Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Makelen είπε:

Ολα παιζουν σταματα! Μπορει αυτο το διαγνωστικο να ειναι καλυτερο και να βγαλει 4ψηφιο να τρελαθουμε! Εσυ πως νιωθεις σημερα;? Ψυχολογικα εννοω. Τα ροζ και τα καφε σταματησαν;

Σ ευχαριστω! Κι εγω αυτο θα σου ελεγα.. οτι η ηλικια βοηθαει. Ωστοσο τα κεντρα βαζουν τις καλυτερες πρωτα. Αν σου επιτρεποταν, θα σου ελεγα να βαλεις και τις 3. Οποτε τωρα θα πρεπει να αφησεις την 3ΒΓ απ εξω και να προχωρησεις με τις αλλες 2..!

Φοβάμαι πως αν χρησιμοποιήσω την καλή κ δε παει καλά, μετά δε θα έχω καμμία ελπίδα με τη χειρότερη και θα πρέπει να αρχίσω να μαζεύω πάλι βλαστοκυστες από την αρχή.. Καμμια λογική το ξερω απλά σκέφτομαι το επόμενο βήμα ποιο θα είναι αν μείνω με την BC μόνο.

Δε ξερω καν ποσα ποσοστά δίνουν κάτω των 35 με τέτοιες βλαστοκυστες. Αν μου επιτρεπόταν θα έβαζα και τα 3 και ο,τι γίνει και μετά θα άλλαζα γιατρό μιας και απάντηση για την ποιότητα των βλαστοκυστων δεν έχω πάρει ακόμα. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα σε όλες τις εγκυούλες του νοεμβρίου!χθές πήγα με την μαμά μου στο αεροδρόμιο της Πάφου γιατί έφευγε ο αδελφούλης για Εδιμβούργο.έτσι εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός και ρίξαμε μια βουτιά στην θάλασσα.ήταν το πρώτο μας μπάνιο.νομίζω της μικρής δεν της άρεσε γιατί ήταν κρύα τα νερά και κλώτσαγε συνέχεια, με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να βγώ σχετικά γρήγορα.άσε που ενώ ήμουν συνέχεια στη σκιά της ομπρέλας πήρα λίγο παραπάνω χρωματάκι!τελικά το αποφάσισα πισίνα και πάλι πισίνα.δεν ξαναπάω θάλασσα._:(

σήμερα ήταν σχετικά καλό το πρωινό,αν και χθές είχα εφιαλτες και δεν κοιμήθηκα πολύ καλά.πήγαμε για τα καθιερωμένα ψώνια της έβδομάδας, όλα πανάκριβα!οι ντομάτες 2,50 τα αγγουράκια 2,50 οι μπάμιες 2,70, τα νεκταρίνια 4,30! τα κεράσια 4,95!δεν πήρα και εγώ τίποτα και θα την βγάλω με σύκα και σταφυλάκι από την αυλή.είναι αισχροκέρδεια.:evil::evil::evil:

ααα!!!τελικά αφού έβρασα τα σύκα για 2 λεπτά τα έβαλα στον ήλιο.σχετικά πάνε καλά.σε 3-4 μέρες θα δούμε τι απέγιναν!!!:)

κούλα,τυχερούλα, την τσίμπησες την αδειούλα!!!κάλα έκανες να ξεκουραστείς και λίγο.αν και θα σε χάσουμε,δεν πειράζει χαλάλι. για αυτοκολλητάκια είχα δει πολύ ωραία στα ικεα με 10 ευρώ το πακέτο ,σε 2 διαφορετικά θέματα και το κάθε πακέτο είχε καμια 20ρια μεγάλα και μικρά.εγω μάλλον από έκει θα τα πάρω. να χαίρεσαι και τον γιό σου!!!:)

