Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν θυμάμαι την ιστορία σας. Αν έχετε δοκιμάσει διατροφές , βιταμίνες, γυμναστική. Και με το καλό κάνετε σπερματοζωάρια. Μήπως να κάνετε προεμφυτευτικό; Αν έχετε ελέγξει τα πάντα. 

Βιταμίνες γυμναστική συνεχώς … διατροφή έτσι και έτσι …

έχουμε κάποια σπερματοζωάρια αλλά νομίζω το θέμα είναι στο dfi τώρα περιμένουμε και τα νεότερα αποτελέσματα να δούμε μήπως καλυτέρευσαν τα πράγματα αλλιώς νομίζω θα προχωρήσουμε σε βιοψία …

προεμφυτευτικό θα ήθελα πολύ γιατί έχω ήδη δύο αποβολές αλλά διάβασα πως θέλουν 3 για να γίνει …

δηλαδή έλεος δεν μας φτάνουν όλα αυτά που τραβάμε πρέπει να τα περάσουμε και τρεις φορές για να μπορέσουμε να κάνουμε προεμφυτευτικό….

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσακια σας διαβαζω εμαθα για τις καλοκαιρινες εξορμησεις αλλα που χρονος να γραψω.Ο μικρος παραμενει ξενυχτης η δουλεια δεν σταματησε με την καμια μονο μια βδομαδα ξεκλεψαμε για να φυγουμε μετακομισαμε κιολας (ουσιαστικα εγω εκανα την μετακομιση οι αντρες απλα κοιτουσαν που αδειαζε το σπιτι και στο καινουριο εβαλαν απλα τις παντοφλες του-αφηστε τα) Αρρωστησαμε καλοκαιριατικα γαστρεντεριτιδα και τωρα με σπρεπτοκοκο στον λαιμο ωραια πραγματα....Ζηλευω που ολες εχετε δει φωτος μεταξυ σας και εγω δεν ξερω καμια σνιφ σνιφ και επισης εχω να πω οτι εμεις τα δοντια ουτε που θελουμε να ακουσουμε οτι παιζει να τα βουρτσισουμε ααα και το 8εμα μπανιο παραμενει ενα προβλημα αυτα τα νεα εν συντομια.Πιστευω οτι 8α ξεκλεβω πλεον λιγο χρονο να σας γραφω φιλακια σε ολες χχχ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://parentscafe.gr/showthread.php?p=1757770#post1757770

χρόνια σου πολλά γιαβρί μου!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Πέρασα να πω κι από εδώ ένα γεια!

Καταρχήν χρόνια πολλά στο γκουγκουφκάκι μας και στο Χριστινάκι μας!

Τα νέα μου τα ξέρετε, εκτός από την πυρκαγιά μας, δηλαδή τη γυναίκα φωτιά του καφέ μας! Θα στα πω κι εσένα κούκλα. Θα σας διαβάσω και τα ξαναλέμε... αργότερα, το βράδυ, αύριο... θα δούμε!

Φιλάκια πολλά!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ουπς μπήκα στον 6ο!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

gbirthday8.gif

Nα μας ζήσεις Δήμητρα αγαπούλα γκουγκουφκίτσα μας!!! Να είσαι πάντοτε γερή κ δυνατή!

Βασικά χρόνια πολλά στο καφέ μας, τα περισσότερα μωρά μας κλείνουν τα 2 τους, είναι πια νήπια! Αλλά άμα θέλουν ευχούλες ξεχωριστές ας μπαίνουν να γράφουν ααααααααααααααα :D

Isoula πού να σου πάει το μυαλο για τα τσιφτετέλια εεε :tongue: Κ πού να σου πω ότι στην Αίγυπτο που είχα πάει ταξίδι του μέλιτος (τρελλή επιτυχία αυτός ο γάμος ρε παιδάκι μου :D ) εκεί είναι οι αυθεντικές belly dancers κ υποκλίνονταν... Κ κέρδισα κ βραβείο καλύτερης belly dancer! Έχεις προσέξει κάτι φώτος μου στο φβ με τον τίτλο Egypt? Fire ζούλιααααα!!

Μη σου πω για καταστάσεις με χορεύτριες εδώ στας Αθήνας που δεν ήξεραν τι να κάνουν με την περιπτωσάρα μου... Το 'χω η ψωνάρα η Θεάρα, το 'χω!! :tongue::D:tongue:

Έλα ρε Κέλλυ... Περαστικά σας βρε κ αγύριστα... Στην μετακόμιση έφαγες το αγγούρι κ ο συζυγάτος αρμένιζε, εεε? Αφού τους έχουμε μάθει να είναι πασάδες, τι να κάνουμε, να τους κρεμάσουμε? Όντως να γράφεις πιο συχνά, καθώς μπερδεύομαι. Δεν θυμάμαι πολλά για σένα. Θυμάμαι ότι ο γιόκας σου είναι απίστευτα μπροστά σε βάρος κ ύψος, ότι έβγαλε την πάνα από μικρός.... Αυτά.... Γράφε μας πιο πολύ να σε μάθουμε...

