Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , MK2012 είπε:

Κοιτάζω λίγο τα reports που μας έδωσαν για τη μια βλαστοκύστη που έμεινε (τελικά είναι 3BC και όχι 2BC, όχι πως κάνει διαφορά δλδ). Λέει πάνω ICSI. Ξέρουμε αν PICSI και ISCI είναι το ίδιο; Επίσης, αν καταλαβαίνω καλά, οι εξετάσεις σας για το σπερμα πρέπει να είναι καλύτερες από τις δικές μας. Σορρυ, είμαι άσχετη, πάντα κοιτούσα την ΑΜΗ μου και ρωτάω κυρίως για να καταλάβω αν οι εξετάσεις μας είναι καλές γιατί από το εμβρυολογικό μας είπαν πως είναι και οι τιμές δε σημαίνουν κάτι.

Οσο και να κοστίζουν οι βιταμίνες αν είναι όντως να κάνουν κάτι θα πάρω. Απλά ο γιατρός είχε πει πως δε κάνουν τπτ. Αν κάποια κοπέλα δοκίμασε κάποιες κ είδε διάφορα, ας μας πει.

Εν τω μεταξύ, το χειρότερο είναι πως ενώ έχω κόψει από χθες που βγήκε η χοριακη τα φάρμακα, εξακολουθώ και έχω τσιμπήματα χαμηλά , στη μέση και πόνο στο στηθος, πράγμα πολύ ενοχλητικό. Ανυπομονώ να επανέλθουν οι ορμόνες να αδιαθετήσω.

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοιτα οχι για να το παινευτω,αλλα ναι,ειμαι!! βεβαια στο συγκεκριμενο -φωτο,φατσοβιβλιο κτλ- δεν ξερω πως εννοεις οτι το .. αποδεικνυω! :rolleyes:

εννοώ ότι με το να θέλεις φωτό από δω... δεεεεεν έχει σκοπό να μπεις στο φατσοβιβλίο! άρα... πας να μας τη φέρεις πισώπλατα! καλά δηλαδή που με είδες από κοντά, διαφορετικά θα ήθελες κι από μένα ε? θα σου στείλω μια τη γκουγκουφκίτσα να τη χαρείς!

κλέλια με το καλό, καλή αρχή! λέμε κι εμείς να πάμε φέτος! με το μπαμπά της δηλαδή, εγώ δε μπορώ με τις ώρες που έχουν...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τσακωθείτε λυσσάρες :tongue: :tongue: :tongue: !!!

Ευχαριστώ Fire μου για την σαμπάνια!!!

Isoula θα της κάνετε πολύ καλό με το baby-swimming, το καλοκαίρι θα δείτε ένα άλλο παιδί, ένα παιδί που κολυμπάει, κ θα τρελλαθείτε!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

δεν τσασκωνομαι..ειμαι ειρηνοφιλη!!!

peace love unity!!

isi μου νομιζω οτι χμ χμ εισαι ...φορτσατη!! ναι φυσικα θα ηθελα να δω κ σενα!θελω να δω ολες τις κοπελες που τιμουν ακομη το καφε μας..μετα απο 3 χρονια θελω να προχωρησω στο επμενο βημα :P

κλειω ελπιζω να σαρεσε η ..φρουτωδης γευση της :tongue:

καλημερα!

ειναι στο μαιλ σου λοιπον

Την πήρα! Καλέ γοάου και όχι γουάου! Απαπαπα ομορφιές που είδαν τα ματάκια μου!!!!!

βίκυ γιατί δεν δοκιμάζεις σάντουιτς? όταν η δήμητρα είχε κόψει (ευτυχώς για κανα 2 βδομάδες) τη φέτα τη τόκανα σάντουιτς με ντοματούλα!

Σε τοστάκι κάτι γίνεται Ελένη μου!

Κορίτσαρος η Fire, ε Vasdeli???

Δε θα πεις τίποτα!

Σήμερα ξεκινάμε κολυμβητήριο για την καινούρια σαιζόν!!!

Καλή αρχήηηηηηη! Δελφινάκια μου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

:oops:σοκολατακια για σενα Βικυ μου,ελβετιας οχι οτι οτι..

ειστε πολυ καλες :P

χε χε!

Πας να με κολάσεις και έχασα και 1,5 κιλό πρόσφατα!:P

Αλλά θα ενδώσω!:P:p:p:p:p

qwlrp3.png

Καλημέρα!!

