Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου δε λέγεται πόσο με έχετε συγκινήσει!  Περιττό να πω ότι εσείς το γνωρίζετε πριν την οικογένειά μου, είμαστε όμως όλες εδώ μέσα σαν οικογένεια και ας μη γνωριζόμαστε! Έχω τέτοιο άγχος που τριγυρίζω νευρικά στο σπίτι.... θα το τραβήξω και μόνη μου το άγχος γιατι ο άντρας μου θα μείνει με το γιο μας, δε θέλουμε να καταλάβει κάτι. Έτσι όπως με βλέπει ο άντρας μου να τριγυρίζω, μου είπε "Ελα, μην κάνεις έτσι, τι να πω, αν πάει πάλι κάτι στραβά το ξαναπέρασαμε πριν λίγες μέρες, θα το αντέξουμε παλι". Τότε θα τη χρειαστώ την ψυχίατρο άμεσα του είπα! Οοοοχιιιι σταματάω να σκέφτομαι αρνητικά! Και δεν περνάει και αυτή η ώρα.... 

Θετικααααα μόνο θετικά να σκέφτεσαι,,, ετοιμάσου και πάνε σιγά σιγά στον γιατρό να πάρεις και λίγο αέρα να χαλαρώσεις 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

nikx μου συγνώμη αλλά πολύ γέλασα με την τούμπα. Ελπίζω να μην πόνεσε πολύ. Πως είσαι τώρα;φρόσω δοκίμασε σύκα.... Δε θα ζοριζεσαι δήμητρα και για σένα ισχύει. Εγώ μετά από 3 σύκα άδειασε όσο μπορούσε το έντερο τώρα ξαπλωμένη είμαι πολύ καλύτερα... Μάλλον το μωρό ήταν είχε λάβει μεγάλη θέση άδειασε και το έντερο και ηρέμησα. Μαλακώσε η κοιλιά και θα καταλάβω νωρίτερα τις σύσπασεις για να χρονόμετρησω δημητρούλι.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχαχαχ και σκέψου όταν το διάβαζα που έλεγες έφαγα μια .... Τούρτα νόμιζα τούμπα είπες.... Τρόμαξες ε;αυτό να ειναι και προσοχή από δω και πέρα.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κορίτσια επανήλθα αφού έκανα κάποια ψώνια απο το jumbo (αυτοκόλλητα τοίχου, φανελάκι σε μωβ χρώμα, πετσετούλες για το ρέψιμο):P και τελειώσαμε κάποια μαστορέματα στο σπίτι!Εγώ πάλι νιώθω ώρες-ώρες το μωράκι μου να φτερουγίζει κάτω απο τον αφαλό, δεν νιώθω κάτι σε όλη την κοιλιά, μόνο εκεί! Ψηλά δεξιά και αριστερά μερικές φορές είναι σκληρή. Κλωτσία ίσως έφαγα εχτές μία, μάλλον αυτό που ένιωσα ήταν κλωτσιά!Με πονάει και η μέση μου!:mad:

MbGIp1.png

αχ ελενη ησυχο μωρο εχεις!η δικια μου ΟΛΗ μερα κλωτσαει.μα δε κοιμαται?:shock:

η κλωτσαει κ στον υπνο???:confused: με εχει σακατεψειι.κ η κοιλια μου δεν μενει ποτε στρογγυλη!ολο κυμματα κανει!κ εξωγκωματα!!χτες ημουν με σβηστο φως κ μολις το αναψε ο αντρας μου ΤΣΟΥΠ τουρλωσε η κοιλια κατω δεξια!!!κ εκανε ενα εξωγκωμα ΝΑ με το συμπαθιο!

αφου ωρες ωρες χτυπαει τοσο δυνατα που το τρανταγμα το αισθανομαι μεχρι τον ποπο μου!:tongue::rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια . εμενα το δικο μου το μπουμπουκι μερα νυχτα κλωτσαει ακομα και οταν κοιμαμαι ο μπεμπης μου . ακομα και αυτες της μερες που πονουσα χαμηλα μ εδινε κουραγιο παρα πολυ π ηταν ζωηρουλης .

κοριτσια να σας ρωτησω ετυχε σε καμια να ποναει χαμηλα και ν παει στο νοσοκομειο ? κ ν κανουν μετρηση τραχηλου ?

Καλημέρα συνεγκυούλες μου! Είμαι λίγο χαμένη γιατί έχω δώσει άδεια 2 βδομάδες στον εαυτό μου. Χριστινάκι, πρόσεχε βρε. Ποπίτσα, περαστικά σου κοπέλα μου.

