Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 55 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μπαίνετε και εσείς απ' το πρωί για να δείτε τη χοριακη της @Eternity?Αλήθεια,ούτε δικιά μου να ήτανε,έχω τρομερή αγωνία 

Ναι ρε κορίτσια και εγώ μπαίνω μήπως και έχει γράψει κάτι η κοπέλα. Εύχομαι να πάρουμε καλά νέα. 🤞🏻

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάρες μου! Πόπη κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι, μη μου στεναχωριέσαι. :lol:Όσο για κιλά... εγώ κοντεύω τα 70 καλέ. :oops:Εμείς και τα μωράκια μας να είμαστε καλά και που θα πάνε, θα χαθούν τα άτιμα. Λίγη διαιτούλα, λίγη γυμναστικούλα και πουφ, πάνε.:cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσαρες τι κανετε ?

ολα καλα ?

amela απο πια περιοχη εισαι εγω πολιχνη ειμαι .

Αχ, τι μου θύμησες τώρα... Από Ωραιόκαστρο είμαι αλλά από τότε που παντρεύτηκα μετακόμησα στο Κιλκίς.:(

Διαφημίσεις

Βρε Χριστινάκι, τι έχουν οι Τοξότες και μας κατηγορείς; Ίσα-ίσα που είμαστε καλόβολοι άνθρωποι (συνήθως) και συνεννοήσιμοι :mrgreen: Έπιασα τα ζώδια πρωί-πρωί και να φανταστείς ότι είμαι και άσχετη!!!

Κορίτσια, φεύγω προς το παρόν. Πάω τράπεζα και για κάτι άλλες δουλίτσες. Σας το είπα; Αύριο φεύγουμε!!! Πάμε στο αντροχώρι με τους νονούς της μπέμπας μας και την δική τους μπέμπα! Για ένα μήνα :cool:! Α! Και το Σάββατο γίνομαι κι εγώ νονά! Είναι αργά για να μάθω το "Πιστεύω" ; :roll:

Δεν μου φταίνε οι τοξότες kata (το ονόμα σου μας το έχεις γράψει?). Απλά επειδή είμαι ψαράκι συννενοούμε καλύτερα με τους σκορπιούς! :wink:

Μελινάκι τι ύψος έχεις? Σου κάνω παρέα στα κιλά! Λογικά σε κανα δυο μέρες θα τα πατήσω και έγω τα 70! Έχω αρχίσει να αισθάνομαι τρελό μπαλόνι!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

αχα εχει συγγενεις ο αντρασ μου εκει . καποια στιγμη θ περασουμε . οταν ερθεις θεσσαλονικη σφρα ν παμε για καφε :D:D

Ποπίτσα, αν δεν βάλεις τουλάχιστον άλλα 10 κιλά, δεν πάω πουθενά μαζί σου.:tongue: Που έχει συγγενείς ο άντρας σου, στο Κιλκίς ή στο Ωραιόκαστρο;

Δεν μου φταίνε οι τοξότες kata (το ονόμα σου μας το έχεις γράψει?). Απλά επειδή είμαι ψαράκι συννενοούμε καλύτερα με τους σκορπιούς! :wink:

Μελινάκι τι ύψος έχεις? Σου κάνω παρέα στα κιλά! Λογικά σε κανα δυο μέρες θα τα πατήσω και έγω τα 70! Έχω αρχίσει να αισθάνομαι τρελό μπαλόνι!

Αδερφή-ψυχή είσαι Χριστινάκι μου. 1,62 είμαι η έρμη, δεν είμαι και το πρώτο μπόι... :rolleyes:Το στήθος και τα μπράτσα μου έχουν γίνει σαν σωσίβιο!!! :?Τουλάχιστον θα μου χρησιμέψουν για τη θάλασσα...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αδερφή-ψυχή είσαι Χριστινάκι μου. 1,62 είμαι η έρμη, δεν είμαι και το πρώτο μπόι... :rolleyes:Το στήθος και τα μπράτσα μου έχουν γίνει σαν σωσίβιο!!! :?Τουλάχιστον θα μου χρησιμέψουν για τη θάλασσα...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αχ πόσο μοιάζουμε! Ίδιο ύψος, ίδια κιλά! Βρήκα έναν άνθρωπο να με καταλαβαίνει! Σύμφωνα με τον γιατρό έχω δικαίωμα να πάρω άλλα 5 κιλά! Ξεκίνησα με 63! Ήθελα να 'ξερα όταν έλεγε ότι θα είναι αυστηρός με το θέμα κιλά τι εννοούσε! Θα μου κλειδώσει το στόμα την επόμενη φορά? :tongue: :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Αχ πόσο μοιάζουμε! Ίδιο ύψος, ίδια κιλά! Βρήκα έναν άνθρωπο να με καταλαβαίνει! Σύμφωνα με τον γιατρό έχω δικαίωμα να πάρω άλλα 5 κιλά! Ξεκίνησα με 63! Ήθελα να 'ξερα όταν έλεγε ότι θα είναι αυστηρός με το θέμα κιλά τι εννοούσε! Θα μου κλειδώσει το στόμα την επόμενη φορά? :tongue: :tongue:

