Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν τα μετράω καλά πρέπει να μάζεψα 7-8 από τους 5 φυσικούς. Κάποιοι έδωσαν 2. Κάποιοι έδειχναν κ 3 αλλά ήταν κενό το ωοθηλακιο μέσα. 
      Δεν έχω αποκλείσει τη δωρεά. Απλα δε ξέρω αν είναι ακόμα η στιγμή. Αυτό προσπαθώ να καταλάβω. Το πότε είναι η στιγμή τελικά.

Το έχω διαβάσει και εγώ αρκετές φορες αυτό για την 3η ημέρα και το σπερμα αλλά δε ξέρω τι ισχύει τελικά.

Θα το νιώσεις και θα είσαι σίγουρη ότι τώρα είναι η στιγμή. Χωρίς αμφιβολίες. Αφού τώρα νιώθεις έτσι σημαίνει δεν ήρθε η ώρα. 
      γενικά φαίνεται να έχεις καλά αποτελέσματα.

πρίν από 19 λεπτά , Blu24 είπε:

Συγνώμη που επεμβαίνω στην συζήτηση σας !!! Αλλά αυτό με το σπερματοζωάριο ότι έχει να κάνει από την 3η μέρα ισχύει; Το έχουν πει γιατροί ; Διότι εμείς με τελείως χάλια σπερμα είχαμε 4 βλαστοκύστες από τα 5 γονιμοποιημένα!! Δεν ήταν βέβαια καλής ποιότητας (4BB,4ΒC,4BC,3BB)

ακριβως. Είχατε γονιμοποιημένα αλλά όχι καλή κατηγορια. Δεν είναι τυχαίο, ούτε εμείς είχαμε καλή κατηγορία. Γονιμοποιήθηκαν 8 από τα 12 ώριμα ωάρια στην δική μας περίπτωση. 2 σταμάτησα 3η μέρα και 2 μοριδια. 2 καλή κατηγορία και 2 κακή. Στην δική μας περίπτωση θεωρείτε ότι ευθύνεται το σπερμα . Είχα και 2 βιοχημικές. 
      μετράει στην εξέλιξη. 

Στο δικό σου φαίνεται ότι το άριστο ωάριο σου κατάφερνε να κάνει τα έμβρυα βλαστοκύστες ζ από εκεί και πέρα το κακό σπερματοζωάριο ας το μεταφράσω έτσι , δεν έκανε την βλαστοκύστη γερή καλή κατηγορία. Άριστη . 2 άριστα υλικά φέρνουν 1 άριστο έμβρυο. 

Κορίτσι μου γλυκό. Ψάχνουμε το 1 τέλειο ωάριο με το 1 τέλειο σπερματοζωάριο. Θα γίνει!!! 
      Μην ξεχνάτε όμως να κάνετε σεξ! Συγνώμη αν το λέω ωμά.

Αν δεν έχετε άλλο θέμα τότε και η φυσική σύλληψη δεν αποκλείεται! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

hello!!!!!!!

πάλι πολλά είπατε...

ας ξεκινήσω με την οδοντόκρεμα. εμείς χρησιμοποιούμε την παιδική θέραμεντ, τώρα πια παίρνουμε την 1-3. και τρελαάινεται να βουτσίζει τα δόντια της. ο γιατρός μας είπε από τη στιγμή που τρώει και παίνει κανονικά απ' όλα, χρησιμοποιούμε οδοντόκρεμα.

εγώ την πιπίλα δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να την κόψω.. το παιδί μου είναι αποφασισμένο να την πετάξει στα σκουπίδια μόνη της, αλλά κάθε φορά που το συζητάμε για να το κάνει, όλο και κάτι γίνεται και έχουμε πισωγύρισμα... όπως τώρα με τους εμετούς... χθες βράδυ κοιμήθηκε 30' και 7,30 ώρες τσίριζε... φαντάζεστε να μην είχε και την πιπίλα? δεν ξέρω... ευτυχώς τουαλέτα πήγαίνει σχεδόν κανονικά, λίγος δρόμος έμεινε μέχρι να πετάξουμε εντελώς τις πάνες.

