Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου δε λέγεται πόσο με έχετε συγκινήσει!  Περιττό να πω ότι εσείς το γνωρίζετε πριν την οικογένειά μου, είμαστε όμως όλες εδώ μέσα σαν οικογένεια και ας μη γνωριζόμαστε! Έχω τέτοιο άγχος που τριγυρίζω νευρικά στο σπίτι.... θα το τραβήξω και μόνη μου το άγχος γιατι ο άντρας μου θα μείνει με το γιο μας, δε θέλουμε να καταλάβει κάτι. Έτσι όπως με βλέπει ο άντρας μου να τριγυρίζω, μου είπε "Ελα, μην κάνεις έτσι, τι να πω, αν πάει πάλι κάτι στραβά το ξαναπέρασαμε πριν λίγες μέρες, θα το αντέξουμε παλι". Τότε θα τη χρειαστώ την ψυχίατρο άμεσα του είπα! Οοοοχιιιι σταματάω να σκέφτομαι αρνητικά! Και δεν περνάει και αυτή η ώρα.... 

Θετικααααα μόνο θετικά να σκέφτεσαι,,, ετοιμάσου και πάνε σιγά σιγά στον γιατρό να πάρεις και λίγο αέρα να χαλαρώσεις 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερες κουκλες!!!φροσω καλα να περνας κουκλα!!!τουλαχιστον εχιε ςμαζι το παιδιακι σου!χιχιχι!αναγκαστικα!σημερα μ εεπιασαν και τοπρωι καουρες,συνηθως τις εχω βραδυ,αλλα με ανακουφιζει το παγωμενο νερο που προτεινε η δημητρα,αν θελετε δοκιμαστε το!επισης κοριτσια εχω ταραξει τις συκιες για πιο συχνες επισκεψεις και βοηθανε...αν βεβαια δειξεικατι ανησυχξτικο η καμπυλη σακχαρου θα πρεπει νατα κοψω...αλλα...μεχρι τοτε...πολλη ζεστη μιλαμε ελιωσα!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάρες τι κάνετε???Είστε όλες καλά???Έχω αρχίσει να μετράω τις μέρες, δεν μπορω άλλο!!! 100 και σήμερα λοιπόν!:D Ταξίδι ατελείωτο μου φένετε η εγκυμοσύνη:rolleyes:!Σήμερα κλείνω τις 24 εβδομάδες!!!Ζέστη και πάλι ζέστη!Φιλάκια σε όλες!

MbGIp1.png

υπομονη κουκλιτσα,εγω λεω μεχρι να κλεισουμε τις 30,μετα νερακιθα περασουν....ηδη η εγκυμοσυνη περασε γρηγορα αν δε δυσκολευτηκε ςκαι ιδιαιτερα κιολας....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κισακι κ εγω παντα αυτο ελεγα.να φτασω στις 30 κ μετα περναει γρηγορα!κ οντως ειναι ετσι αλλα μεχρι την 34-35η.μετα πιστεψε με σου φαινεται αιωνας η μερα!λες ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ δεν αντεχω αλλο!αν κλεισεις κ την 36η εκει ειναι που λες ''θελω να γεννησω ΤΩΡΑ:twisted:''ασχετα που την ωρα που με πιασανε οι πονοι στο πρωτο παιδι,,,ειχα κατσει στο κρεβατι κ ελεγα στον αντρα μου ''οχι δε παω πουθενα!δε γενναω!!!δε παω νοσοκομειο!''αυτος ηταν με τη βαλιτσα στο χερι κ ελεγε''εσυ δε παρακαλουσες τοσες μερες ποτε να γεννησεις?αντε παμε αφου πονας!''κ του απανταω ''ε τωρα αλλαξα γνωμη:shock:''

:tongue::tongue:

Holy Diver

γεια σας κούκλες!!!

σήμερα φάγαμε σπιτικά σουβλάκια σε πίτα με τζατζίκι, πατάτες,ντομάτα,κρεμμυδι απόλα όπως το λέμε!αχ! πόσο μου λείπει η Ελλάδα...:cry:

και εμείς μετράμε τις μέρες... λέω πότε να γίνει διψήφιο το νούμερο!μετά όσο να ναι, ακούγεται καλύτερα από το εκατον-τόσο.από την άλλη δεν θέλω να περάσουν γρήγορα γιατί τώρα είμαι μια χαρά.δεν έχω πολλά δυσάρεστα συμπτώματα,μετακινούμαι άνετα κλπ. μετά όμως τι θα γίνει όταν με το καλό γεννηθεί?θα τα καταφέρω?θα γίνω καλή μαμά? θα είναι ένα χαρούμενο μωρό ή θα κλαίει συνέχεια και δεν θα ξέρω τι να κάνω.μετά είναι για μια ζωή προσκολλημένο πάνω σου και σε χρειάζεται για τα πάντα.άραγε θα τα καταφέρω???για αυτό σας λέω ,καλύτερα είναι είναι τα πράγματα όπως είναι τώρα και ελπίζω να περάσουν αργά-αργά οι μέρες...(τουλάχιστον μέχρι να αρχίσω να συνειδητοποιώ τι συμβαίνει και να προετοιμαστώ ψυχολογικά για τις μέρες που έρχονται!);)

Διαφημίσεις

γεια σας κούκλες!!!

