Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μπράβο ρε κορίτσι μου!!! Αλήθεια παρακολουθώ τόσο καιρό και χάρηκα πάρα πολύ για σένα!!! Όλα θα πάνε τέλεια !! Περιμένουμε νέα απ' τον υπέρηχο!!❣️❣️

Τελικά εσυ τι έκανες κορίτσι μου?πηγές στην κλινική?Έχεις μέρες να μας γράψεις τα νέα σου 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρααα!!!

πόπη μου ελπίζω να πάνε όλα καλά!ίσως θα πρέπει να ξαπλώνεις λίγο παραπάνω.από εδώ και πέρα μπαίνουμε στους δύσκολους μήνες και πρώτα πρέπει να έρχονται τα μωράκια ενώ εμείς σε δευτερη μοίρα!πάντως μην στενάχωριέσαι,η μάμά μου είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα τόσο σε μένα όσο και στον αδελφό μου και μια χαρά βγήκαμε!:D

kisha ευτυχώς ακόμα δεν έχω καούρες, όμως όταν τρώω το βράδυ νομίζω πως θα εκραγώ!η κοιλιά μου τεντώνεται τόσο πολύ που είναι τρομερό! τα βράδια συνήθως κοιμάμαι καλά αν και τώρα τελευταία κάποιο κουνουπάκι με επισκέπτεται και έχει βαλθεί να μου πιεί το αίμα!!!!:twisted::twisted::twisted:

ελένη τώρα με την άδεια ελπίζω να ξεκουραστείς λίγο γιατί συνήθως όταν μένουμε στο σπίτι πλακωνόμαστε στις δουλείες...χαλαρά και όλα θα γίνουν.

χριστινάκι άστα με τις αγορές... αν δεν πας να τα δείς με τα ίδια σου τα μάτια δεν πιστεύεις οτι μπορεί να είναι τόσο ακριβα!εγώ το πήρα απόφαση.αν δεν βρώ από καμιά ξαδέλφη ή φίλη θα τα πάρω από το διαδίκτυο.νομίζω στο amazon βρήκα σχετικά καλά και οικονομικά πράγματα.θα το ψάξω πολύ, δεν έχουμε λεφτά για πέταμα!προτιμώ να τα γλυτώσω από εκεί και να πάρω κάτι άλλο αργότερα.;)

στο νοσοκομειο ειχα παει . οιχ στον γιατρο μ .

βασικα οταν ειδε οτι ητανν μικρο ς τραχηλος τα ειχα παιξει ο γιιατρος δεν ελεγε τπτ πηγαινε απο εδω κ απο εκει . αστα ν πανε επρεπε ν παρωτ χαπι π μ ειπε γ ν ξανα παω εαν πονεσω αλλα δοξα τ θεο ειμαι καλα και δεν πηγα

τα φαρμακεια εδω στην θεσσαλονικη ειναι κληστα τ απογευματα μεχρι 17 του μηνος κ εγω επρεπε ν παρω ενα μεσα σε ενα απογευμα κ ν παω οποτε ολα καλα

καουρες κ παλι καουρες..μια απο τα ιδια κ κυριως βραδυ κ εγω:rolleyes: ελεος με αντιγραφεις?:tongue::tongue:κ στα αλλα 2 παιδια το ειχα αυτο!την στιγμη της καουρας να πινεις κρυο νερο κ αμεσως ανακουφιζεσαι.εγω γυρναω με ενα μπουκαλι στο χερι:tongue:απο κλωτσιες αλλο τιποτα.κ στριφογυρισματα.αφου νομιζω οτι θα μου βγει απο τον αφαλο καμια ωρα...:P

αχ να σαι καλα!οκ ειναι νορμαλ δηλαδη...ειπα μηπως εφταιγαν τα φρουτα...η μηπως κατι παιζει με το μωρακι!ζωηρες οι μπουμπουδες βλεπω!αχαχαχα τον ασυμμαζευτο και τον αβολευτο εχεουνε πια!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

βασιλικη κι εγω τα ιδια,θελει μικρα οσο μπορει ςγευματα...κατιπου ουτε εγω κανω,ποτε δεν το εκανα,τρωω 2 φορες τη μερα,το βραδυ δεντρωω,για να μην τουμπανιαζω και δεν μπορω να στριφογυρισω ανετα!σε μενα μοιαζει το παιδι!οσο για τα επιπλα ναι ειναι μεγαλη εκμεταλλευση ,ειδα στο πρεναταλ μι ακουνια 229 ευρω και φυσικ αχωρις το στρωμα....ικεα ειδατε καθολου αν παιζει κατι και τι?επιπλα και στρωματακια εννοω...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μου ειπε πριν λιγο και μια κοπελα για ποδηλατουπολη ιδιως καροτσια πολυ καλες τιμες λεει1να σαι καλα ποπη!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αχ να σαι καλα!οκ ειναι νορμαλ δηλαδη...ειπα μηπως εφταιγαν τα φρουτα...η μηπως κατι παιζει με το μωρακι!ζωηρες οι μπουμπουδες βλεπω!αχαχαχα τον ασυμμαζευτο και τον αβολευτο εχεουνε πια!!!

καλε νορμαλ ειναι μη φοβασαι!ζωηρες οι ατιμες!δε θα τις μαζευουμε...:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Βασιλική όσο μπορώ θα το προσπαθήσω να ξεκουραστώ!:wink:popi όλα καλά θα πάνε αφού δεν πονάς τώρα, περαστικό θα είναι!Συμφωνώ και εγώ με την Κούλα να το έλεγες στο γιατρό να σου αλλάξει τα φάρμακα!:?kisha μην το συζητάς για της καούρες, με πιάνουν ώρες-ώρες και εκνευρίζομαι!:evil: Κλωτσία δεν νομίζω να έχω φάει εκτός και αν μου την έρηξε και δεν το κατάλαβα!:confused:

MbGIp1.png

Γειά σας κορίτσια είμαστε οικογενειακός διακοπές στην χίο είναι ωραία μου λείπουν τα γατία μου κ ο σκύλος μου το μωρό δίνει ρεσιτάλ μέσα μου όλο γουργουραει φιλία σε όλες σας μπαίνω από το κινητό κ βλέπω τα νέα σας

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Γειά σας κορίτσια είμαστε οικογενειακός διακοπές στην χίο είναι ωραία μου λείπουν τα γατία μου κ ο σκύλος μου το μωρό δίνει ρεσιτάλ μέσα μου όλο γουργουραει φιλία σε όλες σας μπαίνω από το κινητό κ βλέπω τα νέα σας

Άντε βρε κοπελιά και σε σκευτόμουνα που να είσαι!!!Το είχα καταλάβει πως μάλλον θα είσαι Χίο.Καλά να περνάς, φιλάκια πολλά!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...