Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου πόσο χαρούμενη με κάνουν τα μηνύματα σας και τι γέλιο έχω ρίξει κιόλας!!! Έπρεπε να έχω μια κάμερα να δείτε τι επικράτησε σπίτι! Ο άντρας μου να τα χει παίξει, να ψάχνουμε μια ντανα 2 μέτρα με εξετάσεις μήπως βρούμε χοριακη άλλη για να συγκρίνουμε τα όρια, ο γιος μας να τρέχει από πίσω μας και να λέει "τι συμβαίνει, τι εξέταση είναι η χοριακη???!!! Μη με βγάλει αύριο βούκινο στο σχολείο φοβάμαι!!! Να πείτε μου πόσο πιθανό ήταν αυτό να συμβεί??? Δε θα αντέξω άλλη ατυχία. Ψάχνω το γιατρό εδώ για να κλείσουμε ραντεβού αλλά μου είχε πει ότι θα έλειπε σήμερα, ειχε γέννα λογικά. Είναι φίλος όμως και θα με βάλει άμεσα για υπέρηχο. Δε ζω σε χωριό απλά είναι μικρή πόλη. Ο γιατρός από Αθήνα μου είπε "πήγαινε σε παρακαλώ να κάνεις έναν υπέρηχο!" Αυτός τρελάθηκε πιο πολύ από εμένα και το είπε σα να καταλαβαίνει ότι έχει σπάσει το νευρικό μου σύστημα! Κοριτσια τι έχει γίνει δε μπορώ να καταλάβω...λάθος εργαστηρίου και αν ναι ποιου? Αποβλήθηκε όντως κάποιο έμβρυο ή και δύο? Είναι πιθανό γιατί έτσι εξηγείται το αίμα με καφέ και πόνο και μετά τίποτα. Όταν έχω νεότερα θα σας πω!!!! Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλες σας!!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

με γεια σας!η αληθεια ειναι οτι τα φρου φρου κλπ δε πολυβολευουν για μπεμπακια.φροντισε να αγορασεις γυρω στα 10 φανελακια ολοσωμα κ 10 ολοσωμα φορμακια.να ξερεις οτι ενα νεογεννητο μπορει να χρειαστει κ 3 φορες να του αλλαξεις ρουχα σε μια μερα.γιατι κανουν γουλιτσες ξυνιλες η κατουρανε κ βγαινει απο το παμπερς κ γινονται μουσκεμα η την ωρα που τα σκουπισεις κανουν ρουκετες κ γεμιζουν:rolleyes: α κ πανες βαμβακερες για να το αφηνεις πανω οταν το αλλαζεις καμια 10ρια γιατι κ απαυτες θα λερωνει μπολικες!:P

α κ προσεχε τα νουμερα...μη τα παρεις ακριβως για νεογεννητο γιατι σε 15-20 μερες δε θα χωραει!5 εκ το μηνα βαζουν τα ατιμα!

Holy Diver

καλημερα κοριτσια α ρε δημητρουλα..........!φωστηρα!σουπερ εκπαιδευμενη!να σαι καλα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημέρα!επιτέλους παρασκευή!παει κι αυτή η εβδομάδα!γιούπι!!!! την τετάρτη έρχεται και ο σύντροφός μου στην Κύπρο και έχω 3 μήνες να τον δώ και τον πεθύμησα πολύ!!!χάρά που θα κάνει με τις κλωτσιές της μπέμπας.

Δήμητρα πόσο δίκιο έχεις για τα ρουχαλάκια...και εγώ είπα μέχρι εδώ.δεν θα τα έπερνα ,αλλά η τιμή τους ήταν τόσο ελκυστική:roll:!!!από την άλλη όταν με το καλό γεννήσω μετά από 10 μέρες, όπως τα υπολογίζω ,θα πάμε στα γιάννενα όπου είναι και η έδρα μας και θέλω να της φορέσω κάτι καλό όταν θα γνωρίσει την γιαγιά και τους θείους.μέχρι τότε θα δούμε.πάντως δεν υπολόγιζα να χρειάζονται τόσα πολλά φανελάκια και φορμάκια!πράγματι λερώνονται πολύ εύκολα και στα γιάννενα με τόση υγρασία δεν θα στεγνώνουν με τίποτα!:(

στοκαλοριφερ αναγκαστικα τοτε....θα ειναι και χειμωνας....με το καλο ν ατον δεχτεις βασιλικη μου!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

μη στεναχωριεσαι ουτε εγω ηξερα στο πρωτο:tongue:απλα μη τα παρεις μικρο νουμερο γιατι οοοολοι θα σου φερουν δωρο για νεογεννητα(την πατησα στο πρωτο) απο οτι ξερω στην ελλαδα ειναι το 0 κ μετα το 3?εσυ παρε 3 φορμακια κ 3 φανελακια για νεογεννητο κ τα υπολοιπα το αμεσως μεγαλυτερο.

