Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , MK2012 είπε:

Εμένα όλα έφταναν 3 ημερών (εκτος από κάποια που δε γονιμοποιήθηκαν καν) και μόνο 3 προχώρησαν σε βλαστοκυστες. Μπορεί ο γιατρός σου να νομίζει πως επειδή είσαι μικρή, έχεις περισσότερες πιθανότητες με 3 ημερών από το να περιμένει να γίνουν βλαστοκυστες. Λόγω χαμηλής ΑΜΗ ξεκίνησες IVF? 

Ναι αλλά και λόγω μη διαβατής δεξιάς σάλπιγγας και αντρικού παράγοντα χαμηλής κινητικότητας. Κάναμε ICSI. Προσπαθούσαμε 1,5 χρόνο αλλά τίποτα απολύτως.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλη σας μέρα

Βλέπω τα πράγματα πάνε καλά και πολύ χαίρομαι για όλες :) Εγώ πάω μια χαρά ευτυχώς σήμερα μόνο νιώθω πολλή κομμάρα.

Χθες λείπαμε όλη μέρα πήγαμε εκδρομη πάνω στα βουνά και ήρθαμε βράδυ. Περάσαμε τέλεια. Σήμερα κάτσαμε σπίτι να ξεκουραστούμε μιας και σε 1 ωρίτσα έχω να πάω και αισθητικό για αποτρίχωση.

Βασικά έχει πολλή υγρασία σήμερα και δεν υποφέρετε :mad: Αντε να περάσουν αυτες οι ζέστες γιατί δεν παλεύονται :mad:

Σαββατοκύριακο δεν έχουμε κανονίσει κάτι ότι προκύψει :D

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια εδώ έχει βάλει αεράκι το μωρό είναι χαλαρό μέσα μου κάνουμε κάθε πρωί μπάνιο στην θάλασσα πάμε στις 7 κ φεύγουμε στις 9 νιώθω τόσο ανάλαφρη μέσα στην θάλασσα της εξετάσεις μου δεν εχω πάει να κάνω ακόμη αλλά μολις γυρίσω θα της κάνω

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

ΚΟΥΛΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΑΘΕΙς ΣΑΝ ΕΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ςΠΑΛΙ!ΑΧΑΧΑΧ!φροσω απολαυσε τ α μπανακια σου κι εγω αυτο περιμενω το σαβ-κο!αχχχχχχχχκαι μακρια πο τον ηλλιο!εμενα ο καλος μου -ο γιατρος δεμου απαγορευσε σχεδον τιποτα μονο να αποφευγω τον ηλιο.εστι μεεχει βαλε αντιηλιακο στην κοιλια,κατσε κατω απο την ομπρελα,οχι εκει κατω απο την ομπρελα,εκει σε πιανει,βαλε και κανενα ρουχο πανω σου....σαν τη μανα του βουτσα με εχει που εκανε τον κοπεογλου στο "νυχτα γαμου" θυμαστε?το ταπερ με τα κεφτεδακια μου λειπει!αχαχα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

κι εγω 83 μερες κουλα,τελειωνουμε λεμεεεεεεεεεεεεεεε!και το δημητρουλι το ιδιο!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ΚΟΥΛΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΑΘΕΙς ΣΑΝ ΕΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ςΠΑΛΙ!ΑΧΑΧΑΧ!φροσω απολαυσε τ α μπανακια σου κι εγω αυτο περιμενω το σαβ-κο!αχχχχχχχχκαι μακρια πο τον ηλλιο!εμενα ο καλος μου -ο γιατρος δεμου απαγορευσε σχεδον τιποτα μονο να αποφευγω τον ηλιο.εστι μεεχει βαλε αντιηλιακο στην κοιλια,κατσε κατω απο την ομπρελα,οχι εκει κατω απο την ομπρελα,εκει σε πιανει,βαλε και κανενα ρουχο πανω σου....σαν τη μανα του βουτσα με εχει που εκανε τον κοπεογλου στο "νυχτα γαμου" θυμαστε?το ταπερ με τα κεφτεδακια μου λειπει!αχαχα

Κάτσε κάτω απ'τη μπάρα!!!!!! χαχαχαχα!!!!όχι κάτω απ'την ομπρέλα!

MbGIp1.png

Καλημέρα κοριτσάκια εδώ έχει βάλει αεράκι το μωρό είναι χαλαρό μέσα μου κάνουμε κάθε πρωί μπάνιο στην θάλασσα πάμε στις 7 κ φεύγουμε στις 9 νιώθω τόσο ανάλαφρη μέσα στην θάλασσα της εξετάσεις μου δεν εχω πάει να κάνω ακόμη αλλά μολις γυρίσω θα της κάνω

Καλά να περνάς Φροσσάκι! Φιλάκια πολλά και να προσέχεις!

MbGIp1.png

καλημερα κοριτσια προσοχη παιδια στο σιδηρο επειδη φερνει δυσκοιλια και δεν κανει να ειμαστε στην τουαλετα και να πιεζουμε ανηγει η μητρα οποτε προσοχη κοριτσακια . πολλα φαρμαρα βρε κοριτσια απαππαπαπαπ

σε λιγο παω ν παρω αποτελεσματα απο καμπυλη . για να δουμε

Καλές απαντήσεις Ποπάκι, με το καλό! Έχεις δίκιο για τον σίδηρο, πολύ ζόρι ώρες-ώρες ρε παιδί μου!

