Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Επιτέλους όλα καλά!!! Σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να περάσετε τα πιο μαγικά Χριστούγεννα γιατί το αξίζετε!!! 🎄😉

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα συνεγκυούλες μου! Είμαι λίγο χαμένη γιατί έχω δώσει άδεια 2 βδομάδες στον εαυτό μου. Χριστινάκι, πρόσεχε βρε. Ποπίτσα, περαστικά σου κοπέλα μου.

Χθες είχε γενέθλια ο άντρας μου και πλακώθηκα στο κατσικάκι. :DΔεύτερη φορά στη ζωή μου τρώω και η πρώτη ήταν το Πάσχα. μιαμ... Πήγαμε και στον γιατρό και ο μπουμπούλης μου έγινε 1,413!!! :roll:Είναι λίγο μεγάλος ή μου φαίνεται; Κατά τα άλλα όλα καλά και μας είπε πως πρέπει να αρχίσουμε το περπάτημα για να πάρει θέση. Δεν είναι λίγο νωρίς;

Να τον χέρεστε τον μπαμπά σας ! Πολύχρονος! Ζηλεύω κατσικάκι :?! Εγώ όταν πήγα στο γιατρό τέλος Ιουλίου να του δείξω την β' επιπέδου μου είπε οτι η μπέμπα μου έχει ισχυακή προβολή, με το μπουτάκι της δηλαδή και το σημείωσε και στην καρτέλα μου και μου είπε πάντως οτι είναι νωρίς, αλλά το ανέφερε και το σημείωσε:rolleyes:!Μπράβο για τον μπέμπαρό σου, πέρνει τα πάνω του:D!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ κορίτσια πήγα σήμερα και έκανα καμπύλη ζαχάρου, cmv και ερυθρά.Η απάντηση του ζαχάρου θα βγεί σε 1 εβδομάδα και οι άλλες 2 σε 3 εβδομάδες!:shock: Δηλαδή στις 30 του μήνα που έχω ραντεβού με τον γιατρό μου αποκλείεται να έχουν βγεί οι απαντήσεις για να του τις δείξω!!!!!!!

MbGIp1.png

Να 'σαι καλά Ελένη μου. Νεκταρία, σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Έψαξα λίγο στο νετ και είδα ότι στο Ιπποκράτειο έχουνε μαθήματα ανώδυνου. Θα πάρω σε λίγο να ρωτήσω.

Geia sas koritsakia!

Eleni mallon i mpempoula sou einai san ton diko mou! Tha xtupaei sugkekrimenes wres! Les na einai toso isixa kai meta;

Melinaki na ton xairesai ton megalo sou antra! Pwpw poso varos exei parei o mpempis! Tha arxisw na lew oti zugizei toso to mwro

gia na dikaiologw ta kila mou! Xixixi! Egw paw tin alli vdomada gia kampuli zagxarou kai na dw pote tha mou kleisei kai rantevou na dw

to mwraki mou! Enas minas exei perasei apo tin B' epipedou!

Eida sta mothercare oti kanoun mathimata! Tha rwtisw ton giatro kai an einai tha paw!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Geia sas koritsakia!

Eleni mallon i mpempoula sou einai san ton diko mou! Tha xtupaei sugkekrimenes wres! Les na einai toso isixa kai meta;

Melinaki na ton xairesai ton megalo sou antra! Pwpw poso varos exei parei o mpempis! Tha arxisw na lew oti zugizei toso to mwro

gia na dikaiologw ta kila mou! Xixixi! Egw paw tin alli vdomada gia kampuli zagxarou kai na dw pote tha mou kleisei kai rantevou na dw

to mwraki mou! Enas minas exei perasei apo tin B' epipedou!

Eida sta mothercare oti kanoun mathimata! Tha rwtisw ton giatro kai an einai tha paw!

Ααααααα ευτυχώς δεν είμαι μοναδική :-D!!Λές μόλις γεννηθούν να είναι πιο ζωηρά????:confused: Δεν μου λες nikx εσύ τον αισθάνεσαι παντού σε όλη την κοιλιά η χαμηλά κάτω απ τον αφαλό όπως εγώ????

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Ααααααα ευτυχώς δεν είμαι μοναδική :-D!!Λές μόλις γεννηθούν να είναι πιο ζωηρά????:confused: Δεν μου λες nikx εσύ τον αισθάνεσαι παντού σε όλη την κοιλιά η χαμηλά κάτω απ τον αφαλό όπως εγώ????

Ελενάκι συνήθως κάτω απο τον αφαλό το νιώθω! Τελευταίες δυο μέρες άρχισα να το νιώθω και λίγο πιο πάνω! Και πάντα το καταλαβαίνω όταν ξαπλώνω! Αλλά δυο-τρεις φορές μέσα στη μέρα!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Ελενάκι συνήθως κάτω απο τον αφαλό το νιώθω! Τελευταίες δυο μέρες άρχισα να το νιώθω και λίγο πιο πάνω! Και πάντα το καταλαβαίνω όταν ξαπλώνω! Αλλά δυο-τρεις φορές μέσα στη μέρα!

Αχ πάλι καλά! Έλεγα και γω τι έγινε? Όλες λένε ''το αισθάνομαι πιο πάνω, πιο κάτω, πιο δεξιά πιο αριστερά'', εγώ εκεί στα ίδια και στα ίδια κάτω απο τον αφαλό μονίμως!!!:D Ευτυχώς καθησυχάστηκα τώρα! Οπότε να περιμένω και εγώ σε καμιά-δυό εβδομάδες να το νιώσω και πιο ψηλά!:tongue:Εγώ ξαπλωμένη δεν το νιώθω, μόνο καθιστή και όπως λες και εσύ δύο-τρείς φορές τη μέρα!

