Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βίκυ να το δοκιμάσω εγώ; μπλιάξ... δε μπορώ...

"ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ ΤΙΠΟΤΑ< ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΚΑΘΕΚΤΗ" αυτή είναι η σκατούλα μου, ναι!

Μπράβο στο γελαστούλη που είναι καλά!

Κλειώ "θα κάνεις tandem δεν την γλυτώνεις"

λες ε; Δεν ξέρω, μη μου τη δώσει και το σταματήσω βίαια.... έχω τρομερή ανασφάλεια στο θέμα. Δεν ξέρω αν θα φτάνει το γάλα μου κλπ... εδώ με ένα την είχα φαντάσου με δύο. Η Μαρίλια θέλει να τα τρώει και τα 2 ούτως ή άλλως, το μωρό τι θα τρώει;;; Μη βαράτε σαν λύση απελπισίας έγραψα το παραπάνω.....

Μακάρι να μην παίζει ρόλο το γάλα μου-ζαχαρόνερό μου..... στα κακάκια της, γιατί το' χω έννοια........

Όσο για το κάθισμα λες να μην του τα' χω δείξει - διαβάσει του Άλεξξξξξ, αλλά τα γνωστά, όλοι αυτά έχουν, δεν τ' αγαπάνε τα παιδιά τους οι άλλοι κλπ γνωστά επιχειρήματα.

Κοίταξα και στη σελίδα της besafe και όντως δεν είδα διαφορά... τι να πω δεν ξέρω τι ρόλο βαράνε τα 2 μοντέλα. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι στο izi kid έχουν μικρότερο παιδί στη φωτο ενώ στο izi combi μεγαλύτερο, μπορεί να είναι και τυχαίο... ίσως αν στέλναμε ένα mail στην εταιρία; πάντως και τα δύο 0-18 είναι, αλλά αν δεν κάνω λάθος ο πωλητής μου είχε πει ότι μπορεί το izi combi να λέει 0-18 όμως το χρησιμοποιούν από 6 μηνών........ αχ δεν ξέρω....

το κακό είναι ότι στο carseat είναι χωρίς isofix.......

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωχ! Δεν έχει isofix? Ενώ αυτός που ψάχνεις έχει? Ίσως γι' αυτό να έχουν διαφορετική ονομασία! Λοιπόν γράψε λάθος για την τιμή, είναι χωρίς φπα, με φπα είναι 370 ευρά. Πες του Αλέξη ότι άμα κάποιος έχει ψαχτεί περισσότερο, δεν σημαίνει ότι αγαπάει το παιδί του περισσότερο από τους άλλους που δεν έχουν ψαχτεί, απλά το αυτονόητο: ξέρει περισσότερα πράγματα κ είναι σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες! Κ οι δικοί μας το 1982 δεν μας είχαν σε καθισματάκια, νομίζω δεν υπήρχαν, τι σημαίνει, ότι δεν μας αγαπούσαν? Ή μήπως να μην βάζουμε ούτε τα δικά μας παιδιά σε καθισματάκια αυτοκινήτου επειδή οι γονείς μας δεν μας έβαζαν? Έτσι να του πεις.

Μικρή σκατούλα άκου για το γάλα σου: κάθε θηλαστικό είναι προγραμματισμένο να παράγει τόσο γάλα, όσο χρειάζονται τα μωρά που έχει. Μια χαρά θα ρυθμιστεί η παραγωγή σου κ για τα 2 μωρά σου. Η Μαρίλια θα είναι 4 μήνες μεγαλύτερη κ θα καταλαβαίνει όταν της λες ότι θα θηλάζει παρέα με το μπεμπέ κ δεν θα του παίρνει το βυζί από το στόμα (tres chic!) :tongue: :tongue:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κλειώ μου και το kid και το combi βγαίνουν με isofix απλά ανεβαίνει η τιμή τους αναλόγως. Οπότε αν στο carseat είναι χωρίς isofix στα 370 + έξοδα αποστολής δε συμφέρει. Στην Ελλάδα το χωρίς έχει 400 ενώ με: 470 ευρώ. Αν το παραγγείλεις και σου έρθει σε 3 εβδ. η τιμή πέφτει στα 423 απʼ ότι είδα. Οπότε μία η άλλη.

Όσο για τα λόγια του έχω πει πολλά…

κάθε θηλαστικό είναι προγραμματισμένο να παράγει τόσο γάλα, όσο χρειάζονται τα μωρά που έχει. Μια χαρά θα ρυθμιστεί η παραγωγή σου κ για τα 2 μωρά σου.

