Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 

Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34. 
      Α επίσης να προσθέσω πως κάποια στιγμή βρέθηκε βακτήριο στο σπερμα και έπαιρνε αντιβίωση για κανένα μήνα αλλά νομίζω δεν επηρεάζει αυτό. Μετα αυτό έκανε επανεμφάνιση του βακτηρίου.

Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

Εμάς μετά από 3 χρόνια και άπειρες εξετάσεις με πολύ κακό σπερμα (τύπου μορφολογία 0%) καταλήξαμε ότι έφταιγαν τα μικρόβια που είχε. Πήρε αντιβιώσεις και τώρα αρχίζει κάπως να φτιάχνει (1% μορφολογία) και μετά τις αντιβιώσεις μας έδωσε ένα τέλειο έμβρυο και ένα καλό. Ενώ δλδ δεν βελτιώθηκε εκπληκτικά (ακόμα τουλάχιστον το σπερμα) και έκανε καλύτερες γονιμοποιήσεις. Οπότε δείτε ξανά το θέμα των βακτηρίων. 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι λες μικρό μου πόνυ? Ξέρω πολύ καλά τι έγραψα. Δεν μίλησα για σοκολατάκια, έγραψα το παρακάτω

Κ αυτό επειδή έγραψες αυτό

Κ κατάλαβα ότι το επόμενο βήμα είναι το φβ βρε!!

Αγγελική, κ η Ελισάβετ έχει μυξούλες κ δεκατάκια, το πάρτυ της Ελισάβετ μας άφησε ενθύμια μου φαίνεται...

Fire όοοοοοοοοταν σταματήσει η Ελισάβετ να πίνει τόσο γάλα, σκοπεύω να βγάζω με το θήλαστρο, όταν όμως είναι εντελώς τούμπανο τα στήθη κ πάλι δεν θα τα αδειάζω τελείως. Έτσι έχω καταλάβει ότι πρέπει να κάνω...

καταλαβα οτι αυτο καταλαβες κλειω μου..

ωστοσο εγω αυτοσαρκαζομουν..πως λεμε οτι μετα απο 50 ραντεβου αποφασισα να προχωρησω στο επομενο βημα..το φιλι!!

ενα τετοιο πραγμα

anyway

τα μεμε μου ειναι καλυτερα τ αδειασα με το χερι βαι βαι βαι:|

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Isoula παιδί μου, το δικό μου το στομάχι πάντως σε αντέχει :tongue: :tongue: :tongue:. Κανείς δεν σε έχει παρεξηγήσει κ δες το κ αλλιώς: όποιος θέλει να παρεξηγηθεί, θα παρεξηγήσει ακόμα κ την καλημέρα σου, οπότε? Καλή καρδιά κ να είμαστε αυθεντικές!

Κρίμα για την κοπέλα... Κρίμα, κρίμα... Δεν πρόλαβε να δείξει στο μωρό της πόσο μπορεί να το αγαπήσει... Κρίμα... Λογικό να συγκλονιστείς, τραγωδία είναι :(...

Fire κ εγώ με μια ελπίδα ζω: να σε εντάξουμε στο φβ :tongue: :tongue: γι' αυτό όλα εκεί γυρίζουν-τριγυρίζουν...

Πάνε τα μεμέ τα ζούπηξες...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

σε ολα τα πραγματα εχει ο καιρος γυισματα! σε ολα ομως!αρκει να χεις υπομονη..

οταν ο μικρος ηταν..μικρος κ ξυπνουσε με διαφορους θορυβους των απο πανω ή των απο διπλα κ εκανα παρατηρηση μου λεγαν: μα ξυπναει τοσο ευκολα??

αχ μην τον μαθαινεις ετσι..

(η κλασσικη ευκολη συμβουλη που ποτε δεν εχασα ενεργεια να απαντησω..)

τωρα που εχουν εγγονα 5 μηνων κ ο μικρος κανει σαματα στο σπιτι μου ζηταν αν ειναι ευκολο να τον περιορισω...ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

γιατι η μπουμπου ξυπναει.. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

Καλημέρααα!!

Έεεεετσι Fire! Θα γυρίσει ο τροχός... θα "τραγουδήσει" κ ο φτωχός" :tongue:.

