Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , ZetaK είπε:

Συγχαρητήρια κούκλα μου !

Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και εύχομαι να ήταν η τελευταία αυτή αγωνία που βίωσες! Μαζί σου και όλες εμείς !

κοριτσια δεν σας προλάβαινα ήμουν και στην δουλειά!  🥰

Που να μας προλάβεις τέτοιες που είμαστε, πέσαμε με τα μούτρα πάνω στην @Eternity χαχαχχαχα ....θετικές σκέψεις μόνο για το κορίτσι μας 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

βασικα κοριτσια εγω χτε ςμετα το γαλα-δεν ξερωα αν σχετιζεται 3 ωρες μετα-ειχα ταχυκαρδιες και εντονες συσπασεις αρκετες και σε μικρα διαστηαματα η μια απο την αλλη...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοπελούδες! Προχθές έγραψα μια γκουμούτσα μνμ και προς το τέλος κάνει ο μικρός τα μαγικά του και εξαφανιζόλ το μνμ! Αν σας πω την ιστορία δε θα πιστεύετε στο Θεό σας! Κι όχι τπτ άλλο...σχόλια και νέα πήγαν περίπατο και να σας πω την αλήθεια δεν είχα ούτε το χρόνο,ούτε το κουράγιο να ξαναγράψω!

Θα σχολιάσω τα τελευταία...

Δήμητρα τσα! Με το καλό και το 3ο! Πώς τα προλαβαίνεις ρε συ?? Θα μου πεις είναι και λίγο πιο μεγάλα τα παιδιά σου... Εγώ με το ένα και δεν έχω χρόνο καλά-καλά ούτε για κατούρημα. Εξ ου και με βλέπετε λίγο πιο σπάνια...

Βρίσκω λίγο χρόνο αν τελειώσω τις δουλειές και κοιμάται λίγο ο μικρός... Αλλά η ώρα που κοιμάται μες στη μέρα έχει κατά πολύ ελαττωθεί και μέχρι να τελειώσω τις δουλειές,μαγείρεμα δικό μας και δικό του, αναμάζεμα κλπ. έχει ξυπνήσει.

Για τις καούρες,μικρά συχνά γεύματα,ποτέ ξάπλα μετά το φαγητό,περπατάτε λίγο να χωνέψετε και εμένα με ανακούφιζε η πάρα πολύ παγωμένη σπράιτ σε γουλίτσες.

Επίσης το gaviscon το σιρόπι κάνει θαύματα και κάνει να το πίνεις και στην εγκυμοσύνη! ;)

Για τις συσπάσεις ξεκούραση! Πόπη πήρες χάπια τελικά?? Τι χάπια σου έγραψε και δεν τα βρίσκεις??? Να τον πάρεις να του το πεις ότι πονάς!! Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα και πρέπει να σε προσέξει ο γιατρός σου...

Από ψώνια εγώ δεν κάνω τπτ,τα έχω από το μικρό... Μόνο ροζ ρούχα θα πάρω να πήξω! :lol: Kαι το δωμάτιο τον άλλο μήνα θα το βάψουμε και θα του βάλω τπτ αυτοκόλλητα. Ο άντρας μου λέει τπτ νεράιδες ή πριγκίπισσες και γενικά πιο κοριτσίστικο στυλ, εγώ έλεγα λουλούδια κλπ. στυλ κήπο δλδ. Άντε να δούμε πού θα καταλήξουμε...

Κατά τα άλλα ετομαζόμαστε για τα 1α μας γενέθλια και τρέχουμε... και επίσης λείπουμε όσο γίνεται να απολαύσουμε το καλοκαιράκι! Όσο μπορείτε χαρείτε το γιατί ποτέ πια δεν θα είναι ίδιο! :lol:

A!!! Σήμερα έχω γιατρό μετά από ένα μήνα! Θα ξαναδώ την μπουμπούκα μου! ;) Έχω περιέργεια να δω πόσα γραμμάρια θα είναι! Ελπίζω να μη βγει κι αυτή σαν το γιο μου!

