Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εγώ τίποτα δεν έπαιρνα και τώρα μαγνησία σίδηρο γιούτόπάρ και για ουρολοιμωξη.... Όλες κάπως έτσι είμαστε. Καφέ νοέμβριος καπη

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ποπακι κ γω στον μικρο μου ολο μυκητες κ λοιμοξεις παθαινα λογω ορμονων ειναι αυτα.οσο κ να καθαριζεις κ να προσεχεις μερικες γυναικες βγαζουν:evil: στην μεγαλη κορη κ τωρα στην μπεμπα ευτυχως τιποτα.αλλα στον γιο μου απο 2 μηνων μεχρι που γεννησα ολο αλοιφες κ υποθετα μεχρι κ στραγγιστο γιαουρτι μου ειπε η μαια να βαζω τους τελευταιους 2 μηνες γιατι ηταν αρκετα προχωρημενη η εγκυμοσυνη κ δεν ηθελα να μου δωσει αλοιφες κ χαπια!κ ναι εβαζα στραγγιστο στο πιπι μου!το γιαουρτι σκοτωνει τα μικροβια κ τους μυκητες:shock::shock: εβαζα θυμαμαι 3 φορες τη μερα για 1 ωρα κ μετα πλενομουν!οταν γεννησα κ μετα εξαφανιστηκαν κ μυκητες κ λοιμοξεις κ ολα.

ουτε εγω ειχα τσουξιμο κ φαγουρα παντα.2 φορες ειχε τυχει που ειχα πολυ εντονη φαγουρα σε σημειο να κλαιω!αλλα τις υπολοιπες δεν ενιωθα καμια ενοχληση

Holy Diver

Α κορίτσια παω για μπάνιο στις 7 το πρωί κ γυρνώ σπίτη στις 10 οπότε ο ήλιος είναι χαλαρός κ η θάλασσα καθαρή μιας κ είμαι μόνη μου σε όλη την παραλία χωρίς κόσμο

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!χάθηκα...το ξέρω... τρέχουμε με τον μπαμπά μας να κάνουμε τα ψώνια και να του δώσω οδηγίες για το τι θα μας αγοράσει όταν γυρίσει στα γιάννενα.σήμερα από το πρωί ράβω. έχω ήδη ράψει την παπλωματοθήκη,2 μαξιλαροθήκες και ένα ύφασμα για τον τοίχο που θα το κάνω κάτι σαν αποθηκευτικό χώρο.τώρα θέλω να ράψω τα σεντονάκια.

Νεκταρία μου να χαίρεσαι τον γιόκα σου!όπως επιθυμείς να τον δείς και με το καλό να υποδεχτείτε και την κορούλα σου!

Ελένη μου να σου ζήσει ο ανιψιός!μπράβο σας και σε εσένα και στην αδελφή σου!ειμαι σίγουρη ότι με τέτοια οικογένεια ο Λευτεράκης θα προκόψει!

πόπη περαστικά με την ουρολοίμωξη.να προσέχετε κορίτσια γιατί είναι άτιμη και επίμονη!

φρόσω καλά να περνάς και με μέτρο ο ήλιος!αν πηγαίνεις αυτές τις ώρες μια χαρά είναι!τελικά πήρες σωσίβιο?

Δημητρούλα δεν είσαι παρανοική,νομίζω ότι είναι το σύνδρομο της φωλιάς,που προετοιμάζεις το μέρος που θα έρθει το μωρό.εσένα μάλλον σου βγαίνει σε καθαριότητα!

φιλάκια πολλά σε όλες και ελπίζω να περνάτε τέλεια όπου κιαν βρίσκεστε!!!

Καλησπέρα κορίτσια, καθυστέρησα και εγώ σήμερα να διαβάσω τα νέα σας, άργησα το πρωί να ξυπνήσω και μετά πήγα σούπερ μάρκετ για μερικά ψώνια. Σε ευχαριστώ πολύ Βασιλικούλα και kisha να είστε καλά! Υπομονή κορίτσια με την ζέστη, απ'ότι άκουσα απο Πέμπτη είπε οτι θα δροσίσει :evil:.. Δήμητρα και εγώ είμαι τίγκα, δεν αντέχω άλλο!!! Πόπη Μαραθώνιος μου φαίνετε η αγκυμοσύνη:?! Κάθε μέρα είμαι και πιο φουσκωμένη, φτού, φτού, φτού, ματάκια!

MbGIp1.png

Καλησπέρα κορίτσια δεν με βλέπει ο ηλιος πηγα κ πήρα από τα τζάμπο μια τεράστια κουλούρα που την κρατάω παρέα με την μάνα μου κ κάνουμε ασκήσεις μέσα στο νερό

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, κάναμε το πρώτο μας μπανάκι σήμερα :D αλλά εμάς σίγουρα δεν μας έβλεπε ο ήλιος γιατί πήγαμε για βραδυνό μπανάκι, απο τις 9 μέχρι τις 2!!!!:shock: Ξεσαλώσαμε εντελώς τέλος πάντων!!! Να κάνω μια ερώτηση? Ποιά ξέρει να μου πεί (επειδή έχω ψηλομπερδευτεί), ποιό φάρμακο δεν πρέπει να πέρνουμε κοντά στο φαί γιατί απορροφάτε?Ασβέστιο-σίδηρο-φολικό? Και αν δεν κάνω λάθος το σίδηρο με το ασβέστιο δεν κάνει να το πέρνουμε κοντά το ένα με το άλλο, έτσι δεν είναι???:confused: Τι μπελάς και αυτός!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά και να περνάτε τέλεια!

MbGIp1.png

σιδηρο μαζι με ασβεστιο δε παιρνεις ποτε.το ασβεστιο μπλοκαρει την απορροφηση του σιδηρου.επισης κ σιδηρο μαζι με μαγνησιο δεν πρεπει.πρεπει να υπαρχει 3 ωρες διαφορα αναμεσα σε σιδηρο-ασβεστιο κ σιδηρο-μαγνησιο

Holy Diver

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε εορτάζουσες και εορτάζοντες.Ευχαριστώ πολύ Δήμητρα και Πόπη, έτσι ήξερα και εγώ, ασβέστιο-σίδηρο-μαγνήσιο όλα τα πέρνω με διαφορά 3 ωρών το ένα απο το άλλο και για τα 3 προσπαθώ να μην είναι κοντά στο φαγητό!Αλλά νόμιζα ότι δεν τα είχα υπολογίσει σωστά!Τι κάνετε σήμερα ανήμερα της Παναγίας?Σπίτι όλες?Δεν πάτε πουθενά?

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...