Χθες είχε γενέθλια ο άντρας μου και πλακώθηκα στο κατσικάκι. :DΔεύτερη φορά στη ζωή μου τρώω και η πρώτη ήταν το Πάσχα. μιαμ... Πήγαμε και στον γιατρό και ο μπουμπούλης μου έγινε 1,413!!! :roll:Είναι λίγο μεγάλος ή μου φαίνεται; Κατά τα άλλα όλα καλά και μας είπε πως πρέπει να αρχίσουμε το περπάτημα για να πάρει θέση. Δεν είναι λίγο νωρίς;

Καλημέρα! Ποπάκι μου πήγαινε στο νοσοκομείο. Είναι καλύτερη η πρόληψη. Εκεί θα σε εξετάσουν και καλό είναι να γίνει και μέτρηση του τραχήλου μήπως χρειαστείς κάτι. Πχ μια φίλη μου είχε πονάκια κλπ και στη μέτρηση βγήκε μικρό το μήκος του τραχήλου,έκανε περίδεση κι όταν ήρθε η ώρα την αφαίρεσαν και γέννησε μια χαρά μια μπεμπούλα αφράτη και ροδαλή που τώρα πάει στο νήπιο! ;)

Και η δικιά μου πάντως όλη την ώρα κλωτσάει και φοβάμαι ότι θα βγει ζωηρή σαν τον μικρό... Καλή μου δύναμη! :tongue:

Και τα νέα από χθες από το γιατρό...

Μου έδωσε ένα κάρο εξετάσεις, κολπικό επίχρισμα,γενικές αίματος και ούρων,καμπύλη σακχάρου 2ωρών και καρδιογράφημα.

Η μπέμπα καλά! Μεγάλωσε πολύ! Θρεφταράκι θα βγάλω πάλι! 27 εβδ και 5 ημ και ήταν 1.170 γραμμάρια!!!

Χριστινάκι έχω φάει τούμπες μπόλικες και στις 2 εγκυμοσύνες! Επίσης σκουντουφλάω συνέχεια!! Είναι που αλλάζει το κέντρο βάρους!

Φρόσω κουράγιο! Συμβουλεύσου ένα γιατρό και τρώγε πολλές φυτικές ίνες και πίνε πολύ νερό!

Μελίνα μου να χαίρεσαι τον άντρα σου! Ο μπέμπης σου είναι μεγάααααλος!!!! :lol:

Αλλά μην ανησυχείς κι εμένα ο μπέμπης μου είχε γεννηθεί 4.250! ;) Κι ήταν μωρό που το έπιανες εύκολα,δεν το φοβόσουν! ;)

Διαφημίσεις

Μελίνα μου να χαίρεσαι τον άντρα σου! Ο μπέμπης σου είναι μεγάααααλος!!!! :lol:

Αλλά μην ανησυχείς κι εμένα ο μπέμπης μου είχε γεννηθεί 4.250! ;) Κι ήταν μωρό που το έπιανες εύκολα,δεν το φοβόσουν! ;)

Κι εσύ τον αγόραρο σου, Νεκταρία μου. Αύριο έχετε γενέθλια; Το φοβάμαι το 4κιλο ρε γμτ. Εσύ γέννησες άνετα;

Κι εσύ τον αγόραρο σου, Νεκταρία μου. Αύριο έχετε γενέθλια; Το φοβάμαι το 4κιλο ρε γμτ. Εσύ γέννησες άνετα;

To Σάββατο έχουμε γενέθλια! Παραμονή της Παναγίας! :D

Μην το φοβάσαι κοπέλα μου! Καλό γιατρό να έχεις και να του έχεις κι εμπιστοσύνη κι όλα καλά θα πάνε! Εγώ μπήκα με τεχνητούς πόνους γιατί είχα περάσει την ΠΗΤ μου και το μωρό δεν είχε εμπεδωθεί και ο τράχηλος ήταν ψηλά και σκληρός.

Κι όμως γέννησα μέσα σε 3 ώρες αρκετά εύκολα και χωρίς επισκληρίδιο!

Ήταν πολύ όμορφη εμπειρία,την ίδια μέρα έλεγα ότι το ξανακάνω επιτόπου! Μακάρι να είναι έτσι και η 2η γέννα μου! Παρακολούθησα όμως μαθήματα ανώδυνου τοκετού και είχα μάθει τις αναπνοές! Και φέτος θα ξαναπάω! Με βοήθησαν πααααααρα πολύ! Να το ψάξεις να κάνεις κι εσύ! Κι όλα τα κορίτσια να το ψάξετε!!