Επίσης θα επισκεφτώ και μια φίλη που γέννησε χθες ένα κοριτσάκι 2900γρ! Σαν ποντικάκι θα είναι! Άντε να τα ξαναθυμηθώ! :lol:

μόλις γύρισα πτώμα και τυφλή από τα φάρμακα στα μάτια μου!ολα καλά μέχρι στιγμής, την τετάρτη θα βγούν και τα αποτελέσματα της γλυκόζης.

kisha εδώ στην Κύπρο όλες οι έγκυες με μυωπία πρέπει να εξετάζονται από οφθαλμίατρο, γιατί αν υπάρχει πρόβλημα με τα μάτια δεν επιτρέπεται ο φυσιολογικός τοκετός και αναγκαστικά κάνεις καισσαρική για να μην το ρισκάρεις.

επίσης η έκκριση του γάλακτος οφείλεται σε μια ορμόνη που λέγεται ωκυτοκίνη ή οξυτοκίνη η οποία εκτός από την κάθοδο του γάλακτος προς τον θηλαίο πόρο είναι υπεύθυνη και για την πρόκληση συσπάσεων στο μυομήτριο.όσο περνάει ο καιρός η μήτρα μας γίνεται όλο και πιο ευαίσθητη στη δράση της ορμόνης αυτής.τέλος αυτή η ορμόνη είναι υπεύθυνη και για την σύσπαση της μήτρας μετά τον τοκετό με σκοπό να σταματήσει την αιμορραγία και να επανέλθει η μήτρα στο αρχικό της μέγεθος. για να φανταστείτε όταν μου τύχει καμία καισσαρική σε αγελάδα ή προβατίνα ή σκύλα ,αφού ράψω την μήτρα μετά κάνω έγχυση ωκυτοκίνης πάνω στην τομή για να μπορέσει να κλείσει γρηγορότερα η τομή. επίσης την χρησιμοποιούμε στο να ανόιξει ο τράχηλος και να προκαλέσουμε τοκετό.(θαυματουργό φάρμακο/ορμόνη για εμάς, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν το θέλουμε ακόμα...;))

πόπη ξάπλωσε και μην κουνιέσαι καθόλου από το κρεβάτι. ενημέρωσε τον γιατρό σου και αν δείς οτι δεν σου περνάει ίσως θα πρέπει να ξαναπάς στο νοσοκομείο.αν χρειαστεί μπορεί και να σε κρατήσουν.πάντως προσπάθησε να είσαι χαλαρή και μην αγχώνεσαι,τίποτα καλό δεν μπορεί να βγεί το αγχος!;)

καλημερα ποπη βασιλικη,μικιο!!!πολυ χρησιμες οι πληροφοριες...!πηρα τη μαια,μου λεει εινια φυσιολογικο το γαλατακι,παρε μαι κρεμα πουρελαν και βαζε 3 φορες τη μερα να προετοιμαστουμε για θηλασμο,οσο για τις συπασεις,αστο ακομη,μπορει ν αειναι λεει για τα επικειμενα πονακια ,μπορει και οχι ,παρακολουθησε το αν σου ξανατυχει τοσο κοντα ημια με ητην αλλη και ενημερωσε με ,προς τοπαρον ξεκουραση και καθολου βαρος!!!ξεκουραση και δουλει ακαι ζωα βεβαια...δυσκολο αλλα οσομπορουμε!ουφ!αυτα τα νεα μας!μικιο πολυ μωρο το μωρακι σουρε συ και τοσο συντομα το δευτερο!η τρελη της γειτονιας θα καταντησεις!μπραβο σου ομως...εγω μονο κατω απο πιεση λειτουργω!πρωτα γενεθλια σουπερρρρρρρρρρρρρ!!!χιχιχι!τι λες να κανεις?ποπη παρε το γιατρο παλι....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα σε όλες! Πόπη, δεν πρέπει να το σκέυτεσαι καν, πάρε αμέσως τον γιατρό σου τηλ, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, δεν παίζουμε με αυτά! Εγώ πήγα στο φαρμακείο να πάρω γλυκόζη για την καμπύλη και μου είπε η φαρμακοποιός οτι οι σταγόνες γάλακτος που βγάζουμε απο το στήθος οφείλονται στην αλλαγή των ορμόνων μας και μου είπε να το πω στον γιατρό μήπως χρειαστεί να κάνω κάποιες άλλες εξετάσεις!

