Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τις αξιολογήσεις τις ξερω με ΑΒΓ η αλήθεια είναι και όχι με αριθμούς αλλά και αυτό κάτι θα σημαίνει. Εγώ όπως ανέφερα έχω 3 κατάψυξη και τώρα σκέφτομαι αν θα βάλω 1 ή 2..

Μακάρι όλα να μας πάνε καλά! 

Εισαι ευχαριστημένη από το κεντρο γενικά εσυ ;

Κοίταξε ούτε κρύο ούτε ζέστη προς το παρόν, έχουν ξεχάσει 2 φορές να μου πούνε πράγματα όπως πχ για το νερό στην έμβρυομεταφορά και η αναμονή είναι λίγο θέμα αλλά οκ. Είναι λίγο περίεργη η επικοινωνία αλλά οκ, θα δούμε. Προς το παρόν δεν νομίζω ότι έχουμε κάνει κάτι λάθος. Πιστεύω ότι με προσέχουν και μου κάνανε όλες τις εξετάσεις νωρίς που το θεωρώ πολύ υπέρ τους.

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Α πολύ πιθανόν! Φοβάμαι λίγο την επικινδυνότητα της κύησης αλλά ναι δε θα έλεγα όχι. Ίσα ίσα θα αντιμετώπιζα από τώρα και το φόβο μου πως δε θα έχω αλλά ωάρια αν ποτε θελήσω να κάνω 2ο παιδί.

Ναι , μια και έξω , αν είχα και εγώ 3 νομίζω θα ήμουν πιο δεκτική να με πείσουν για να βάλω 2, τώρα κολλάω στο ότι μπορεί να ξεμείνω αν ξανά αποτύχουμε. Και μιας και δεν βλέπω ιδιαίτερο όφελος και στο οικονομικό, μάλλον θα τους πω να βάλουμε το 1 από τα δύο. Πόσο είναι η AMH σου; Εμένα 1,29 και πάω στα 34

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε πως είστε? Το βράδυ στον ύπνο του ο άντρας μου μου έδωσε μία στην κοιλιά με το πόδι του, :shock: πόνεσα εκείνη την ώρα.kisha μην κρατάς τα ούρα σου, όταν θέλεις να πας, να πας κατευθείαν! Η φίλη μου που γέννησε τον Ιούλιο τα κρατούσε και έπαθε ουρολοίμωξη όταν μπήκε στον μήνα της και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο 3 μέρες, ορούς, αντιβίωση κ.τ.λ. ενώ νόμιζαν οι γιατροί ότι πήγε για να γεννήσει και την έβαλαν αρχικά στην αίθουσα τοκετών! Βγήκε απο το νοσοκομείο και μετά απο 2 εβδομάδες γέννησε. Προσοχή λοιπόν σε αυτό το θέμα!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μόλις γύρισα από το γιατρό δεν έδειξε σύσπαση όση ώρα ήμουν στο μηχάνημα. Τα πονακια και τα πετρώματα δηλαδή ειναι δικαιολογημένα αρκεί να μην είνα πολύ συχνά όπως είχα τι τι δευτέρα. Συνεχίζω χάπια μαγνησίο και ξεκούραση.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

κισακι ναι ειναι φυσιολογικα αρκει να μην ειναι πανω απο 4 φορες σε μια ωρα κ γενικα να μην ειναι σε στανταρ διαστηματα.αααα δε ξερω αν σου το ειπαν αλλα σιδηρος μαζι με μαγνησιο δε κανει!θα πρεπει να υπαρχουν 3 ωρες διαφορα αναμεσα στα 2 χαπια!μη τα παιρνεις την ιδια στιγμη!

Holy Diver

κάτι είχα ακούσει και τον ρώτησα μου είπε απλά συνεχίζεις και σίδηρο κανονικά. Τόση ώρα διαφορά θέλουν; εγώ το παίρνω 1 ώρα διαφορά οκ θα το αλλάξω'να σαι καλά ρε δημητρούλι.. Τώρα πρέπει να ξανακ πρόγραμμα με το ρολόι είμαι. Κάθε 4 ώρες το ένα.3 φορές τη μέρα το μαγνησίο από 2χάπια 2φορές σίδηρο τη μέρα. ξυπνάώ και 4το πρωί να τηρήσω τω ωράριο.11

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ασε και εγω κ στις προηγουμενες εγκυμοσυνες κ σε αυτην μεχρι 12 εβδ επαιρνα καθε μερα 1 ουτρογκεσταν 6 μαγνησια κ 1 του θυροειδη συν femibion 1 την ημερα που ειναι φολικο οξυ με βιταμινες!μετα την 12η αρχισα σιδηρο (αυτη τη φορα παιρνω 2!) 1 του θυροειδη 1 femibionγια μετα την 13η εβδ κ 1 femibion με DHA που ειναι μια ουσια για τον εγκεφαλο του μωρου

φαρμακαποθηκες γιναμε!