Κοριτσάκι μου τα λόγια σου αυτά μου έδωσαν πολλές φορές κουράγιο να συνεχίσω, παρʼ όλα αυτά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου και τις μεγάλες ανησυχίες μου. Λογικό δεν είναι;

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Πφφφφ... τζίφος με το καθισματάκι, δεν μπόρεσα να το βρω φθηνότερα... Κ λογικά η τιμή που πήρες είναι από τον Ναρλή? Κοίταξα κ στο pramworld, κ στο amazon, αλλά τπτ...

Καρδουλίνα μου μπορείς να αγχώνεσαι κ να μας λες τους προβληματισμούς σου για τον θηλασμό, εγώ θα συνεχίσω απτόητη να σε καθησυχάζω... Το περίμενες ποτέ ότι θα θήλαζες 2 χρόνια κ ενώ είσαι έγκυος? Εγώ πάντως τόσο πολύ δεν περίμενα να θηλάσω, δεν μου άρεσε σαν ιδέα κ δεν το είχα ξανακούσει σε γνωστή μου...

GEXxp3.png

Πφφφφ... τζίφος με το καθισματάκι, δεν μπόρεσα να το βρω φθηνότερα... Κ λογικά η τιμή που πήρες είναι από τον Ναρλή? Κοίταξα κ στο pramworld, κ στο amazon, αλλά τπτ...

Καρδουλίνα μου μπορείς να αγχώνεσαι κ να μας λες τους προβληματισμούς σου για τον θηλασμό, εγώ θα συνεχίσω απτόητη να σε καθησυχάζω... Το περίμενες ποτέ ότι θα θήλαζες 2 χρόνια κ ενώ είσαι έγκυος? Εγώ πάντως τόσο πολύ δεν περίμενα να θηλάσω, δεν μου άρεσε σαν ιδέα κ δεν το είχα ξανακούσει σε γνωστή μου...

Καλημέρα!

Δεν πειράζει κοπέλα μου, σ' ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να ψάξεις!

Την τιμή την πήρα από Λητώ (από τον Ρενέ - σούπερ εξυπηρετικός πωλητής) και στο site είδα την χαμηλότερη τιμή για παράδοση εντός 3 εβδ.

Όσο για το θηλασμό νιώθω ότι δεν της προσφέρω τίποτε πλέον (θρεπτικό) μόνο ικανοποίηση.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΑ ΓΑΛΑ, ΕΧΩ ΖΑΧΑΡΟΝΕΡΟ.

Πάντως αυτό που λες ισχύει, σε καμία περίπτωση (προ OP) δεν περίμενα ότι θα θηλάζω 2 χρόνια τη Μαρίλια, πόσο μάλλον παράλληλα με τη νέα εγκυμοσύνη!

Και κατά ένα μεγάλο μέρος αυτό το οφείλω σʼ εσάς, που έμαθα, διάβασα, επαναστάτησα…. <3

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

γαμωτοοοο δεν χω υπολογιστη κι εχω χασει εδω μεσα πολλα επεισοδια....:(

δεν μπορω μεσα απο το κινητο να διαβασω το φορουμ

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλε εσεις ξεσαλωσατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παω να διαβασω................καλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πως δεν με φωναξατε???????εγω ολο το καλοκαιρι εδω με την κλειω κρατουσαμε το καφε ανοιχτο κ τωρα που ηλθατε ουλες για τα καλα,το εχασα εγω?????παω να διαβασω............

DnfMp3.pngqTarp3.png

πριν σχολιασω...

εικονα.:

ακριβως πισω μου,εχω κ τις 2κορουλες που μολις αδειασαν κατι κουζινικα στο πατωμα κ τωρα μου μαγειρευουν οτι τους ζητησω!!!!

αν το διαβασει καποιος θα πει<ε,και?>αλλα εγω η μανα δεν ξερω πως αλλα ελιωσα οπως τις βλεπω που παιζουν τωρα μαζι...

μεχρι εννοειται να σουρομαλλιαστουν!!!!:tongue:

Καλημέρα!!!

Μία κούραση την έπαθα, ήμουν στο πόδι (βασικά, σε 12ποντα) για 2,5 ώρες που υποδεχόμουν κόσμο, κυνηγούσα το σκατό μου, χόρευα, κυνηγούσα το σκατό μου, προσπαθούσα να σερβίρω τους καλεσμένους, κυνηγούσα το σκατό μου, έκανα pr, κυνηγούσα το σκατό μου.

Ο μπαμπάς της τουρίστας ήταν, όπως πολλοί παρατήρησαν, αλλά αυτό δεν είναι καινούριο νέο!

