Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Winnie7 said:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Σε εμένα  πάντως δεν την ελέγχει. Συνεχίζω κανονικά όμως prolutex και όλα τα υπόλοιπα. Το είχα και εγώ αυτό απορία. Παντως καλό θα ήταν να ελέγχεται.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσια..

με κανετε κ κοκκινιζω!:oops::cool:

ευχαριστω για τα καλα σας λογια

ανυπομονω κ γω να δω ειρηνη κ αγγελικη γι αυτο κλειω αν θες προωθησε τους τη φωτο που σου χα στειλει κ στειλε μου δικη τους

αντε αντε περιμενω

κλειω σου στελνω πμ

φαιαρ =γυναικα φωτια:oops::oops: αραγε μπορω να στειλω εδω στα p.m .. θα την λαβεις ετσι?ας μας πει η κλωκλω...

Το ότι συχνότατα βγαίνω σαν το χαζοχαρούμενο το έχεις προσέξει?

ειναι επειδη αγαπη μου κρατας την απολυτη ευτυχια στην αγκαλια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
l

Ειρήνη μου σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! μέσα στο χαμό των μνμ μάλλον έχασες αυτό...

εδώ και καμιά εβδ ισχύει το παραπάνω, γι' αυτό και θέλω να σταματήσω, τελείωσε αυτό το κεφάλαιο!

Σας φιλώ!!!!!!!

μαρη δεν το εχασα!!!!το καταλαβα...αλλα εσυ θελεις....η τσαχπινα μαριλια θελει???ε??????????:rolleyes:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε τι ειναι αυτα που γραφετε

δεν ειμαστε με τα καλα μας!! για συνελθετε

ακου κει γυναικα φωτια

πολλες ταινιες βλεπετε

μαρη ετσι το γραψα!!!εξαλου εσυ λεγεσαι φαιαρ!!!χαχαχα:tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπέρα!!!

Fire το βράδυ θα στείλω φωτος προς πάσα κατεύθυνση! Δεν το ξεχνώ (ελπίζω δλδ).

Αγγελική θα φροντίσω να έχετε βγει σε καλή φάση, καθώς κούκλες είμαστε, δεν φαίνεται όμως σε κάθε μας φώτο αυτό :tongue: :tongue: :tongue:.

Το ότι συχνότατα βγαίνω σαν το χαζοχαρούμενο το έχεις προσέξει?

Κλειώ στείλε από τη βάφτιση που είμαι σουλουπωμένη :P ή από τα περσινά γενέθλια.... αλλά καλύτερα απ' τη βάφτιση ε; είναι πιο πρόσφατες!

Σαν χαζοχαρούμενο δε βγαίνεις, απλά είσαι χαρούμενος άνθρωπος!!!

μαρη δεν το εχασα!!!!το καταλαβα...αλλα εσυ θελεις....η τσαχπινα μαριλια θελει???ε??????????:rolleyes:
τσουυυυυυυ :rolleyes:
καλε τι ειναι αυτα που γραφετε

δεν ειμαστε με τα καλα μας!! για συνελθετε

ακου κει γυναικα φωτια

πολλες ταινιες βλεπετε

λέμε λέμε!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Σκατούλες μου μόλις τώρα αξιώθηκα κ έστειλα της Fire τις φώτος σας. Αγγελική, διάλεξα 2 φώτος σου που είσαι με την Μαρίλια στην βάφτιση, θεάραααα είσαι!

Ειρήνη, στην Fire έστειλα 1 φώτο σου οικογενειακή που είσαι με το μπλε φόρεμα (αυτό που έχουν λυσσάξει οι λυσσάρες) κ νομίζω την έχεις βάλει κ στο προφίλ σου, κ άλλη μία με το μαύρο φόρεμα (στο κρεβάτι?) που είσαι σκυμμένη στο ύψος των κοριτσιων σου κ είσαι μαζί τους φυσικά!

Περιμένω από την Fire να μου στείλει την φώτο με την οποία μου συστήθηκε. Την είχα αποθηκεύσει στην επιφάνεια εργασίας στο συγχωρεμένο λαπτοπάκι μου, αυτό που πέθανε ηρωικά κ μετά έκλαιγα κ μετά αυτομαστιγώθηκα που έκλαιγα για βλακείες.

Αύριο πριν την δουλειά θα περάσω από την εφορία. Ανήκω στο 0,000000076% (λέμε τώρα) των φορολογουμένων που έχω επιστροφή ποσού (το φοβερό ποσό των 47,5 ευρώΝ) κ η αγαπητή μας Εφορία με καλεί να παρουσιαστώ για επανέλεγχο των δικαιολογητικών. Έτσι για να μάθω κ να μην κάνω βλακείες! Άκους εκεί! Να μην έχω χρέη στην εφορία, δεν κάνει, ντροπή! Δεν έχω κάνει λαμογιά, τα ποσά που έλαβα/έδωσα έγραψα στην δήλωση, αλλά ένα άγχος το έχω. Δεν γουστάρω αυτό το ξεψείρισμα, με αγχώνει...

