Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αυτοκανω προγεννητικο με δοσεις ,υπομονη,κουραγιο,επαναληπτικε ςμε δοσεις...αχαχα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα και καλή εβδομάδα.σήμερα πήγα το πρωΐ στο γιατρό και ακούστε τι έγινε:

1. παρόλο που ήταν 60 χρονών ασπρομάλλης μου την έπεσε χωρίς δευτερη σκέψη!:evil::evil::evil:

2.μετά μου είπε ότι αν θέλω να με αναλάβει αυτός στη γέννα πρέπει να του δώσω φακελάκι 500 ευρώ!:evil::evil::evil:

3.οτι στην β' επιπέδου το μωρό ήταν πιο μικρό από το φυσιολογικό:(

και 4. οτι έχω χαμηλό αιματοκρίτη.:(

αυτά μου είπε και μου έκανε την καρδιά περιβόλι...:(

τουλάχιστον άκουσα λίγο την καρδούλα της και ησύχασα λίγο...:?

χαζομαρες σου ειπε για το μωρο,αιματοκριτη πως ειδε εκανες αιματολογικες?πρωτα θακανει ςξετασεικαι φαινονται καθαρα εκει!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Γιεά σας κοριτσάρες!

Είμαστε διακοπούλες στο αντροχώρι και σήμερα κάναμε και το πρώτο μας μπανάκι! :cool:

Έχουμε έρθει μαζί με τους νονούς της μπέμπας και την κορούλα τους που είναι 4,5 μηνών οπότε κάνουμε και φοβερή εξάσκηση. Ο άντρας μου θελει συνέχεια να την έχει αγκαλιά!

Ελπίζω όλες να περνάτε τέλεια! Πολλά φιλιά! :wink:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

1. παρόλο που ήταν 60 χρονών ασπρομάλλης μου την έπεσε χωρίς δευτερη σκέψη!:evil::evil::evil:

2.μετά μου είπε ότι αν θέλω να με αναλάβει αυτός στη γέννα πρέπει να του δώσω φακελάκι 500 ευρώ!:evil::evil::evil:

Βασιλική μου ο γιατρός σου δε μου φαίνεται και πολύ σόι για να σου την πέφτει και να σου μιλάει για φακελάκια... Οπότε ζήτα και μια δεύτερη γνώμη και προσπάθησε να μην αγχώνεσαι. Να δεις που όλα θα πάνε καλά! Όσο για τον αιματοκρίτη είναι απόλυτα φυσιολογικό να είναι χαμηλός.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

εγω ημουν καλα μεχρι τωρα ,αλλα στην επανεξεταση ειχα αναιμια ,ειναι φυσιολογικο γιατι το μωρο τωρα τραβαει σιδηρο...ειδε τις εξετασεις σου?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κορίτσια μην το ψάχνετε,ο τύπος είναι ηλίθιος.λίγο που το έψαξα το βάρος του μωρού μάλλον είναι φυσιολογικό,οπότε μάλλον μαλ_κίες μου έλεγε.για τον αιματοκρίτη παίρνω σίδερο,απλά πρέπει μάλλον να πάρω λίγο παραπάνω.το μόνο καλό είναι ότι κάθε φορά σε στέλνουνε σε άλλο γιατρό.αν με ξαναστείλω σε αυτόν θα τους πώ δεν πάω!με σύγχυσε ,κακό χρόνο να χει!!!με κάνει να βρίζω κιόλας.ούτε μια στο εκατομμύριο δεν πρόκειται να τον πληρώσω για να κάνει το αυτονόητο.δεν το κατάλαβα αν δηλαδή δούλευα στο δημόσιο και με παίρναν να ξεγεννήσω μια αγελάδα θα ζήταγα φακελάκι?ή για να περάσει το παιδί την τάξη πρέπει ο γονιός να δώσει φακελάκι στο δάσκαλο? τι στο καλό συμβαίνει τελοσπάντων? στα χωράφια το γεννάω αλλά φακελάκι δεν πρόκειται να τους δώσω!!!και να φανταστείτε είμαστε και συνάδελφοι... (ο θέος να τον κάνει συνάδελφο!) :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

βασιλικη...τι γιατρο ς ειναι ,κανει και β΄επιπεδουκαι σε παρακολουθει κιολας?δνεεχει ςενα γιατρο που πας?εκει πρεπει να δειξεις τις εξετασεις σου,οσο για το βαρος του μωρου μια χαρα ειναι. ακομηκαι στομικροβιολογικο ν αρωτησει ςθα σου πουν τι γινετιαμε το σιδηρο ρωτα το γιατρο που σε παρακολουθει....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

βασιλικη...τι γιατρο ς ειναι ,κανει και β΄επιπεδουκαι σε παρακολουθει κιολας?δνεεχει ςενα γιατρο που πας?εκει πρεπει να δειξεις τις εξετασεις σου,οσο για το βαρος του μωρου μια χαρα ειναι. ακομηκαι στομικροβιολογικο ν αρωτησει ςθα σου πουν τι γινετιαμε το σιδηρο ρωτα το γιατρο που σε παρακολουθει....

