Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα συνεγκυούλες μου. Δήμητρα καλώς ήρθες. Το τρίτο σου ε; Ηρωίδα.:wink: Κι εγώ δεν μπορώ με την ζέστη κι έχω εκτοπίσει και τον αντρούλη μου στον καναπέ τον καημένο.:roll:

καλημερααα!κισακι κοιμησου τωρα που μπορεις:tongue: εγω μπηκα για λιγο στα κλεφτα οσο δε πλακωνονται στο ξυλο τα θηρια μου:rolleyes: δευτερα ανοιγει ο παιδικος!γιουπιιιιιιιιιιιιιιι:mrgreen:

Holy Diver

αχαχ γιουπι κι απο μεναααααααααααααααααα!!!γιουπι!!!δενμπορω κουκλιτσα ολη την εγκυμοσυνημ εαυπνιες την εβγαλα και δουλευω και πολλε ςωρες....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλοσώρισες Δήμητρα

Γεια και στα υπόλοιπα κορίτσια. Οι ζέστες δεν υποφέρονται !!! Κατι έγινε απο χθες αλλά πάλυ ανυπόφορα είναι.

Χθες αγοράσαμε καινούργια τηλεόραση και σήμερα κιόλας την βάλαμε αντε πάει και αυτό ;)

Επίσης πήγα στο next και είχαν βάλει μερικά χειμωνιάτικα και τα είχαν 70% πήρα ένα φορεματάκι και 2 μπουφαν που δεν είχα. Τα είχαν 6 και 9 ευρό αντίστοιχα ;) Επίσης πήραμε και κάθισμα του γιου μου που μπαινει στο ποδήλατο και το βάζει ο άντρας μου τώρα ;)

Ενα ένα πράγμα τα τελειώνει να μου φεύγει και μένα λίγο άγχος:D

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!με γεια τ απραγματακια!!!αχ καλαβολευομαστε το χειμωνα με τα φαρδι αρουχα εγωα κομη εγκυμοσυνςη δεν πηρα τιποτα,το χειμωνα τικανουμε???

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ουτε εγω πηρα εγκυμοσυνης,κ στον γιο μου που τον εκανα ιανουαριο βολευομουν με κολαν κ μακρια πουλοβερ απο πανω.απλα τα επαιρνα πιο μεγαλο νουμερο.κ φετος αυτο θα κανω.δε μαρεσουν καθολου τα ρουχα εγκυμοσυνης κ ειδικα τα παντελονια!

Holy Diver

ουτε εγώ σκοπεύω να αγοράσω εξάλλου Σεπτέμβριος και Οκτώβριο θα χρειαστούμε μόνο και δεν είναι βαρύς χειμώνας μέχρι τέλος Οκτωβρίου γιατί εγώ 4/11 γεννάω. Εχω από τον γιο μου που ήταν χειμώνας και θα τα ξετρυπώσω αυτά από την αποθήκη που τα φύλαξα και θα περάσω για 2 μήνες δεν δίνω λεφτά σε ρούχα εγκυμοσυνης. Και αυτά τα πήρα σε πιο μεγαλα size όχι από καταστήματα εγκυμοσύνης :D

Αλήθεια εσείς πότε σκοπεύετε να πλύνετε και να σιδερώσετε ρουχαλάκια ??

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

ΝΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΚΟΛΑΝ ΜΟΥ!!!!αχαχα κι εμενα δε μου αρεσουν καθολου τα ρουχα εγκυμοσυνης....ειναι καπως....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

εγώ σκοπεύω Σεπτέμβριο και μάλλον μέσα Σεπτεμβρίου γιατί την έπαθα την περασμένη φορά και δεν είχα τίποτα έτοιμο και είχα κατααγχωθεί και είπα οτι τώρα θα έχω έτοιμα και τα δικά μου και του μωρού ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

καλησπέρα κοριτσάρες!σήμερα κατέβηκα στο κέντρο και έκανα και τα ψώνια της μπέμπας!πήρα 1 κοτλε φορεματάκι και μπλουζάκι σετ,2 ζιπουνάκια και 2 κολάν για να τα φοράει κάτω από το φόρεματάκιι!10 ευρώ έδώσα για όλα;)!τέρμα όμως πια με τα φρού φρού,από εδώ και πέρα μόνο οσα είναι απαραίτητα...τα ψώνια είχαν πολύ πλάκα γιατι εκεί που κοίταγα έδινε καμιάκλωτσιά η μικρή και έδινε το οκ για να το πάρουμε.σας λέω τρομερή επικοινωνια!!!:D:D:D

καλώς μας ήρθες Δήμητρα!τώρα έχουμε 3 παλιές μαμάδες για να μας δίνουν τα φώτα τους!με το καλό εύχομαι!:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...