Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Τις αξιολογήσεις τις ξερω με ΑΒΓ η αλήθεια είναι και όχι με αριθμούς. Εγώ όπως ανέφερα έχω 3 κατάψυξη και τώρα σκέφτομαι αν θα βάλω 1 ή 2..

Θέλω να πιστεύω ότι το 1 ήταν το Α, το 1,5 είναι τα ΑΒ η Β και τα άλλα τα απέρριψαν. Θα ήθελες δίδυμα; Εγώ φοβάμαι λίγο αλλά αν γινόταν δεν θα έλεγα όχι.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ πάλι καλά! Έλεγα και γω τι έγινε? Όλες λένε ''το αισθάνομαι πιο πάνω, πιο κάτω, πιο δεξιά πιο αριστερά'', εγώ εκεί στα ίδια και στα ίδια κάτω απο τον αφαλό μονίμως!!!:D Ευτυχώς καθησυχάστηκα τώρα! Οπότε να περιμένω και εγώ σε καμιά-δυό εβδομάδες να το νιώσω και πιο ψηλά!:tongue:Εγώ ξαπλωμένη δεν το νιώθω, μόνο καθιστή και όπως λες και εσύ δύο-τρείς φορές τη μέρα!

Ελένη χθες πήγαμε στον γιατρό και λύσαμε όλες μας τις απορίες για το πότε χτυπάει. Μου είπε ότι είναι φυσιολογικό τώρα να χτυπάει λίγες φορές. Απο 26η και κυρίως 28η εβδομάδα αρχίζουν τα καλά. Θα πρέπει μέσα σε ενα 12ωρο να χτυπάει περίπου 12 φορές. Επίσης μου είπε ότι μέσα στη μέρα διαλέγει το μωρό μια ώρα (όποια θέλει εκείνο) που οι γιατροί το ονομάζουν ''ώρα που το μωρό κάνει τη βόλτα του'' και κάθε μέρα ίδια ώρα θα βολτάρει! :D

Χτες με χτύπησε και το βράδυ και με ξύπνησε. :D

Νεκταρία, Κούλλα, Δήμητρα για πείτε μας αν ισχύουν όλα αυτά!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

δενε ιναι μονο το σπιτι κοριτσι ακαι ησυχ απου καθομαι τοο παθαινω και σπιτι δεντρελαινομαι οταν ειμαι μον ημε το πασο μου και μουσικουλα σιγα σιγα τα κανω...οτανειμαι ηρεμη το παθαινω,και τωρ απαλι πετρωσε....καθομαι σπιτι εχω αναρρωτικη,και στη δουλεια μονομε τα ζωα λιγο κουραζομουν οχι κατι το ιδιαιτερο ,αλλα τωρα και σπιτι με τα χαπια παλι το παθαινω οχι σ εμεγαλο βαθμοκαι κραταει πολυ πιο λιγο!το μωρο ειναι ακομη πιο ζωηρο,μας λαχταρισε στην κλινικη,το πρωι που ξανακανα καρδιοτοκογραφο μετ ααπο μιση ωρα ερχεται μαι μαια γουρλωνει τα μαται ακαι φωναζει,γυρνα απο δω γυρνα αποκει ανεπνεε,μου εβαλε οξυγονο ,φωναξε νοσοκομους φωναξε το γιατρο μου,τρεχα αχανουμε το μωρο...δενεχει παλμους...τρεχει κ ιαυτος ο γιατρουλς μου και με βλεπει ,πεταει τη μασκα μου και της λεει καλα δνεπηρες χαμπαρι οτι το μωρο απο την κινητικοτητα του μετακινησε την κεφαλη λιγα εκατοστα και πλεος καταγραφεται ο σφυγμος της μανας και οχι του μωρου????αχαχαχακαι λεει ημαια το σκασμενο μ εκατατρομαξε βλεπεω και την εγκυο κουλ τοση ωρα.....μα ναι δεν μπρορυσα να καταλαβω τι ειχε παθει αφου ειμασταν και οι 2 καλα...!χαχα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

