Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, linaa είπε:

Είναι δύσκολος ο φυσικός κύκλος θέλει υπομονή. Ξέρω κοπέλα που μάζευε επί 5 χρόνια γιατί εκτός απτήν χαμηλή αμη υπήρχε Κ κληρονομικό νόσημα οπότε έπρεπε να μαζέψει παραπάνω από 10 βλαστοκυστες ώστε να εξασφαλίσει Κ τον προεμφυτικο να βρεθεί υγιές έμβρυο. Κύκλο χωρίς φάρμακα δεν είχε καθόλου .

Θέλει υπομονή Κ επιμονή. Κ φυσικά να δοκιμάσεις ότι μπορείς . Κάθε εξέταση που κάνεις πλησιάζεις όλο Κ πιο κοντά. Αυτά δεν χρειάζετε να τα πολύ ρωτάς απλά κάνεις την εξέταση Κ αποκλείσεις πιθανότητες . 

Επίσης γενικά σαν συμβουλή εμβρυομεταφορες κάνε πιο κοντά στο καλοκαίρι ο οργανισμός γενικά είναι πιο διαθέσιμος είναι η πιο φυσική επιλογή αναπαραγωγής . Δεν ταλαιπώρησε από ιώσεις ο οργανισμός είναι σε καλύτερη κατάσταση Κ υπάρχει Κ καλύτερη ψυχολογία . 

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

11 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καπνίζει αρκετά η αλήθεια είναι. Και εγώ κάπνιζα μέχρι που το μείωσα και σχεδόν το έκοψα ένα διάστημα πριν την ετ. Βέβαια καπνίζω iqos, όχι πως κάνει κάποια διαφορά.

Πρέπει ίσως να αρχίσω να σκέφτομαι πιο ενεργά την δωρεά.

Όσον αφορά το κουράγιο, γενικά έχω απίστευτη επιμονή. Προφανώς αυτό έχει κόστος στη ψυχολογία μου ως τώρα.

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε!!

Το November Rain το άκουσα πρώτη φορά την πρώτη του μηνού (τουτουνού!) από το ραδιόδωνο! Πολύ όμορφο τραγούδι...

Vasdeli ναι, Τρίτη κ Τετάρτη έχουμε απεργίες. Επειδή όμως δεν με παίρνει συνέχεια να χρεώνω άδειες, θα πάω κανονικά αύριο στη δουλειά, μεθαύριο όμως θα ξεκινήσω (κ καλά) αλλά έχω "δουλειά". Η Τετάρτη είναι καλή ημερα για αραλίκι (γενικάαααααα μιλώντας :tongue:). Αλήθεια, με τόσα υποννοούμενα, βγάζετε άκρη?

Εγώ τελικά να στρώσω χαλιά ή δεν έχει νόημα με 20-22 βαθμούς που έχουμε? Εεεεε?

Τώρα έχουμε κατάληψη στο υπουργείο (δεν μας πήγαν εκδρομή :tongue: ) αλλά επειδή βαρέθηκα ανέβηκα στο γραφείο κ σαχλαμαρίζω στο νετ!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα, γενικης συνεχεια!!!!!!ουφ αντε,θελω να τελειωνω ενα-ενα κομματι να ηρεμησω και να ξενοιασω απο αυτο το θεμα πια...

κλειω καλη ξεκουραση!!!!!!!!!

βικυ ολα καλα να σας πανε στο ταξιδακι σας!!!!και ειδικα ολα καλα να πανε στον παυλιτο!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλησπέρα κι από μένα!

november rain ε? αγαπημένο, αλλά πάντα μου θυμίζει ότι ο νοέμβρης είναι ο χειρότερός μου μήνας... :( πάντα κάτι συμβαίνει το νοέμβρη και δεν θέλω ποτέ να ρθει... :? κι αν φέτος μπήκε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, το "rain" δεν άργησε να έρθει... τεσπα...

εμείς καλά σε γενικές γραμμές, για το εξάνθημα σας είπα, σήμερα μου κοιμήθηκε από τις 8.30 και είπα να αράξω μέχρι να έρθει ο δημήτρης!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

τι εγινε?? χειμωνιασε κ παγωσαμε εδω μεσα?? οεο?

ελα να ζεσταινομαστε φατσοπληκτες..

σημερα ο γιος μου μου πε μαμακα απαπο ουρανο

δλδ μαμακα σ αγαπω ως τον ουρανο

βαι βαι βαι

κερναωωωωωωωωωωωω

(κ γω απορω πως απ αυτη τη φατσα βγαινει αυτη η φωνη..)

Διαφημίσεις

Αν δεν υπήρχε κ αυτή η Fire, θα το είχαμε κλείσει από καιρό το μαγαζί!!

Έλα ρε, μια χαρά φάτσα έχει ο τραγουδιάρης, απλά έχει πολλή τρίχα ρε παιδάκι μ'!

Τι σου είπε ο γιόκας βρε ψυχή!! Ένα πακέτο πάνες Νο 10 για την κυρία παρακαλώ αχαχαχα!!!

GEXxp3.png

κ η κλειω αν δεν ηταν θα το χαμε κλεισει προ πολλου..πολλακις!!

μια χαρα φατσα εχει κλειω μ αλλα εγω μια αγροφωναρα θα περιμενα απ αυτη τη φατσα κ οχι αυτην την καταπληκτικη φωνη..

αχ ελιωσα κλειω μου ελειωσααααααααααααααααααααααααααααα :D:D:D

σημερα στο παρκο αντιμετωπισα τον εξης ρατσισμο απο 3 μαμαδες..