To Σάββατο έχουμε γενέθλια! Παραμονή της Παναγίας! :D

Μην το φοβάσαι κοπέλα μου! Καλό γιατρό να έχεις και να του έχεις κι εμπιστοσύνη κι όλα καλά θα πάνε! Εγώ μπήκα με τεχνητούς πόνους γιατί είχα περάσει την ΠΗΤ μου και το μωρό δεν είχε εμπεδωθεί και ο τράχηλος ήταν ψηλά και σκληρός.

Κι όμως γέννησα μέσα σε 3 ώρες αρκετά εύκολα και χωρίς επισκληρίδιο!

Ήταν πολύ όμορφη εμπειρία,την ίδια μέρα έλεγα ότι το ξανακάνω επιτόπου! Μακάρι να είναι έτσι και η 2η γέννα μου! Παρακολούθησα όμως μαθήματα ανώδυνου τοκετού και είχα μάθει τις αναπνοές! Και φέτος θα ξαναπάω! Με βοήθησαν πααααααρα πολύ! Να το ψάξεις να κάνεις κι εσύ! Κι όλα τα κορίτσια να το ψάξετε!!

Μακάρι Νεκταρία μου να έχουμε όλες εύκολες γέννες. Που κάνουνε μαθήματα ανώδυνου;

αχ ελενη ησυχο μωρο εχεις!η δικια μου ΟΛΗ μερα κλωτσαει.μα δε κοιμαται?:shock:

η κλωτσαει κ στον υπνο???:confused: με εχει σακατεψειι.κ η κοιλια μου δεν μενει ποτε στρογγυλη!ολο κυμματα κανει!κ εξωγκωματα!!χτες ημουν με σβηστο φως κ μολις το αναψε ο αντρας μου ΤΣΟΥΠ τουρλωσε η κοιλια κατω δεξια!!!κ εκανε ενα εξωγκωμα ΝΑ με το συμπαθιο!

αφου ωρες ωρες χτυπαει τοσο δυνατα που το τρανταγμα το αισθανομαι μεχρι τον ποπο μου!:tongue::rolleyes:

Μπα εγώ Δημητρούλα ούτε στον ύπνο μου δεν καταλαβαίνω κάτι.Βέβαια όταν είμαι ξύπνια τα φτερουγίσματα είναι πυκνά-συχνα!Κάτι σκληρά σημεία πότε απο δω και πότε απο κει τα έχω πιο ψηλά απο τον αφαλό αλλά τίποτα άλλο!Μήπως είμαι και λίγο αχάριστη που θέλω να φάω τις κλωτσιές μου???:confused::confused::confused:

MbGIp1.png

Μακάρι Νεκταρία μου να έχουμε όλες εύκολες γέννες. Που κάνουνε μαθήματα ανώδυνου;

Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση,τάισα τον μπέμπη φρούτα και πήγα να τον κοιμίσω και πάνω που νανουριζόταν πέρασε ένα πυροσβεστικό όχημα και ξύπνησε ο μικρός με τη σειρήνα και φτου κι από την αρχή...

Μαθήματα ανώδυνου γίνονται δωρεάν από μαίες σε κάποια δημόσια νοσοκομεία και σε άλλα κέντρα στην Ελλάδα! Να ρωτήσεις το γιατρό σου,και άλλες έγκυες από την πόλη σου. Επίσης γίνονται επί πληρωμή σε ιδιωτικά νοσοκομεία. Όλο και κάτι θα βρεις! Στην πόλη μου γίνονται δωρεάν είναι 20 τον αριθμό και γίνονται σε ένα δημόσιο κτήριο που παλιά ήταν το ΠΙΚΠΑ Χανίων. Νομίζω είναι πρωτοβουλία ενός δημόσιου νοσοκομείου της Αθήνας (το Έλενα νομίζω??) όπου έχει εκπαιδεύσει κάποιες μαίες και κάνουν μαθήματα σε κάποια μέρη της Ελλάδας. Αθήνα, Χανιά, Θεσσαλονίκη,Αίγιο και άλλες πόλεις που δε θυμάμαι... Κρίμα να μην έχουν σε όλες τις πόλεις αυτό το πρόγραμμα... Φαντάσου στο δικό μας έχουν και "μαθήτριες" από Ρέθυμνο και Ηράκλειο που είναι και αρκετά μακριά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...