nikx ,βασιλικη μου ,ελενιτσααααα ,μικιο να στε καλα κουκλε ςτο ξερω!τιποτα δενειναι απλα μου λεει ο γιατρος αν το ξαναπαθεις μετα θ ανιενει ς2 μερε ςμεσα,μετα αλλες 4 ,ακι διπλασσιαζεται,κανονισε την πορεια σου!... διπλαμου ειχνα μια κοπελιτσα απο εξωσωματικη...τριτη προσπαθεια, εναμωρακι ειχ ετσην κοιλιτσα στο δευτερο μηνα...ζοριστηκε να παει τουαλετα και της ηρθε αιμορραγια!βεβαια η γιατρος τηε τηε ςειπε οτι δβεευθυνεται αυτη και ετσι ητανν αγινει....τηνεπομενη μερα ηταν σαφως λιγοτερο το αιμα....προσπαθαω να ξεκουραζομαι ρ εκοριτσια αλλα βαριεμαι κιολας...τιποτα ανμηνκανωπιοα ,μυγιαγγιχτη να ειμαι?ουτε καφε δεν μπορω να πιω,εχω ταχυκαρδιες απο τα χαπια....ουφ,βολτε ςμεσα στο σπιτι ,τηλεοραση δενεχει τιποτα...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Ελένη χθες πήγαμε στον γιατρό και λύσαμε όλες μας τις απορίες για το πότε χτυπάει. Μου είπε ότι είναι φυσιολογικό τώρα να χτυπάει λίγες φορές. Απο 26η και κυρίως 28η εβδομάδα αρχίζουν τα καλά. Θα πρέπει μέσα σε ενα 12ωρο να χτυπάει περίπου 12 φορές. Επίσης μου είπε ότι μέσα στη μέρα διαλέγει το μωρό μια ώρα (όποια θέλει εκείνο) που οι γιατροί το ονομάζουν ''ώρα που το μωρό κάνει τη βόλτα του'' και κάθε μέρα ίδια ώρα θα βολτάρει! :D

Χτες με χτύπησε και το βράδυ και με ξύπνησε. :D

Νεκταρία, Κούλλα, Δήμητρα για πείτε μας αν ισχύουν όλα αυτά!

Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!;) Να σου πω την αλήθεια μου οτι απο χτες δεν έχει ησυχία και όλο μέσα μου κουνιέται!:tongue: Και σήμερα τα ίδια και ενώ εχτές σου έλεγα πως δεν το νιώθω όταν είμαι ξαπλωμένη, εεε εχτές το βράδυ που έπεσα για ύπνο δεν είχε σταματημό!Μάλλον κουράστηκε γιατί είχαμε πάει με τον μπαμπά μας για περπλατημα στην παραλία!:D

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

το βραδυ ξεσαλωνουν αυτ ακαλε,εμενα απο τις 9,30 μεχρι τις 5 το πρωι και μετα ξανα απο τις 8,30 το πρωι πανηγυρι εχουμε....αφου μου ειπαν ακι στοην κλινικη ησυχια δενεχει ε?μεχρι και καρδιοτοκογραφο μετακινησε!αχαχαχαχ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

kisha και εγω ειχα συσπασειςτην τεταρτη το βραδυ αλλα δεν ηξερα αν ηταν συσπασεις η οχι διοτι δεν ηξερα πως ηταν οι συσπασεις για πες μ τι σου κανανε?

εμενα μ μετρησανε το μηκος τραχηλο και ηταν 2.7cm δεν με βαλανε μεσα ουτε ορο εξετασεις μονο αιμα ουρα .