δεν εχει φαει σοκολατα ο μικρος ..ακομη?? γιατι??

φφφφφφφφφφφφφφφφσσσστ μποινγκ -ποιος το λεγε αυτο σε ποια ελληνικη ταινια??

οχι κυρα μου δεν εφαγε,για να φαει πρεπει να ξερει οτι υπαρχει,για να ξερει οτι υπαρχει πρεπει καποιος να του εχει δωσει κ κανεις δεν του εχει δωσει..

μεγαλυτερα αδερφακια δεν εχει να βλεπει

ΘΑ ΠΡΕΠΕ να τρωει σοκολατα??

Καλησπέρα!! Καλή εβδομάδα να έχουμε!!

Ποιο κοριτσάκι γκρινιάζει? Αφού λείπω βρε, λείπω το σαβ/κο, δεν προλαβαίνω να διαβασω κ να σχολιάσω, τι να κάμωωωωωωωωωωω...

Πήγαμε σε ένα κουτουκάκι το Σαβ βράδυ, περάσαμε ζζζζζούπερ!!!

Fire, μην ασχολείσαι με άτομα με ακατοίκητο κρανίο! Τι σημαίνει "Γιατί δεν έχει δοκιμάσει σοκολάτα ακόμα?". Διότι έτσι γουστάρω, είμαι βουδίστρια κ δεν τρώμε σοκολάτες, ααααααααα περιέργεια! Προσωπικά δίνω σοκολάτες στην Ελισάβετ κ γενικά είμαι πολυυυυυυυ χαΛαρή στα σκατολοΐδια που τρώει. Αλλά δεν μου κάνει απορία που κάποια μαμά δεν δίνει γλυκά στο παιδί της! Είναι πολύ διαδεδομένο, jesus δλδ, λες κ δεν το έχουν ξανακούσει!

Σαν την ερώτηση που μου έκαναν το Σαβ "Γιατί να ΜΗΝ χτυπάς το παιδί σου? Δεν το καταλαβαίνω!". Ε δεν ασχολούμαι με τέτοιες απορίες, δεν συνεχίζω την συζήτηση, με εκνευρίζει το στυλάκι "ό,τι κάνω είναι σωστό κ στην τελική το δικό ΜΟΥ παιδί δεν έπαθε τπτ (πχ να βγάλει κέρατα), οπότε ορθά πράττω! Όλοι οι υπόλοιποι είναι λάθος".

Μην σου κάνει εντύπωση Fire μου, οι ημιμαθείς δεν γουστάρουν τους διαβασμένους κ φροντίζουν αυτό το κόμπλεξ τους να το αναγάγουν σε επιστήμη αααααααααααααααααααααααα!!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Α γκρινιαζουμε κοριτσακι; εγω ειμαι εκτος οπως σας ειχα πει. Απο τη στιγμη που διαβασα το σχολιο της fire προσπαθω να βρω πως γραφουμε στο καφε απο το κινητο... δεν μου το εβγαζε αυτοματα οπως στο φβ. Τελικα τα καταφερα :tongue:

βρε με τοση παγωνια γινεται να την κανει η γυναικα φωτια; θα πουντιασουμε...

Για τη σοκολατα οκ, το εχουμε ξανα-ακουσει, για το ξυλο ομως τι να πω; οεο;:shock:

Επισης ηρθες τελικα Αθηνα;

Κλειω μπραβο που τα περασατε ζουπερ!

Ηλιανα πως κι απο δω βρε;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Aκομα γραφουμε εδω ε;;;;Τι καλα!!μΠραβο σας....Καλα Κλειω δεν υπαρχει αυτο με το ξυλο!!!Αχαχαχαχαχ..σουπερ ....ΧΑΧΑΧΑΧ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΛΕΜΕ!!!!!!(αυτο μπηκα να σχολιασω και φευγω..παω διπλα)

Ροκου αμεσως να την κανεις; Που πας καλε;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε ειχαμε παλιες ξεχασμενες αφιξεις???

ροκου μπηκες βγηκες,καλε?για ελα κ απο εδω να μας γραφεις!!!

ηλιαννα πολυ καιρο....να μπαινεις τωρα που εκανες την αρχη!!!!

φαιαρ ενα θα πω...γκρρρρρρρ....αυτο το να σε κοιταζουν κ σαν εξωγιηνο,μα δεν το αντεχω!!!κ να σε κανουν να νιωθεις οτι πρεπει να δικαιολογηθεις κιολας!!!γκρρρρ

προσωπικα κ εγω δινω...κ να μην εδινα,η δε γωγω βρισκει απο μονη της...αχ αυτο το παιδι...αλλα παντα με μετρο κ μία στο τόσο....

μα βρε κλειω.....μα βρε κλειω......μα να μην δερνεις το παιδι σου????μα βρε κλειω!!!!!!απαραδεκτη μανα!!!!!!ξανα-γκρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αγγελικακι χαλαρωσε οσο μπορεις!!!!γεμμισε μπαταριες,φορτισε της γιατι θα χρειαστουν!!!καλα να περνατε ψυχη μου!!!

αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σημερα εγω λοιπον ειχα πρακτικη στον παιδικο...αλλα ελα που ο παιδικος εχει καταληψη...κι ετσι να σας πω την αληθεια ουτε στην δουλεια κατεβηκα...

10δεκεμβριου απολυομαστε...κ μετα οπως εγραψα κ στο φεις,δεν μπαινουμε ουτε καν στο ταμειο...

παω για σιδερο τωρα,μια κ ειμαι σπιτι....

φιλια!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...