-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 12 λεπτά , dimi.tra είπε:
Ξέρω πόσο αγχωτική είναι αυτή η φάση μέχρι τις 5 ημέρες, τα πέρασα κι εγώ και όλες μας ! Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά! Συνήθως ένα 30% φτάνει σε βλαστοκύστες οπότε γιατί να μην φτάσει τουλαχιστον η μια; Μια θέλεις να είναι η τυχερή σου! Αλλά μπορεί να φτάσουν και όλες αν είναι καλά τα ωάρια σου και δεν υπάρχει πολύ σοβαρό θέμα στο σπερμα! Οπότε απλά προσπάθησε να σκέφτεσαι όσο πιο θετικά μπορείς. ❤️
Για την ηλικία σου μια χαρά είναι η ΑΜΗ σου, ίσως λίγο προς το χαμηλό αλλά όχι και άβυσσος! Από την μικρο διέγερση φαίνεται πως τα πας μια χαρά, έδωσες τον μέσο όρο, το αναμενόμενο δλδ.
Ναι είναι αρκετά αγχωτικό... μου είπε πως η εικόνα μου στον υπέρηχο δεν έχει καμία σχέση με τις εξετάσεις μου, πως είναι καλύτερη η εικόνα μου δλδ. Κ πως αν είχα πάρει λίγο μεγαλύτερη δοση από το 75 μπορεί να είχαμε πάρει πάρα πάνω ωάρια. Στο σπέρμα δεν έχουμε καθόλου θέμα, το μόνο που κάναμε λάθος ήταν να μην ανανεώσουμε το σπέρμα δλδ είχε πάνω από 7 μέρες αποχή ο άντρας μου, ελπίζω να μην παίζει μεγάλο ρόλο μου είπαν επίσης πως θα κάνουν μικρογονιμοποίηση. Το μόνο μας θέμα ήταν αυτή η μία σάλπιγγα που δεν είχα εξαιτίας του εξωμήτριου και η άλλη που έχει κάποιες ήπιες κατακράτησης περικοδονικα..
Έχω αρχίσει να διαβάζω από τώρα τι χαρτιά χρειάζεται για την επιτροπή, να το πάρω πιο ήρεμα αν δεν αυτά τα 3...
-
Cafe Νοέμβριος 2010
-
Θέματα
-
- 12.252 απαντήσεις
- 1.240.611 εμφανίσεις
-
- 11.351 απαντήσεις
- 2.256.479 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 147.748 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 509.337 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 151.577 εμφανίσεις
-
-
-
- 2.410 απαντήσεις
- 136.678 εμφανίσεις
-
- 12.252 απαντήσεις
- 1.240.607 εμφανίσεις
-
- 1.910 απαντήσεις
- 273.536 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 36
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 532 απαντήσεις
- 117.034 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 482 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 16 απαντήσεις
- 841 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 162 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 1.451 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 6.353 εμφανίσεις
-
- 43 απαντήσεις
- 13.332 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα