Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 55 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μπαίνετε και εσείς απ' το πρωί για να δείτε τη χοριακη της @Eternity?Αλήθεια,ούτε δικιά μου να ήτανε,έχω τρομερή αγωνία 

Ναι ρε κορίτσια και εγώ μπαίνω μήπως και έχει γράψει κάτι η κοπέλα. Εύχομαι να πάρουμε καλά νέα. 🤞🏻

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε, πως είστε σήμερα:cool:???Εγώ καλά είμαι αν και με πονάει λίγο η μέση μου:?.Στις 11 έχω ραντεβού με τον γιατρό να μου γράψει φάρμακα με το ΙΚΑ και τις εξετάσεις καμπύλης, cmv, τοξόπλασμα, γεν. ούρων και αίματος!Αυτά!Σήμερα ξύπνησα με την έννοια πως θα φτιάξω το δωμάτιο της μπέμπας μόνη μου, με αυτοσχεδιασμούς:confused:!Έχω πάρει κάποια αυτοκόλλητα τοίχου όμως θα πάρω κι άλλα και έχω την κουρτίνα έτοιμη, ραμμένη!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλή σας μέρα

Πήγα και εγώ γιατρό όλα καλά. Αναλύσεις θα είναι έτοιμες σήμερα αλλά βαριέμε και θα πάω μάλλον δευτέρα

Χριστίνα ναι πήρα αδειούλα πάλυ. 17/8 θα πάω πίσω δουλειά ;)

Ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές σας

Χθες ήταν και η γιορτή του γιού μου ήρθαν συγγενείς και διασκεδάσαμε αλλά κουράστηκα. Απο αύριο θα ξεκινήσω και εγώ τις ετοιμασίες περί μωρού

Ελένη τι αυτοκόλλητα πήρες και από που τα πήρες ?? Πήρα και εγώ με την Tinkerbell και θα τα συνδιασω με τις υπόλοιπες νεραιδούλες που πήρα από Jumbo

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Κούλλα μια χαρά θα κάνεις και τις δουλειές σου με την ησυχία σου!

Βασιλική να τον χαίρεστε! θα γίνει και μικρός θείος! :)

Χθες καθάρισα όλο το σπίτι και σήμερα δεν μπορώ να κουνηθώ! Ευτυχώς ο μπέμπης κουνιέται γιατί φοβήθηκα μήπως τον κούρασα! Τώρα περιμένω τα έπιπλα αλλά λόγω απεργίας δεν μπόρεσαν να μου τα φέρουν σήμερα! :twisted: Μετά θα ασχοληθώ με το ψάξιμο της κούνιας!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Καλή σας μέρα

Πήγα και εγώ γιατρό όλα καλά. Αναλύσεις θα είναι έτοιμες σήμερα αλλά βαριέμε και θα πάω μάλλον δευτέρα

Χριστίνα ναι πήρα αδειούλα πάλυ. 17/8 θα πάω πίσω δουλειά ;)

Ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές σας

Χθες ήταν και η γιορτή του γιού μου ήρθαν συγγενείς και διασκεδάσαμε αλλά κουράστηκα. Απο αύριο θα ξεκινήσω και εγώ τις ετοιμασίες περί μωρού

Ελένη τι αυτοκόλλητα πήρες και από που τα πήρες ?? Πήρα και εγώ με την Tinkerbell και θα τα συνδιασω με τις υπόλοιπες νεραιδούλες που πήρα από Jumbo

Κούλα είχα πάει στο πανηγύρι των Αγίων Αναργύρων και βρήκα έναν πάγκο με πολλά αυτοκόλλητα τοίχου και πήρα μερικά.Τα είχε 1 ευρώ το πακέτο και ήταν πολύ ωραία σχέδια.Πήρα δύο μεγάλα, ένα με τον Γουίνι και ενα με τον Μίκυ και την Μίνι που αγκαλιάζονται και κάτι σε πιο μικρά τα οποία τα σχεδιάζεις εσύ να τα κολλήσεις όπως θες για να βγεί η παράσταση.Αυτά θα τα βάλω πάνω απο την κούνια και τα μεγάλα θα τα βάλω σε κάθε φύλλο της ντουλάπας!Τότε δεν ήταν σίγουρο ακόμη ότι θα κάνω κοριτσάκι και γ'ιαυτό τα πήρα με επιφύλαξη και ουδέτερα σχέδια...Τώρα θα πάρω και απο το jumbo τα υπόλοιπα!Τα εχω δεί και εκεί και έχει πολύ ωραία!:wink:

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

πρωττη φορα ειδα τονΠειραια τοσο αδειο απο κσομο πριν τον αυγουστο

Μερικοί δεν έχουν και βενζίνη και την κρατάνε για ώρα ανάγκης.Εγώ περνάω την ώρα μου στο facebook!Εσύ τι έπαθες παιδάκι μου σήμερα και είσαι αναστατωμένη?

