Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μελινάκι είσαι σίγουρη για την κρέμα γιατί εμένα μου έγραψε μια ο γιατρός μου, αν και δεν την χρησιμοποίησα ακόμα γιατί μόνο μια μέρα κράτησε και μετά πέρασαν.νομίζω ότι υπάρχουν και φυτικές.πάρε και άλλες γνώμες..

Έχω παραγγείλει μια φυτική αλλά θα ρωτήσω πρώτα τον γιατρό μου πριν την βάλω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και απο μ'ένα κορίτσια!!!!Μελίνα σε ευχαριστώ πολύ!!!Πόπη εγώ μέχρι πριν 1 μήνα δεν είχα ούτε εμετούς ούτε τίποτα.Τον τελευταίο 1 μήνα σχεδόν κάθε πρωί κάνω εμετό:roll:!!!nikx απ'ότι φαίνετε μαζί θα είμαστε στο ίδιο νοσοκομείο, η Φρόσσω θα γεννήσει στις 15 και εγώ 17!Έχεις δίκιο, κανείς δεν υπολογίζει το άνχος που περνάμε μονίμως κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης!Βασιλική και εγώ έχω τα ψυχολογικά μου απο χτες, ότι βλακία θες σκέφτομαι και με πέρνει απο κάτω!!!!Περαστικό θα είναι μην ανησυχείς και εμένα με πιάνει πού και πού!

MbGIp1.png

λοιπον κοριτσια ξυπνησα τωρα ο γιατρος της ελενης ειναι κουκλος εαν το ηξερα εκεινον θα διαλεγα ο δικος μου παλι ειναι λιγο κουκουρουκου αλλα τον παω πολυ

Αααααααα δεν μου τα είπες απο κοντά αυτά, οτι σου γυάλισε ο γιατρουδάκος μου!!!!!:o Λοιπόν, μιας και θα γεννίσουμε μαζί, θα του πω του Στέλιου του γιατρού μου να μας βάλει στο ίδιο δωμάτιο και σε δίκλινο παρακαλώ....:wink:Τι λες και εσύ???Θα είναι τέλεια!!!!

MbGIp1.png

Αααααααα δεν μου τα είπες απο κοντά αυτά, οτι σου γυάλισε ο γιατρουδάκος μου!!!!!:o Λοιπόν, μιας και θα γεννίσουμε μαζί, θα του πω του Στέλιου του γιατρού μου να μας βάλει στο ίδιο δωμάτιο και σε δίκλινο παρακαλώ....:wink:Τι λες και εσύ???Θα είναι τέλεια!!!!

Καλέ θες μετά αντί να φωνάζει τον γιατρό της να ζητάει τον δικό σου και να σου πέρνει τη σειρά? :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

ναι ναι τελεια θα ειναι καθα ακουω μονο ελληνικα κ οχι αλλοδαπα ολε ολεολε

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

nikx ελα θεσσαλονικη να γεννησουμε μαζι αντε δεν παιζω δεν φτανει που θα γεννησουμε τελευταιες και αργοπορημενες .την επομενη φορα π θα βαλουμε προς για παιδακι τελος του μηνος για να γεννησω αρχες του μηνος συγχηστηκα αντε αυτο το 22 μου καθεται μια ζωη στο λαιμο . και να φανταστειτε 22 οκτωμβριου που μπενω στο μηνα μ εχω και γενεθλια παναθεμα με . :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Διαφημίσεις

Οοοοοοοοοχι δεν θα μου πέρνει την σειρά να κάτσει με τον γιατρό της τον κουκουρούκου οπως λέει, αφού τον πάει!!!:-D:D:grin:Λοιπόν Ladycat θα το κανονίσουμε για 2κλινο έτσι???Πόπη δεν νομίζω να μας μένει καθόλου χρόνος για το ίντερνετ!!!Αλλά αν μας μένει ενοείτε οτι θα επισκεπτόμαστε το cafe!!!:roll:

MbGIp1.png

πατησα κ εναν καυγα με τους αλβανους που περιμεναν χωρις ραντεβου ους πηγα πηδοντας τελευταιοι μπηκαν

Kαλά έκανες Φροσσάκι μου!Ήρθαν εδω να το παίξουνε μάγκες δηλαδή???

MbGIp1.png

Kαλά έκανες Φροσσάκι μου!Ήρθαν εδω να το παίξουνε μάγκες δηλαδή???

αφου με ειδε ο γιατρος μου μεσα κ μου ειπε αμαν παιδακι μου τι φωνη καμπανα εινμαι αυτη κ εγω σε φοβηθηκα 000203F2.gifμετα μου εδωσε τις εξετασεις που πρεπει να κανω κ ολα καλα

sig.asp?img=ad1

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...