Θα τους λες τα ίδια ακριβώς που σου έλεγαν! Τα ίδια όμως!!

Κ μάλιστα θα τους κοπανάς κ τα περασμένα: καλέ τι πάθατε κ την έχετε μάθει έτσι? Εδώ εσείς μου είπατε να μάθω τον μικρό μου κ αναγκαστικά το έκανα, εσείς δεν μπορείτε?

Κακιούλες!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

δεν ειναι κακιουλες κλειω, καλα τα λες,πολυ θα θελα να φερθω ετσι αλλα δεν ειναι του στυλ μου δυστυχως..

ωστοσο σιγουρα ΔΕΝ τον περιοριζω κ το συγκαταβατικο μου υφος ελπιζω να φτανει για απαντηση χιχι

ps κ επειδη ειμαι δικαιη να πω κι αυτο,μπορει να περασαμε ασχημα οταν ξυπνουσε τοσο ευκολα απο ολους αυτους τους κανιβαλους που μενουν πανω κατω κτλ ωστοσο να ειναι καλα γιατι μαλλον εξαιτιας τους ΕΜΑΘΕ κ πλεον δεν ξυπναει ουτε με χειρομβοβιδα..

Καλημέρα κορίτσια!

Πέρασα ένα δράμα σήμερα μέχρι να φύγω για δουλειά.....

Ο γελαστός συνέχεια έκλαιγε.....:(

Μαζί του κι εγώ.....

Ρε Ελένη τι ήταν αυτό που έγραψες ρε κοπέλα μου.....Ο Θεός να αναπαύσει την κοπέλα.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Δοκίμασα κι εγώ φρέσκο γάλα στη Μαρίλια χθες και τα αποτελέσματα αναμενόμενα, κανα 2 δάχτυλα κι εμείς με το ζόρι μέσα σε καμιά ώρα… αλήθεια πόσο κρατάει το γάλα εκτός ψυγείου, γιατί έχουμε μαλώσει χρόνια τώρα……. :P

Για πείτε βρε κορίτσια… το γάλα μου έχει αραιώσει πολύ… πολύ όμως. Η μικρή τις 2 τελευταίες ημέρες κάνει 4 φορές \ ημέρα κακά. Υπάρχει περίπτωση να την επηρεάζει αυτό; Θα ρωτήσω και την Ηλιάνα βέβαια αλλά μήπως ξέρετε κι εσείς.

Α Βίκυ, σχετικά με το doc που μου έστειλες… τζίφος με αυτό που λέγαμε για το πρωτόγαλα που δεν αρέσει σε πολλά παιδιά και οδηγούνται στον αποθηλασμό…. η δική μου κόλλησε ακόμα πιο πολύ στο στήθος……

Περαστικά στο γελαστούλη, είδες μωρέ είχε αιτία το παιδί που έκλαιγε. Πως πάει ο πυρετός;

Κλειώ μου δεν έχω αξιωθεί ακόμα η κατάπτιστη να πάρω άλλο κάθισμα… αμφιταλαντεύομαι. Το besafe izi combi που έχει στο Ελλάντα έχει 470 ευρώ το isofix… από το εξωτερικό δεν ξέρω να ψωνίζω….. επίσης μια αντίρρηση την έχει ο Αλεξ για κάθισμα που κοιτάζει πίσω και με δυσκολεύει.

Εσύ που είσαι εξπέρ στα ιντερνετικά αν βρεις το συγκεκριμένο (που το δοκιμάσαμε στο τουτου και είναι οκ) στα εξωτερικά και συμφέρει πες μου! Θα σε βάλω σε κόπο. Στο σάιτ που μου είχες δώσει δεν το είχα βρει.

Για πες τα νέα από το τσιπουρόσπιτο!

Περαστικά και στην Ελι!

Fire να μπεις να μας δεις ούλες καλά σου λέει η ισούλα! :tongue:

Θέλω να παίζουμε επι ίσοις όροις..... όπως λέει και το Βικάκι! :tongue::tongue::tongue:

Να σε δούμε κι εμείς, αν και διάβασα τα καλύτερα!