Αγγελικούλα μου... Μπήκες στον 6ο ψυχούλα μου... Ξέρεις τι λέω... Θυμάσαι? Ο 5ος μήνας είναι ο ατελείωτος, μετά πάει, έφυγε η εγκυμοσύνη σαν νεράκι... Κ θα φτάσει ο Φεβρουάριος κ δεν θα καταλάβεις καρδούλα μου... Αχ πόσο σε αγαπάω κ θέλω να είστε πάντα καλά...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά και από εδώ στα παιδάκια που κλείσανε τα 2!!

Ελένες, να τις χαίρεστε!

Αγγελική κιόλας στον 6ο, ε;:P

Άντε λίγο έμεινε και θα γεμίσει ακόμη περισσότερο η αγκαλιά σου.....

Όσο για μας....

Χθες τα αγόρια πήγαν για κούρεμα! Τι όμορφα που γύρισαν!!!!

Ο δε κουρέας αποκάλεσε τον γελαστό σκυλάκι Δαλματίας μιας και όπως είπε έχει τρια :shock: χρώματα μαλλιά πάνω στο κεφάλι του...Κατάξανθο, καστανό και λίγο πιο σκούρο καστανό...

Εκτρέφω ένα σκυλάκι Δαλματίας, αχαχαχαχα! :)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ευχαριστούμε για τις ευχούλες σας κορίτσια!!!

κλέλια μου!!! και έλεγα, ένα ωραίο σκίτσο για το κορίτσι μου δεν θά χει φέτος??? να σου πω στεναχωρέθηκα στο φβ. μπερδεύτηκαν όλα τα σχόλια και οι ευχές...

τις φωτό από την αίγυπτο τις είχα δει και αν προσέξεις είχα σχολιάσει το χορό... για δες το!!!:rolleyes:

αγγελική μου! στον 6ο!!! φτου σκόρδα κοπελάρα!

ρε βίκυ... εκτρέφω???:confused: χαχαχχαχαχα!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Μα γι' αυτό Isoula κοριτσάκι μου, σου έβαλα σκίτσο με glitter που λάμπει!!

Στο φβ έκανα καινούριο ποστ, όσες έγραψαν στης Ελένης, έγραψαν κ ξεχωριστά για το κοριτσάκι σου, κάτω από το δικό μου σχόλιο... Όσο για τις φώτος της Αιγύπτου (Fire ζούουουουλιαααααα): έχεις μάτι ρε... Κ κυριολεκτικά, κ μεταφορικά!

Με 'γεια το κουρεματάκι των αγοριών σου Vasdeli! Άκους εκεί Δαλματίας αχαχαχα :tongue::D:tongue:

GEXxp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Ναι μπήκα στον 6ο. Ευχαριστώ για τις ευχούλες σας!

Κοιτάζω τα 2 τικεράκια μου, το ένα λέει 118 days to go και το άλλο 160 days to go... ότι να' ναι...

Λοιπόν να ενημερώσω με λίγα λόγια τη fire ότι περάσαμε μια νύχτα στο παίδων με ορό λόγω συνεχόμενων εμετών. Ίωση είπαν… Τρελή ταλαιπωρία αλλά δε βαριέσαι. Πάει μια εβδομάδα τώρα και αρχίζει να συνέρχεται το πουλάκι μου. Δόξα τω Θεώ!!!!!!!!! Κάτι τρώει τώρα, γιατί δεν είχε καθόλου όρεξη.

3η ίωση μέσα σε ένα μήνα….

Α εκείνη την ημέρα έκανα και τη β επιπέδου. Μόνη μου πήγα. Ευτυχώς όλα καλά εκεί!

Fire με το καλό να μας έρθεις! Εύχομαι όλα δεξιά να είναι για όλες μας και να ανταμώσουμε!!!!!!!!!

Vasdeli κι εγώ θέλω να σε γνωρίσω!!!!!! Και το Δαλματίας σου φυσικά!

Ειρήνη μου τώρα θα διακοπάρεις εσύ! Σου αξίζει ψυχούλα μου!!!!!!!

Φυσικά και δεν έχω πρόβλημα να ποστάρεις τα μνμ μας. Σου απαντάω σʼ αυτό που είχες ρωτήσει πριν αιώνες, θυμάσαι;

Βρε γατούλα η Γωγώ; Αυτά τα λένε πρώτα απʼ όλα, δεν τʼ αφήνουν!!!!!!! Μπράβο στο Γωγουλινάκι!!!!!!