αχ ποσο χαιρομαι κλειω μου που περασατε σουπερ!!!!!!!!!!!!!μπραβο σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειστε πολυ τυχερες κοριτσια!!!!

οσο για το 12ποντο...χμμμ,μετα τις ετοιμασειες(3μερες πριν κ μετα την δουλεια ετοιμαζα!!!),μετα τα ανεβοκατεβασματα σκαλας κτλ...το φορεσα απο τις 18.00-22.00...4 ωρες!!!!το βραδυ δεν κοιμομουν αν κ ημουν πτωμα,απο τους πονους!!!!:confused:

ΛΟΙΠΟΝ ερωτησεις

η Εμμελεια κ η Αγγελικη ποιανων παιδια ειναι??

η Γιωτα ποια ειναι? η Φωτεινη γιατι εξαφανιστηκε?

χμ χμ:rolleyes:

.....ειδα οτι σου απαντησαν!!!αρα δεν τα ξαναλεω!!!!!!!!!!

οι ερωτησεις σου μου εφεραν συνειρμικα τη φραση <τινος ειναι βρε γυναικα τα παιδια?>....ασχετο,ε?αλλα μου ηλθε!!:confused:

Μήπως θα μπορούσα να έχω κι εγώ μια δικιά σου;:P

Ξέρω μονο τον όμορφο......

Θέλω να παίζουμε επι ίσοις όροις.....:tongue::tongue::tongue:

απο που τον ξερεις τον ομορφο???μονο εγω δεν τον ξερω?φαιαρ!!!!!!!!!!!!!!!θελω κι εγω να δω ομορφο κ ομορφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να μαντεψω....υποθετω οτι η φαιαρ ειναι καρακουκλαρα?ψιλη στανταρ κ αδυνατη στανταρ!!!!δεν ξερω πως,αλλα καπως ετσι σε φανταζομαι...

Γειά σας τσούπρες!!

Εντάξει, ανταλλάξατε φώτος?

Κορίτσαρος η Fire, ε Vasdeli???

Σήμερα ξεκινάμε κολυμβητήριο για την καινούρια σαιζόν!!!

α!!!σαν να το ξερα για την φαιαρ...τωρα το ειδα αυτο <Κορίτσαρος η Fire, ε Vasdeli???>..καλη αρχη για το κολυμβητηριο σας κλειω μου!!!!!!!!!!!

κι εγω θελω παλι φετος για μενα...αλλα δισταζω!!!!γιου νοου...περσυ....κολυμβηση εντατικη +διατροφη = + 4 κιλακια!!!!μια χαρα ε???:rolleyes:

Ουπς Isoula τώρα το είδα! Όντως η μικρή μου, το χάρηκε... Μα φαίνεται κ στις φώτος που λάμπει η κουτσούνα μου (τα γράφω μήπως κ ζουλέψει η Fire κ εγγραφεί στο φβ)
λαμπει!!!!!!!!!!!να την χαιρεσαι κ παλι κλειακι μου!!!!!!!!!!!!!!
Την πήρα! Καλέ γοάου και όχι γουάου! Απαπαπα ομορφιές που είδαν τα ματάκια μου!!!!!

εμ...κατι ηξερα!!!!να υποθεσω οτι μιλατε για την φαιαρ....;)

Καλημέρα!!

Γράφω στα γρήγορα επειδή σε λίγο φεύγω να συναντήσω την τσιπούρα κ τον τσίπουρο!!

Μόλις έδωσα αίμα εθελοντικά, είμαι λίγου τσίου, αλλά με έχουν ποτίσει κ ταΐσει με ό,τι βρήκαν (ζαλίστηκα λίγο κ πήρα το χρώμα εκρού του νεκρού).

Καλά κατάλαβα?

ζουλευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ναι ζουλευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θελω να δω τσιπ κ τσιπ!!!!!!!!!!!ελπιζω νατους φιλησες παρα πολυ!!!!!!!!!!να τους κατσιασες!!!!:tongue::tongue::tongue:

οσο για το αιματακι....γιατι καλο μου?ειχες καλο αιματοκριτη?δινω κ εγω συχνα!!!!σε σημειο να με διωχνουν πλεον...:rolleyes::mad::mad::mad:τον ιουνιο εδωσα τελευταια φορα κ αυτο για να μου παρουν την φορα αυτη αναγκαστικα ετρεχα εως εκει(ειναι κ μακρυα)3 φορες!!!!!!!!!!!σε σημειο να παρακαλαω να μου παρουν!!!νευριασα!!!!!!!!!!!!!!!μα να πηγαινω κ χωρις λογο,κ ενω ειχα συμπληρωσει τους μηνες να με διωχνουν επειδη ειχα 38 αιματοκριτη?μα 38 ειναι μια χαρα...τεσπα...νευριασα κ που το θυμηθηκα...