ναι λερωνονται τα ατιμα ειναι μικρα αλλα τοσο βρωμουλινια!:rolleyes:

α και μικρες πετσετουλες για τον ωμο σου οταν ρευεται γιατι θα στον κανει κατασπρο:tongue:

Holy Diver

Καλημέρα σας

Συμφωνώ με την Δήμητρα ;) Τα πολλά φρου φρου δεν βολεύουν.

Εγώ πήρα καλτσο για κάτω από τα φορέματα νομίζω θα βολεύουν περισσότερο. Τα βρήκα στο Next είχε 3 το πακέτο και ήταν μόνο 5 ευρό ;)

Κισα τα λέμε αυτα για να μαθαίνετε και εσεις οι νέες μην πάθετε σαν εμας. Απλά εμενα κάτι μου έτυχε και επρεπε να πάρω ρουχα δικά μου και δεν είχα έτοιμη την τσάντα και έτρεχα να τα κάνω εκείνη την ώρα μην μείνετε τελευταία στιγμή ποτέ δεν ξέρεις τι θα τύχει ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε? Τα μπεμπάκια χορεύουν στην κοιλίτσα?

Με την ζέστη την παλεύεται γιατί εγώ όχι! :twisted:

Πήγα σήμερα για έρευνα αγοράς! Τι εκμετάλλευση ρε παιδί μου. Στα καρότσια δεν έχουν καν έκπτωση.Μόνο προσφορές σε συγκεκριμένα χρώματα.

Βρήκα μια προσφορά σε κούνια-αλλαξιέρα 500ευρώ.Είναι έπιπλα pali. Τα γνωρίζει καμιά σας να μου πει αν είναι καλά?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Καλησπέρα φίλενάδες!!!:P Χαμός στο ίσιωμα γίνετε με την ζέστη και είπε οτι θα συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή αυτή η ζέστη με την υγρασία!:roll:Και εμείς κάναμε κάποιες αλλαγές στο σπίτι μαζί με τον άντρα μου, βγάλαμε ένα έπιπλο απ το δωμάτιο που είχαμε για να βάζουμε την τηλεόραση και τον υπολογιστή.Για την τηλεόραση πήραμε βάση και την ανεβάσαμε.Βγάλαμε όλα τα υπόλοιπα πράγματα έξω απ το δωμάτιο ώστε να έχουμε τον χώρο μας ελεύθερο για την κούνια του μωρού και για να κινούμαστε πιο άνετα! Απο σήμερα έχω άδεια για 15 μέρες και θα καθήσω να ξεκουραστώ ευτυχώς!!!Θα ξαναγυρίσω στη δουλειά στις 23 Αυγούστου!

MbGIp1.png

αχ άδειουλα τι καλά. Εμείς μετακομίσαμε ιανουάριο αλλά η επιλογή μου δεν ήταν πολύ καλή. Σοφίτα για μας μόνο κρεβάτι χωράει και ένα δωμάτιο κάτω σου εχω 3 ντουλάπες και έπιπλο υπόλογιστη. Εκεί θα μπει το μωρακι με τα απολύτως απαραιτητα του. Δωμάτιο μάλλον στο δικό μας σπίτι θα του κάνω. Ευτυχώς οι τοίχοι ειναι πολύχρωμα βαμμένοι.. Ότι πέφτει εκμετάλλευση στα έπιπλα πέφτει. ικεα έχει τίποτα μήπως βολευτείς; θες να δεις κι εκεί; καρότσι εγώ σκέφτομαι ένα απλό κι ελαφρύ μένω 4ο χωρίς ασανσέρ ασε σου μια φιλη μου εδωσε από το καρότσι της το ριλαξ και πορτ μπεμπε που εφαρμοζε σε αυτη. Θέλω να διπλώνει και να χωράει στο αμάξι. . Βέβαια τα απλά καρότσια μπαίνει το μωρό από 6 μηνών γιατί μέχρι τότε δεν κάθεται αλλά εύχομαι να βολευτώ το μαρσιππο μέχρι . Καλά κάνετε και τα λέτε κορίτσια εγώ μια βόλτα τζάμπο πηγα και πελαγωσα με το τι πρέπει πραγματικά να πάρω και τι όχι

