Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Κορίτσια κάποιος μου κάνει πλάκα!!!! Χοριακη 4827,30!!!! Άργησε να τη στείλει γι8την έβαλε ξανά επειδή τρελάθηκε και η ίδια! Της λέω είναι καλή? Και μου λέει ότι είναι χοριακη μιας γυναίκας η οποία είναι έτοιμη να κάνει τους υπερηχους της! Δεν έχω σύγκριση με τη μονάδα μέτρησης της δικής μου γιατί δεν έχω το χαρτί της χοριακης, τηλεφωνικά μου είχε δώσει το νούμερο. Όμως σε αυτή που μου έστειλε ταιριάζει η εβδομάδα. Ο γιατρός μου είπε αύριο αμέσως υπέρηχο! Τώρα αγχώθηκα μην έχω κανένα εξωμητριο!!!! 

Ειδες που σου ειπα για τετραψηφιοοοοο;?; ειδες που θα κανεις μωροοοο;?; ειδες που το πρωτο διαγνωστικο παιζει να εκανε και λαθος;?; κοιτα εκει μην εχεις και διδυμα στο τελος!!! Μπραβο ρε κοριτσιιιιιι!!! Ποσο εχω χαρειιιι!!!!! Συγχαρητηριαααα!!!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

kalhmera κουκλες!!!βασιλικη φροντισ ενα τον αποφυγεις,ευχομαι να μη χρειαστει να ξαναπεσεις στην αναγκη του!

κοριτσια εμενα ειναι πολυ ζωηρο,ολη μερα κλωτσαει,αλλα απο το απογευμα μεχριτις 5 τοπρωι ειναι αεικινητο συμμαζεμο δενεχει!κι εχεικαι δυναμη....το πουλακιμου,γερα να ειναι μονο!πραγματακαι για το μωρακι χριστινα?σουπερ?εγω ακομη τιποτα...αςειναι καλα μια φιλη μουεδωσε μπειμπυ σιτ και πορτ μπεμπε....και αποστειρωτη και μπανιερα. ισως παω με τη μαμαμ μου για καροτσι και κρενβατακι αν προλαβω εκπτωσεις

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Υπομονή με τη ζέστη!!! Εμείς ευτυχώς ετοιμαζόμαστε να πάμε για μπανάκι! :mrgreen:

Θα προσπαθήσω να ξαναμπώ το απόγευμα. Προς το παρόν, φιλιά σε όλες! :D

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα και από μένα αν και καθυστερημένα δεν πειράζει :tongue:

Πολλη ζέστη και έχουμε σκάσει εδώ και πολλή υγρασία. Σήμερα λείπει και ο αντρας μου δουλειά και είμαι με τον γιο μου μόνη στο σπίτι ανάψαμε κλιματιστικό και κλειστήκαμε στο σπίτι δεν το κουνάω σήμερα από σπίτι φοβάμαι την ζέστη.

Χθες πήγα σούπερμαρκετ και μετά πήγα να γράψω τον μικρό μου στο σχολείο θα ξεκινήσουμε τον Σεπτέμβριο :) Με το που είδε τα παιδιά και τα παιχνίδια δεν ήθελε να φύγει σηκωτό τον πήρα χεχε

Επίσης προχθές ήρθε και ο επιπλοποιος και μέτρησε για να μου κάνει βιβλιοθήκη με γραφείο στο παιδικό δωμάτιο σε όλο τον τοίχο από το πάτωμα μέχρι το ταβανι. Χθες με παιρνει τηλέφωνο να μου πει την τιμή. Ηθελε 2600 ευρό χωρίς το φπα. Τελικα του είπα είναι πάρα πολλά και τον έριξα στα 2300 ευρό με το φπα και θα μου κάνει και ένα τραπεζάκι για το καθιστικό της κουζίνας και ένα γυαλί για την τραπεζαρία της κουζίνας. Είπε θα τα έχει έτοιμα μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου σίγουρα! Λόγω του ότι θα μου τα φτιάξει όλα με ξύλο καρυδιάς στοιχίζει περισσότερο αλλά επειδή τα έχω όλα στο σπίτι έτσι είπα θα κάνω και την βιβλιοθήκη το ίδιο αλλά μιλάμε για 4 μέτρα βιβλιοθήκη και 3 μέτρα μέχρι το ταβάνι δεν είναι δα και μικρό πράγμα.

Βασιλική μην τολμήσεις να πληρώσεις στο δημόσιο. Η φιλη μου απο Κύπρο ειναι και αυτή έγκυος δεν θυμαμαι αν μου ανέφερε κανέναν ασπρομάλλη γιατρό αλλά αυτή από οτι μου λέει επιλέγει κάθε φορά οποιον θέλει και συνήθως βρίσκει τον ίδιο μέσα. Από οτι μου έλεγε ειναι σε μια κοπέλα αν θες να μάθω όνομα και να σου πω. Στο δημόσιο οποιος είναι εφυμερεύον έχει υποχρέωση να σε γεννήσει δωρεάν !!! Μην τους μαθαίνετε με φακελάκια. Η φιλη μου ξαναγέννησε εκεί και δεν πλήρωσε τίποτα μόνο κάτι ψίχουλα για το δωμάτιο. Αν θες στείλε μου προσωπικό μήνυμα με το όνομα του γιατρού να την ρωτήσω αν είναι καλός γιατί αυτή γνωρίζει πολλούς εκεί μέσα.