Κάνε ένα βήμα κι εσύ (που λέει ο Σακιςςςς)

Α και θέλω κι εγώ σοκολάτα! Έγκυος είμαι :P

Μπήκα στην 21 εβδ (21/9/2012), μόνη μου τα γράφω μόνη μου χαίρομαι!!!!

Όσο για τους θορύβους που γράφεις, σʼ εμάς ξαναγύρισαν οι κακοί από πάνω γείτονες… είχαμε ησυχάσει μερικούς μήνες, αλλά μας τελείωσε. Δεν ξέρω ποιοι μένουν επάνω από εμάς αλλά υποψιάζομαι ότι είναι ένας ναρκομανής… μπορεί να κάνω και λάθος. Πάντως όλη νύχτα φωνάζει και χτυπιέται και την ημέρα μάλλον κοιμάται…

Ισούλα μου έβαλα τις φωτο στο καφέ και δεν εμφανίστηκε καμία, νεύρα… αν ξανα βρω υπομονή θα βάλω…. θα βρω κάποια στιγμή ε;

Και μη μου στεναχωριέσαι! Σʼ αγαπάμε. Απλά καμιά φορά όταν δεν είναι καλά ψυχολογικά ο άλλος αρπάζεται με το παραμικρό. Μην παρεξηγείς, όλοι έχουμε παραμονεύσει λόγια. Πάντως λύθηκε κι αυτό και όλα καλά!

Πραγματική τραγωδία αυτό που έγραψες με την κοπέλα. Ούτε να το σκέφτομαι….. κρίμα.

Καλή αρχή με τα κολυμβητήριά σας!

Ειρήνη μου! να χαίρεσαι την Γεωργία σου!!!!!!!

Φιλιά πολλλλλλάαααααααααααααααααααά!!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Δοκίμασα κι εγώ φρέσκο γάλα στη Μαρίλια χθες και τα αποτελέσματα αναμενόμενα, κανα 2 δάχτυλα κι εμείς με το ζόρι μέσα σε καμιά ώρα… αλήθεια πόσο κρατάει το γάλα εκτός ψυγείου, γιατί έχουμε μαλώσει χρόνια τώρα……. :P

Eίναι ένα βήμα και αυτό! Σιγά σιγά και υπομονετικά.....Όσο για το γάλα, πιστεύω ότι τώρα που έχει δροσίσει λίγο αντέχει κανένα 2ωρο, δεν αντέχει; Θα το δοκιμάσεις κιόλας πριν το δώσεις.....

Για πείτε βρε κορίτσια… το γάλα μου έχει αραιώσει πολύ… πολύ όμως. Η μικρή τις 2 τελευταίες ημέρες κάνει 4 φορές \ ημέρα κακά. Υπάρχει περίπτωση να την επηρεάζει αυτό; Θα ρωτήσω και την Ηλιάνα βέβαια αλλά μήπως ξέρετε κι εσείς.

Δεν το νομίζω....αν και δεν μπορώ να σου απαντήσω υπεύθυνα πιστεύω ότι το μητρικό γάλα δεν ευθύνεται.....μήπως άλλαξε διατροφικές συνήθεις; έφαγε πολλά φρούτα πχ;

Α Βίκυ, σχετικά με το doc που μου έστειλες… τζίφος με αυτό που λέγαμε για το πρωτόγαλα που δεν αρέσει σε πολλά παιδιά και οδηγούνται στον αποθηλασμό…. η δική μου κόλλησε ακόμα πιο πολύ στο στήθος……

Δεν συμβαίνει πάντα Αγγελικούλα μου! Φαίνεται ότι η δική σου βυζανιάρα ανήκει στην κατηγορία "ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ ΤΙΠΟΤΑ< ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΚΑΘΕΚΤΗ" χαχα! :P:tongue:

Περαστικά στο γελαστούλη, είδες μωρέ είχε αιτία το παιδί που έκλαιγε. Πως πάει ο πυρετός;

Ευχαριστώ! Δεν ανέβασε ξανά μέχρι στιγμής.......

Καλημέρα είπα; Δεν είπα!:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα κούκλες μου!!