Ελένη, μπράβο σου που αποφάσισες να φτιάξεις μόνη σου και με αυτοσχεδιασμούς το παιδικό δωμάτιο.πιστεύω οτι δεν υπάρχει καλύτερο από το να το φτιάχνεις μόνη σου με αγάπη και φαντασία,μονάδικό όσο και το μωρό που θα φέρεις στον κόσμο.δεν λέω οτι δεν είναι ωραία τα έτοιμα,προς θεού, αλλά αν είναι κάτι που το έχεις φτίαξει με μεράκι σίγουρα είναι καλύτερο.τωρα αν έχεις και καμιά καλλιτεχνική φλεβίτσα ακόμα καλύτερα στο αποτελέσμα.πιστεύω η ετοιμασία του δωματίου από τους 2 γονείς έρχονται πιο κοντά στο παιδί τους αλλά δένονται και σαν ζευγάρι.μην φοβάστε να δίνετε και καμιά πρωτοβουλία στον μπαμπά,νιώθει και αυτός πιο χρήσιμος!

χριστινάκι τι έγινε με τα έπιπλα.ξέρω οτι δεν κινούνται τα φορτηγά γιατί και οι γονείς μου πήγαν να φορτώσουν κοντεΐνερ για Κύπρο αλλά δεν τα κατάφεραν...:(

φροσάκι με το μαλακό το περπάτημα,πρέπει να περπατάμε αλλά όχι μέχρι εξάντησης , είτε νωρίς το πρωί είτε το βραδάκι με την δροσιά!1-5 είναι απαγορευτικές ώρες για εμάς!προσοχή στα οιδήματα κορίτσια!εκτός από επώδυνα είναι μερικές φορές επικίνδυνα...:(

περισσότερα νέα άργότερα!!καλα να περνάτε!!!!!!!!!!!!!!8-)8-):cool:

Βασιλικούλα είσαι καταπληκτική, πολύ σε χάρηκα!!!Σχολίασες τα πάντα βρε σύ απο τις τιμές μέχρι και το περπάτημα της Φρόσως!!!:-D Λοιπόν θέλω να μου πείς για τα αυτοκόλλητα που είδες στο ικέα γιατί εχω πάει πάρα πολλές φορές και τελευταία πριν κανένα μήνα και δεν τα είδα!:roll:Τι σχέδια έχουν?Όσο για τον μπαμπά μας, άσε μην συζητάς...μου είπε οτι την μέρα που θα πάω να γεννήσω εκέινος θα έρθει στο σπίτι να φτιάξει την κούνια της μπέμπας!!!!:lol::lol::lol::lol:!!!!Του λέω δεν έχεις να πας πουθενά θα είσαι κοντά μου!!!Το σκεύτομαι και γελάω!Οπότε καταλαβαίνεις οτι δεν τον υπολογίζω στο φτιάξιμο του δωματίου γιατί όπως καταλαβαίνεις εκείνος θέλει να το φτιάξουμε την τελευταία στιγμή, ενώ εγώ θα το φτιάξω όταν μπω στον μήνα μου απο νωρίς το πρωί όταν εκείνος θα λειπει στη δουλεία!:mrgreen:Για τις τιμές μην συζητάς, δεν είναι να ψωνήζεις τίποτα, τιμές φαρμακείου έχουν γίνει όλα!!!:evil:Στη θάλασσα εγώ φέτος μόνο τις πατούσες μου έχω βρέξει ένα βράδυ που πήγαμε βόλτα με τον άντρα μου στην παραλία!:(

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βασιλικούλα είσαι καταπληκτική, πολύ σε χάρηκα!!!Σχολίασες τα πάντα βρε σύ απο τις τιμές μέχρι και το περπάτημα της Φρόσως!!!:-D Λοιπόν θέλω να μου πείς για τα αυτοκόλλητα που είδες στο ικέα γιατί εχω πάει πάρα πολλές φορές και τελευταία πριν κανένα μήνα και δεν τα είδα!:roll:Τι σχέδια έχουν?Όσο για τον μπαμπά μας, άσε μην συζητάς...μου είπε οτι την μέρα που θα πάω να γεννήσω εκέινος θα έρθει στο σπίτι να φτιάξει την κούνια της μπέμπας!!!!:lol::lol::lol::lol:!!!!Του λέω δεν έχεις να πας πουθενά θα είσαι κοντά μου!!!Το σκεύτομαι και γελάω!Οπότε καταλαβαίνεις οτι δεν τον υπολογίζω στο φτιάξιμο του δωματίου γιατί όπως καταλαβαίνεις εκείνος θέλει να το φτιάξουμε την τελευταία στιγμή, ενώ εγώ θα το φτιάξω όταν μπω στον μήνα μου απο νωρίς το πρωί όταν εκείνος θα λειπει στη δουλεία!:mrgreen:Για τις τιμές μην συζητάς, δεν είναι να ψωνήζεις τίποτα, τιμές φαρμακείου έχουν γίνει όλα!!!:evil:Στη θάλασσα εγώ φέτος μόνο τις πατούσες μου έχω βρέξει ένα βράδυ που πήγαμε βόλτα με τον άντρα μου στην παραλία!:(