Σοβαρά δεν ήξερες για το σκηνικό της πρώτης συνάντησης; Έτσι όπως τα λέει η Κλειώ, την κούφανε τη γυναικούλα……. χαχαχα

Βρε τόσος ντόρος έγινε για το μπλε φόρεμα και τελικά ήταν μωβββββ;;;;;;

Όλα μαζί τʼ απάντησα πάλι…

Κλειώ μπήκα στον 6ο αλλά αυτός ο μήνας (στα τέλη του) μου κάθεται λίγο στο στομάχι γιατί ήταν η πρώτη φορά που πρήστηκα, δεν έδωσα την κατάλληλη προσοχή αλλά δεν το αψήφησα κιόλας αλλά μετά ήρθε η θρομβοφιλία…….. πφφφφ

Επίσης ήθελα να σου πω ότι αφού πλήρωσες λογαριασμούς και έμεινε και κάτι μέσα… πάλι καλά. Εμάς δεν φτάνουν πλέον και όλο τραβάμε από τα έτοιμα. Τεσπα ας μην κλαψουρίζω, αλλά πονάει γμτ. Θέλω να γεννήσω κιόλας.

Βρε Κλω-Κλω μου δεν την ήξερα όλη αυτή την προ-ιστορία σας. Μπράβο στη γιαγιά! Όσο για το τσιφτετέλι σιγά μη δεν κέρδιζες! Εγώ πάλι δεν τοʼ χω καθόλου………

Ερώτηση:

Παπλώματα πλένετε ε; Εμείς το τζάσαμε. Το δώσαμε στην πεθερά γιατί σκάγαμε και έπιανε άδικα τη ντουλάπα…

Εγώ θέλω να βάλω στο πλυντήριο έναν γίγας αρκούδο, αυτά που είναι πάνω από ένα μέτρο, ξέρετε. Θα χωρέσει άραγε κι αν ναι πως θα βγει, στραπάτσα και θα ισιώσει ή θα τον χαιρετήσουμε; Το έχει επιχειρήσει καμιά σας;

Μου τον είχε κάνει δώρο ο καλός μου το 2000 και εδώ και καιρό τον έχει εντοπίσει η μικρή πάνω στη ντουλάπα και όλο και τον ζητάει….. αλλά τόσα χρόνια δεν είναι να τον πιάσει η μικρή… μπλιαξ

Στη μπανιέρα πάλι θα κάνει ένα χρόνο να στεγνώσει και δε θα ξέρω αν θα ξεπλυθεί και καλά. Στο καθαριστήριο δεν το παίρνουν. Υπόψιν έχω το όρθιο πλυντήριο… Ακούω συμβουλές!

Ισούλα μπράβο για την τουαλέτα της γκουγκούφκως μας! Τι έπαθε με τον ύπνο; μια χαρά ήταν τόσο καιρό η δικιά σου. Φτου φτου σκόρδα!!!!!

Κούκλα μου τι μου θύμησες με αυτό το παλιό σου ποστ……… να την χαίρεσαι αγαπούλα μου!!!!!!!!

Κelli κι εγώ δεν θυμάμαι πολλά. Καλά λέει η Κλειώ να μπαίνεις να σε μάθουμε!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Δικιο εχετε θα μπαινω πιο συχνα....

Παπλωμα το πλενω κανονικα στο πλυντηριο και μετα ξαπλωτο σαν να το εχω στρωσει πανω στην απλωστρα και βγαινει τελειο το ιδιο και κουκλος μονο εναν τεραστιο εχω ο οποιος δεν μπαινει πουθενα οποτε τον κανω μπανακι στην μπανιερα με σαμπουαν και μετα πανω στην απλωστρα και αυτον και μια χαρουλα.Γενικα τα παντα πλενονται αυτης της αποψης ειμαι....Ναι ρε Κλειω κανονικοτατα κακομαθημενος αλλα ξαναρχισα τα παλια καλα με τη γκρινια και ξαναστρωνει χιχιχι τελικα λιγη γκρινια και σταματανε να μας βλεπουν σα δεδομενο οτι κανουμε τα παντα.....Χρονια πολλα στα ζουζουνακια σας και απο μενα παντα χαρουμενα και ευτυχισμενα να ειναι...

Διαφημίσεις

Αγγελική μου, εννοείται πως σου μένουν 118 μέρες (= σχεδόν 4 μήνες) για να γεννήσεις κ όχι 5,5 μήνες, όπως λέει το άλλο τικεράκι... Τι κουλό! Μετράει μήπως εγκυμοσύνη ελεφάντων? :tongue:

Kαταλαβαίνω πολύ καλά τι γράφεις, έχεις συνδυάσει καταστάσεις με μνήμες αλλά να σου πω: δεν θα ξαναπεράσεις τέτοια τρομάρα! Πήγες κάτι να πάθεις, ευτυχώς το προλάβατε κ τώρα από την αρχή της εγκυμοσύνης οχύρωσες την μπέμπα σου! Άρα, φτιάξε καινούριες μνήμες! Άλλη εγκυμοσύνη, άλλη ομορφιά!