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

τις τελευταίες μέρες ιδίως βραδινές ώρες εχω πολλές καουρες... Το μωρό γενικά ειναι πολύ ζωηρό και ανήσυχο μάλλον

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ τι κανετε καλα ειστε εγω ετσι και ετσι εχθες τρεχαμε νοσοκομεια το μωρο κατεβηκε πολυ κατω , μ ειπαν εχω μικρο τραχηλο γιαυτο κ πονουσα παραπολυ χαμηλα αλλα ανηξε λιγο . δοξα το θεο ολα καλα

τις τελευταίες μέρες ιδίως βραδινές ώρες εχω πολλές καουρες... Το μωρό γενικά ειναι πολύ ζωηρό και ανήσυχο μάλλον

καουρες κ παλι καουρες..μια απο τα ιδια κ κυριως βραδυ κ εγω:rolleyes: ελεος με αντιγραφεις?:tongue::tongue:κ στα αλλα 2 παιδια το ειχα αυτο!την στιγμη της καουρας να πινεις κρυο νερο κ αμεσως ανακουφιζεσαι.εγω γυρναω με ενα μπουκαλι στο χερι:tongue:απο κλωτσιες αλλο τιποτα.κ στριφογυρισματα.αφου νομιζω οτι θα μου βγει απο τον αφαλο καμια ωρα...:P

ΓΕΙΑ ΣΑΣ τι κανετε καλα ειστε εγω ετσι και ετσι εχθες τρεχαμε νοσοκομεια το μωρο κατεβηκε πολυ κατω , μ ειπαν εχω μικρο τραχηλο γιαυτο κ πονουσα παραπολυ χαμηλα αλλα ανηξε λιγο . δοξα το θεο ολα καλα

αμαν βρε κοπελα μου!ποσο εβδ εισαι?τι σου ειπε ο γιατρος?να εισαι ξαπλα?

Holy Diver

Καλή σας μέρα

Και εμένα από κλωτσιές δεν λέγεται. Με έχει ταράξει! Σήμερα έλεγα να πάω μια βόλτα με τον γιο μου αλλά τελικά δεν μας βλέπω γιατί κοιμήθηκε και μετά θα μεσημεριάσει δεν λεει να βγούμε με τόση ζέστη. Λέω να πάω πιο μετά μόνο κανα supermarket να πάρω τα απαραίτητα που θέλουμε.

Και εμείς αρχίσαμε τις αλλαγές φύγαμε την παλιά τηλεόραση με το έπιπλο της και την πήραμε στο σαλόνι και την καινούρια την στερεώσαμε στον τοίχο του καθιστικού της κουζίνας και έχει κάνει πολύ χώρο τώρα :wink: Χθες ήρθε ο επιπλοποιός και μου έφερε το γυαλί και το έβαλα στο τραπέζι της κουζίνας για να προστατεύεται. Ευτυχώς το έφερε αρκετά γρήγορα. Επίσης μου είπε ότι του έφεραν ήδη τα ξύλα για την βιβλιοθήκη και γραφείο και την ξεκίνησε ήδη :D;)

Τώρα μου έμεινε να κλείσω καθιστικό σαλονιού και να μετακομισω κάποια έπιπλα στο σαλόνι επίσης να μετακομίσω τον γιο μου στο άλλο δωμάτιο και να ξεκινήσω να διακοσμώ το δωμάτιο για την κόρη μου και να πάω να πάρω και κούνια. Πρέπει την Δευτέρα να πάρω και τον γιο μου για εμβόλιο και μετά σε άλλη παιδίατρο για τα καθιερομένα checkup. Ακόμη θέλω να πάρω από αυτά που δένουν τις κουρτίνες πως τα λέμε ?? :rolleyes: Α έπρεπε να πάω να πάρω και τις αναλύσεις ζαχάρου που έκανα αλλά αμέλησα και δεν πήγα μάλλον και αυτό από βδομάδας !!! :)

Εγώ στις 17 πάω δουλειά. Και μετά όταν πάω στο ραντεβού μου εύχομαι να μου βάλουν και άλλη άδεια !! χεχε

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Ποπη εύχομαι όλα να είναι καλά τώρα και να σου πέρασαν και οι πόνοι. Φαντάζομαι πρέπει να προσέχεις τώρα εεε ???

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...