είχα 2 μέρες να μπώ και δεν ήθελα να αφήσω καμία παραπονεμένη!!!;)

λοιπόν τα αυτοκόλλητα έχουν θέματα παραμυθιών αλλά δεν νομίζω να είναι κάποιου συγκεκριμένου.έχουν βάτραχους, αερόστατα,πεταλούδες κλπ.μάλιστα είχαν και ένα παιδικό δωμάτιο διακοσμημένο με αυτά,αλλά και αντίστοιχα μοτίβα σε κουρτίνες και το όλο δωμάτιο έμοιαζε με παραμυθένιο κάστρο σε "γιούνισεξ"χρώματα(πράσινο,κόκκινο,κίτρινο)δεν ξέρω αν ολα τα ικέα είναι διακοσμημένα με τον ίδιο τρόπο,όμως αν δεν είναι θα τους κλέψω καμιά φωτό και θα σας την βάλω.εμένα πάντως μου έδωσε πάρα πολλές ιδέες.να σου πώ την αλήθεια δεν θέλω να ταυτίστει το παιδί με κανένα ήρωα, αλλά θέλω να είναι και κάτι που να του εξάπτει τη φαντασία.γενικά δεν το πολυβιάζομαι το δωμάτιο γιατί στις αρχές φαντάζομαι θα κοιμάται μαζί μας και αργότερα θα την πάω μέσα.άρα θα το φτιάξω με το πάσο μου, ακόμα και αφού γεννήσω πρώτα με το καλό.βέβαια εμείς έχουμε άλλο χάλι.ενώ ο μπαμπάς δεν έχει πρόβλημα με τις ετοιμασίες,ο παππούς(δηλαδή ο πατέρας μου)δεν θέλει να κάνουμε τίποτα.το θεωρεί γρουσουζιά να αγοράζουμε πράγματα από τώρα, ούτε κάν να κοιτάμε στα μαγαζιά.άσε έχω βρεί τον μπελά μου.δεν τολμώ να αγοράσω τίποτα!!!

να σου πώ και ένα μυστικό.επειδή ο μπαμπάς μας ψιλοβαριέται να κάνει ετοιμασίες ή άλλες δουλειές,του λέω και έγω "δεν πειράζει αγάπη μου,θα το βάψω μόνη μου το δωμάτιο,δεν σε έχω ανάγκη!" ή "λέω να πλύνω τις κουρτίνες αύριο,μπορείς να μου φέρεις τη ΜΕΓΑΛΗ σκάλα να τις κατεβάσω γιατί που να την κουβαλάω αφού πονάει και η μέση μου!" έτσι και τη σκάλα φέρνει και τις κουρτίνες κατεβάζει και τις πλένει και μου τις ξανακρεμάει!!! έτσι να του πεις και έσυ:"που έχουμε βάλει τα κατσαβίδια? λέω να συναρμολογήσω μόνη μου την κούνια αύριο που θα λείπεις, να μην την έχεις και αυτήν τελευταία στιγμή,όταν το μωρό θα μας έχει ανάγκη να είμαστε κοντά του όλη την ώρα." ή κάτι αντίστοιχο, ξέρεις εσύ... και μετά έλα πές μου αν δεν στο κάνει;)!