MbGIp1.png

καλημέρα κορίτσια-τελικά νοσηλεύτηκα για σύσπασεις....στο ιπποκράτειο έχουν μαθήματα ανώδυνου εγώ είχα γραφτεί και θα με ειδοποιήσουν σεπτέμβριο.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

MPHKA TO BRADYΤΗς ΔΕΥΤΕΡΑς αφου μιλησα με τημαια στον καρδιοτοκογραγο του γεννεσις -εκει ειναι προισταμενη η μαια μου- και μετ ααπο 1+ ωρα στο μηχανημα ειπαν οτι εχω συσπασεις μικρες μεν αλλαδ ν επρπεεπ να υπαρχουν σε αυτη την εβδομαδ απου ειμαι...με κρατησαν με ορο αλλη 1,5 ωρα και εγινε εισαγωγη,βγηακ χτες με αναρρωτικη και αγωγη με yutopar (1/2 καθε τετραωρο) kasi 2 trofocan 3 φορες τημερα...αυτα κουκλιτσε ςμου!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

MPHKA TO BRADYΤΗς ΔΕΥΤΕΡΑς αφου μιλησα με τημαια στον καρδιοτοκογραγο του γεννεσις -εκει ειναι προισταμενη η μαια μου- και μετ ααπο 1+ ωρα στο μηχανημα ειπαν οτι εχω συσπασεις μικρες μεν αλλαδ ν επρπεεπ να υπαρχουν σε αυτη την εβδομαδ απου ειμαι...με κρατησαν με ορο αλλη 1,5 ωρα και εγινε εισαγωγη,βγηακ χτες με αναρρωτικη και αγωγη με yutopar (1/2 καθε τετραωρο) kasi 2 trofocan 3 φορες τημερα...αυτα κουκλιτσε ςμου!

Καλημέρα κοριτσάκι! Πρώτη εγκυμοσύνη είναι κι είναι συνηθισμένα αυτά. Η μήτρα είναι φρέσκια...μη βλέπεις η δικιά μου ας πούμε που έχει φάει σύννεφο τις συσπάσεις και οι συσπασούλες περνάνε πλέον απαρατήρητες... :lol:

Mε το γιουτοπάρ και το τροφοκάρντ θα είσαι μια χαρά! Να ξεκουράζεσαι κιόλας όσο μπορείς και τα γνωστά,όχι βάρη, όχι σκύψιμο, όχι πολλή ορθοστασία. Τι κάνω εγώ λόγω μωρού?? Ε το αντίθετο εσύ! :lol:

Διαφημίσεις

ναι ρε συ αυτο με το βαρος δνε το καταλανβαινω...μα υπαρχου ν σκφετομαι μαμαδες εγκυ ς που σηκωνουντ απαιδια και τα ψωνια ....και δεμεου αρεσουντ ανυγιαγγιχτα....και οσο για τηνκουραση δεν την καταλαβαινω,εχω τοση ενεργεια που δεν μπορω να κατσω στα αυγα μου!και δενενειωθα κουραση πραγματικα ομως και εχω υπερνεταση το βραδυ δενκοιμαμαι...ειναι και ηζεστη!καθομαι με το κλιματιστικο και σκαω!δεν υποφερομαι ρε συ!και να σκεφτεις οτι το επαθα δευτερα αυτο...ε ολο το σαβ-κο ημουν απο καναπε σε κρεβατι....σπιτι τις δουλειες τις εκανα πολυ χαλαρα μεμουσικουλακαι το πασο μου οπως παντα οταν ειμαι μονη....ρε δε μου παει η ηρεμια μαλλον!να σαι καλα μικιο μου!ευχαριστω πολυ!εν τωμεταξυ μου εκαναν γενικη αιματο ςουρων και παλι βρεθηκε εναμικροβιο στ αουρ ακαι να κανω καλλιεργεις μου ειπε ο γιατρος....και τελη ιουλιου πηρα αμοξιλ για τι ειχαν βρεθει αρκετ απυοσφαιρια---ουρολοιμωξη,ναι το ξερω οτι δνε κατουραω συχνα,το ξερω οτι δεν πινω αρκετα νερα,φουσκωνω πολυ ομως και μου προκαλει δυσφορια....παλι αντιβιωσ η θ απαρω...μεταλλαγμενο θ αβγει το μωρο

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αχαχα τοκαλομου!παραμιλαει!να το χαιρεσαι!ειμαι σπιτι με αναρρωτικη ,που και που παλι πετρωνει αλλα οχι οπως πριν...παω ν απαρω ψωμακι να φαω...ο γιατρος λεει κανονισε αν το ξαναπαθεις θ ασ εκρατησω 2 μερες,αν το ξαξναξαναπαθεις 4 μερες....ηταν και οκαλος μου εκει...τι την εκανες ρ ε του λεει?αχαχαχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

kisha ξεκουράσου λίγο βρε κοπελιά, λίγο ξάπλα καλό θα σου κάνει στην συγκεκριμένη περίπτωση!Τις δουλειές του σπιτιού αστες!Δεν τελειώνουν ποτέ αυτές!

MbGIp1.png

kishaki περαστικούλια! Και εγώ σαν και σένα είμαι.Δεν έχω ησυχία. Μάλλον πρέπει να ακούσουμε τις ήδη μανούλες. Αυτές ξέρουν καλύτερα. Κάτσε χαλάρωσε και πίνε πολλά υγρά. Το σπίτι μπορεί να περιμένει.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...