Άντε μωρέ, άσ' τους να λένε. :cool:Αν δεν έχεις κανένα πρόβλημα υγείας, μια χαρά είσαι. Ελπίζω μόνο να μη φτάσουμε τα 80 γιατί μετά όσο δίαιτα και να κάνεις, δεν χάνονται εύκολα τα άτιμα!:twisted:

Διαφημίσεις

γειά σας συνεγκυούλες! πω πω!δεν σας προλαβαίνω!από χθές το μεσημέρι γεμίσατε 2 σελίδες!!! σήμερα είναι μια ωραία μέρα!(καμιά σχέση με την χθεσινή...)είμαι πολύ καλύτερα.είναι και τα γενέθλια του αδελφούλη μου!γίνεται 24 αλλά θα σβήσει πάλι τα 23 κεράκια για πλάκα, γιατί λέει οτι δεν θέλει να μεγαλώσει άλλο!!!του πήρα και εγώ μια κάρτα που έγραφε στα αγγλικά: φαίνεσαι μόλις 21( και από μέσα λέει:όταν σε κοιτάνε από πολύ μακριά και έχει και ομίχλη!) και έχει μια γερικη χελώνα απο έξω. ελπίζω να του αρέσει. σήμερα ήρθαν και οι γονείς από την Αθήνα.όλα πήγαν μια χαρά.μας έφεραν και ένα ζευγάρι σεντόνια για την κούνια που έχει πάνω μια καμηλοπάρδαλη,έναν ιπποπόταμο και ένα λιονταράκι σε χρώματα πράσινο και πορτοκαλί!μου άρεσαν πολύ!

ααα!ξέχασα να σας πώ, χθες προσπάθησα να αποξηράνω σύκα στον ήλιο. μήπως καμιά καλή νοικοκυρούλα ξερει κανενα τρόπο που αποξηραίνονται?εγώ πρώτα τα ξεμάτισα και τώρα τα έβαλα στον ήλιο για 7-10 μέρες.δεν ξέρω τι θα βγεί.αν γνωρίζει καμία ας μου πει να μην παιδεύομαι τζάμπα!

Βασιλική να χέρεσαι τον αδελφούλη σου και μεγιά τα καινούρια σεντόνια!!!Μας έβαλες δύσκολα τώρα με τα σύκα, εγώ πάντως δεν έχω ιδέα!!!:confused:kata μπράβο για την μπέμπα σου, μεγαλώνει!!!Πάντα άξια να είσαι, με το καλό!:-D

MbGIp1.png

Καλημέρα κορίτσια!

Χθες πήγαμε στο γιατρό. Όλα πολύ καλά! Η μπέμπα έφτασε τα 967 γραμ.! Η μαμά τα 61 κιλά! :( Έχω πάρει 7 κιλά! Καλά, το ένα πες είναι η μικρή μου, τα άλλα 6; :confused: Και είχα ήδη ξεκινήσει με 2-3 κιλά παραπάνω από τα συνηθισμένα μου... Τέλος πάντων, τα μωράκια μας να είναι καλά και τα κιλάκια θα φύγουν.

Νεκταρία μου, ο γιός σου έχει ίδια μέρα γενέθλια με τον άντρα μου! Τα λιονταράκια είναι πολύ δυναμικοί άντρες!!!

kata μου πόσο εβδομάδων είσαι???

MbGIp1.png

Καλημέρα κοριτσάκια και αγοράκια! :wink:

Κούλλα μάλλον την πήρες πάλι την αδειούλα για να μην έχεις γράψει πρωι-πρωι!

Νυστάζω τρελά και έχω απίστευτη δύσπνοια! Και έχω ένα σωρό δουλειές να κάνω! :(

Φρόσω το κινητό σου υποστηρίζει και ελληνικούς χαρακτήρες γιατί με το δικο μου μπορώ να σας γράφω μόνο με αγγλικά? Για πες ποιο έχεις να ζητήσω κανένα δωράκι! :cool:

Ελένη απο αυτό το site το έφτιαξα! Έχει ποικιλία! http://www.pregnancy-duedate.com/stepone/pregnancy.html

δεν γραφω με το μπρουζερ του κινητου εχω κατεβασει το opera mini κ υποστηριζει κ ελληνικα

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...