρι λίγο μετά το φαγητό ενώ τον σίδηρο νωρίς το πρωί πριν να φάω και αργά το βράδυ(τρώω στις 9 και τον πέρνω στις 12) το μαγνήσιο όποτε το θυμηθώ το απόγευμα.είναι και πόσιμο το άτιμο και έχει απάισια γεύση...:mad:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χθές το βράδυ πέρασα την δυσκολότερη νύχτα της εγκυμοσύνης μου...

το απόγευμα πήγαμε σε ένα πανηγύρι σε ένα διπλανό χωριό και κατά τις 8.30 έφαγα 5 μικρούς λουκουμάδες και ήπια 2 μικρά ποτηράκια νερό.από τις 9 και μετά ένιωθα απαίσια.είχα καούρα ανακατευόμουν,δεν είχα όρεξη για τίποτα.δεν έφαγα ούτε βραδινό παρά μόνο ήπια 1 ποτήρι παγωμένο νερό για την καούρα.κατά τις 12 έπεσα για ύπνο και ξυπνάω μετά από μισή ώρα χάλια.άρχισα να κάνω εμετούς (5-6)μόνο νεράκι έβγαζα η καημένη.μετά από καμιά ώρα κατάφερα να ηρεμήσω και να κοιμηθώ.όλοι όσοι φάγανε ήταν μια χαρά,μόνο εμένα με πειράξανε:(.σήμερα ξύπνησα μια χαρά και εύχομαι να μην το ξαναζήσω ΠΟΤΕ!

καλησπερα κοριτσακιαααα!βασιλικημου ν ατους χαιρεσαιιιι!πικρα αυτοπου περασες!κοριτσια εγω παρολα τ αχαπια που παιρνω εχουν σταματησει οι καουρες...μοαι χαρα νιωθω φοτυ φτου,αλλα αγχωνομαι πουπαιρνω τοσα φαρμακα,αγχωνομαι γιατο μωρακι μωρε....εσει ςπως ειστε?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

χθές το βράδυ πέρασα την δυσκολότερη νύχτα της εγκυμοσύνης μου...

το απόγευμα πήγαμε σε ένα πανηγύρι σε ένα διπλανό χωριό και κατά τις 8.30 έφαγα 5 μικρούς λουκουμάδες και ήπια 2 μικρά ποτηράκια νερό.από τις 9 και μετά ένιωθα απαίσια.είχα καούρα ανακατευόμουν,δεν είχα όρεξη για τίποτα.δεν έφαγα ούτε βραδινό παρά μόνο ήπια 1 ποτήρι παγωμένο νερό για την καούρα.κατά τις 12 έπεσα για ύπνο και ξυπνάω μετά από μισή ώρα χάλια.άρχισα να κάνω εμετούς (5-6)μόνο νεράκι έβγαζα η καημένη.μετά από καμιά ώρα κατάφερα να ηρεμήσω και να κοιμηθώ.όλοι όσοι φάγανε ήταν μια χαρά,μόνο εμένα με πειράξανε:(.σήμερα ξύπνησα μια χαρά και εύχομαι να μην το ξαναζήσω ΠΟΤΕ!

Βασιλική μου νομίζω οτι δεν σε πείραξε κάτι που έφαγες!Οι εμετοί, επειδή έβγαζες νερά είναι της εγκυμοσύνης!Περαστικούλια πάντως και εγώ το εύχομαι να μην το ξαναπάθεις!;)

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακιαααα!βασιλικημου ν ατους χαιρεσαιιιι!πικρα αυτοπου περασες!κοριτσια εγω παρολα τ αχαπια που παιρνω εχουν σταματησει οι καουρες...μοαι χαρα νιωθω φοτυ φτου,αλλα αγχωνομαι πουπαιρνω τοσα φαρμακα,αγχωνομαι γιατο μωρακι μωρε....εσει ςπως ειστε?

Αυτά είναι τα απαραίτητα φάρμακα της εγκυμοσύνης δεν χρειάζετε να αγχώνεσαι.Οι γιατροί μας τα δίνουν γιατί τα χρειάζετε ο οργανισμός μας και τα μωράκια μας!;)

MbGIp1.png

καλημέρα και καλή εβδομάδα!

χρωστάω κάτι φωτογραφίες από το Ικεα που μου ζητήσατε

αυτή είναι με τα αυτοκόλλητα που είχα βρεί με 9,90( Εχει και δεύτερο πακετο με λίγο διαφορετικά σχέδια αλλά δεν τα έβγαλα φωτο.)post-27275-14825440406513_thumb.jpg

αυτή είναι η διακοσμητική-αποθηκευτική κατασκευή που φτιάχνεις με υφάσματα.εγώ το εφτιαξα με κίτρινο/ριγε φόντο αντι κόκκινο.post-27275-14825440408011_thumb.jpg

μου άρεσαν πολύ και αυτές οι κουρτίνες και ίσως ράψω κάτι παρόμοιο.post-27275-14825440407485_thumb.jpgπιο πολύ μου άρεσε αυτό με τις μύτες από πάνω,το κόκκινο!