Άμα χωρέσει ο αρκούδος στο πλυντήριο, να τον πλύνεις σε πρόγραμμα ΧΩΡΙΣ στύψιμο. Ακόμα κ στριμωγμένος μια χαρά θα βγει! Απλά μετά θέλει κάτι χρόνια να στεγνώσει... Γιατί μωρέ δεν εκμεταλλευτήκατε τις φοβερές κ τρομερές καλοκαιρινές θερμοκρασίες? Από Δευτέρα χαλάει ο καιρός. Κ μην διανοηθείς να μεταφέρεις τον αρκούδο από το πλυντήριο στο μπαλκόνι. Σε πρόγραμμα χωρίς στύψιμο, θα είναι ασήκωτος! Ο συζυγάτος σου θα καθαρίσει κ θα τον μεταφέρει.

Κέλλυ μου, έτσι... Θέλει εκπαίδευση αυτή η ράτσα (δλδ οι σύζυγοι :D ).

GEXxp3.png

κλέλια μου σ' ευχαριστώ πολύ! ήταν πολύ συγκινητικό!

αγγελική τίποτα δεν έπαθε με τον ύπνο, όλα καλά και μάλιστα σήμερα κοιμήθηκε και χωρίς πιπίλα, έλεγα για τότε που ήταν αρρωστούλα η μικρούλα μου!

τα φετινά γενέθλια τα έζησα πιο πολύ, παρόλο που δούλευα και πρωί και απόγευμα. τα έζησα πραγματικά. πολύ έντονα και όμορφα!

όσο για το πλύσιμο, εγώ πλένω τα πάντα. και αρκούδια βάζω στο πλυντήριο και κάποια ναι, ακόμα και στο στεγνωτήριο!!! τόσο μεγάλο δεν έτυχε βέβαια, αλλά τα παπλώματα μια χαρά τα πλένω! και με στύψιμο!!!

κέλλυ κι εγώ δυστυχώς δε σε θυμάμαι... δεν πειράζει, θα γνωριστούμε τώρα! ;) ούτε κι εσύ φβ?

6umkp3.png

Jdbyp2.png

καλησπερα! να μαι κ γω ξανα μαζι σας..

ειχαμε τη βαφτιση της ανιψιας μου,αρκετο τρεξιμο κ καθολου χρονο για ..καφεδες ;)

ειρηνη κ αγγελικη σας ευχαριστω που μου κανετε εξτρα ενημερωση..!

με χαροποιει πολυ η διαθεση σας να μ ενημερωσετε :P

ωστοσο..αγγελικη μου ευχομαι τις επομενες φορες να μου γραφεις μονο ευχαριστα :| μπραβο για τον τροπο που αντιμετωπιζεις τα πραγματα!ευχομαι οταν θα κατεβω να εισαι σε θεση να γνωριστουμε κ απο κοντα..

ειρηνη μου ευχομαι να περνας σουπερ εκει που εισαι κ να γεμισεις μπαταριες!!!

κλειω κλειω κλειω!! ενταξει λοιπον,στειλε μου τις φωτο στο μαιλ μου να σε καμαρωσω..χαχαχα!!!αντε ντε,πρασινισα απο τη ζηλεια μου:tongue:

βικυ κ γω τον κουρεψα να ειναι περιποιημενος στη βαφτιση αλλα επειδη δεν καθοτανε το κεφαλι του εχει γινει σαν εργο τεχνης κουλτουριαρη.. αστα να πανε

ελενη να χαιρεσε τη δημητρουλα σου!! επισης να στειλω ευχες σ ολες τις φατσοπληκτες που δεν μπαινουν εδω και τα μωρουλινια τους κλεινουν αυτες τις μερες πανω κατω τα 2..

εκτος απο τον δικο μου κ της βικυς..

γκράτσιε τάντο φουόκο!!!!

κλέλια, θέλω γαργαλιστικές λεπτομέρειες! ξέρεις εσύ!!!;)

6umkp3.png

Jdbyp2.png

oυπσ τι εγινε??

πεσαμε σε χειμερια ναρκη κ ακομη δεν χειμωνιασε??

για να βλεπω παρουσιες..

στους 22 μηνες χθες το βραδυ με εκνευρισε τοσο πολυ για πρωτη φορα κ ενω ετρεχε πισω μου κ πιο πισω ο μπαμπας,του φωναξα φυγε δυνατα..

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

κλαψ κλαψ κλαψ :|:(:(:(

μετα το βραδυ κοιμηθηκαμε αγκαλια,αλλα το πρωι φανηκε οτι δεν με συγχωρησε..

το μωρακι μου,πλεον θυμαται

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...