Clelia πάλωμα στη μπανιέρα ε? τη μαμά μου μου θύμησες... με τάιντ χεριού τα έπλενε η μαμά. τώρα μου τα δίνει εμένα που χωράν στο πλυντήριο!!!

Fire δεν ξερω για το 70% του καφέ μας, αλλά το 100% είναι κορίτσαροι και φανταστικά παιδιά!!! και αυτόέχει σημασία ε?

IRINI83 τελικά μωβ είναι το φόρεμα? τόσος ντόρος...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!

ειρηνη μου σ ευχαριστω κ γω για τα καλα σου λογια!

:P;)μα την αληθεια λεμε!!!!
Αν τελικά το πλύνεις στην μπανιέρα βάλε σκόνη μλυντηρίου όχι υγρό απορρυπαντικό....δεν κάνει πολύ αφρό και ξεπλένεται εύκολα....;)
βασδελακι λες καλυτερα με σκονη?οσες φορες τα επλυνα εβαζα υγρο...μου φαινοταν οτι πιανει περισσοτερο...ξερω γω?την τελευταια φορα πρεπει να τα πλυνα με ταιντ......

εγω ναι μεν εχω μεγαλο πληντυριο αλλα πως γινεται δεν καταλαβαινω....την πρωτη φορα μου το πλυνε μια χαρα το παπλωμα....απο εκει κ περα δεν ξαναχωρεσε το παπλωμα στο πληντυριο!!!!!!!:confused::rolleyes:λετε να μικρυνε το πλυντηριο????:tongue::tongue::tongue:χαχαχα

τουαλέτα πήγαίνει σχεδόν κανονικά, λίγος δρόμος έμεινε μέχρι να πετάξουμε εντελώς τις πάνες.

μπραβο στην δημητρουλα μας!!!!!η γωγω εμεινε τελευταια βλεπω!!!!!νιωθω τυψεις τωρα....σοβαρα....πρεπει να αρχισω προσπαθειες...:rolleyes:

IRINI83 τελικά μωβ είναι το φόρεμα? τόσος ντόρος...

ωω ....yesss!!!:confused::rolleyes::tongue:χαχαχα!!!
. Κάτι ήξερε ο παιδίατρος κ μου είχε πει πριν από 1 χρόνο περίπου ότι δεν θα δω την Ελισάβετ ποτέ χοντρή.... Πράγμα το οποίο με χαροποιεί...
κ μενα το χει πει κ για τις 2!!!!μα τι πιο καλο?????να πεδευονται σαν εμενα που μετραω και το νερο που πινω?????μια ζωη,και στα 50κιλα που ημουν διαιτα εκανα!!!!!!!!!ενω ο αντωνης τρωει τρωει κ αντε να κανει λιγο,τοσο λιγο στομαχακι και μια χαρα!!!απο εκεινον πηραν ευτυχως!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Fire άστην να λέει!

Λίγες το έχουν καταφέρει, κυρίως δευτερομάνες.

Ούτε η Ελισάβετ έχει σημειώσει πρόοδο, παρά μόνο ότι λέει "κακά πουά πάνα" (=κακά πολλά στην πάνα) όταν τα έχει κάνει. Κ επίσης στα καλά του καθουμένου κάθεται στο γιογιό με τα ρούχα της κ όταν την ρωτάω τι κάνει, μου απαντάει "κακά" ή "κισα" αλλα δεν κάνει τπτ. Κ όταν επιχείρησα προ 2,5 μηνών να την βάλω στο γιογιό χωρίς πάνα, καθόταν δεν έκανε τπτ κ μόλις σηκωνόταν τσσσσσσσ με κατούραγε...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ειρήνη φυσικά και δεν έμεινε τελευταία!

κι εδώ η γκουγκουφκίτσα μου, πρωί βράδυ έχουμε καθιερώσει τσίσα και κακά στην τουαλέτα (δε θέλει γιογιό) κι όταν είμαι εγώ μαζί της ή ο μπαμπάς της κι ενδιάμεσα, αλλά έχουμε ένα θέμα... όταν είναι μαζί μας ή με τη μαμά μου της φοράμε βρακάκι και όχι πάνα. η πέθερ όμως δε θέλει να λερώσει το πάτωμα ή τα στρωσίδια της και της φοράμε αναγκαστικά πάνα! κι έτσι έχουμε πισωγύρισμα σχεδόν καθημερινά...