Έεεεετσι Αγγελική μου! Να γράφεις μακρυνάρια για να μας θυμίζεις τις παλιές καλές ημέρες που έσφυζε το καφέ μας!

Αυτό με το γάλα, έχει μπει στον πάγο... Η Ελισάβετ δεν πίνει φρέσκο γάλα κάθε μέρα, κ όοοοοοποτε το αποφασίσει βασικά με κοροϊδεύει, πίνει ελάχιστο... Περιττό να σου πω ότι η Μαρίλια είναι βυζανιάρα, θα κάνεις tandem δεν την γλυτώνεις :tongue: :tongue: :tongue:. Η συχνότητα που κάνει κακά της δεν έχει να κάνουν με το γάλα σου, ίσως από το κρυωματάκι, ίσως τυχαίο.

GEXxp3.png

Κλειώ μου δεν έχω αξιωθεί ακόμα η κατάπτιστη να πάρω άλλο κάθισμα… αμφιταλαντεύομαι. Το besafe izi combi που έχει στο Ελλάντα έχει 470 ευρώ το isofix… από το εξωτερικό δεν ξέρω να ψωνίζω….. επίσης μια αντίρρηση την έχει ο Αλεξ για κάθισμα που κοιτάζει πίσω και με δυσκολεύει.

Εσύ που είσαι εξπέρ στα ιντερνετικά αν βρεις το συγκεκριμένο (που το δοκιμάσαμε στο τουτου και είναι οκ) στα εξωτερικά και συμφέρει πες μου! Θα σε βάλω σε κόπο. Στο σάιτ που μου είχες δώσει δεν το είχα βρει.

Για πες τα νέα από το τσιπουρόσπιτο!

Περαστικά και στην Ελι!

Όσο για τους θορύβους που γράφεις, σʼ εμάς ξαναγύρισαν οι κακοί από πάνω γείτονες… είχαμε ησυχάσει μερικούς μήνες, αλλά μας τελείωσε. Δεν ξέρω ποιοι μένουν επάνω από εμάς αλλά υποψιάζομαι ότι είναι ένας ναρκομανής… μπορεί να κάνω και λάθος. Πάντως όλη νύχτα φωνάζει και χτυπιέται και την ημέρα μάλλον κοιμάται…

Πες στον Αλέξη να κοιτάξει στα ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ , δεν χρειάζεται να διαβάσει όλες τις σελίδες, από τις πρώτες θα πειστεί.

Aγαπούλα, εγώ γιατί βλέπω ότι το besafe izi combi που ζητάς, το πουλάει η www.carseat.se με την ονομασία besafe izikid κ μάλιστα 296 ευρά? Από μία γρήγορη (πολύ γρήγορη όμως) έρευνα που έκανα τα χαρακτηριστικά είναι ίδια. Αλλά κ λίγο διαφορετικά να είναι, συμφέρει να αγοράσεις το πιο φθηνό. Πολύ καλό κάθισμα πάντως είναι. Ό,τι θες να σε βοηθήσω για την παραγγελία κλπ, εδώ είμαι!

Αχχχχ ο Τσίπουρος είναι μία λατρεία!! Θεϊκός είναι, κούκλος! Γελάει με ένα απίστευτο φαφούτικο γελάκι! Κάνει καμάκι! Είναι πολύ όμορφο κ μυρίζει μπεμπέ!! Η Τσιπούρα έχει αδυνατίσει κ είναι σούπερ μανούλα! Πολύ χάρηκα που την είδα! Ξεπαραδιάστηκε, μου έδωσε μπουρνούζι για την Ελισάβετ, μου έκανε δωράκια, μου κέρασε κ τον καφέ!

Σχετικά με τον πρεζάκια, θυμάμαι είχε προκαλέσει κ άλλο περιστατικό (ο ίδιος ή φίλος του?) που τρυπιόταν στην είσοδο της πολυκατοικίας. Να ρωτήσω: άμα κάνεις καταγγελία στην αστυνομία για παραβίαση των ωρών κοινής ησυχιας, πρέπει να γίνει επωνύμως? Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα, κ παιδιά να μην είχατε δεν γίνεται να κάνει ο τύπος σαματά το βράδυ!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...