σήμερα φάγαμε σπιτικά σουβλάκια σε πίτα με τζατζίκι, πατάτες,ντομάτα,κρεμμυδι απόλα όπως το λέμε!αχ! πόσο μου λείπει η Ελλάδα...:cry:

και εμείς μετράμε τις μέρες... λέω πότε να γίνει διψήφιο το νούμερο!μετά όσο να ναι, ακούγεται καλύτερα από το εκατον-τόσο.από την άλλη δεν θέλω να περάσουν γρήγορα γιατί τώρα είμαι μια χαρά.δεν έχω πολλά δυσάρεστα συμπτώματα,μετακινούμαι άνετα κλπ. μετά όμως τι θα γίνει όταν με το καλό γεννηθεί?θα τα καταφέρω?θα γίνω καλή μαμά? θα είναι ένα χαρούμενο μωρό ή θα κλαίει συνέχεια και δεν θα ξέρω τι να κάνω.μετά είναι για μια ζωή προσκολλημένο πάνω σου και σε χρειάζεται για τα πάντα.άραγε θα τα καταφέρω???για αυτό σας λέω ,καλύτερα είναι είναι τα πράγματα όπως είναι τώρα και ελπίζω να περάσουν αργά-αργά οι μέρες...(τουλάχιστον μέχρι να αρχίσω να συνειδητοποιώ τι συμβαίνει και να προετοιμαστώ ψυχολογικά για τις μέρες που έρχονται!);)

Μια χαρά θα τα καταφέρεις Βασιλικούλα, αφού πήρες την απόφαση να γίνεις μαμά.Αν μέσα σου πίστευες ότι δεν θα ανταπεξέλθεις, νομίζω οτι δεν θα αποφάσιζες να γίνεις μανούλα!!!Μετά εφ'όσον γεννήσουμε θα περνάει ο καιρός σαν νεράκι, θα είμαστε κάθε μέρα όλη μέρα απασχολημένες, οι μέρες μας θα είναι ευχάριστα γεμμάτες :D!!!Κανένας άνθρωπος δεν γεννήθηκε τέλειος και κανένας άνθρωπος δεν γεννήθηκε που να τα ξέρει όλα!!!;)

MbGIp1.png

Μια χαρά θα τα καταφέρεις Βασιλικούλα, αφού πήρες την απόφαση να γίνεις μαμά.Αν μέσα σου πίστευες ότι δεν θα ανταπεξέλθεις, νομίζω οτι δεν θα αποφάσιζες να γίνεις μανούλα!!!Μετά εφ'όσον γεννήσουμε θα περνάει ο καιρός σαν νεράκι, θα είμαστε κάθε μέρα όλη μέρα απασχολημένες, οι μέρες μας θα είναι ευχάριστα γεμμάτες :D!!!Κανένας άνθρωπος δεν γεννήθηκε τέλειος και κανένας άνθρωπος δεν γεννήθηκε που να τα ξέρει όλα!!!;)

σίγουρα, όταν το αποφασίζεις και ειδικά αν δεν είχες κανά κοντινό σου άνθρωπο με μωρό,όλα φαίνονται πιο απλά,αλλά όταν σου συμβαίνει αρχίζεις να το σκέφτεσαι πιο σοβαρά,μαθαίνεις τόσα πολλά πράγματα,προετοιμάζεσαι τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά,είναι όμως άραγε αρκετό? είσαι 100% έτοιμος να ανταπεξέλθεις σε ότι κιαν προκύψει?κι αν ξαφνικά οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείψουν τι γίνεται?

εγώ δεν θα έχω κανένα δίπλα μου,ούτε μαμά ούτε πεθερά.από που θα τα μάθω?και τι γίνεται αν κάνω λάθος?αυτά είναι που με απασχολούν...θεωρώ πολύ μεγάλη ευθύνη την γέννηση ενός παιδιού,ίσως την μεγαλύτερη απόφαση της ζωή μας και για αυτό μου βγαίνει τόσο μεγάλη πίεση.θέλοντας και μη είναι δρόμος χωρίς επιστροφή. δεν πιστεύω ότι θα είμαι κάποια άλλη στιγμή πιο έτοιμη από οτι είμαι σήμερα,όμως θα είναι αρκετό? δεν ξέρω ίσως να φταίνε και οι ορμόνες για αυτό το παραληρημα!!!