Γράφω στα γρήγορα επειδή σε λίγο φεύγω να συναντήσω την τσιπούρα κ τον τσίπουρο!!

Μόλις έδωσα αίμα εθελοντικά, είμαι λίγου τσίου, αλλά με έχουν ποτίσει κ ταΐσει με ό,τι βρήκαν (ζαλίστηκα λίγο κ πήρα το χρώμα εκρού του νεκρού).

Καλά κατάλαβα?

H Fire είναι έτοιμη να ενδώσει κ να μπει στον χώρο του φβ?? Άντε βρε κορίτσι! Δεν χρειάζεται να εγγραφείς με το πραγματικό σου όνομα! Βάλε ως όνομα : Fire κ στείλε μου μνμ στο φβ για να σε βάλω στην ομάδα!!

GEXxp3.png

κλειω μου οχι λιγο,πολυ τσιου εισαι..τα ματακια σου πεταριζουν!

η βικυ ειναι που :confused:θα ενδωσει στα σοκολατακια που της εστειλα!!

κ ας μην ασχολουμαστε αλλο με μενα κ το fb αλλα με πιο σοβαρα θεματα,οπως το οτι νομιζω οτι το στηθος μου μετα απο 10 μερες αποθηλ χρειαζεται..αδειασμα!

θα προσπαθησω με το χερι ε?

τον μικρο δεν θελω να τον βαλω γιατι φοβαμαι μηπως..θυμηθει!

μηπως να βρω ενα νινι να το θηλασω ή θα ειναι too kinki?? oeo?:confused:

χαιρετισματα στα τσιπουρακια,

πολλα πολλα φιλια

κ ας μην ασχολουμαστε αλλο με μενα κ το fb αλλα με πιο σοβαρα θεματα,οπως το οτι νομιζω οτι το στηθος μου μετα απο 10 μερες αποθηλ χρειαζεται..αδειασμα!

θα προσπαθησω με το χερι ε?

τον μικρο δεν θελω να τον βαλω γιατι φοβαμαι μηπως..θυμηθει!

μηπως να βρω ενα νινι να το θηλασω ή θα ειναι too kinki?? oeo?:confused:

χαιρετισματα στα τσιπουρακια,

πολλα πολλα φιλια

OOOOOOOOOχιιιιιιιιιιιιιιιιι! :P:p:p:p:p

Μην τον βάλεις να ξαναθηλάσει εκτός και αν θέλεις να τον ξαναθηλάσεις! Άδειασε το μόνη σου και μετά φόρα ένα σουτιέν 1 νούμερο μικρότερο από αυτό που φοράς, κάτι να σε πιέζει δηλαδή.....αυτή την συμβουλή μου είχε δώσει ο γιατρός μου όταν αποθήλασα τους πρώτους....

το ως ανω confused ειναι δωρο του γιοκα μου

Ευχαλιστώ όμορφε!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου μπήκα να δώσω το παρόν, σας διάβασα στα γρήγορα.

Χάρηκα πολύ που έχει ζωή το καφέ μας!!!!!!!!! :tongue:

Έχω αρρωστούλι το γκρινιαρικούλι μου, ναι πάλι....

μετά τη γαστρεντερίτιδα ήρθε και μια ιωσούλα; ή λόγω αλλαγής καιρού; δεν ξέρω,

πάντως την έχω με μύξες, λίγο βήχα και φτέρνισμα, και λίγο πυρετό... αυτά.

Θα σας σχολιάσω άλλη στιγμή, δε μου γλυτώνετε :P

Σας φιλώ!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

OOOOOOOOOχιιιιιιιιιιιιιιιιι! :P:p:p:p:p

Μην τον βάλεις να ξαναθηλάσει εκτός και αν θέλεις να τον ξαναθηλάσεις! Άδειασε το μόνη σου και μετά φόρα ένα σουτιέν 1 νούμερο μικρότερο από αυτό που φοράς, κάτι να σε πιέζει δηλαδή.....αυτή την συμβουλή μου είχε δώσει ο γιατρός μου όταν αποθήλασα τους πρώτους....

ooooooooooooooooooooooxiii

δεν τον ξαναβαζω ,τρελλη ειμαι?? κ οχι δεν θελω

νομιζω οτι ακομη κ αν το νοσταλγω λιγουλακι :|δεν ειναι σωστο για τον ιδιο να κανω πισωγυρισματα..θεος φυλαξοι

ναι με το χερι θα το κανω..μηπως αν κανω ενα ζεστο μπανακι βγει πιο ..ευκολα?