είχα 2 μέρες να μπώ και δεν ήθελα να αφήσω καμία παραπονεμένη!!!;)

λοιπόν τα αυτοκόλλητα έχουν θέματα παραμυθιών αλλά δεν νομίζω να είναι κάποιου συγκεκριμένου.έχουν βάτραχους, αερόστατα,πεταλούδες κλπ.μάλιστα είχαν και ένα παιδικό δωμάτιο διακοσμημένο με αυτά,αλλά και αντίστοιχα μοτίβα σε κουρτίνες και το όλο δωμάτιο έμοιαζε με παραμυθένιο κάστρο σε "γιούνισεξ"χρώματα(πράσινο,κόκκινο,κίτρινο)δεν ξέρω αν ολα τα ικέα είναι διακοσμημένα με τον ίδιο τρόπο,όμως αν δεν είναι θα τους κλέψω καμιά φωτό και θα σας την βάλω.εμένα πάντως μου έδωσε πάρα πολλές ιδέες.να σου πώ την αλήθεια δεν θέλω να ταυτίστει το παιδί με κανένα ήρωα, αλλά θέλω να είναι και κάτι που να του εξάπτει τη φαντασία.γενικά δεν το πολυβιάζομαι το δωμάτιο γιατί στις αρχές φαντάζομαι θα κοιμάται μαζί μας και αργότερα θα την πάω μέσα.άρα θα το φτιάξω με το πάσο μου, ακόμα και αφού γεννήσω πρώτα με το καλό.βέβαια εμείς έχουμε άλλο χάλι.ενώ ο μπαμπάς δεν έχει πρόβλημα με τις ετοιμασίες,ο παππούς(δηλαδή ο πατέρας μου)δεν θέλει να κάνουμε τίποτα.το θεωρεί γρουσουζιά να αγοράζουμε πράγματα από τώρα, ούτε κάν να κοιτάμε στα μαγαζιά.άσε έχω βρεί τον μπελά μου.δεν τολμώ να αγοράσω τίποτα!!!

να σου πώ και ένα μυστικό.επειδή ο μπαμπάς μας ψιλοβαριέται να κάνει ετοιμασίες ή άλλες δουλειές,του λέω και έγω "δεν πειράζει αγάπη μου,θα το βάψω μόνη μου το δωμάτιο,δεν σε έχω ανάγκη!" ή "λέω να πλύνω τις κουρτίνες αύριο,μπορείς να μου φέρεις τη ΜΕΓΑΛΗ σκάλα να τις κατεβάσω γιατί που να την κουβαλάω αφού πονάει και η μέση μου!" έτσι και τη σκάλα φέρνει και τις κουρτίνες κατεβάζει και τις πλένει και μου τις ξανακρεμάει!!! έτσι να του πεις και έσυ:"που έχουμε βάλει τα κατσαβίδια? λέω να συναρμολογήσω μόνη μου την κούνια αύριο που θα λείπεις, να μην την έχεις και αυτήν τελευταία στιγμή,όταν το μωρό θα μας έχει ανάγκη να είμαστε κοντά του όλη την ώρα." ή κάτι αντίστοιχο, ξέρεις εσύ... και μετά έλα πές μου αν δεν στο κάνει;)!

Αυτό πάλι που λες οτι το θεωρούν γρουσουζιά να ψωνήζεις δεν μπορώ να το καταλάβω!Και εγώ τα ίδια έχω ο άντρας μου δεν με αφήνει να ψωνήσω τί-πο-τα!!!Βέβαια εγώ όλο και κάτι έχω πάρει και τα μισά του τα έχω δείξει και άλλα τα έχω κρυμμένα στην ντουλάπα όπου και δεν πολυ-σκαλίζει να τα βρεί!:roll:Και η κολλητή μου φίλη που είναι και εκείνη μαμά Νοεμβρίου μου λέει οτι είναι νωρίς να ψωνήζω απο τώρα και το θεωρεί γρουσουζιά και εκείνη!Εμένα πάλι μου αρέσει να ασχολούμαι απο νωρίς με τα ψώνια του μωρού και να έχω όλο τον χρόνο μπροστά μου για να ψάξω και να αποφασίσω, να σκευτώ και γιατί όχι να ψωνήζω κιόλας!!!Τα αυτοκόλλητα θα πάω να τα κοιτάξω και στο ικέα αν και οπώς σου είπα έχω πάει αλλά δεν είδα κάτι, ίσως βέβαια και να μην τα πρόσεξα.Και εγώ δεν ψωνήζω με κάποιον συγκεκριμένο ήρωα, πέρνω διάφορα και πεταλουδίτσες, κάστρα, γουίνι, μίκυ και διάφορα άσχετα.Θέλω ποικιλία, όχι κάτι συγκεκριμένο!Στο θέμα με τον μπαμπά που λες έχω και την μητέρα μου κοντά μου και έτσι με βοηθάει σε όλα.Ότι βοήθεια θέλω να ζητήσω απο τον σύζυγο την ζητάω και απο την μητέρα μου, έτσι και αλλιώς εκείνος δουλεύει καθημερινά μέχρι τις 5-6 το απόγευμα, οπότε και δεν θέλω να τον απασχολήσω με τις υπόλοιπες δουλειές.Η μητέρα μου εν τω μεταξύ, πιάνουν τα πάντα τα χέρια της...μέχρι και ηλεκτρολογικά φτιάχνει και έτσι με βοηθάει σε όλα!Και ο άντρας μου φυσικά αν του ζητήσω κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς το κάνει εκείνος!