κ

μηπως να βρω ενα νινι να το θηλασω ή θα ειναι too kinki?? oeo?:confused:

χαιρετισματα στα τσιπουρακια,

πολλα πολλα φιλια

φαιαρ θηλαστρο γιατι δεν χρησιμοποιεις?εστω να δανειστεις?

εχμμμ.....τι εγραψα στην αρχη για το σουρομαλλιασμα???????????????:rolleyes::|:|:|

Isoula παιδί μου, το δικό μου το στομάχι πάντως σε αντέχει :tongue: :tongue: :tongue:. .
κ το δικο μου(στομαχι) καλε!!μια χαρα χιουμορακι κ δεν το βρηκα ποτε κ καθολου χαλια...μια χαρα...:P

"ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ ΤΙΠΟΤΑ< ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΚΑΘΕΚΤΗ" αυτή είναι η σκατούλα μου, ναι!

ΜΗΝ ΜΑΣΑς ΜΑΡΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΚΑΘΕΚΤΗ!!!!!!!!!!!:P

Κλειώ "θα κάνεις tandem δεν την γλυτώνεις"

.

ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΚΟΝΑ..ΥΠΕΡΟΧΕς ΣΤΙΓΜΕς...μακαρι να το εκανα κ εγω..
Το περίμενες ποτέ ότι θα θήλαζες 2 χρόνια κ ενώ είσαι έγκυος? Εγώ πάντως τόσο πολύ δεν περίμενα να θηλάσω, δεν μου άρεσε σαν ιδέα κ δεν το είχα ξανακούσει σε γνωστή μου...
αγγελικη εισαι αγγελικενια κ εισαι αστερι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα καταφερες 2χρονια τωρα κ συνεχιζεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συγχαρητηρια κοπελα μου!!!

σας αφηνω.......χαμος.....το σουρομαλλιασμα που λεγαμε!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Aχαχαχα!!

Τις φαντάζομαι να ξεμαλλιάζονται κ να βρίζονται σε γλώσσα μπεμπέ κ τρελλαίνομαι!!!

Ειρήνη μου :D εσύ κ η καλή σου η καρδιά κ τα υπέροχά σου λόγια... Σε αγαπώ πολύ-πολύ, το έχω ξαναγράψει κ θα το λέω σε πρώτη ευκαιρία!

Έδωσα αίμα με οριακό αιματοκρίτη, ήταν 36 κ μου πήραν όσο να γεμίσει η μικρή συσκευασία, δλδ το σακουλάκι δεν ήταν τούμπανο. Μωρέ το παθαίνω αυτό, ο αιματοκρίτης μου έχει σκαμπανεβάσματα, έχω στίγμα κ τα κάνει αυτά. Αλλά γυναίκα με 38 αιματοκρίτη, δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τράβαγαν κ σε ταλαιπωρούσαν έτσι...

H Fire είναι κούκλα με μία αύρα μυστηρίου, είναι ροκ πώς να το κάνουμε! Fire στείλε την φώτο σου στην Ειρήνη να σε καμαρώσει!! Αφού δεν θες φβ, θα σε βάλουμε στο τρυπάκι να στέλνεις παντού την φώτο σου αχαχαχα!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

H Fire είναι κούκλα με μία αύρα μυστηρίου, είναι ροκ πώς να το κάνουμε! Fire στείλε την φώτο σου στην Ειρήνη να σε καμαρώσει!! Αφού δεν θες φβ, θα σε βάλουμε στο τρυπάκι να στέλνεις παντού την φώτο σου αχαχαχα!!

like like like θέλω κι εγώ φωτο!!!!!!!!
πριν σχολιασω...

εικονα.:

ακριβως πισω μου,εχω κ τις 2κορουλες που μολις αδειασαν κατι κουζινικα στο πατωμα κ τωρα μου μαγειρευουν οτι τους ζητησω!!!!

αν το διαβασει καποιος θα πει<ε,και?>αλλα εγω η μανα δεν ξερω πως αλλα ελιωσα οπως τις βλεπω που παιζουν τωρα μαζι...

μεχρι εννοειται να σουρομαλλιαστουν!!!!:tongue:

υάου!!!!!!!

ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΚΟΝΑ..ΥΠΕΡΟΧΕς ΣΤΙΓΜΕς...μακαρι να το εκανα κ εγω..

αγγελικη εισαι αγγελικενια κ εισαι αστερι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα καταφερες 2χρονια τωρα κ συνεχιζεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συγχαρητηρια κοπελα μου!!!