Για τα αυτοκόλλητα θα μπορούσες να μας βάλεις καμιά φώτο από αυτά του ικέα ??? Εγώ είχα πάει αρχές Ιουλίου και δεν είχε καλά κάτι ζωάκια θυμάμαι και δεν μου άρεσαν. Ασε που τα είχε και 10 ευρώ το πακέτο ενώ στο Jumbo πήρα 2 πακέτα με πιο ώραία αυτοκόλλητα και είψαν 2.99 το πακέτο. Τα άλλα με την tinkerbell τα πήρα από αλλού αλλά ήταν μεγάλο πακέτο και ήταν 25 ευρό.

Ελένη σε ευχαριστώ για το σιτε θα τα κοιτάξω φαίνετε έχει πολύ ωραία και τα έχει και σε μισή τιμή :wink:

Εγώ έχω αδειάσει και το άλλο παιδικό δωμάτιο και περιμένω τον άντρα μου με την πρώτη ευκαιρία να μετακομήσουμε τον γιό μου. Αλλά και με τόσες ζέστες δεν αντέχουμε να μεταφέρουμε όλα διότι δεν χωράει το κρεβάτι και πρέπει να αποσυναρμολογησουμε και να το ξαναστήσουμε :confused:

Επίσης κάτι βρήκαμε σε τηλεόραση θα πάμε να τις ξαναδούμε και μου μένουν τα έπιπλα σαλονιού που δεν έχω κλεισει τίποτα ακόμα γιατί έχω συγχυστεί :confused:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

καλως την κουλα με την κουλαρα της που ελεγε και ο ψαλτης!!!αχ εγω δ εθα κανω μαλλον παιδικο κοριτσια,ειναι λιγομικρο το δωματιο,οτνα παμε σε δικο μας σπιτι ομωςθ αγινει χαμος...τωρ α μονο τα πααραιτητα!ετσιλεω εκτος αν ξεμυαλιστω πληρως!!!κατσε μεσα!!!εγω σκεφτομαι πως να παω να τασισω τα ζω αμου....σκυλια κοτοπουλα...αχ....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ααααα σας τσακωσα!:tongue: κισακι τι κανεις?εχουμε κ ιδια ΠΗΤ κ κορες!τη μερα που συλλαβαμε επιανε κοριτσια μονο φαινεται:tongue:

ποια γενναει πριν απο μας?πριν τις 3/11 δηλαδη?

Holy Diver

Κορίτσια καλησπέρα και απο μ'ένα!Μην συζητάτε για την ζέστη είναι ανυπόφορη και εγώ με έναν ανεμιστήρα είμαι στην κρεβατοκάμμαρα και λιώνω!!!Τα σεντόνια κολλάνε πάνω μου και ακόμα δουλεύω:(!!!!Την Παρασκευή ευτυχώς πέρνω άδεια και θα ξαναπάω στη δουλειά τέλος Αυγούστου για 3 μέρες!Μετά θα δουλέψω τον Σεπτέμβρη 13 μέρες και θα πάρω την άδεια τοκετού απο το ΙΚΑ.Μήπως έχει υπόψην της καμία τι γίνετε με το επίδομα τοκετού απο το ΙΚΑ και τι χρήματα πέρνουμε περίπου :confused:??????Εμένα απο τον Μάιο μου έχει δώσει μια συνάδελφος κούνια, καρότσι και στράτα!!!Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ειδικά η κούνια είναι σχεδόν αχρησιμοποίητη!!!!Αυτά και απο μ'ένα!!!!

MbGIp1.png

δημητρούλι μου... Κάπου κυκλοφορεί μια λίστα έχει και πριν από μας 2-3 κορίτσια. Ελένη μπράβο για τα πραγματακια ειναι μεγάλο κόστος. Κι εμένα ας ειναι καλά η κοπέλα που μου τα έδωσε. . Πολλά λεφτά ρε σεις'το μωρό ησυχία δεν έχει συνέχεια κλώτσαει και κουνιέται λέμε.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Δήμητρα καλώς ήρθες! Με το καλό το τρίτο σου μπεμπάκι!

Κορίτσια τι ζέστη είναι αυτή!Δεν την παλεύω! Πότε θα αρχίσει να αλλάζει ο καιρός? :roll:

Πάω να βρώ τη λίστα να προσθέσουμε τη νέα μανούλα της παρέας μας!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. amela αγοράκι ΠΗΤ: 2/11/2010

3. kisha κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

4. Dimitra83 κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

5. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

6. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

7. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

8. Katerina11 κοριτσάκι ΠΗΤ: 11/11/2010

9. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

10. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

11. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

12. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

13. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

14. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

axxaa εμ τι σου ελεγα χτες?καλημερα κουκλες!!!!!συναδελφισσες και συμπασχουσες!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημέραααα!!! η ζέστη συνεχίζεται.να φανταστείτε χθές το βράδυ μεταφέραμε το κρεβάτι μου στο υπνοδωμάτιο των γονιών μου και κοιμηθήκαμε όλοι μαζί, γιατί ήταν το μόνο με κλιματιστικό!προβλέπω και απόψε να κομηθούμε με τον ίδιο τρόπο.εγώ πάντως κοιμήθηκα σαν πουλάκι!;)

αχχα ικι εγω σαλονι κοιμαμαι αγκαλαι αμ ε αιρκοντισιονερ η ανεμιστηρα....ανοιγω το καναπε που γινεται υπερδιπλο κρεββατικαι ειμαι σουπερ!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Δήμητρα καλώς ήρθες στην παρέα μας, με το καλό σου εύχομαι να πάρεις αγκαλιά το κοριτσάκι σου!Κορίτσια, υπομονή λιγάκι ακόμα με την ζέστη, όπου να'ναι θα αρχίσουν τα μελτεμάκια και θα είναι υπέροχα!:tongue:Βασιλικούλα την καλύτερη δουλειά έκανες και μετακόμισες το κρεβάτι σου!;)

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...