το χειρότερο είναι 1-2 φορές που την πήγα στην πέθερ με το βρακάκι της, λέω "η δήμητρα δεν φοράει πάνα" και ξεκινάει ένα σόου και τις 2 φορές "α α α, δήμητραααααα, στο μπαλκόνο γρήγοραααα" λες και το παιδί μου είναι σκυλάκι... την πρώτη φορά την άφησα να της φορέσει πάνα. τη δεύτερη πήρα τη μικρή κι έφυγα...

το παιδί ποτέ δεν έχει κάνει πάνω της τσισάκια όταν είμαστε έξω από το σπίτι...

ας το καλό... συγχίστηκα πάλι

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

τη δεύτερη πήρα τη μικρή κι έφυγα...

Και πολύ καλά έκανες!!!

Ρε πάμε καλά?? Τι συμπεριφορά είναι αυτή σε ένα μωροπαιδάκι 2 χρονών???

Τα τσίσα στο πάτωμα πες της, φεύγουν με νεράκι. Στο χαλί το ίδιο, άντε βάλε κ λίγο σαπούνι για να μην μυρίσουν. Άμα φοβάται μην της κατουρήσει τα κρεβάτια μπορεί να βάλει πάνω από το στρώμα κ κάτω από το σεντόνι αν όχι τα ειδικά προστατευτικά που πουλάνε για κατούρημα, τα τραπεζομάντηλα της κουζίνας, τα πλαστικά, που πουλάνε στις λαϊκές κ είναι φθηνά. Όχι όμως τέτοια λόγια στο μωρό μας!!!

Όταν έφυγες, τι έκανε η έξυπνη??

GEXxp3.png

τίποτα, κι από τότε ούτε που ρωτάει πως πάει με το θέμα καθαριότητας. ευτυχως που το παιδί μου ξεκίνησε παιδικό (άλλη ιστορια με την πεθερά αυτή) και έχει πολύ καλή δασκάλα, άλλες επηρροές και πολύ λιγότερο χρόνο με τη γιαγιά-πέθερ

6umkp3.png

Jdbyp2.png

καλήσπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλο μηνα να εχουμε κ καλη μας εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ας γραψω τωρα,αν κ πνιγομαι γιατι ποτε θα ξαναγραψω.....:rolleyes:

για την φαιαρ ,την μη -φατσοπληκτη μας....χαχαχα (στο κανω κοπυ πειστ απο το αλλο καφε μας)

ετοιμαζουμε ταξιδακι!!!ε,ολο το καλοκαιρι δεν ξεμυτισαμε ουτε χιλιομετρο ,αφηστε το τρελο τρεξιμο με τις δουλειες κ τα μικρα μας,κ ειπαμε να το κανουμε τωρα!!!μου προεκυψε ενα θεμα με το πανεπιστημιο στη ροδο,επισης μια απο τις καλυτερες μου φιλες στη ροδο βαπτιζει τον γιοκα της!!!στον γαμο της,παλι ροδο ,ημουν μολις ειχα σαραντησει κ βρισκομουν σε φαση αλαλουμ (παλινρομηση γεωργιας,αυπνια γεωργιας,συνορισιο αγγελικης κ να τρεχω κ να μην φτανω οντας με 2μωρα σπιτι)...και μου ειχε μεινει που δεν ημουν εκει να την καμαρωσω νυφη!!!!ετσι τωρα ειπαμε να συνδιασουμε πανεπιστημιο,βαπτιση κ διακοπες οσο ειναι δυνατον με τις 2κορες μαζι!!!!

επισης μια και δεν εχουμε παει ,το βρηκαμε ευκαιρια να παμε και 2μερες κω!!τοσα χρονια ροδο κ δεν πηγα καθολου στην κω....

φευγουμε τριτη κ γυρναμε την αλλη τριτη!!!

βεβαια απο χτες που το αποφασισαμε κανω αγωνα δρομου...πρεπει να κλεισω 2ξενοδοχεια,2αυτοκινητα(κω+ροδο),εισητηρια κω+ροδο και αλλα πολλα κ βεβαια εχω ξεσκιστει να ψαχνω για τιμες,οικονομικα και καλα....