Στείλτε μου θετική ενέργεια κ θα σας πω αύριο. Θα πάω με το μικρό σκατό για να τους σπάσει τα νεύρα αχαχαχα!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

αντι για καλημερα,να πω οτι το καφε μας ειναι

ΓΕΜΑΤΟ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ!!! τι να πω δεν ξερω.. τι ματια ειναι αυτα!!

γατισια μπιρμπιλοματικα γαλανα

φτου φτου φτου!!

απλα αναρωτιεμαι πραγματικα τι θα επαθαν οι περαστικοι που σας ειδαν εκεινη τη μερα στην ερμου

οι μικρες του καφε μας?? ενταξει πρεπει να παραδεχτω οτι ειναι κομματακι πιο κουκλες απ τις μαμαδες τους!!!:D

αντε τωρα να τη πω κ την καλημερα

ps ελπιζω πως συντομα θα δω κ καποιες απο εσας απο κοντα μια κ το νοεμβρη θα κατεβω

θα οργανωσετε ενα καφεδακι για την παρτυ μου ε??

μακια

κλειω μου σ ευχαριστω για τις φωτο

χαχα! :P:p:p

Καλά είναι ο Πέπε, χθες δυστυχώς τον είχε πάρει ο ύπνος για λίγο στον σταθμό και όπως ήταν φυσικό δεν ξανακοιμήθηκε.....στο σπίτι τα είδαμε όλα! Αλλά είναι γλύκας το μωρό μου....τι να κάνουμε! Τον υπομένω!

Πάω να σου στείλω καμιά φωτό στο μέιλ!:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Fire τους έστειλα την φώτο σου κ τρελλάθηκαν!

Θα σου τα πουν κ εδώ!

Λύσσαξαν στο φβ 2 σκατούλες με το μπλε φόρεμα της Ειρήνης επειδή λέει την θέλουν με πιο αεράτα κ απλά φορέματα! Βρε καλές μου, βρε χρυσές μου, στον γάμο του κουνιάδου της ήταν, τι να έβαζε, το παρεό? Όοοοοοοχι να το κάψει το φόρεμα να το δώσει στην Εκκλησία. Αααααααα!!!

Πήγα στην εφορία, πάω στον 1ο, λέω σε μία κυρία: Γειά σας, με καλέσατε για επανέλεγχο. Πόση επιστροφή έχετε? Ρωτάει. 47,5 ευρΑ της απαντώ. Για 47,5 euros δεν κάνουμε έλεγχο, πηγαίνετε στον 3ο στις επιστροφές. Πάω στον 3ο, χαμός στον όροφο για πληρωμές, κανείς στο γραφείο των επιστροφών. Τέσπα, ζήτησα μία υπάλληλο κ αμέσως ήρθε, μου έβγαλε ένταλμα πληρωμής κ δεν περιμέναμε καθόλου στην ουρά επειδή ένας παππούλης που ήταν μπροστά μου με τσαμπουκά με έβαλε πρώτη εξαιτίας της Ελισάβετ :D.

Κ μετά χορεύαμε μέσα στο ασανσέρ με το μικρό σκατό: Πήραμε λεφτάκια, πολλά πολλά λεφτά!!

Όταν βρεθήκαμε στην Ερμού Fire, είχε πολύ γέλιο. Ήμασταν 6 έγκυες 6-7 μηνών, με κάτι κοιλούμπες απίστευτες!! Ο κόσμος μας έκανε χάζι, μας γελούσε, μας σταματούσε για να μας ρωτήσει άμα γυρίζουμε διαφημιστικό. Πολύ γέλιο λέμε. Κ να αναρωτιούνται: μα πώς γίνεται να είστε φίλες κ να μείνατε την ίδια εποχή έγκυες. Ε σε μία απάντησα πως έχουμε τον ίδιο άντρα κ τον Ιανουάριο τον έπιασε κ μας κατέστηκε έγκυες (chic!) ούλες μαζί

GEXxp3.png

βικυ μου πρωτα θα σχολιασω εδω

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙς ΥΠΕΡΟΧΕς ΦΩΤΟ!!!

αλλη ΚΑΡΑΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! τι εγινε?το 70% του καφε μας ειστε σκανδιναβες??

στην φωτο που μου ειχες στειλει παλιοτερα δεν μπορουσα να σε διακρινω καθαρα οπως σ αυτες..

τα παιδια σου ειναι κουκλια κ μαλιστα ο Παυλος μου φαινετε πολυ...γοης!!!

εχει τσακαλικο ματι,πολλα υποσχομενο!! χαχαχα!!

σ ευχαριστω βικυ μου,ειστε μια κουκλιστικη οικογενεια!