αγγελικη περαστικουλια,αυτος ο καιρος ειναι κ μη χειροτερα!! προχθες στην παιδιατρο μπαινοβγαιναν ποσα αρρωστα παιδακια ακομη δε μπηκε ο χειμωνας!

προσεξε να μην κολλησεις εσυ

Τι λες μικρό μου πόνυ? Ξέρω πολύ καλά τι έγραψα. Δεν μίλησα για σοκολατάκια, έγραψα το παρακάτω

Καλά κατάλαβα?

H Fire είναι έτοιμη να ενδώσει κ να μπει στον χώρο του φβ??

Κ αυτό επειδή έγραψες αυτό

ναι φυσικα θα ηθελα να δω κ σενα!θελω να δω ολες τις κοπελες που τιμουν ακομη το καφε μας..μετα απο 3 χρονια θελω να προχωρησω στο επμενο βημα :P

Κ κατάλαβα ότι το επόμενο βήμα είναι το φβ βρε!!

Αγγελική, κ η Ελισάβετ έχει μυξούλες κ δεκατάκια, το πάρτυ της Ελισάβετ μας άφησε ενθύμια μου φαίνεται...

Fire όοοοοοοοοταν σταματήσει η Ελισάβετ να πίνει τόσο γάλα, σκοπεύω να βγάζω με το θήλαστρο, όταν όμως είναι εντελώς τούμπανο τα στήθη κ πάλι δεν θα τα αδειάζω τελείως. Έτσι έχω καταλάβει ότι πρέπει να κάνω...

GEXxp3.png

Τσακωθείτε λυσσάρες :tongue: :tongue: :tongue: !!!

δεν τσασκωνομαι..ειμαι ειρηνοφιλη!!!

peace love unity!!

isi μου νομιζω οτι χμ χμ εισαι ...φορτσατη!! ναι φυσικα θα ηθελα να δω κ σενα!θελω να δω ολες τις κοπελες που τιμουν ακομη το καφε μας..μετα απο 3 χρονια θελω να προχωρησω στο επμενο βημα :P

για να μην παρεξηγηθώ, ούτε τσακώνομαι, ούτε φορτσάτη είμαι:?! απλώς σε πείραξα που έβαλες σε διαδικασία τα κορίτσια να σου στείλουν φωτο τους και φυσικά καλά έκανες! απλώς είπα ότι πας να μας τη σκαπουλάρεις με έξυπνο τρόπο:rolleyes: (καθότι μόμη σου είπες ότι είσαι και πολύ έξυπνη;)) και φυσικά και δε θα κάνεις φβ!!! κακό είναι καλέ που πενεύω το μυαλό σου?

άντε, γιατί όλα στραβά τα παίρνετε τελευταία... μήπως φταίει ο τρόπος που γράφω τελικά??? μήπως να ρωτήσετε αυτές που έχουν μιλήσει μαζί μου και με έχουν γνωρίσει από κοντα? μήπως δε "σηκώνει" η παρέα το χιούμορ μου???:confused::(

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

σήμερα έμαθα κι αυτό από μια κοπέλα που είμαστε σε ένα γκρουπάκι από την περιοχή μου. αυτή είναι στο forum του mammylandκαι μας έγραψε:

[αχ κοριτσια.........απο πριν γεννησω ειμαι σε μια ομαδα κ μιλαμε με κοριτσια που γεννουσαμε την ιδια περιοδο πανω κατω ολες....κ σημερα μαθαμε οτι μια κοπελα απο αυτες, πεθανε! δεν ξερουμε απο τι...ξερουμε μονο οτι ηταν 10 μερες στο νοσοκομειο κ υποψιαζοντουσαν διαφορα οι γιατροι...μας το ειχε γραψει πριν κανα 2 βδομαδες...κ χθες πεθανε...δεν ειναι δυνατον αυτο....24 χρονων κοπελα....αφησε πισω το μωρακι της 9 μηνων....απιστευτο...ποσο αδικο!!!σορρυ αν σας χαλαω λιγο τη διαθεση, αλλα ηθελα καπου να το πω.]

και μιλάμε ταράχτηκα τόσο πολύ...

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...