τέλος μάλλον αυτή είναι η σύνθεση που διάλεξα για το σαλόνι μας γιατί έχουμε άπειρα βιβλία και τα έχω ακόμα στο παιδικό.τουλάχιστον έτσι θα μαζευτούν λιγάκι.post-27275-14825440408529_thumb.jpg

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε? βρε κοριτσια εχετε και εσεις προβληματα μ τα δοντια σας? εμενα τ ουλα μ ειναι ευαισθητα και πονανε ασε που εχω κ το δοντι . διαβασα οτι στην εγκυμοσυνη στις πιο πολλες γυναικες παρουσιαζουν προβληματα στα δοντια .

κοριτσια δε μιλαω ια τα σιδηρ ακαι τα μαγνησια,παιρνω και 3 γιουτοπαρ και 2 ζιναντολ....αυτα φοβαμαι οχι τα συθμπληρωματα!εσιε ςβλεπεω καλα,εχω τραβηγματα αυτες τις μερεςα ρκετα πονακια κατω απο τηνκοιλι αεκει πουθ καποτε επιανα τις ωοθηκε ςμου...και εκανα εμετ ομετα το μεσημεριανο...θ αμε ξαναβαλουν στον καρδιοτοκογραφο σημερα...βρεθηκε και το μικροβιο της ουρολοιμωξης...e. coli περιμενω αντιβιογραμμα για να συνεχισω ζιναντολ των 500 η να το αλλαξω...

ποπη συμαβινει σε πολλε ςπροβληαμ εμ ουλα μεχρι και σοντι χανουν σε καθε εγκυμοσυνη καποιες γυναικες....κανονικα μεχρι τον 5ο μηνα πρπεει να επισκευτουμε οδοντιατρο,μιλα με το γυναικολογο σου μηπως σου δωσει ασβεστιο και παραπαλληλα παρε τηλ και τον οδοντιατρο...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κοριτσια τι κανετε? βρε κοριτσια εχετε και εσεις προβληματα μ τα δοντια σας? εμενα τ ουλα μ ειναι ευαισθητα και πονανε ασε που εχω κ το δοντι . διαβασα οτι στην εγκυμοσυνη στις πιο πολλες γυναικες παρουσιαζουν προβληματα στα δοντια .

Πόπη, τα μωράκια τραβάνε ασβέστιο απο εμάς και το περισσότερο ασβέστιο το πέρνουν απο τα δόντια μας και γ'ιαυτό οι περισσότερες γυναίκες κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης έχουν πρόβλημα με τα δόντια τους.Εγώ έχω πολλά δόντια χαλασμένα απο πριν να μείνω έγκυος και έλεγα οτι με την εγκυμοσύνη θα έχω πρόβλημα σ'αυτό το θέμα, όμως ευτυχώς προς το παρόν δεν είχα καμιά ενόχληση! Φτού, φτού! Να μιλήσεις στον γιατρό σου να δείς τι θα σου προτείνει!

MbGIp1.png

kisha

το γιουτορπαρ και εμενα μ ειπαν 3 στο νοσοκομειο ν περνω .αλλα οταν πηγα στο ικα στον γυναικολογο ο οποιος ειναι πεπειραμενος και ξερει μ ειπε να περνω 2 την ημερα . γιατι στο νοσοκομειο ολο ειδευομενη . τ επερνα για μια εβδομαδα μαζι μ το ουτρογεσταν αλλα μ ειπε οσο σταμταει ο πονος και δεν ποναω ν τ κανω 8ωρο κ οχι 6 και ειμαι μια χαρα ,μην αγχωνεσαι ξαπλα . βαλε δυο μαξιλαρακια στα ποδια σ γ ν ειναι ψηλα .αααα και πανε κανε ουρα εμενα ουρολοιμωξη εχω αυτο πιεζε το μωρο γιαυτο ειχα σπασεις πανε κοιτατω

ποπακι,κι εγω εχω ουρολοιμωξη,δενπερασε εμ το αμοξιλα και επιδεινωθηκε εκανακαλλιεργεια και βρεθηκε το e.coli που μο υτο προκαλεσε...παιρνω ζιναντολ και τωρα θα δουμε το αντιβιογραμμα για το τι θαπαρω η αν θα συνεχισω με ζιναντολ,ρε συ κι αλλη κοπελα μου το ειπε λες να φταιει η ουρολοιμωξη?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...