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες τις εγκυούλες του νοεμβρίου!χθές πήγα με την μαμά μου στο αεροδρόμιο της Πάφου γιατί έφευγε ο αδελφούλης για Εδιμβούργο.έτσι εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός και ρίξαμε μια βουτιά στην θάλασσα.ήταν το πρώτο μας μπάνιο.νομίζω της μικρής δεν της άρεσε γιατί ήταν κρύα τα νερά και κλώτσαγε συνέχεια, με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να βγώ σχετικά γρήγορα.άσε που ενώ ήμουν συνέχεια στη σκιά της ομπρέλας πήρα λίγο παραπάνω χρωματάκι!τελικά το αποφάσισα πισίνα και πάλι πισίνα.δεν ξαναπάω θάλασσα._:(

σήμερα ήταν σχετικά καλό το πρωινό,αν και χθές είχα εφιαλτες και δεν κοιμήθηκα πολύ καλά.πήγαμε για τα καθιερωμένα ψώνια της έβδομάδας, όλα πανάκριβα!οι ντομάτες 2,50 τα αγγουράκια 2,50 οι μπάμιες 2,70, τα νεκταρίνια 4,30! τα κεράσια 4,95!δεν πήρα και εγώ τίποτα και θα την βγάλω με σύκα και σταφυλάκι από την αυλή.είναι αισχροκέρδεια.:evil::evil::evil:

ααα!!!τελικά αφού έβρασα τα σύκα για 2 λεπτά τα έβαλα στον ήλιο.σχετικά πάνε καλά.σε 3-4 μέρες θα δούμε τι απέγιναν!!!:)

κούλα,τυχερούλα, την τσίμπησες την αδειούλα!!!κάλα έκανες να ξεκουραστείς και λίγο.αν και θα σε χάσουμε,δεν πειράζει χαλάλι. για αυτοκολλητάκια είχα δει πολύ ωραία στα ικεα με 10 ευρώ το πακέτο ,σε 2 διαφορετικά θέματα και το κάθε πακέτο είχε καμια 20ρια μεγάλα και μικρά.εγω μάλλον από έκει θα τα πάρω. να χαίρεσαι και τον γιό σου!!!:)

Ελένη, μπράβο σου που αποφάσισες να φτιάξεις μόνη σου και με αυτοσχεδιασμούς το παιδικό δωμάτιο.πιστεύω οτι δεν υπάρχει καλύτερο από το να το φτιάχνεις μόνη σου με αγάπη και φαντασία,μονάδικό όσο και το μωρό που θα φέρεις στον κόσμο.δεν λέω οτι δεν είναι ωραία τα έτοιμα,προς θεού, αλλά αν είναι κάτι που το έχεις φτίαξει με μεράκι σίγουρα είναι καλύτερο.τωρα αν έχεις και καμιά καλλιτεχνική φλεβίτσα ακόμα καλύτερα στο αποτελέσμα.πιστεύω η ετοιμασία του δωματίου από τους 2 γονείς έρχονται πιο κοντά στο παιδί τους αλλά δένονται και σαν ζευγάρι.μην φοβάστε να δίνετε και καμιά πρωτοβουλία στον μπαμπά,νιώθει και αυτός πιο χρήσιμος!

χριστινάκι τι έγινε με τα έπιπλα.ξέρω οτι δεν κινούνται τα φορτηγά γιατί και οι γονείς μου πήγαν να φορτώσουν κοντεΐνερ για Κύπρο αλλά δεν τα κατάφεραν...:(

φροσάκι με το μαλακό το περπάτημα,πρέπει να περπατάμε αλλά όχι μέχρι εξάντησης , είτε νωρίς το πρωί είτε το βραδάκι με την δροσιά!1-5 είναι απαγορευτικές ώρες για εμάς!προσοχή στα οιδήματα κορίτσια!εκτός από επώδυνα είναι μερικές φορές επικίνδυνα...:(

περισσότερα νέα άργότερα!!καλα να περνάτε!!!!!!!!!!!!!!8-)8-):cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...