Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 55 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μπαίνετε και εσείς απ' το πρωί για να δείτε τη χοριακη της @Eternity?Αλήθεια,ούτε δικιά μου να ήτανε,έχω τρομερή αγωνία 

Ναι ρε κορίτσια και εγώ μπαίνω μήπως και έχει γράψει κάτι η κοπέλα. Εύχομαι να πάρουμε καλά νέα. 🤞🏻

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:lol: :lol: :lol: Καλά έχετε πάρα πολύ πλάκα που νομίζετε ότι θα γεννήσετε στην ημερομηνία που σας έχει δώσει ο γιατρός σας! Αν όντως γεννήσετε τότε θα είστε φαινόμενα! Παίζει να γεννήσετε από πολύ πιο πριν (ξου ξου ξου!!!) μέχρι και 2 εβδομάδες μετά αν σας αφήσει ο γιατρός σας.

Οπότε Φρόσω και Ελένη θα είστε πολύ τυχερές αν θα συναντηθείτε! ;)

Εγώ στο 1ο είχα ΠΗΤ 10 Αυγούστου και γέννησα 14 με πρόκληση επειδή δε με άφησε ο γιατρός να φάω κι από τον 10ο μήνα γιατί ήταν μεγάλο το μωρό. Αλλιώς καλό Σεπτέμβρη θα έβγαινε! Κι από την Αυγουστοπαρέα έχουμε πολλές που γέννησαν ακόμα και μέσα Ιουλίου ακόμα και πρόωρα και μερικά "καθυστερημένα" σαν το δικό μου! :lol:

Όσο για το άγχος μακάρι να μπορούσα να σας πω κάτι και να σας κάνω να το αποβάλλετε... Είναι κρίμα πραγματικά γιατί στο 2ο που δεν έχεις άγχος δεν μπορείς να απολαύσεις την εγκυμοσύνη με τη φροντίδα του 1ου μωρού... Το καημένο το κοριτσάκι μου το έχω τελείως παραμελήσει... Αχ μην αγχώνεστε όλα θα πάνε καλά! Όλα θα είναι σούπερ! Και όλα τα μικροπροβλήματα ξεπερνιούνται! Να κάνετε ότι τραβάει η όρεξή σας και να απολαύσετε το φαγητό,τις βόλτες,τη θάλασσα και τον έρωτα με τον αντρούλη σας. Να βγαίνετε όσο πιο συχνά μπορείτε! Μετά θα σας λείψουν λίγο οι βόλτες,γεννάμε και χειμώνα... Και μην αγχώνεστε για τα μωράκια όλα καλά θα πάνε,είναι υγιέστατα και θα είναι και πανέμορφα! ;)

μικιο τι μου λες δηλαδη θα φαω ολο τον νοεμβριο ??? θα μπω και στο δεκεμβριο ααααααααααααααααααααααααααααααααα

κοριτσια καμια βαφλα παγωτο θελει παραγγειλα τον αντρα μου

Διαφημίσεις

μικιο τι μου λες δηλαδη θα φαω ολο τον νοεμβριο ??? θα μπω και στο δεκεμβριο ααααααααααααααααααααααααααααααααα

κοριτσια καμια βαφλα παγωτο θελει παραγγειλα τον αντρα μου

Για πότε είπαμε περιμένεις?Αν περιμένεις τέλη Νοέμβρη παίζει να μπεις και λίγο στο Δεκέμβρη! Επίσης παίζει να γεννήσεις και πριν από εμένα που περιμένω στις 3 με 4 Noέμβρη! :D

Όσο για τη βάφλα,αν ήμουν στην 1η εγκυμοσύνη χωρίς τα παραπανίσια μου κιλά θα έτρωγα ευχαρίστως! Αν μάλιστα ήμουν και 50κιλά όπως εσύ θα έτρωγα 2 βάφλες!!! :lol: Καλά κάνεις και το απολαμβάνεις παιδί μου! Και για τρέξτε λίγο τους άντρες σας κορίτσια!!! Μετά που θα αναλάβετε τις περισσότερες ευθύνες καθώς μάνα είναι μόνο μία... θα λέτε "Γιατί δεν τον έτρεξα περισσότερο όταν ήμουν έγκυος να το ευχαριστηθώ???!"

Εγώ δεν τον έτρεξα καθόλου και έκανα και τα πάντα μόνη μου γιατί ήμουν σούπερ γκαστρούλα και τώρα είμαι σαν το βοσκό με τα πρόβατα και το λύκο... Όσο κι αν παραπονεθώ δεν πιάνει! :lol:

Πες τα βρε Νεκταρία! Κανονίζουν και το δωμάτιο οι άτιμες! :tongue: Το μόνο που δεν μου άρεσε (το ίδιο και στην Πόπη απ'ότι κατάλαβα) είναι να πιάσουμε Δεκέμβρη! Άσε που θέλω να βγεί σκορπιός! Δεν συννενοούμε με τον πατέρα, να μου βγει τοξότης να μην μπορώ ούτε με τον γιο! Έλεος! :tongue::tongue::tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

22 νοεμβριου ειναι .