ναι πρεπει να εχουν 3 ωρες διαφορα το μαγνησιο με τον σιδηρο αλλιως ειναι σα να μη τα παιρνεις.κ μιση ωρα πριν το φαγητο το μαγνησιο

μπερδεμα!:tongue:

Holy Diver

αντε καλε που λες κ ευχαριστω!εγω το ηξερα λογω...παλαιοτητας στις εγκυμοσυνες :tongue::tongue::tongue:

παντως βαρεθηκα...αυτη τη φορα βαρεθηκα απο πολυ νωρις!αντε να γεννησω να τελειωνουμε δε μπορω αλλο αυτη την δυσκινησια το πριξημο κ τα συναφη!!!

επισης εχω παρατηρησει οτι κ στις 3 εγκυμοσυνες στο 3ο τριμηνο με πιανει μια μανια καθαριοτητας σε σημειο αηδιας κ μικροβιοφοβιας:shock:

ενω δεν ειμαι ετσι.οκ καθαριζω αλλα φυσιολογικα!σημερα να φανταστεις εβρασα ολα τα μαχαιρια πηρουνια κουταλια 15 λεπτα με σοδα κ ξυδι για να τα αποστειρωσω:shock::shock: τι παθαινω καθε ορα στο τριτο τριμηνο δε ξερω!

πηρα κ απορρυπαντικο οξυ αξιον για χαλια!θελω να καθαριζω συνεχεια με χλωρινες κ βαζω φαρμακα στο μπανιο 3-4 φορες την ημερα!:confused:

κ το πιο ανησυχητικο?σιδερωνω τις καλτσες!!!!!!αυτα κ αλλα πολλα παθαινω οταν ειμαι στο τριτο τριμηνο καθε φορα!γιατι??το επαθε καμια αλλη?ειμαι παρανοικη?

Holy Diver

Διαφημίσεις

Κορίτσια μην το συζητάτε για τα φάρμακα, ένας χαμός γίνετε! Εγώ πέρνω 2 σίδηρο την ημέρα αμπούλες, 2 ασβέστιο και 1 οξύ! Και πάλι καμιά φορά παραλλείπω να πάρω κάποιο επειδή δεν πρέπει να τα πέρνω κοντά το ένα με το άλλο η επειδή λείπω απο το σπίτι, η επειδή δεν πρέπει να τα πέρνω κοντά στο φαγητό... γενικά μερικές φορές κάποιο μου ξεφεύγει!

MbGIp1.png

αχα δήμητρα μιχ μιχ κατακουζηνός κατάντησες. Εγώ το μόνο σου είχα κ εχω μη με κολλήσει κάποιος κρύωμα ίωση κτλ. Κι εγώ δεν ήμουν έτσι. Αλλά με το σπίτι εχω τρομερή ενέργεια και θέλω να τα κάνω στην εντέλεια σου επίσης δεν είμαι έτσι είμαι τσαπατσουλα. Ελένη μην ξεχνάς τα φάρμακα να παίρνεις εφεδρικέσ δόσεις στην φραντσα σου.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημερα κοριτσια προσοχη παιδια στο σιδηρο επειδη φερνει δυσκοιλια και δεν κανει να ειμαστε στην τουαλετα και να πιεζουμε ανηγει η μητρα οποτε προσοχη κοριτσακια . πολλα φαρμαρα βρε κοριτσια απαππαπαπαπ

σε λιγο παω ν παρω αποτελεσματα απο καμπυλη . για να δουμε

καλημερα κοριτσια προσοχη παιδια στο σιδηρο επειδη φερνει δυσκοιλια και δεν κανει να ειμαστε στην τουαλετα και να σφυγουμε ανηγει η μητρα οποτε προσοχη κοριτσακια . πολλα φαρμαρα βρε κοριτσια απαππαπαπαπ

σε λιγο παω ν παρω αποτελεσματα απο καμπυλη . για να δουμε

καλα αποτελεσματα ποπη!καλημερα σε ολα τα κοριτσακιααααα!παρασκευη σημερα!θ απαω χαλκιδικη σαβ-κο χαλαρα πραγματα ,θ αμεεχουν υπο επιτηρηση!χιχιευχομαι να περασετε σουπερ!κι εγω ειναινα κανω καμπυλη αλλ αμου ειπε να το αφησω τωρα προεσουν οι συσπασεις...θα τον ξανα πω την τριτη που θα δω το μωρακι!γιουπι γιουπι γιαααααααα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...