MbGIp1.png

βασικα κοριτσια εγω χτε ςμετα το γαλα-δεν ξερωα αν σχετιζεται 3 ωρες μετα-ειχα ταχυκαρδιες και εντονες συσπασεις αρκετες και σε μικρα διαστηαματα η μια απο την αλλη...

οι ταχυκαρδιες ειναι φυσιολογικο κ οι συσπασεις αρκει να μμην ειναι σε στανταρ διαστηματα.πχ αν ειναι καθε 10 λεπτα η καθε 5 η 15 κλπ τοτε πρεπει αμεσως να παρεις τηλ το γιατρο.αν ειναι ακαθοριστες τοτε οκ.στο 3ο τριμηνο ειναι φυσιολογικο.ειναι προπαρασκευαστικες

καλημερα κοριτσια .

η μερα μ σημερα ειναι καπως δυσκολη αρχησε παλι ν μ ποναει χαμηλα και δεν ξερω τ ν κανω

αν ειναι πονοι περιοδου παρε τηλ το γιατρο

Holy Diver

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΩς...ΠΕΤΡΩΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙ ΑΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ....νιωθω περιεργα καιη κοιλια μου ειναι πρησμενη ,φουσκωμενη ,εχω βαρος..καπςω τη νιωθω!καλημερα δημητρουλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!περιμενω να παω σπιτι ν αηρεμησω αν δεν θα ξαναπαρω τηλ ν απαω αποτο γιατρο.....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΩς...ΠΕΤΡΩΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙ ΑΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ....νιωθω περιεργα καιη κοιλια μου ειναι πρησμενη ,φουσκωμενη ,εχω βαρος..καπςω τη νιωθω!καλημερα δημητρουλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!περιμενω να παω σπιτι ν αηρεμησω αν δεν θα ξαναπαρω τηλ ν απαω αποτο γιατρο.....

το πετρωμα της κοιλιας ειναι συσπασεις.καθε ποτε το εχεις?το ειπες αυτο στο γιατρο?για κανενα κανενα τοκογραφο προληπτικα!

Holy Diver

δημητρουλιμολι ςηρθα σπιτι και θελω να ξαπλωσω να ηρεμησω. η μαια μου ειπε αν ξανασυμβει τοσο συχνα να την παρω αμεσως...βασικα ολα μαζι τ αεχω σημερα,δυσφορια,πετρωμα,τυμπανισμο,πρηξιμο,βαρος, πρπει ν αμε επιασε και το εντερο μου τωρα και δνεκαταλαβαινω το πετρωμα το νιωθω σ εολη την κοιλια,ηθελα ν ακανω και εμετο,πονο δενεχω,ηρθ αμολι ςσπιτι,θ αξαπλωσ λιγο αν δεν ηρεμησω θα παω απο κει κατευθειαν.!να σαι καλα κοριτσακι μου!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

μου ειπε επισης οτι τοπετρωμα σε λη την κοιλια δενειναι συσπασεις,ειναι η εντερο η καποι ακινηση του μωρου-το μωρο εχιε καταλαβει μεγαλη θεση σ εεκινο το σημειο...αν ερχονται και φευγουν περιοδοκα ειναι συσπασεις...να δω πως θα απαει και να ξαναπαρω...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

συσπασεις ειναιι οταν πετρωνει η κοιλια στο κατω μερος.τη νιωθεις δηλαδη σα να τεντωνεται κ να σκληραινει ολο κ πιο πολυ.επισης συσπασεις ειναι κ πονοι περιοδου συνοδευομενοι καμια φορα απο πονους στη μεση.κ στις 2 περιπτωσεις θα κοιτας την ωρα.αν ερχονται σε στανταρ χρονο καθε φορα.πχ καθε 5 λεπτα η 10 κλπ τοτε παιρνεις τηλ το γιατρο αμεσως

καλη ξεκουραση κουκλα

Holy Diver

Kalispera sas!

Ti egine vre koritsia polla ponakia diavazw! Kai egw aisthanomai trelo travigma stin koilia mou les kai tha skistei!

Kisha na min agxwnesai den tha einai tipota!ksaplwse kai xalarwse!

Popi eisai kalutera;

Xthes efaga kai mia wraiotati toumpa! Eutuxws tsakisa mono to gonato kai den epesa me tin koilia! Vevaia mexri na

xtupisei to mwro eixa treloagxwthei!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...