από οτι διάβασα αυτός είναι ο β'διευθυντης της μαιευτικής κλινικής του νοσοκομείου.κάθε φορά που πάμε μας βάζουν σε όποιους έχουν υπηρεσία εκείνη τη μέρα και όταν είναι να γεννησεις, σε ξεγεννάει όποιος είναι εκείνη τη στιγμή εκεί.ευτυχώς υπάρχουν και άλλοι γιατροί στο νοσοκομείο.σε αυτόν πρώτη φορά πήγα και τελευταία!μέχρι τώρα με παρακολουθούσε ενας γιατρός στα Γιάννενα που ήταν τέλειος, αλλά τώρα αφού έφυγα από έκει, μόνο μέσω τηλεφώνου μιλάμε.μόλις κάνω καμπύλη ζαχάρου θα τον πάρω και αυτόν να δώ τι θα μου πεί.

Βασιλικούλα μην στεναχωριέσαι και μην συνχίζεσαι!Ο άνθρωπος φαίνετε οτι είναι αλλού για αλλού!Μήπως επειδή δεν ενέδωσες στις ορέξεις του σου ζήτησε το φακελάκι για να κάνει το αυτονόητο όπως πολύ καλά είπες???Και μήπως γ'ιαυτό σου είπε οτι το μωράκι σου είναι μικρό???Ο αιματοκρίρης σου είναι φυσιολογικά χαμηλός, εγώ εδώ και καιρό παίρνω 2 την ημέρα, πρωί-βράδυ!Καλός τζαναμπέτης μου φαίνετε οτι είναι!Το χειρότερο είναι να έχουν το θράσσος να ζητάνε φακελάκι!Άμα μου κάνει κέφι θα το δώσω απο μόνη μου όχι να μου το ζητήσει κιόλας!:twisted:Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην ξαναπάς σε αυτόν!

MbGIp1.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Βλέπω λίγες μέσα!Κάποιες κάνουν διακοπούλες...! :D

Βασιλική χαζούς γιατρούς θα βρίσκουμε πάντα στον δρόμο μας σε οποιαδήποτε ειδικότητα! Βρες κανέναν άλλον και ξέχνα τον τον άσχετο! Και να μην ανησυχείς! Εγώ για να καταλάβεις τώρα δεν παίρνω για αρκετό καιρό σίδηρο και όταν είπα στον γιατρό ότι έχει πέσει ο αιματοκρίτης μου, μου είπε μέχρι το 26 έχουμε καιρό!

Τα νέα μου τώρα! Ο μπέμπης μου είναι πολύ ήσυχος! Χτυπάει λίγες φορές και συνήθως συγκεκριμένες ώρες! Λέτε μετά να μην μπορώ να τον μαζέψω! :roll:

Σήμερα ήρθαν και τα έπιπλα και τώρα φτιάχνω τα συρτάρια μου! Βρήκα πάλι κάτι να ασχολούμαι! :D

Αυτά για την ώρα! Φιλιά σε όλες!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

καλημέρα!

τι τελευταίες μέρες η ζέστη είναι ανυπόφορη... την κυριακή είχαμε 46 βαθμούς και 85%υγρασία!!!!!!!!!!!!!καμίνι που βράζει το νησί!χθές το βράδυ κοιμήθηκα ελάχιστα και διακεκομμένα.όπου κι αν ακουμπούσε το σώμα μου έβραζε.περίμενα και εγώ να υδρώσω και μετά γύριζα προς τον ανεμιστήρα να μου φυσίξει να δροσιστώ.μαρτύριο!!!μόλις σηκώθηκα και νιώθω αφυδατωμένη.αχ πώς θα περάσει και η σημερινή μέρα?από την άλλη σκέφτομαι πάλι καλά,για φαντάσου να ήμασταν στον 8-9ο με τόση ζέστη!!!

Χριστινάκι και εμένα μια από τα ίδια το μωρό,έχει το δικό της ωράριο και μόλις με καταλάβει οτι ξάπλωσα ξεκινάει ο πόλεμος ενώ όλη τη μέρα είναι κυρία!κάπως έτσι θα είναι και μετά.όλη μέρα κοιμούνται και μολις ξυπνήσουν γίνεται ο χαμός!;)

ξέχασα να σας πώ. μια γειτόνισα μας έδωσε μια περπατούσα!είχε πολύ πλάκα,ακόμα δεν γεννήθηκε η μπέμπα η περπατούσα μας χρειάζεται!!!πάντως όλα είναι καλοδεχούμενα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...