Ειρήνη μου σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! μέσα στο χαμό των μνμ μάλλον έχασες αυτό...

Όσο για το θηλασμό νιώθω ότι δεν της προσφέρω τίποτε πλέον (θρεπτικό) μόνο ικανοποίηση.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΑ ΓΑΛΑ, ΕΧΩ ΖΑΧΑΡΟΝΕΡΟ.

Πάντως αυτό που λες ισχύει, σε καμία περίπτωση (προ OP) δεν περίμενα ότι θα θηλάζω 2 χρόνια τη Μαρίλια, πόσο μάλλον παράλληλα με τη νέα εγκυμοσύνη!

Και κατά ένα μεγάλο μέρος αυτό το οφείλω σʼ εσάς, που έμαθα, διάβασα, επαναστάτησα…. <3

εδώ και καμιά εβδ ισχύει το παραπάνω, γι' αυτό και θέλω να σταματήσω, τελείωσε αυτό το κεφάλαιο!

Σας φιλώ!!!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

εδώ και καμιά εβδ ισχύει το παραπάνω, γι' αυτό και θέλω να σταματήσω, τελείωσε αυτό το κεφάλαιο!

Χαχαχαχα! Για σένα! Σιγά μη σε αφήσει η βυζανιάρα σου :tongue: :tongue: :tongue: .

Επειδή δεν έχω ιδέα, για πε μου: γιατί λες ότι είναι ζαχαρόνερο? Ούτως ή άλλως κ το γάλα που είχαμε από πάντα, ήταν πανάλαφρο κ γλυκό, σαν αραιωμένο μου είχε φανεί. Κ από ό,τι ξέρω στον 7ο επανέρχεται το πρωτόγαλα.

Για μάθε μου!

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσια..

με κανετε κ κοκκινιζω!:oops::cool:

ευχαριστω για τα καλα σας λογια

ανυπομονω κ γω να δω ειρηνη κ αγγελικη γι αυτο κλειω αν θες προωθησε τους τη φωτο που σου χα στειλει κ στειλε μου δικη τους

αντε αντε περιμενω

κλειω σου στελνω πμ

Χαχαχαχα! Για σένα! Σιγά μη σε αφήσει η βυζανιάρα σου :tongue: :tongue: :tongue: .

Επειδή δεν έχω ιδέα, για πε μου: γιατί λες ότι είναι ζαχαρόνερο? Ούτως ή άλλως κ το γάλα που είχαμε από πάντα, ήταν πανάλαφρο κ γλυκό, σαν αραιωμένο μου είχε φανεί. Κ από ό,τι ξέρω στον 7ο επανέρχεται το πρωτόγαλα.

Για μάθε μου!

Κλω-Κλω μου! Είναι διάφανο και τρελαίνεται το σκατό μου ακόμα και γι' αυτό, οπότε υποθέτω ότι είναι και γλυκό για να το θέλει. Πάντως σε τίποτα δε μοιάζει με γάλα... Όντως στη Μαρίλια είχα από το καλοκαίρι πρωτόγαλα, υποθέτω ότι είναι μεταβατικό στάδιο, από γάλα έγινε νερό για να μετατραπεί σε πρωτόγαλα; Υποθέσεις κάνω. Πάντως προσπαθώ να το σταματήσω, αποφεύγω εδώ και 2 μέρες, όσο μπορώ, να της δίνω τη μέρα μόνο πρωί βράδυ... :rolleyes: το προσπαθώ πάντως...

καλημερα κοριτσια..

με κανετε κ κοκκινιζω!:oops::cool:

ευχαριστω για τα καλα σας λογια

ανυπομονω κ γω να δω ειρηνη κ αγγελικη γι αυτο κλειω αν θες προωθησε τους τη φωτο που σου χα στειλει κ στειλε μου δικη τους

αντε αντε περιμενω

κλειω σου στελνω πμ

Ναι, ναι, ναι!!!!!! Επιτέλους θα δούμε τη γυναίκα φωτιά!!!!

Κλειώ, μαρή κοίτα να στείλεις καμιά καλή φωτο, να μην τρομάξει η κοπέλα..... :tongue:

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλησπέρα!!!

Fire το βράδυ θα στείλω φωτος προς πάσα κατεύθυνση! Δεν το ξεχνώ (ελπίζω δλδ).

Αγγελική θα φροντίσω να έχετε βγει σε καλή φάση, καθώς κούκλες είμαστε, δεν φαίνεται όμως σε κάθε μας φώτο αυτό :tongue: :tongue: :tongue:.

Το ότι συχνότατα βγαίνω σαν το χαζοχαρούμενο το έχεις προσέξει?

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...