MbGIp1.png

Καλη σας μέρα

Βλέπω τα πράγματα πάνε καλά και πολύ χαίρομαι για όλες :) Εγώ πάω μια χαρά ευτυχώς σήμερα μόνο νιώθω πολλή κομμάρα.

Χθες λείπαμε όλη μέρα πήγαμε εκδρομη πάνω στα βουνά και ήρθαμε βράδυ. Περάσαμε τέλεια. Σήμερα κάτσαμε σπίτι να ξεκουραστούμε μιας και σε 1 ωρίτσα έχω να πάω και αισθητικό για αποτρίχωση.

Βασικά έχει πολλή υγρασία σήμερα και δεν υποφέρετε :mad: Αντε να περάσουν αυτες οι ζέστες γιατί δεν παλεύονται :mad:

Σαββατοκύριακο δεν έχουμε κανονίσει κάτι ότι προκύψει :D

Δηλαδή ξεκουράστηκες λιγάκι σήμερα και ασχολήθηκες με τον εαυτό σου!Και πολυ καλά έκανες!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!Πολύ ζέστη και σήμερα δεν παλεύεται και είπε μες στο σαββατοκύριακο θα έχουμε καύσωνα!:shock: Σήμερα έχουμε πάρτυ στο σπίτι μας, έχει γεννέθλια ο ανηψιός μου ο Λευτεράκης, της αδελφής μου ο γιός :D:p! Είναι μια ξεχωριστή περίπτωση αυτό το παιδί γιατί η αδελφή μου είναι ανύπαντρη μητέρα.Όταν είχε σχέση η αδελφή μου, έμεινε έγκυος και ο μπαμπάς του δεν το ήθελε και έλεγε στην αδελφή μου να το ρήξει :cry:.Η αδελφή μου δεν ήθελε καν να σκευτεί να κάνει κάτι τέτοιο και τον έφερε στη ζωή, με την βοήθεια της μητέρας μου και την δική μου! Ο συγκεκριμένος ''κύριος'' δεν θέλησε ποτέ να δεί τον Λευτέρη μας και το είχε δηλώσει απο την αρχή στην αδελφή μου αλλά με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς, στους οποίους προτιμώ να μην αναφερθώ!! Σήμερα ο Λέυτεράκης μας κλείνει τα 5 και είναι ένα απ'τα καλύτερα παιδάκια του κόσμου...του βάζεις φαγητο να φάει και λέει ευχαριστώ, του δίνεις νερό να πιει και ξανά λέει ευχαριστώ!Δεν νομίζω να το λένε τόσο εύκολα και άλλα παιδάκια στην ηλικία του!;)

MbGIp1.png

γεια σας κοριτσια . τα αποτελεσματα για την καμπυλη ειναι καλα . αλλα μ ειπαν οτι εχω ουρολοιμωξη πως γινεται αυτο οταν εγω παω συνεχεια στην τουαλετα και δεν με τσουζει . μπορει ν μ εξηγηση καποια

ελενιτσ αμου....να σας ζησει ο κουκλος!!!!εχει γενελια με το μικρο της μικιο...!!!!σουπερ!!!αχ το παιδακι να το χαιρεστε!το πουλακι μου....σας κανει υπερηφανους και μονο με την παρουσια του!ευγε στην αδερφη σου στη μαμα σου και σε σενα!και θα του χαρισετε και ξαδερφακι ε?

ποπακι κι εγω ουρολοιμωξη...ασε χεσε μεσα κι εγω χωρις συμπτωμα ημουν αλλα βρεθηκε στη γενικη ουρων πηρα αμοξιλ...αλλα μαλλον δενεκανε δοθυλει αγιατι τωρ οαυ νοσηλευτηκα μου εκαναν παλι γενικη και ο κακο ςχαμος....εχω πολλους μικροοργανισμους,μαλλον δεν επιασε η αμοξιλ , και θ ακανω καλλιεργεια ουρων τη δευτερα,μεχρι τοτε θ απαρω ζιναντολ των 500-του εκανε εντυπωση του γιατρου πως δενανεβασα ακομη πυρετο- και τη δευτερ αμε καλλιεργιε αθ βρεθει το-τα μικροβιο-α και θ ακαουμε πιο στοχευμενη θεραπεια....αχχχχχειμαστε ευαλωτες στηνε γκυμοσυνη και κανονικα καθε μην αθελει γενικη ουρων...και αιματος...μπραβο για την καμπυλη!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

εμενα τωρα αρχισε ναμε τσουζει στην τουαλετα την τελευταια εβδομαδα...οταν τελειωνω τα τσισακια...ισως ειναι και στον οργανισμο δενξερω τι φταιιει σου ειπε κατι ο γιατρος οσυ?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

θα παω την δευτερα να τα δειξω στον γιατρο μου να δουμε τι θα μου . αλλα βρε κοριτσια περνω ειδη παρα πολλα φαρμακα εκει που ειμαι κατα ολο και κατι μ συμβαινει και μ βαζουν κ αλλα και αλλα δεν το αντεχω αντε να δουμε την δευτερα . δεν μ φτανει η ουρολειμωξη και η συσπασεις εχω κα το δοντι μ γμτ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...