MbGIp1.png

Κορίτσια βρήκα και αυτό το site με όμορφα αυτοκόλλητα τοίχου για όσες ενδιαφέρεστε και σε καλές τιμές!Κούλα έχει και νεράιδες που θέλεις εσυ! http://www.sticky.gr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

MbGIp1.png

Koritsakia kai egw edw eimai kai sas diavazw! Sugxwreste me alla to kinito den upostirizei ellinika!

Eimai sto xwrio tou antra mou xwris sindesi internet! :(

Vasiliki den ta pirame akoma! Eipe mipws mas ta ferei se duo doseis me diko tou mikro fortigo alla einai

kai I venzini to provlima! tha doume apo deutera ti tha ginei!

To thema grousouzia to exei kai i mitera mou! Den ta pistevw egw auta! Oti einai na ginei tha ginei!

Thalassa kai egw mono podarakia exw vreksei! Kai na sas pw tin alitheia den mou leipei katholou!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

μαλλον πηγατε για πλατσα πλουτσα

και καλα κανατε

νασας πω βρε κοριτσακια μ

παρατηρω στην κοιλιτσα μικρα σπιρακια . 5 η 6 αλλα μια ερχοντε μια φευγουν κατα καιρους σκεφτομαι απο τ φαγητο μπορει.εσεις τι λετε ?

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσιαααααααααα!γυρισα κι εγω μετα απο μια εβδομαδα!τιμου κανετε?τι κανουν τα μπεμπακια σας/

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλο χειμωνα να μου πειτε!!!!!να σαι καλα κουκλιτσα μου εμαθα ολα σουπερ στηβέπιπεδου ε?δεν εαντεξα να διαβασω αλλο!ο αντραςμου δεν παιρενι αλληαδεια,μονο χειμωνα μπορει λογω επαγγελαματος....αλλα ελπιζω να τον εχω διπλα μου μολι ςπαρουμε το μωρ ο στο σπιτι!ουτε γαμου αδεια πηρε τομαιο πουκαναεμ πολιτικο,αρα 1 ισως 2 εβδομαδες να μας χορτασει!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

να ρωτησω κατιπου με απασχολει λιγο?πρεπει ν αξανακανω επαναληπτικεη για τοξπλασμα-δεν εχω αντισωματα- και ν ακανω καμπυλη σακχαρου,η οποια πρεπει ν αγιινει μετα την 27η εβδομαδ ακανονικα,αλλα με τοικα τι περιμενεςι?πηρ ανακλεισω γιανα μου τις γραψουν κιεχουν ραντεβου 23 αυγοθστου ελεος!!!!καιαλλες 2 μερες 3 να τι ς κανω και αλλες 3 να βγουνε...........θα ειμαι 7,5+ μηνων! να τι ςκανω εξω ?γυρω στα 60-70 ευρω πμου ειπαν θα στοιχισει,θαπαω να ρωτησω.

για καμπυλη σακχαρουποσες ωρες πρεπει ν αμεινω στο εργαστηριο?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...