αυτα!!!αντε να γυρισει σελιδα βρε κοριτσια σελιδα το καφε μας,να ξαναπαρουμε τα πανω μας και ξουτ ξουτ οι αρρωστειες...

ειρηνη μου τι εννοεις οτι η γωγω εμεινε τελευταια??

τ αλλα μωρα του καφε δλδ εχουν βγαλει την πανα??οεο?

σ ευχαριστω για τον διαλογο ;)

ναι,βρε αλλα ολο κ καποιο βημα εχουν κανει!!!!την δε γωγω για του χρονου την ανοιξη την κοβω....:confused:ασε που εσεις ειστε και πιο μικρακια βρε!!!;)
ειρήνη φυσικά και δεν έμεινε τελευταία!

κι εδώ η γκουγκουφκίτσα μου, πρωί βράδυ έχουμε καθιερώσει τσίσα και κακά στην τουαλέτα (δε θέλει γιογιό) κι όταν είμαι εγώ μαζί της ή ο μπαμπάς της κι ενδιάμεσα, αλλά έχουμε ένα θέμα... όταν είναι μαζί μας ή με τη μαμά μου της φοράμε βρακάκι και όχι πάνα. η πέθερ όμως δε θέλει να λερώσει το πάτωμα ή τα στρωσίδια της και της φοράμε αναγκαστικά πάνα! κι έτσι έχουμε πισωγύρισμα σχεδόν καθημερινά...

το χειρότερο είναι 1-2 φορές που την πήγα στην πέθερ με το βρακάκι της, λέω "η δήμητρα δεν φοράει πάνα" και ξεκινάει ένα σόου και τις 2 φορές "α α α, δήμητραααααα, στο μπαλκόνο γρήγοραααα" λες και το παιδί μου είναι σκυλάκι... την πρώτη φορά την άφησα να της φορέσει πάνα. τη δεύτερη πήρα τη μικρή κι έφυγα...

το παιδί ποτέ δεν έχει κάνει πάνω της τσισάκια όταν είμαστε έξω από το σπίτι...

ας το καλό... συγχίστηκα πάλι

καλε εσεις ειστε βηματα μπροστα στο θεμα καθαριοτητας...πρεπει,οταν επιστρεψουμε με το καλο να την δρομολογησω!!!η δημητρουλα μας ειναι σχεδον ετοιμη!!!φτου φτου στην γκουγκουφκιτσα μας!!!

Όταν έφυγες, τι έκανε η έξυπνη??

ειλικρινα κ εγω πολυ νευριασα με το ολο θεμα....τι να πω βρε παιδι μου...:|
τίποτα, κι από τότε ούτε που ρωτάει πως πάει με το θέμα καθαριότητας. ευτυχως που το παιδί μου ξεκίνησε παιδικό (άλλη ιστορια με την πεθερά αυτή) και έχει πολύ καλή δασκάλα, άλλες επηρροές και πολύ λιγότερο χρόνο με τη γιαγιά-πέθερ
μια χαρα θα τα κοψει με την σουπερ δασκαλα!!!:D

κοριτσια σας φιλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τρεχω κ δεν φτανω...κ λιγο λεω!!!!εχω να ετοιμασω(ενταξει ηδη ετοιμασα) ρουχα 4 ατομων...αλλα καλοκαιρινα,φθινοπωρινα και καλά!!επισης οτι μα οτι χρειαστουν αυτα τα 4ατομα για 1εβδομαδουλα...:confused::rolleyes:

καλα να περνατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Αχ τι καλά!

Μπράβο Ειρήνη μου για το ταξιδάκι! Σου ευχήθηκα κ στο καφέ αλλά τώρα με την φούρια σου, ξαναματαχάρηκα!

Μπράβο αγάπη μου, καλά να περάσετε κ θέλουμε σούπερ-ντούπερ περιγραφή σκηνικών με τα βασανάκια σου στην Ρόδο!!

Το ξέρεις ότι η καταγωγή μου είναι από Ρόδο? Από μπαμπά, αλλά επειδή δεν είχαμε σπίτι εκεί, δεν είχαμε πάει ποτέ. Ας όψεται η 5ημερη που κατάφερα να πατήσω το πόδι μου στο νησί μου...