ειναι πετρωμα τη ςκοιλιας ποπη μου.ξαφνικια νιωθει ςτην κοιλια σου ν πατρωνει!εγω κυριακη ενιωθα γυρω απο τον αφαλο μου να πετρωνουν μικρες επιφανειες και δευτερα πετρωνεαν μεγαλυτερα τμηματα,σχεδον η μιση κοιλια ...δεν ξεραμε αν ηταν το μωρο που επιανε μεγαλη θεση η αν ητανη κοιλι απου πετρωνε,κα πηγαμε να δουμε...με εβαλανσε καρδιοτοκογραφο,ειναι ενα μηχανημα σου βαζουν 2 ιμαντε στοιν κοιλια που καταγραφουν τους κτυπους της καρδιας του μωρου ,τις κινησεις του και τις συσπασεις της μητρας σου.εμενα εδειξε μικρες μεν αλλ ασυσπασεις....που δε θ αεπρεπε να υπηρχαν,βεβαι και τωρα σπιτι νιωθω οχι στον ιδιο βαθμο αλλα που και που το νιωθω...αυριο θ α παω και στου γιατρου τον καρδιοτοκογραφο...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ποπακι εμενα ξεκινησαν στις διακοπες...οποτε "τσιτωνα"με επιαναν...η οποτε σηκωνα βαρος, η οποτε κουραζομουν...δηλαδη τελη ιουλιου...αλλα ηταν καποι αμονο διαστηματα της μερας,τιο ειχ απει στο γιατρο καιμου λεει αν ειναι 3-4 φορες τημερα ειναι οκ,αλλα απο την κυριακη ηταν πολλες και δευτερα εφτασαν περιπου καθε 20 λεπτα να με πιανει.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Γεια σας κορίτσια και απο μένα. Μέρες έχει να μπω και σας έχασα.

Πολλοί πόνοι βλέπω τι γίνεται????

Κισα προσεχε γιατί και εγώ έτσι την έπαθα. Κουραζόμουν μέχρι που με έπιασαν πολλές συσπάσεις κάθε 15 λεπτά και νοσηλεύτηκα για 1 βδομάδα και δεν είχα τίποτα έτοιμο. Μετά δεν έπρεπε να κάνω τίποτα εννοείτε μόνο ξάπλα. Καλύτερα όλες να ετοιμάσουμε τις βαλίτσες μας τον 7ον γιατί δεν ξέρουμε τί θα προκύψει. Εύχομαι όμως να μην χρειαστούν και όλα να πάνε καλά !! ;)

Συμφωνώ και εγώ ότι ο καιρός μέχρι 30 βδομάδες περνά νεράκι μετά είναι το δύσκολο που βάζεις και άλλα κιλά και νιώθεις δυσφορία και τέτοια δεν περνάει ο καιρός με τίποτα μιλάμε. Ελεγα κάθε μέρα αχ πότε να ερθει η ώρα να γεννήσω είχα απελπιστεί !!! Μετά που με έπιασαν δεν ήθελα να πάω να γεννήσω και ο άντρας μου μου έλεγε αντε τόσες μέρες έλεγες πότε θα έρθει η ώρα και τώρα δεν θες :confused:

Εμένα η μπέμπα με έχει ταράξει στις κλωτσιες μιλάμε και μπουνιές και κλωτσιές αφού μετακινήτε όλη η κοιλιά μου χεχε

Με τα του σπιτιού προχωρήσαμε αρκετά ετοίμασα το δωμάτιο που θα βάλω τον γίο μου μενει να τον μετακομίσω τώρα. Επίσης έκανα αλλαγές επίπλων στο σαλόνι μου και σήμερα πήγα και έκλεισα καναπέ για το σαλόνι και ύφασμα για τις καρέκλες και το ανάκλυνδρο. Τέλος της βδομάδας θα κλείσω και τις καρέκλες και το ανάκλυνδρο ;) Πήρα και τον γίο μο για εμβόλιο και από βδομάδας θα πάμε για άλλο εμβόλιο ανεμοβλογιάς πριν πάμε σχολείο :) Εκανα ακόμα μερικά ψώνια πήγα και επισκέφτηκα και μια φίλη μου που μετακόμισε. Και γενικά βόλτες και παραλία με την οικογένεια. Προς το παρόν μπορώ και όλα τα φτάνω δεν ξέρω πιο μετά :rolleyes:

Από βδομάδας λέω να πάω να δω καμιά κούνια για την μπέμπα και το δωμάτιο θα ξεκινήσω διακόσμηση όταν μετακομίσω τον γιό μου μάλλον από βδομάδας ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

kisaki μου τι βλεπω?ειχες τελικα συσπασεις?ξαπλα κ μη κανεις δουλειες εεεε!αυριο θα πας στο γιατρο σου?περιμενω νεα μη ξεχασεις οκ?αντε ξεκουραση ειπαμε!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...