Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπερα κοριτσια,  πριν λίγες μέρες (21 μέρα του κύκλου) ξεκίνησα  ενεσεις Arvekap.

Καλή επιτυχία σε όλες! Του χρόνου να έχουμε όλες τα μωράκια μας αγκαλιά!

Σας παρακολουθώ εδώ και λίγες μέρες και χάρηκα με τα καλά νέα όλων σας σαν να ήταν δικά μου.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εσυ καλο μου θα γεννησεις μολις μπεις στον 9ο κ μαλιστα με εναν πονο που λενε:tongue: λοιπον ξεκουραση τοτε κ αν αντιληφθεις συσπασεις αμεσως τηλ τον γιατρο σου!

Holy Diver

Διαφημίσεις

ναι πηγα με μετρησαν τον τραχηλο κολπικα με χερι κ μ το μηχανημα και υπερηχο στην κοιλια μετα .και με ενα σαν σωληνα για ν δουν ποσο ανηξε . μ λεει μικρος ο τραχηλος αλλα 2.7

αιμα ουρα εξετασεις αυτα τπτ αλλο κ μ εστηλαν σπιτι

μ δωσανε χαπια

Γεια σας κοριτσάκια!Μπήκα να πω μια καλησπέρα...δλδ καληνύχτα τέτοια ώρα μιας και κοιμήθηκε ο μικρός.

Κορίτσια με τις συσπάσεις μην αγχώνεστε γιατί και το άγχος παίζει σημασία,τα χαπάκια σας και ξεκούραση! Κίσα μου δεν είναι ανάγκη να μην κάνεις τπτ μπορείς να τα κάνεις αλλά χαλαρά!

Επίσης να θυμάσαι ότι μετά που θα έρθει το μωρό κυριολεκτικά θα βαρεθείς να εκτονώνεσαι με τις δουλειές! :lol: Θα χάσεις τον μπούσουλα και δε θα ξέρεις τι να πρωτοκάνεις οπότε εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να ξεκουραστείς και να γεμίσεις μπαταρίες! Αν σου περιγράψω μία ημέρα μου θα σαλτάρεις! Και η Δήμητρα φαντάζομαι αν σου περιγράψει τη μέρα της που έχει και δύο παιδάκια θα σε κάνει ακόμα περισσότερο να ρίξεις τους ρυθμούς σου! Τεμπελιάστε τώρα που μπορείτε!

Όσο για τις κλωτσιές εμένα χτυπάει και αυτό όπως και ο μπέμπης μου δεξιά! Και φυσικά σε εσάς τις πρωτομανούλες δε θα χτυπάνε όλη την ώρα και τόσο έντονα.Αργότερα που θα δυναμώσουν θα δείτε την κοιλιά σας να χορεύει! :lol:

Δήμητρα είδα ότι ο μικρός σου πέρασε μια περιπέτεια! Όλα καλά τελικά? Κι ο δικός μου που είναι και πιο μικρός την ίδια μέρα που έγραψες το ποστ το πρωί πείραζε με τον ίδιο τρόπο την πρίζα του τηλεφώνου στο δωμάτιό του. Έχω κι εκεί μία που είναι χαλασμένη και δε φτιάχνει και την έχω καλύψει με κάτι κούτες, αλλά πρόσφατα του κίνησαν το ενδιαφέρον και πάει να τις βγάλει... Δεν μπαίνει δυστυχώς έπιπλο εκεί. Από όταν διάβασα το ποστ σου κατεβάζω την ασφάλεια στο δωμάτιό του. Είναι κι αυτό μια λύση αν μπορείς να το κάνεις! ;)

Τέλος το ευχάριστο της ημέρας! Ο μικρούλης μου ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ!!!! :D Είμαι πολύ χαρούμενη που πήρε το θάρρος και ξεκίνησε!!!! Τώρα που περπάτησε ο μπέμπης θα ξεκινήσει από σιγά-σιγά το η μανούλα να τρέχει!!! :lol:

Σας αφήνω κοπελούδες! Φιλιά και καληνύχτα!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ στον μικρο !!!!!!μπραβο σας βρε!!!αντε ετοιμασου για μαραθωνιο τωρα!!!:mrgreen:

ναι μια χαρα ειναι ο μικρος εγω κοντεψα να γεννησω απο τον φοβο μου να παθω 5 εμφραγματα κ 7 εγγεφαλικα αλλα οκ!!!ολα καλα!!!ναι καλα λες θα ψαξω να δω ποια ειναι η ασφαλεια του δωματιου του για να την κατεβαζω κ εγω!

αχ εχεις δικιο για το τρεξιμο!καλα σας λεει κοριτσια τεμπελιαστε τωρα που μπορειτε!ασε δε τις περιγραφω πως ειναι μια μερα με μωρο γιατι θα τα κρατησουν κανα χρονο παραπανω μεσα:rolleyes: τα πρωτα 3 χρονια ειναι δυσκολα!μετα δε χρειαζεται να εισαι κ ολη μερα απο πισω!!!