GEXxp3.png

ειρηνάκι μου να έχετε καλό ταξίδι και να περάσετε πιο τέλεια από όσο μπορείτε!!! να το χαρείτε κι εσείς και οι μπουρμπουλουθροπριγκίπισσες!!! θα τα πούμε σε καμιά βδομάδα!

κλειώ ροδίτισσα??? δε μας το χες πει!!!

κορίτσια τί κάνετε με τη γκρίνια? δεν είναι όλη την ώρα, αλλά όταν ξεκινάει, διαρκεί κανά δίωρο... είπλέον, έχει αρχίσει και τα πείσματα και χτυπάει και το πόδι της στο πάτωμα για να επιμείνει σε κάτι και δε θέλει να είναι το γλυκό κοριτσάκι που δίνει φιλάκια και μοιράζει χαμόγελα... τί να πω... σκατο-τέριμπλ τουζ...

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Διαφημίσεις

Όντως Isoula, terrible Twos...

Προσωπικά το γυρνάω στην πλάκα. Την γαργαλάω, την δαγκάνω, της κάνω διάφορα. Δεν γίνεται αλλιώς. Ή της πιάνω συζήτηση: τι σε ενοχλεί, πες μου κ θα το κάνω. Απλά μη μου φωνάζεις. Ό,τι θες θα το κάνω άμα μου το ζητάς με καλό τρόπο. Είσαι καλό παιδί κ δεν κάνεις κακά πράγματα εσύ κλπ.

Κ όταν χτυπιέται απλά την παίρνω αγκαλιά για να την συνετίσω, τα μεγάλα κοριτσάκια δεν χρειάζονται αγκαλιά για να πάνε κάπου, τα μπεμπέ όμως μόνο αγκαλιά!

Σήμερα που έριξε την καρέκλα της από τα νεύρα της, της είπα ότι ξέρω ότι καταλάθος την έριξε, καθώς είναι καλό παιδί κ δεν ρίχνει πράγματα από τα νεύρα της. Της ζήτησα να την σηκώσει, προσφέρθηκα να την βοηθήσω κ στο τέλος την σήκωσε.

Κ στις πολλές υστερίες... υπομονή... Θυμάσαι το σκηνικό που τσακώθηκα στο σούπερ επειδή τσίριζε, ε? Θυμάσαι που έγραψα ότι με έκανε ρεζίλι στην δερματολόγο που χτυπιόταν σαν ένα σκατοπαλιοκακομαθημένο...

Ναι ρε παιδάκι μου, κρίμα είναι οι καρδουλίνες μας να παρουσιάζονται τόσο άσχημα σε τρίτους. Άντε να τους πείσεις ότι δεν είναι σκατόπαιδο, απλά θέλει εξορκισμό την δεδομένη χρονική στιγμή!

Θες να σου πω την ιστορία της καταγωγής μου να μου πεις άμα βγάλεις άκρη:

Γεννήθηκα Αθήνα.

Μπαμπάς καταγωγή από Ρόδο.

Μαμά καταγωγή από Κύθηρα.

(Δεν έχουμε σπίτι σε κανένα από τα 2, από σπόντα αξιωθήκαμε κάποτε να πατήσουμε το πόδι μας σε αυτά τα νησιά).

Μπαμπάς και μαμά γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Έχεις ακουστά την ελληνική κοινότητα που μεσουρανούσε τότε?

Η μαμά του μπαμπά μου, η Κλειώ, ήταν Κύπρια (αυτοκτόνησε όταν ο μπαμπάς μου ήταν 20 ημερών, επιλόχειος κατάθλιψη βλέπεις).

Από πού να λέω ότι είμαι?

Κ δεν μου έφταναν τα παραπάνω, έχω κ κόρη Σαλονικιά (από μπαμπά βέρο Σαλονικιό!).

GEXxp3.png

Καλημέρα!

Ειρήνη μου καλά να περάσετε και από εδώ!

