Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Lila86 είπε:

Όχι όχι την ωοληψια τη βγάζω απέξω Παναγία μου δεν θα θελα ποτέ να ξανά κάνω και μπράβο σε όλες που έχετε κάνει τόσες φορες! Να απολαύσεις τη προετοιμασία για την έμβρυομεταφορά ομως γιατί αυτό είναι που αξίζει και η μέρα που θα την κάνεις φυσικά!!! Κοίτα εγώ πριν λίγο καιρό είχα ετοιμάσει όλα μου τα βήματα στο μυαλό μου και τελικά ούτε ένα δεν ήρθε όπως το ετοίμασα γιατί έτσι είναι η ζωή.. οπότε προετοιμάζεις δεν προετοιμάζεις είναι απρόβλεπτο το τι θα γίνει 😉🩷 

Κλαιωωωωω χαχαχαχχααχαχα

Εγώ λέω να πάρεις κατά τις 6 να της δώσεις λίγο χρόνο ακόμη 😂 πάρε παιδί μου εκεί να μάθεις ένα τέταρτο πάνω ένα κάτω!!!

@Eternity κοίταξε κ στα junk emails γιατί πολλά εμένα πάνε εκεί. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

να ρωτησω κατιπου με απασχολει λιγο?πρεπει ν αξανακανω επαναληπτικεη για τοξπλασμα-δεν εχω αντισωματα- και ν ακανω καμπυλη σακχαρου,η οποια πρεπει ν αγιινει μετα την 27η εβδομαδ ακανονικα,αλλα με τοικα τι περιμενεςι?πηρ ανακλεισω γιανα μου τις γραψουν κιεχουν ραντεβου 23 αυγοθστου ελεος!!!!καιαλλες 2 μερες 3 να τι ς κανω και αλλες 3 να βγουνε...........θα ειμαι 7,5+ μηνων! να τι ςκανω εξω ?γυρω στα 60-70 ευρω πμου ειπαν θα στοιχισει,θαπαω να ρωτησω.

για καμπυλη σακχαρουποσες ωρες πρεπει ν αμεινω στο εργαστηριο?

Ωραία, καλό χειμώνα τότε!Ελπίζω όλα καλά θα πάνε με την άδεια μην ανησυχείς, αφού δεν είχε πάρει καθόλου λογικά θα του δώσουν, βέβαια εκείνος ξέρει καλύτερα!Ναι όλα καλά στην β΄επιπέδου, μια χαρά!:D!Τις εξετάσεις πρέπει να της επαναλάβεις, τοξόπλασμα, cmv, γεν.αίματος, γεν.ούρων, και καμπύλη πρέπει να κάνεις στον 7ο μήνα νομίζω. Εμένα τουλάχιστον αυτές μου τις ζήτησε ο γιατρός και μου είπε οτι τις κάνουμε ούτος η άλλος στον 7ο μήνα!Όσο για το ΙΚΑ μην τα συζητάς, εμένα μου κλείσανε ραντεβού για τις 30 Αυγούστου και ρώτησα στην αιμοληψία τι γίνετε σε περίπτωση που ο γιατρός τις θέλει πιο πρίν και μου είπε η κοπέλα να έχω κλείσει το ραντεβού μου όποτε κι αν είναι αυτό, αλλά αν τις θέλει ο γιατρός νωρίτερα να πάω 7,30 το πρωί να τις κάνω όποια μέρα θέλω χωρίς ραντεβού.Για ρώτησε και εσύ στο δικό σου ΙΚΑ να δεις τι θα σου πούνε!Εγώ τότε θα πάω χωρίς ραντεβού στις 10 του μήνα για να έχουν βγεί οι εξετάσεις γιατί στις 30 του μήνα πρέπει να πάω στον γιατρό, έχουμε ραντεβού,(εκείνη την μέρα μου έκλεισε ραντεβού και το ΙΚΑ) οπότε και πρέπει να τις έχω μαζί μου!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λες?επαναηλειπτικη αιαμτος ουρων ειχ ακανει,ουρων βρηκαν πυοσφαιρια,μαλλον ουρολοιμωξη πηρα αμοξιλ,καιαιματοςειεκανα αναιμαι αρχισε να τραβαει το μωρο καιπαιρνω 2 σιδηρα τημερα ...θα παρω στο ικα απευθειας ....σε ευχαριστω παρα πολυ!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ελενιτσ αποτε εχει ;ςπητ?μηπως οκτωβριο?εγω με βαση το σαι τ 4/11,με βαση το γιατρο μου 3/11, με βαση εναν του ικα 5/11 με βαση υπερηχο 1/11

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ειπα κι εγω ν αακουσω το γιατρομου!θα δειξει!!!χιχιχ!εγω β' επιπεδου εκανα 22+5ημ και το μωρο ηταν 520!μεγαλλωνουν πολυ γρηγορα!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Έχω ΠΗΤ 30/11 με βάση τον γιατρό μου, με βάση τον υπέρηχο, με βάση γιατρό του ΙΚΑ και με όλους.:-D Έχουμε κανονίσει όμως με τον γιατρό μου να γεννήσω 17/11 με καισαρική! Μπορεί όμως και να μου αλλάξει ημερομηνία!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

ειπα κι εγω ν αακουσω το γιατρομου!θα δειξει!!!χιχιχ!εγω β' επιπεδου εκανα 22+5ημ και το μωρο ηταν 520!μεγαλλωνουν πολυ γρηγορα!!!

Όταν ρώτησα τον γιατρό που μου έκανε υπέρηχο πόσο είναι το μωρό, μου είπε οτι πάνω-κάτω όλα τα μωρά λεχουν το ίδιο βάρος σε αυτές τις εβδομάδες κύησης!Εγώ ήμουν 23+2.

MbGIp1.png

γιατι 17?ειναι τρομοκρατισσα?αχαχα!γιατι καισαρικη υπαρχειπροβλημα?αν μπαινω σε χωραφι απουδ εν πρεπει κοψτο μου οκ?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

γιατι 17?ειναι τρομοκρατισσα?αχαχα!γιατι καισαρικη υπαρχειπροβλημα?αν μπαινω σε χωραφι απουδ εν πρεπει κοψτο μου οκ?

Ναι, 17 Νοέμβρη...είναι η Κουφοντίνα!!!:tongue: Πρόβλημα δεν υπάρχει, φτού, φτού, σκόρδα!!!!!!!!!!!!!Ξουτ, ξουτ!!!! Εγώ έχω επιλέξει να γεννήσω με καισαρική και μου ήρθε κουτί γιατί ο γιατρός μου θα λείπει απο τις 22 Νοεμβρίου και στις 30 που είναι η ΠΗΤ μας.

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

καλημερα φροσω!χωρις ν ακλεισει ςαπο 184?δεν πρεπει να δουν το χαρτακι?εμενα ραντεβου για να μου τις γραψουν δενεχουν πιο νωρις οχι για να τις κανω...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κοριτσια πηρα στοικα απευθεια ς να μου τις γραψει και μου λεειν απαω την αλλη τριτη στις 10 αν ειναι εκει ηγυναικολογος καλως.........

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μα για το κεντρο μανας και παιδιου μιλαω φροσω μου!!!δε δεχονται χωις ρνατεβου και το κανονικι ικα δε σ εεξυπηρετει αν εισαι σε ενδιαφερουσα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...