ε κοιτα δεν τρωο πολλα γλυκα τρωο κανονικα σε ολα τ φαγητα . οτι κ ν ειναι . οσο για το τρεξιμο οσο μπορω τον τρεχω αλλα τον λυπαμαι που κ που μ ερχετε κουρασμενος οποτε παραγγελνω καμια κρεπα . η παγωτο

mikio έχω ΠΗΤ 30-11 αλλά μου είπε ο γιατρός μου οτι θα λείπει εκτός Ελλάδας τότε και γ'ιαυτό θα μου το πάρει 17-11.Αχχχ τι ωραία που τα λες, να κάνουμε οτι τραβάει η όρεξή μας,φαγητό,έρωτα,βόλτες κ.τ.λ. ... εγώ προσωπικά το προσπαθώ όσο μπορώ.Σήμερα το απόγευμα ήμουν prive για εκείνον, τον περιποιήθηκα μέχρι που ξαφνιάστηκε και αυτός και απόρησε!:lol::lol::lol::lol::lol:.Νομίζω πως ήδη έχω ένα μωρό στο σπίτι που χρειάζετε φροντίδα!Όσο για τα κιλά κορίτσια, δεν θέλω να ακούω!!!!!!:(

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

:evil::evil::evil::evil::evil::evil: θα γινω διαβολακι εγω θελω μεχρι 22 νομεβριου να εχω γεννησει . εγω τον κακομαθα τον δικο μου παιδια να δω μετα την γεννα που που θα τον εχω χ..... τι θα κανει .

Πες τα βρε Νεκταρία! Κανονίζουν και το δωμάτιο οι άτιμες! :tongue: Το μόνο που δεν μου άρεσε (το ίδιο και στην Πόπη απ'ότι κατάλαβα) είναι να πιάσουμε Δεκέμβρη! Άσε που θέλω να βγεί σκορπιός! Δεν συννενοούμε με τον πατέρα, να μου βγει τοξότης να μην μπορώ ούτε με τον γιο! Έλεος! :tongue::tongue::tongue:

Ωραίο τικεράκι έχεις, μου αρέσει πολύ!:DΚοντεύει το μωρό να μπεί στην κούνια...γιούπιιιιιιιι!!!!!!

MbGIp1.png

Καλημέρα κοριτσάκια και αγοράκια! :wink:

Κούλλα μάλλον την πήρες πάλι την αδειούλα για να μην έχεις γράψει πρωι-πρωι!

Νυστάζω τρελά και έχω απίστευτη δύσπνοια! Και έχω ένα σωρό δουλειές να κάνω! :(

Φρόσω το κινητό σου υποστηρίζει και ελληνικούς χαρακτήρες γιατί με το δικο μου μπορώ να σας γράφω μόνο με αγγλικά? Για πες ποιο έχεις να ζητήσω κανένα δωράκι! :cool:

Ωραίο τικεράκι έχεις, μου αρέσει πολύ!:DΚοντεύει το μωρό να μπεί στην κούνια...γιούπιιιιιιιι!!!!!!

Ελένη απο αυτό το site το έφτιαξα! Έχει ποικιλία! http://www.pregnancy-duedate.com/stepone/pregnancy.html

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Καλημέρα κορίτσια!

Χθες πήγαμε στο γιατρό. Όλα πολύ καλά! Η μπέμπα έφτασε τα 967 γραμ.! Η μαμά τα 61 κιλά! :( Έχω πάρει 7 κιλά! Καλά, το ένα πες είναι η μικρή μου, τα άλλα 6; :confused: Και είχα ήδη ξεκινήσει με 2-3 κιλά παραπάνω από τα συνηθισμένα μου... Τέλος πάντων, τα μωράκια μας να είναι καλά και τα κιλάκια θα φύγουν.

Νεκταρία μου, ο γιός σου έχει ίδια μέρα γενέθλια με τον άντρα μου! Τα λιονταράκια είναι πολύ δυναμικοί άντρες!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Βρε Χριστινάκι, τι έχουν οι Τοξότες και μας κατηγορείς; Ίσα-ίσα που είμαστε καλόβολοι άνθρωποι (συνήθως) και συνεννοήσιμοι :mrgreen: Έπιασα τα ζώδια πρωί-πρωί και να φανταστείς ότι είμαι και άσχετη!!!

Κορίτσια, φεύγω προς το παρόν. Πάω τράπεζα και για κάτι άλλες δουλίτσες. Σας το είπα; Αύριο φεύγουμε!!! Πάμε στο αντροχώρι με τους νονούς της μπέμπας μας και την δική τους μπέμπα! Για ένα μήνα :cool:! Α! Και το Σάββατο γίνομαι κι εγώ νονά! Είναι αργά για να μάθω το "Πιστεύω" ; :roll:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...