Θέλουμε και φωτό, ε;:P:p

Κλειώ, από Ρόδο πουλάκι μου;

Δεν μας είχες πει για την γιαγιά σου....δηλαδή ο μπαμπάς δεν την γνώρισε.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Οπότε έκλεισε? Από Ρόδο να λέω ότι είμαι? :D:tongue:

Όχι Βίκυ μου, ο μπαμπάς μου δεν γνώρισε την βιολογική του μαμά. Η γιαγιά μου η Κλειώ είχε στην Κύπρο τις παρέες της, πήγαινε στην λέσχη που είχαν εκεί, ήταν πολύ κοινωνική. Πήγε με τον παππού μου στην Αίγυπτο, εκεί δεν είχε παρέες πολλές αφού ήταν καινούρια στην γειτονιά, δεν κατάφερε να εγκλιματιστεί εγκαίρως, μετά γέννησε κ την επισκέφτηκε η επιλόχειος κατάθλιψη :(. Κ άνοιξε την μπουκάλα του γκαζιού για αρκετή ώρα κ πολύ απλά άναψε σπίρτο. Κ έσκασε η μπουκάλα κ αυτό ήταν... Δεν είχαν ιδέα το 1941 για την επιλόχειο κατάθλιψη...

Ο μπαμπάς μου όμως είχε την τύχη κ την ευτυχία να αποκτήσει στα 9-10 του μητριά, που του στάθηκε καλύτερη από μάνα! Μία ροδίτισσα που για τα δεδομένα της εποχής ήταν πολύ μορφωμένη: ήταν δασκάλα. Κ επειδή είχε να αντιμετωπίσει ένα πολύ πληγωμένο αγόρι που μεγάλωνε με έναν σκληρό πατέρα (άλλη η εποχή τότε), έστρεψε όλη της την προσοχή στον μπαμπά μου.

Ξέρεις κάτι χαζά που ρωτάνε κάποιοι σε παιδιά: στον γάμο της μαμάς κ του μπαμπά, ήσουν κ εσύ εκεί? Όταν ο μπαμπάς μου τους απαντούσε "Ναι" χαχάνιζαν οι άσχετοι... Κι όμως, ο μπαμπάς μου φυσικά κ ήταν στον γάμο τους, παραγαμπράκι.

Η γιαγιά μου η Αναστασία (έχω 3 γιαγιάδες όπως κατάλαβες, 2 βέβαια γνώρισα αλλά θυμάμαι την Θεανώ που έφυγε προ 10ετίας) έκανε παιδί, που μεγάλωσε μαζί με τον μπαμπά μου (ο αδελφός του που έφυγε όταν ήμουν έγκυος, στα 57 του - γι' αυτό κ η μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον μπαμπά μου) χωρίς να τους ξεχωρίζει.

Κ όταν ήταν άρρωστη στο νοσοκομείο, την υποβάσταζαν οι γιοί της για να την πάνε κάπου να περπατήσει κ ενώ τους είχε αγκαλιά κ τους 2, μία νοσοκόμα χαριτολογώντας την ρώτησε: ποιον γιο σου αγαπάς πιο πολύ? Κ εκείνη απάντησε: φυσικά κ λατρεύω τον Βασίλη μου, αλλά τον Μίμη (=μπαμπάς μου) τον αγαπάω περισσότερο. Επειδή ήξερε ότι ήταν ένα πονεμένο παιδάκι...

GEXxp3.png

τέτοιες γυναίκες αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια!

πραγματικά πολύ συγκινητική ιστορία! ξέρεις, όλα αυτά ξεδιπλώνουν και το χαρακτήρα του ανθρώπου που ζώντας τα και βιώνοντάς τα, μεγαλώνει! πιστεύω ότι ο μπαμπάς σου, αλλά και εσύ, έχετε πάρει πολλά από την ιστορία της οικογένειάς σας!

δεν έχω στο άμεσο οικογενειακό μου περιβάλλον τέτοια ιστορία, αλλά έχω σε φιλικό. και ο φίλος μας που μεγάλωσε με μητριά από τα 9 του (τώρα 40άρης) την λατρεύει και έμαθε και στις κόρες του να την λατρεύουν. στη μεγάλη του κόρη έβαλε και το όνομα Μάρα (Μαρία-Δήμητρα) από τις 2 του μαμάδες!

(τώρα εξηγείται και το πάθος για τα ανατολίτικα και το τσιφτετέλι... χμμμμμμ, που να μου πάει το μυαλό!!!)

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...