βασιλικη μου σιγουρ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ςΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΠΕΙς ΣΤΟ ΧΟΡΟ Θ ΑΧΟΡΕΨΕΙς...μην το σκεφτεσαι καλο μου, θα βριες κι ενα παιδιατρο και θ αεισαι πιο κουλ...!ολες στην αρχη θα πουμε τωρα τι να το κανω το μωρο...αλλα δε θα ασρηγουμενα τους παρουμε τον αερα...

κοριτσια,σημερα νομιζω ειχα γαλα...το επαθε καμια....?σταγονιτσες διαφανου υγρου που κολλουσαν...υπαρχει περιπτωση τοσο νωρις?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

βασιλικη μη μασας βρε!εγω ημουν 22 οταν εκανα την μεγαλη κ ο αντρας μου 23,κ εμεις μονοι εδω γερμανια οχι μονο δεν ειχαμε κανεναν αλλα ουτε τη γλωσσα ξεραμε να συνενοηθουμε με το γιατρο για οτι απορια ειχαμε!αλλα να ακολουθεις το ενστικτο σου!εδω τα ζωα ξερουν τι να κανουν με τα μωρα τους.εμεις δε θα ξερουμε?:tongue::tongue: γερα με τσαμπουκα!

Holy Diver

.

κοριτσια,σημερα νομιζω ειχα γαλα...το επαθε καμια....?σταγονιτσες διαφανου υγρου που κολλουσαν...υπαρχει περιπτωση τοσο νωρις?

ναι ναι γαλα ειναι βρε!εγω αυτη τη φορα ειχα με το που μπηκα στον 5ο:shock: να καθαριζεις 2-3 φορες τη μερα το στηθος κ να το σκουπιζεις καλα μετα το πλυσιμο...αν θες παρε καποια ειδικη αλοιφη για να προετοιμασεις τις θηλες για το θηλασμο μη σου ερεθιστουν.εχει στα φαρμακεια.α και μη τα ζουλας ολη την ωρα για να δεις αν βγαζεις γιατι αυτη η κινηση δημιουργει συσπασεις:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Geia sas koritsakia!

Vasiliki mou tis idies skepseis me sena exw kai egw sunexeia! Egw pali tous exw olous gurw mou kai exoun arxisei idi na kanoun

oloi koumanto! Pira loipon kai egw vivlia kai tous lew tha kanw oti lene ta vivlia! :) mia xara perigrafes exoun gia ola!

Kisha arxises apo twra na katevazeis gala; alitheia apo twra arxizei na fainetai;

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

nikx σημερα πρωτη φορα εμφανιστηκε,ειναι διαφανο και κολλαει...το ειδα να βγαινει.........ενιωσ απολυ περιεργα ρε συ,οπως οταν καταλαβα το μωρ ο πρωτη φορα στις 16 ,5 εβδομαδες...εκεινο το φτερουγισμα...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Κορίτσια όντως έχω και εγώ γάλα, είναι διάφανο και κολλώδες υγρό!Το είχα ξανα δεί και άλλη φορά άλλα δεν ήμουν σίγουρη για το ότι είναι γάλα:rolleyes::confused:!!!Σήμερα το είδε και η μητέρα μου και μου το επιβεβαίωσε!

MbGIp1.png

καλημέρα!!! πάω να κάνω την καμπύλη ανοχής της γλυκόζης, τι καμπύλη δηλαδή αφού μόνο μια μέτρηση θα πάρουν στα 60 λεπτά...

μετά θα πάω στον οφθαλμίατρο για βυθοσκόπηση,μην τυχόν και πάθουν τίποτα τα ματάκια μου κατά τον τοκετό;)

τρέχω!τρέχω! θα τα πούμε όταν γυρίσω!!! φιλάκια και καλή βδομάδα σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

kalhmera kαλη εβδομαδα σ εολες!!!βασιλικουλα μουμε τοκλο κοριτσι μο υολες να βγουν αριστες οι εξετασει ς!!!!κι εγωμε μυωπια 4 και 4,5 μαλλον κατι πρπεει να δω...θ απω το γιατρο οταν παω!εγω αυριο αν ειναι η γυναικολογος ου ικα και μου τις γραωει θ ακανω επαναληπτικε ςγια τοξοπλασμα και καμπυλη σακχαρου...να δω ποτε...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...