ενταξει θα την ριξω την ερωτηση λοιπον..νομιζα οτι ο πεπε ειχε κρατησει τα ματια σου

τι να μου πουν βρε κλειω μου τα κοριτσια..δεν ειμαστε καλα :rolleyes:

αντε σε καλη μερια τα πολλα ευροπουλα που σου δωσε το ελληνικο κρατιος!

ειμαι σιγουρη οτι θα στην εχουν στημμενη στη γωνια να σου τα παρουν καπως πισω..

οσο για την απαντηση σου οτι σας κατεστησε εγκυες ο ιδιος αντρας ενταξει..μπορω να πω κατι?? ΚΛΕΙΩ! :cool:

Τώρα θυμήθηκα ότι θα μας έρθεις Νοέμβρη!

Εννοείται να συναντηθούμε!! YEEEEESSSSS!!!

Κ επειδή τα βασανάκια μας είναι μεγάλα πια κ δεν θα μας αφήσουν να βρεθούμε σε καφέ, προτείνω να έρθετε στο σπίτι μου που είναι ένας τεράστιος παιδότοπος. Καθώς Νοέμβρη μήνα δεν θέλω παιδότοπους (γενικά δεν τους θέλω). Μεταφέρονται τρελλές ιώσεις από εκεί. Οι μπαλίτσες που έχουν μία φορά στα 45 χρόνια καθαρίζονται.

GEXxp3.png

Σκατούλες μου μόλις τώρα αξιώθηκα κ έστειλα της Fire τις φώτος σας. Αγγελική, διάλεξα 2 φώτος σου που είσαι με την Μαρίλια στην βάφτιση, θεάραααα είσαι!

....................

Στείλτε μου θετική ενέργεια κ θα σας πω αύριο. Θα πάω με το μικρό σκατό για να τους σπάσει τα νεύρα αχαχαχα!!

Θεάρααα χαχαχα :P

στείλε μου τα νούμερα από τις φωτο να δω πως με βλέπει η γυναικάρα φωτιά!!!!!!! ψωνάραααααα :tongue:

Άντε όλα καλά με την ΑφορΙα... σου' φεξε πάλι χαχαχα......

αντι για καλημερα,να πω οτι το καφε μας ειναι

ΓΕΜΑΤΟ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ!!! τι να πω δεν ξερω.. τι ματια ειναι αυτα!!

γατισια μπιρμπιλοματικα γαλανα

φτου φτου φτου!!

απλα αναρωτιεμαι πραγματικα τι θα επαθαν οι περαστικοι που σας ειδαν εκεινη τη μερα στην ερμου

οι μικρες του καφε μας?? ενταξει πρεπει να παραδεχτω οτι ειναι κομματακι πιο κουκλες απ τις μαμαδες τους!!!:D

αντε τωρα να τη πω κ την καλημερα

ps ελπιζω πως συντομα θα δω κ καποιες απο εσας απο κοντα μια κ το νοεμβρη θα κατεβω

θα οργανωσετε ενα καφεδακι για την παρτυ μου ε??

μακια

κλειω μου σ ευχαριστω για τις φωτο

Fire πολύ τύπο έχεις! Καρακουκλάεα λέμε!!!!!!!!!! Φτου φτου!!!!!!!!! Αυτό που συζητούσαμε με την Ειρήνη στο φβ είναι ότι σε περιμέναμε ξανθιά, κατάξανθη, σου πάει όμως πολύ το μελαχρινό! Κορίτσαρος και κορμάρα!!!!!!!! Στείλε να δούμε και τον κούκλο σου!!!!!!!

Επίσης Fire κοίτα μην έρθεις 16/11/12-2/12/12 θα λείπω. Ένταξ; να έρθεις πιο νωρίς, αρχές Νοέμβρη ας πούμε!

Αμάν ρε fire!

Πολλές ερωτήσεις κάνεις!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μπες στο fb και μάθε! χαχα!:P:p:p:p

Καλημέρααααααααα!

Άντε πια μπες :P

Καλημέρα και σε σένα Βικάκι!

Καλημέρα!!

Όταν βρεθήκαμε στην Ερμού Fire, είχε πολύ γέλιο. Ήμασταν 6 έγκυες 6-7 μηνών, με κάτι κοιλούμπες απίστευτες!! Ο κόσμος μας έκανε χάζι, μας γελούσε, μας σταματούσε για να μας ρωτήσει άμα γυρίζουμε διαφημιστικό. Πολύ γέλιο λέμε. Κ να αναρωτιούνται: μα πώς γίνεται να είστε φίλες κ να μείνατε την ίδια εποχή έγκυες. Ε σε μία απάντησα πως έχουμε τον ίδιο άντρα κ τον Ιανουάριο τον έπιασε κ μας κατέστηκε έγκυες (chic!) ούλες μαζί

Εποχές! Τι όμορφα που ήταν!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...