οταν ημουν εγκυος στο πρωτο μου ελεγαν ''τι βιαζεσαι να βγει?οσο ειναι εκει μεσα εισαι μια χαρα κ εσυ κ αυτο΄΄ κ ελεγα ''ναι σιγα πως τα τραγικοποιουν ετσι:rolleyes:'' αααααχ αχ!!! εχω να ξυπνησω μετα τις 9 εδω κ 5 χρονια κ μετα τις 8 εδω κ 2.5!ο γιος μου απο τοτε που γεννηθηκε 4-5 φορες ξυπνησε μετα τις 8!συνηθως ξυπναει κατα τις 6.30-7!ναι καλε το πρωι!μεχρι περσι ξυπνουσε απο τις 5 παρα!

γερα να ειναι βρε τα ζουζουνια μας κ ας μας βγαζουν την πιστη!!οταν κοιμουνται ομως ειναι πολυ ησυχα!!!:tongue::tongue::tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

mikio μπράβο για τον μπεμπάκο σου, συγχαριτήρια! Άντε και φαντάρος!!!:tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol: Συμφωνώ μαζί σου και με την Δήμητρα ότι θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε σε λίγο με τα μωράκια μας ζωή να έχουν!Αυτό το έχω εμπεδώσει καλά!Το έχω δεί και από την αδελφή μου!

MbGIp1.png

κουλαααααααααα!ετοιμα σχεδον ολα ε?πολυ ανανεωση επεσε μπραβο χαρα στο κουραγιο σας!!!σχολειο πωπω θα ηρεμησει ςλιγο θ αεχει ςμονο το μωρακι καποιες ωρες...παλι καλα σωτηρια σχολεια!αχαχα!

δημητρουλι μου εννοειται ρε συ δ εθα σε ξεχασω!θα σας πω νεα,ακομη και με τ αχαπια με πιανουν που και που,μαλλον θα ειναι φυσιολογικο ομως πρεπει να υπαρχουν και καποιες...φανταζομαι,απλα την κυριακη ειδ ακαι το γαλα,το βραδυ ειχα συσπασεις,σευτερα ειχα απιστευτη δυσφορια και ψιλοαγχωθηκα και λεω μην παθουμε καμι απλακα σαν τη κουλα και τρεχουμε....το ειπα και στο γιατρο....εγω εδω του λεω,εσυ εδω ,το μωρο θελει ν αβγει,δεν το βγαζουμε να τελειωνουμε?οχι λεει δενεειναιη ωρα του και σταματα τις βλακειες γιατι αν το ξαναπαθει ς θα μεινεις 2 βραδιαμεσα.,μετα 4 και θ ατο διπλασιαζουμε!παντως και τωρα που και που πετρωνει,αντε να παω το απογευμα θ αειναι μονο η μαια θ αμε βαλει καρδιοτοκογραφο...θα σας τ απω τοτε |!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μικιο...συγαχρητηρια θ ακαν ειςκαι περπατοπιτα?????χιχιχ!μπραβο τοπαλικαρι!κανω χαλαρα πραγαμτα χτες δενεαντεξα περπατησα 1 ωρα,με διαλειμμα...και χαλαρα, εννοειται και παλι πετρωνε...οκ φανταζομαι θ αλυσω πολλε ςαποριες!επισης τελη ιουλιου γενικη ουρων εδειξε αρκετα πυοσφαιρια,πηρα αμοξιλ και προληπτικα για μυκητιαση 1 κολπικο υποθετο.... αφηστε πως το εβαλα τι με μπατονετ απολεμουσα...το μισο εξω ..τ.ελος παντων...οτι μπηκε μπηκε!αχαχ,και παλι στο νοσοκομειο βρηκαν στ αουρα ενα μικροβιο-αυτη τη φορα το ενιωσα κι εγω οταν κανω πιπι τσουζει και θ ακανω καλλλιεργει αουρων να δουμε τι μικροβιο,δ εθελω παλι αντιβιωση ,οτι αντιβιωση και χαπι δεν πηρα στη ζωη μου θ ατο παρω τωρα...και προσεχω παραπολυ στην τουαλετα,ισως γι αυατο ,τ ακραταω παω μονο σε δικκημου τουαλετα η σε σπιτια και ...να τι παθιανω!ουφ!ποπη...αν σου εδωσαν χαπια και ο γιατρος σε εδιωξε τοτε δενμπορει ςνα κανει ςκατι αλλο,ποτ εθ α ξαναπας?εμενα ωρες ωρες κατεβαινει χαμηλα,με κλωτσαει -πολυ ενοχλητικο εκει κατω και ξαναανεβαινει...με παιζει και το μωρο τωρα!παντως την πρωτη φορα που το καταλαβα εκει τρομαξα,λεει ο γιατρος αν ξαναανεβαινει καλα ειναι,αν εχει ςκαι πονο εκει παρε με τηλ!αλλ αμαλλον μιλαμε για αλλο πραγμα,εσεενα ειναι μονιμα εκει ε?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημερα σας

οχι δεν πήγα δουλεια ακόμα μπήκα πρωί γιατί δεν είχα και κάτι ιδιαίτερο ο μικρός περιφέρεται στο σπίτι και είπα να μπω να δω τα νεα σας.

Ποπη και κισα πολή πολή προσοχή θέλει όχι άγχος και όλα θα πάνε καλά. Καλύτερα να προσέχετε για να μην νοσηλευτείτε μέσα τα έπαθα εγώ και ξέρω. Καλύτερα σπίτι και μην κάνετε τίποτα !!!!!!! Θα περιμένουμε νέα σας.

Εγώ μια από τα ίδια.

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...